2400 Oldal V  « < 1222 1223 1224 1225 1226 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szabcsi
post 2010.03. 04. - 01:21:10
Létrehozva: #24461

Painkiller

Idézet (Niki @ 2010.03. 04. - 00:49:04) *
Csak egy pillanatra, most fekszem le.

Szabcsi: azt mondod, elég bejön itt a társasági élet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezen akkorát röhögtem!

Edó: elég romlott vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kész.

Na puszi, jó éjt!

Puszi neked is,jo ejt!...persze,a Seregben latom folyik a nagy tarsasagi elet...es jo itt olvasni tukteket!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 04. - 01:28:44
Létrehozva: #24462

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 04. - 01:21:10) *
Puszi neked is,jo ejt!...persze,a Seregben latom folyik a nagy tarsasagi elet...es jo itt olvasni tukteket!!!

ah, még nagyban megy a vázlatolás... de 2-kor én is lépek, aludni kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök, h megtalátlad a helyed közöttünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és halljam: Inkább Martin vagy inkább Dave? (Kitalálom: inkább Dave, ugye? XD kettő együtt esetleg? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD)

kérdés: te külföldről írsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 04. - 01:33:06
Létrehozva: #24463

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 04. - 02:28:44) *
ah, még nagyban megy a vázlatolás... de 2-kor én is lépek, aludni kell (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) örülök, h megtalátlad a helyed közöttünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és halljam: Inkább Martin vagy inkább Dave? (Kitalálom: inkább Dave, ugye? XD kettő együtt esetleg? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD)

kérdés: te külföldről írsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kulfoldrol,Csikbol...Szoval 1987-tol Dave,majd miutan kezdtem a nagyon nagy szellemi oriast meglatni Martinban mar ot is kezdtem erotizalni (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ,De masszivan Dave az idol.Jo ejt!Pusssz!...Jeeee!egyedul maradtam,mint a rezfaszu bagoly...nna,akkor mostman en vagyok az Angel,vigyazom kandirozott almotok!Jo ejt mindenkinek! Eljen a roman-magyar baratsag 2010-ben is!!!!pusssz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 04. - 02:05:16
Létrehozva: #24464

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 09:16:22) *
szabi: először is üdv köreinkben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
másodszor: jók azok a pecsa bulik is! megvan a maga hangulata, én szeretem, csak rohadt drága a hely (nem csak a belépő, minden más a bárban is). viszont egészen sajátos az atmoszférája a tágas nagyteremnek - főleg mikor tele lesz emberekkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért mondod hogy rossz volt a retropoliszos after??? mi nagyon jól éreztk magunkat ott a Sereggel!!

amúgy szép jó reggelt mindenkinek. kissé még kóma vagyok.

Aha!!!mindenben illuminaltal kerlek!koszi!!! A retropoliszra becsszo igy emlekszem...sok nem DM szam egymasutan,aztan ecccer-ecccer hoppa bejott valami,de semmi kurziv sokaig...aztan a karaoken sok nem arra a partyra illo szamokat adtal elo,nem tom pedig mindent vegig jartam,megis valahogy ugy ereztem ott magam ,mint itt Csikban az allomasi Landolo nevu restiben...lehet,hogy nem jo tarsasaggal mentem,es tulsagosan a tagabb atmoszferat kemleltem?nem tom,aztam -faztam,megszaradtam,de nem voltak ott koncert utani jol megerdemelt DM lajbitepetos szamok.Es ez kicsit rontotta a koncerten szerzett jokedvemet.De mondjuk en mindenre olyan erzekeny vagyok...de nem az esotol volt,hanem magatol a helytol vartam volna nagyobb szinvonalat.A fo,hogy a Sereggel ti njol ereztetek Utan is magatokat!!!...na lepek,mert kezdek monologizalni,mar mindenki alszik en meg itt ne...majd ne haragudj,fennebb elirtam valamit ,ne magadra vedd,puttty (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 04. - 02:31:40
Létrehozva: #24465

devotee

na gyerekek, basszuskulcs!!!
ennyit rég röhögtem a fórumon! állatok vagytok, állatok!!!! még még ilyet! és mi lett volna ha itt vagyok közben... pfff... Niki!!! te háborodott hát imádlak... és Capri... és a többiek, álltok vagytok, elvetemült állatok! spricc-szenteltvíz, pap, Mart farkára kulcsolt kéz, körbeorál.. anyááám...

ma megint lélekápoltam frissen Pestre költözött barátaimat, meg szülinapos barátnőmmel forraltboroztunk, jó volt, ezért nem jöttem időben Caprihoz. ezért befutottam, és remekjót dumáltunk megint. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :szivecske:

Szabcsi, üdv, szeretem a neved, a Szabolcs egy gyönyörű név (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és szard le a billentyűzetet, ez a legkevesebb. ide nem kell ékezet, ide éktelen perverzitás kell XD

Marcsi, Trixx, Edó, meg mindenki, aki olvasta: milyen a Nouvelles robes 3. fejezete? és Marcsi, az After the stormról mi a benyomásod?

a mélyebb témához:
én már nem vitatkozom a nem Moderekkel, mert nem tudom megérteni őket, ahogy ők sem engem. erről amúgy szívesen írnék egy komolyabb dolgozatot, hogy miért ilyen éles az ellentét ugyanazon zene eltérő érzékelései között. de alighanem a szakdolgozatomban benne lesz. érdekes kérdés szerintem
és Ti. ez a fura kis gyülekezet, ahányan, annyifélék, mindenkit szeretek, bár mindenkit másképpen, és egy új dimenzióját jelentitek az életemnek. szeretem ezt a dimenziót ami azt illeti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én megfogalmaztam már magamnak, miért jó a Mode zenéje, és azóta ezt mondom mindenkinek, akivel meg akarom értetni az érzéseimet:

A Depeche Mode zenéje pontosan olyan mint az Élet: szomorú-szép.

így, kötőjellel, ez a szó. nekem ezt jelenti. az élet tökéletes mását. az élet számtalan, különféle dimenzióinak mását. egy hangulatképet, ami az igazságot mutatja. s mint ilyen, gyönyörű és tökéletes.

és ebben a tekintetben mellékes, hogy a tagok egyébként imádnivalóak, zseniális zenészek, kedves és jó és ami fontos, erős és példaértékű emberek, avagy esetleg nyers szexualitása van-e az énekesnek vagy sem. mindegy. a zenéjük olyan mint az ember élete, és ez a legtöbb amit a világon bármi művészettől elvárhatunk.

és most, az éjszakai okoskodás után édesen fogok elaludni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 04. - 04:22:14
Létrehozva: #24466

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 04. - 03:31:40) *
na gyerekek, basszuskulcs!!!
ennyit rég röhögtem a fórumon! állatok vagytok, állatok!!!! még még ilyet! és mi lett volna ha itt vagyok közben... pfff... Niki!!! te háborodott hát imádlak... és Capri... és a többiek, álltok vagytok, elvetemült állatok! spricc-szenteltvíz, pap, Mart farkára kulcsolt kéz, körbeorál.. anyááám...

ma megint lélekápoltam frissen Pestre költözött barátaimat, meg szülinapos barátnőmmel forraltboroztunk, jó volt, ezért nem jöttem időben Caprihoz. ezért befutottam, és remekjót dumáltunk megint. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) :szivecske:

Szabcsi, üdv, szeretem a neved, a Szabolcs egy gyönyörű név (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és szard le a billentyűzetet, ez a legkevesebb. ide nem kell ékezet, ide éktelen perverzitás kell XD

Marcsi, Trixx, Edó, meg mindenki, aki olvasta: milyen a Nouvelles robes 3. fejezete? és Marcsi, az After the stormról mi a benyomásod?

a mélyebb témához:
én már nem vitatkozom a nem Moderekkel, mert nem tudom megérteni őket, ahogy ők sem engem. erről amúgy szívesen írnék egy komolyabb dolgozatot, hogy miért ilyen éles az ellentét ugyanazon zene eltérő érzékelései között. de alighanem a szakdolgozatomban benne lesz. érdekes kérdés szerintem
és Ti. ez a fura kis gyülekezet, ahányan, annyifélék, mindenkit szeretek, bár mindenkit másképpen, és egy új dimenzióját jelentitek az életemnek. szeretem ezt a dimenziót ami azt illeti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

én megfogalmaztam már magamnak, miért jó a Mode zenéje, és azóta ezt mondom mindenkinek, akivel meg akarom értetni az érzéseimet:

A Depeche Mode zenéje pontosan olyan mint az Élet: szomorú-szép.

így, kötőjellel, ez a szó. nekem ezt jelenti. az élet tökéletes mását. az élet számtalan, különféle dimenzióinak mását. egy hangulatképet, ami az igazságot mutatja. s mint ilyen, gyönyörű és tökéletes.

és ebben a tekintetben mellékes, hogy a tagok egyébként imádnivalóak, zseniális zenészek, kedves és jó és ami fontos, erős és példaértékű emberek, avagy esetleg nyers szexualitása van-e az énekesnek vagy sem. mindegy. a zenéjük olyan mint az ember élete, és ez a legtöbb amit a világon bármi művészettől elvárhatunk.

és most, az éjszakai okoskodás után édesen fogok elaludni.

Szia Lola! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hajnali gratulacio a szep dolgozathoz,amit meg is irtal mar nekem ehelyt! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...azer irom,hogy nekem,mert most mar tenyleg csak en vagyok ebren,alszik a sereg,feligszitt cigarettat erzek a szamban a Dave csokja ize helyett...Na,okes,mostmar ideje agybalonom magam,nagyon sokat hozzapofaztam ma a forumhoz,ahozkepest,hogy uj tag vagyok...most tul eleresztettem az pirkadatba magam.Fekszem,nektek jou reggelt megegyszer! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 04. - 04:30:32
Létrehozva: #24467

devotee

jehhheeee! én nyertem a ki tud a legtovább ébren maradni díjat ma este! XD
nem volt rossz az iszogatós-beszélgetős buli, ami végül két helyszínben végződött. nem rég értem haza és némi gusztustalan meki kaja után olvasgattalak titeket.

Lola: szerintem ebben az esetben a Szabcsi a Szabina becézése - ha megkukkantod az adatlapját...

Szabcsi: üdv Csíkszeredára! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy tetszik ez a hely és egyáltalán nem zavar semmi, amit megosztasz velünk. pont azért jó ez a topik, mert itt mindenről lehet beszélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
asszem közben félreértettük egymást. a júniusi Retropolis bulin én nem voltam, én a januári after partyra gondoltam, ott jött össze igazán a Sereg. Az nagyon jó volt. Fent tomboltunk a harmadikon végig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri: jó lesz nagyon az a jelenet. buliról ahogy ígértem, küldtem sms-t, de még mindig függőben van.

na kicsit félrészegen már nem emlékszem mindenki beszólására, úgyhogy egy utcsó cigi után dőlök be az ágyba. csocsi drágáim!

na jó, lehet hogy nem én nyertem, ahogy látom Szabcsi itt van XD

na már nincs XD akkor mégis nyertem! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 04. - 06:23:18
Létrehozva: #24468

devotee

Sziasztok!

Baromira semmit nem aludtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Végig fenn voltam, forgolódtam, mert nem kaptam levegőt, a kezemet meg össze csípte egy szúnyog! Két nagy csípés éktelenkedik rajta és marhára viszketnek. A fejem meg tele van... hú, de szar. Ez is a fiúk miatt van, meg persze miattam, mert pulcsiban rohangáltam hétvégén. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A rossz kedvem sem javult, azt hiszem ma sem leszek jó társaság.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 04. - 08:05:06
Létrehozva: #24469

devotee

Jó Reggelt!

Ange küldök mára neked egy hatalmas ölelést! Remélem azért majd felderül a kedved!

Én egész jól aludtam, az IDM álomba ringatott. Jeeeeee Dave beolvasott az asszonynak!
De azért érdekes, Jent is megértem valahol.

Usi, örülök hogy jól sikerült a buli.

Szabcsinak üdv a seregben!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 04. - 08:11:09
Létrehozva: #24470

devotee

Most olyan boldog vagyok, végre összejött a pénzem, megrendeltük az ülőgarnitúrát a nappaliba.
Fehér textilbőr (kevés a pénzecske igazra) sarokülő, fekvő fotelos. Szépséges. Legalább is nekünk. Már másfél éve erre ácsingóztam.... Plusz még kiegészítőket is rendeltem az Ikeából, polc, képkeret, piros éjjeli lámpa -a piros Dave laptop asztal mellé, függöny stb. Szóval most fel vagyok dobódva, dekorálom a lakást. Kicsit nem ide vágó téma, de sebaj, legfeljebb nem olvassátok el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 04. - 08:34:04
Létrehozva: #24471

devotee

Nagyon drága vagy Trixx!

Majd ha be lesz rendezve a szoba, akkor dobsz fel róla képeket? Szívesen megnézném... én amúgy műszaki szakközépbe jártam, magasépítést tanultam, így ház/épület és lakás buzi vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 04. - 08:50:50
Létrehozva: #24472

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 03. - 22:46:53) *
Nna uselessgirl,ez nagyon jo..."nekem zorogsz papirzacsko??"<ezt mar holnap elmondom a kollegaimnak,hogy majd,mikor a fonok hulyesegeket dumal gyulesen,akkor ezekett zsummogjuk egymaskozott...de tenyleg,ha jon valami orult velem szembe egy helyen es fel akar szedni,vagy ezzel ellentetesen netan szidja a zenenket,ezt jol be lehet az arcaba olvasni minden idetlen fejnek..."figyu,nekem dudalsz kisauto????"....AAAAAAAAA,jaj ezt kiprobalom!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szabcsi a papírzacskósat én mondtam nem Usi és örülök,hogy neked is tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aztán .

Niki szétröhögtem magam a versikéden. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie,hogy felderüljön a kedved tőlem is megy az ölelés.

Trixx én is bírtam ahogy Dave beolvasott Jennek az IDM-ben de én most nem sajnáltam a csajt.
Tök jól fog kinézni a szobátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola hehe először én is azt hittem,hogy szabcsi Szabolcs de ahogy olvastam a hozzászólásait rájöttem,hogy csak lány lehet mert olyan lányosan ír. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán néztem meg az adatlapját.

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 03. - 23:26:41) *
mióta megvette a google a youtube-ot csak gond van vele...

van NR 3. fejezet, ja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, nagyon jó a limós fick, lehet, lefordítom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mindezek fejébe új, érdekes ötlet jutott eszünkbe Zsóval, mikor elment XD

Az tök jó lenne ha lefordítanád azt a limós fick-et szívesen elolvasnám.

Az NR 3-at elolvastam ám még tegnap reggel....majdnem kigyulladt alattam a szék. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.03. 03. - 23:48:58) *
Hát ennek nagyon örülünk, mindig jó, ha csatlakozik hozzánk valaki.. De elég romlott vagy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mióta rajongsz?

Edóka most már minden hozzánk betévedőtől ezt fogjuk kérdezni:"elég romlott vagy?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 03. - 23:40:23) *
Igeeen Alisha!!!en vagyok egy regebbi vagyok,csak eddig olvagato,mint irdogaloi statuszban a forumon.szoval,nagyon bejon a tarsasagi elet itt,gondoltam csatlakozok,ha mar van hozzaszolnivalom az irottakhoz! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pussszancs!koszi!

szabcsi jól tetted,hogy csatlakoztál.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 04. - 08:57:55
Létrehozva: #24473

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 04. - 01:01:58) *
Koszi Vicus! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) most itt vagyok es vettem az udvozletet!Koszonom,hogy udvozoltok a seregben es nem rugjatok le a kepernyot azer,mert nem magyar ekezeteket hasznalok...csak sajnos romanul is szoktam az itteniekkel kozben...jajj,de depeismodos vagyok ezutan a Requiem zenere vagott DM gyonyor utan.Valahogy igy kell hodolni.Nagyon ugyesen telibetalalt!Hanyan pityorognak meg most rajta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

szabcsi szívesen.Minden új tagot üdvözlünk,nálunk ez a szokás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 04. - 09:08:42
Létrehozva: #24474

devotee

Képzeljétek, megtaláltam torrenten a 93-as MTK stadion béli DM koncertet teljes hosszában!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 04. - 09:12:44
Létrehozva: #24475

devotee

Hoppá...
Szabcsi, ezúton elnézést hogy lefiúztalak...
na de: HATALMAS ÖLELÉS, VÁLLVEREGETÉS, PUSZI, GRATULA, GYERE-IDE-KEBLEMRE!!!! Hát te egy Radnóti-idézettel búcsúztál, te!!!! jahhajjjj, de adnék érte egy cuppanóst most! ügyes.
örülök hogy itt vagy, na.

többieknek szépséges napot mára, bár elég fos idő van, de hát a világ olyan, amilyennek teremtjük, mindenkinek pisor szíves szeretetdömpinget külödk, megyek óráimra, pápá

Idézet (Angelus @ 2010.03. 04. - 09:08:42) *
Képzeljétek, megtaláltam torrenten a 93-as MTK stadion béli DM koncertet teljes hosszában!

bébi, az nekem megvan. ha kell... mp3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 04. - 09:14:45
Létrehozva: #24476

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 04. - 08:34:04) *
Nagyon drága vagy Trixx!

Majd ha be lesz rendezve a szoba, akkor dobsz fel róla képeket? Szívesen megnézném... én amúgy műszaki szakközépbe jártam, magasépítést tanultam, így ház/épület és lakás buzi vagyok.

Ari vagy! Majd csinálok képet, de még 4 hét mire megjön. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Bár nekem nincs ilyen végzettségem, de oda vagyok az építészetért és a lakberendezésért. Deko Tv függő vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.03. 04. - 09:08:42) *

Aszta! Otthon mondom az embernek nézze meg Ő is.
Még nem láttam. Teljesen felcsigáztál.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 04. - 09:27:04
Létrehozva: #24477

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 04. - 09:12:44) *
bébi, az nekem megvan. ha kell... mp3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De ez video felvétel! A teljes koncert a jobb lelátóról!!!!

Idézet (Trixx @ 2010.03. 04. - 09:14:45) *
Ari vagy! Majd csinálok képet, de még 4 hét mire megjön. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Bár nekem nincs ilyen végzettségem, de oda vagyok az építészetért és a lakberendezésért. Deko Tv függő vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aszta! Otthon mondom az embernek nézze meg Ő is.
Még nem láttam. Teljesen felcsigáztál.

Nálunk nincs ilyen tv, de nem is nézek nagyon tv-t. A képeket majd várom!

Ncore-on van fenn digitalizált vhs felvétel, jobb lelátós, full koncert. Mondjuk a Császár Előd által készített VIP páholyból felvett felvételnek nagyon örülnék, mert azt a színpaddal szemben vette fel! De persze sehol sem találom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 04. - 09:28:18
Létrehozva: #24478

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 04. - 09:27:04) *
De ez video felvétel! A teljes koncert a jobb lelátóról!!!!

Nálunk nincs ilyen tv, de nem is nézek nagyon tv-t. A képeket majd várom!

Ncore-on van fenn digitalizált vhs felvétel, jobb lelátós, full koncert. Mondjuk a Császár Előd által készített VIP páholyból felvett felvételnek nagyon örülnék, mert azt a színpaddal szemben vette fel! De persze sehol sem találom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Biztosan jól megtartotta magának!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 04. - 09:30:39
Létrehozva: #24479

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 04. - 09:28:18) *
Biztosan jól megtartotta magának!

Nem tartotta meg magának, volt ez fenn, meg keringett is, de most éppen nem találom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 04. - 09:40:00
Létrehozva: #24480

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 04. - 09:30:39) *
Nem tartotta meg magának, volt ez fenn, meg keringett is, de most éppen nem találom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Akkor jó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaj, ma annyi munkám van, és nincs kedvem csinálni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Asszonpajti hová lett?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1222 1223 1224 1225 1226 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: