![]() ![]() |
2010.03. 04. - 09:41:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Képzeljétek, megtaláltam torrenten a 93-as MTK stadion béli DM koncertet teljes hosszában! Sziasztok kicsik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... az kéne nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap kerestelek, de már nem voltál sehol. Akartam kérdezni, hogy te jössz-e 13.-án velünk bulizni. Remélem Usi jön.. mi Marcsival, meg Valiccsal tuti megünk, meg hát azt tudom, hogy Kesik is ott lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szülinapja lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na? mi a válasz? Remélem már sokkal jobb kedved van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap én csak nem olvastam semmi, úgyhogy ma majd pótlom... bocsest Viszont.. Valics nagyon ki van borulva. Voltak, illetve vannak nálunk sopronból mentett mudik. 200 valahán kutya lett elkobozva egy pöcstől, még 4 évvel ezelőtt, és hozzánk 10 került. Nagyon rossz állapotban voltak, beltenyésztettek, patkény farkuk volt, nyitott szájpadlás, és az albinizmus jelei láthatóak rajtuk. Teljesen szocializálatlanok, mindentől féltek, az embert nem ismerték, a kutya kaját sem, sőt, még a táltól is féltek. Szóval örökbe lett adva egy közülük, akinek a neve Szép. Valics nagyon aggódott, de mondtuk neki, hogy nem lesz semmi baj, bár a kutyusnak tuti sok idő kell, mire megszokja az új gazdáját, hiszen még soha nem volt neki. Nagyon aggódott. Aztán szombaton, vagy vasárnap el is ment, megleste, de nem látta. Végül sikerált felhívnia telefonon, az örökbe fogadók elmondták, hogy nagyon félénk, de majd beengedik a házba, és nem lesz semmi gond. Aztán hétfő óta hiába hívta őket, nem vették fel se a lakás tel-t, se a mobilt. Mondta, hogy délután fogja magát, és kimegy bokodra, mert ő bizony rosszat sejt. Én még mondtam is, hogy ne legyen már ilyen, tuti nincs semmi baj, ne zaklassa a " gazdákat" , lehet csak simán dolgoznak. De ő nem hallgatott rám, kiment. Aztán 4 óra körül hívott, felvettem a telefont, és üvöltött bele... hogy eltűnt a kutya, de már hétfőn, és ezért nem vették fel neki, és nem is szóltak volna, hogy rohadjanak meg... Mikor oda ment, becsöngetett, kinyitotta a pasi a kaput. Mondta neki Valics, hogy jónapot kívánok, Fuchs Valéria vagyok a tappancstól, ugye, itt lakik a Szép.. mondta a pasi, hogy igen. Erre mondja neki VAlics... és bemehetnék, megnézhetném, hogy van? és ekkor mondta el, hogy hát az van, hogy még hétfőn elktűnt.Nyitva hagyták a kaput, és a kuta kiment... milyen meglepő.. az ostoba fajátját az embernek.. nekem a kutyám a sajátom kicsi kora óta, de ha a kapu nyitva nálunk, egyik szemem a kutyán mindig! Na Vali annyira kiborult, hogy képzeljétek el, nem emlékszik kb 5 percre, azt sem tudja, mit csinált, mit mondott, hogy ment a kocsijához. Még szerencse, hogy vele volt Kornél, és ő beszélt a pasival, meg riasztott midnenkit, így estig a kutyát keresték, persze mindhiába. Ma este úgy döntöttünk, hogy éjjel, azaz 11 körü,l megyünk ki bokodra, mivel ez a kutyus nagyon félős, lehet akkor fog előbújni. Csinált Anikó barátnőnk plakátot, meg szórólapot, amit kiteszünk abban a faluban, és a környéken, felhívtuk a rádiókat, szóltunk a rendőrségen... nagyon sajnálom a kutyust. mindig szörnyű sorsuk volt, és most szegény azt sem tudja hol van.. mit csináljon. És Vali menthetetlenül szomorú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 10:17:45
Létrehozva:
|
|
|
Edó, nem biztos hogy megyek, még nem tudom! De szólok, ha igen.
|
|
|
|
2010.03. 04. - 10:21:08
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 04. - 10:37:08
Létrehozva:
|
|
|
Annyira örülnék neked is... mi nagyon be vagyunk zsongva, már rég buliztam jót! Bár neked most ugye ott volt a koncert. Jobb kedved van? Jó lenne ha tudnék menni, de mivel pont az lesz a hosszú hétvége lehet, hogy inkább haza megyek, majd meglátjuk. Koncertre hát... ha lehetne vissza tekerném az időt! Olyan jó volt. Jobb kedvem az nincsen, és ma már az orrom is vérzett a sok fújástól, nagyon frankó. Lesz ez még így se! |
|
|
|
2010.03. 04. - 11:06:09
Létrehozva:
|
|
|
Angie: kicsit másnapos, de azért szeretetteli nagy ölelést!!!!
huh asszem az MTK-s nekem sincs meg videón, csak az mp3. torrent amúgy? vagy vmi regisztrálós letöltő oldalon találtad? ha az előbbi, akkor elérhetőséget dobsz? Edó: jesszus, mekkora hülyék ezek az emberek!!!! basszus, ha tudják (mert feltételezem meséltetek a kutyus háttértörténetéről) hogy min ment keresztül az a szegény eb, akkor pláne oda kellett volna figyelniük rá még jobban! nem csodálom, hogy Valics ki van akadva!!!! mekkora felelőtlen barmok! szegény Szép!!! remélem, meglesz!!! amúgy sziasztok! mindjárt megyek zuhizni aztán holnapi leckéhez lapokat fénymásoltatni. amúgy elég másnap van, de már 9 óta fenn vagyok, csak telefonon lógtam. Trixx: örlök, hogy örülsz az új bútoroknak! van mikor rám is rám jön a dekorálhatnék, jó az! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és örülök annak is, hogy tetszett a legújabb IDM rész is!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 11:12:43
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Usi!!!
Regisztrációs, torrent oldalon van fenn (ncore), de megyek haza holnap és majd otthon letöltöm! Te meg kúráld magadat és a másnapodat. IDM-et sem olvastam még el, de be van tervezve, mert nagyon érdekel mi lesz a fiúkkal. |
|
|
|
2010.03. 04. - 11:16:04
Létrehozva:
|
|
|
Angie: okés! mekkora a file? majd elmondod, hogy milyen minőség? és ha jó, esetleg hozzácsapod majd a dvd-s pakkomhoz, amiket írsz nekem? aztán majd alkalom adtán azt is lerendezzük.
IDM-es véleményedre meg majd kivi leszek. nagy puszi! |
|
|
|
2010.03. 04. - 11:28:58
Létrehozva:
|
|
|
Ijjjjjjj, mik mentek itt az éjjel! Ahogy olvastam Niki verselését és csokipudingba fulladását visszajött az orromon keresztül az energia ital amit épp kortyolgatok. Wehehehehe! Most aztán szépen nézek ki. Mint aki leitta magát, és még a szemem is könnyeznek, félig meddig a szénsavas löttytől az orromban, félig meddig a röhögéstől! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 04. - 11:40:25
Létrehozva:
|
|
|
Peter-től, a d-m.com adminjától néhány érdekesség olvasható a turné után.
Fórumán részletesen ír néhány dal setlistből történt eltűnéséről és meg is indokolja, miért lettek eltávolítva. Íme egy felsorolás: Strangelove: Az együttes minden tagja az élő-verziót unalmasnak találta és élőben nem is igazán működött. Master And Servant: Az együttes egy tagja a dalt túl giccsesnek találta. Dave hangszálai számára is gyilkos volt, és ez volt az eltávolítás fő oka. Fly On The Windscreen: A „World In My Eyes” váltotta fel, meglepetésként csak a téli szakaszban szerepelt volna eredeti terv szerint. Sister Of Night: Még ha csak cseredal is volt, Martin egyértelműen az „Insight”-ot részesítette előnyben. Fragile Tension: Élőben teljesen elvesztette varázsát, alig értékelte a közönség. Peace és In Sympathie: Dave a „Peace”-t akarta énekelni, Mart és Fletch már nem. IS – Martin és Fletch mellette volt, Dave nem. Come Back: Martin nem volt túl boldog ezzel a dallal, de Dave betegsége után Athénban a dal szimbolikus érték lett az együttes számára. Dalok, amelyeket betanultak, de nem játszották: Barrel Of A Gun Perfect The Sun And The Moon And The Stars Corrupt Dalok, amelyeket soundchecken hallottak, de nem használták fel őket: Condemnation" Utánaolvasni itt lehet még: Peter fóruma |
|
|
|
2010.03. 04. - 11:54:32
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj, ma annyi munkám van, és nincs kedvem csinálni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Asszonpajti hová lett? Jelentem itt vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeljétek, megtaláltam torrenten a 93-as MTK stadion béli DM koncertet teljes hosszában! khm...engem érdekelne majd megboltolhatnánk valahogy? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) már egyébként régebben is felmerült bennem,hogy esetleg nincs-e régebbi magyarországi koncertről felvétel...ezek szerint van Ijjjjjjj, mik mentek itt az éjjel! Ahogy olvastam Niki verselését és csokipudingba fulladását visszajött az orromon keresztül az energia ital amit épp kortyolgatok. Wehehehehe! Most aztán szépen nézek ki. Mint aki leitta magát, és még a szemem is könnyeznek, félig meddig a szénsavas löttytől az orromban, félig meddig a röhögéstől! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo baby (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sziaaa. Neked válaszoltam ám tegnap de úgy tűnik nem nagyon csigáztam fel az érdeklődésed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 11:59:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok kicsik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... az kéne nekem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap kerestelek, de már nem voltál sehol. Akartam kérdezni, hogy te jössz-e 13.-án velünk bulizni. Remélem Usi jön.. mi Marcsival, meg Valiccsal tuti megünk, meg hát azt tudom, hogy Kesik is ott lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szülinapja lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na? mi a válasz? Remélem már sokkal jobb kedved van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tegnap én csak nem olvastam semmi, úgyhogy ma majd pótlom... bocsest Viszont.. Valics nagyon ki van borulva. Voltak, illetve vannak nálunk sopronból mentett mudik. 200 valahán kutya lett elkobozva egy pöcstől, még 4 évvel ezelőtt, és hozzánk 10 került. Nagyon rossz állapotban voltak, beltenyésztettek, patkény farkuk volt, nyitott szájpadlás, és az albinizmus jelei láthatóak rajtuk. Teljesen szocializálatlanok, mindentől féltek, az embert nem ismerték, a kutya kaját sem, sőt, még a táltól is féltek. Szóval örökbe lett adva egy közülük, akinek a neve Szép. Valics nagyon aggódott, de mondtuk neki, hogy nem lesz semmi baj, bár a kutyusnak tuti sok idő kell, mire megszokja az új gazdáját, hiszen még soha nem volt neki. Nagyon aggódott. Aztán szombaton, vagy vasárnap el is ment, megleste, de nem látta. Végül sikerált felhívnia telefonon, az örökbe fogadók elmondták, hogy nagyon félénk, de majd beengedik a házba, és nem lesz semmi gond. Aztán hétfő óta hiába hívta őket, nem vették fel se a lakás tel-t, se a mobilt. Mondta, hogy délután fogja magát, és kimegy bokodra, mert ő bizony rosszat sejt. Én még mondtam is, hogy ne legyen már ilyen, tuti nincs semmi baj, ne zaklassa a " gazdákat" , lehet csak simán dolgoznak. De ő nem hallgatott rám, kiment. Aztán 4 óra körül hívott, felvettem a telefont, és üvöltött bele... hogy eltűnt a kutya, de már hétfőn, és ezért nem vették fel neki, és nem is szóltak volna, hogy rohadjanak meg... Mikor oda ment, becsöngetett, kinyitotta a pasi a kaput. Mondta neki Valics, hogy jónapot kívánok, Fuchs Valéria vagyok a tappancstól, ugye, itt lakik a Szép.. mondta a pasi, hogy igen. Erre mondja neki VAlics... és bemehetnék, megnézhetném, hogy van? és ekkor mondta el, hogy hát az van, hogy még hétfőn elktűnt.Nyitva hagyták a kaput, és a kuta kiment... milyen meglepő.. az ostoba fajátját az embernek.. nekem a kutyám a sajátom kicsi kora óta, de ha a kapu nyitva nálunk, egyik szemem a kutyán mindig! Na Vali annyira kiborult, hogy képzeljétek el, nem emlékszik kb 5 percre, azt sem tudja, mit csinált, mit mondott, hogy ment a kocsijához. Még szerencse, hogy vele volt Kornél, és ő beszélt a pasival, meg riasztott midnenkit, így estig a kutyát keresték, persze mindhiába. Ma este úgy döntöttünk, hogy éjjel, azaz 11 körü,l megyünk ki bokodra, mivel ez a kutyus nagyon félős, lehet akkor fog előbújni. Csinált Anikó barátnőnk plakátot, meg szórólapot, amit kiteszünk abban a faluban, és a környéken, felhívtuk a rádiókat, szóltunk a rendőrségen... nagyon sajnálom a kutyust. mindig szörnyű sorsuk volt, és most szegény azt sem tudja hol van.. mit csináljon. És Vali menthetetlenül szomorú (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szegény kutyus megértem Valicsot,hogy kiakadt. |
|
|
|
2010.03. 04. - 12:16:42
Létrehozva:
|
|
|
Vica, egy 17 éves VHS kazetta minőségét képzeld magad elé, olyan kb végig. De majd letöltöm, mert engem is érdekel és akkor tudok bővebbet mondani róla. Jobb lelátós felvétel.
|
|
|
|
2010.03. 04. - 12:55:07
Létrehozva:
|
|
|
Jelentem itt vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) khm...engem érdekelne majd megboltolhatnánk valahogy? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) már egyébként régebben is felmerült bennem,hogy esetleg nincs-e régebbi magyarországi koncertről felvétel...ezek szerint van Neo baby (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sziaaa. Neked válaszoltam ám tegnap de úgy tűnik nem nagyon csigáztam fel az érdeklődésed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vicuska! Sziasztok Babák! Titta hercsula, bunda is fazonra igazíva... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...kell ennél több? Felcsigáztál, de már válaszolni nem tudtam rá, mert elszállt a netem, azért is nem tudtam elköszönni se este. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, egy 17 éves VHS kazetta minőségét képzeld magad elé, olyan kb végig. De majd letöltöm, mert engem is érdekel és akkor tudok bővebbet mondani róla. Jobb lelátós felvétel. Nem csoda ha olyan a minősége! Nekem is megvan, Zoo adta még 2 éve kb nekem, akivel düsseldorfban voltál. Ő mondta hogy ezt a felvételt annó a Császár Előd csinálta egy videókazettás kamerával, a VIP szektorban, őket nem motozták meg, és be tudta vinni. Áldom a nevét érte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 13:00:05
Létrehozva:
|
|
|
Nem csoda ha olyan a minősége! Nekem is megvan, Zoo adta még 2 éve kb nekem, akivel düsseldorfban voltál. Ő mondta hogy ezt a felvételt annó a Császár Előd csinálta egy videókazettás kamerával, a VIP szektorban, őket nem motozták meg, és be tudta vinni. Áldom a nevét érte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Császár Előd féle az nem a színpaddal szembeni felvétel? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 13:02:26
Létrehozva:
|
|
|
Peter-től, a d-m.com adminjától néhány érdekesség olvasható a turné után. Fórumán részletesen ír néhány dal setlistből történt eltűnéséről és meg is indokolja, miért lettek eltávolítva. Dalok, amelyeket betanultak, de nem játszották: Barrel Of A Gun Perfect The Sun And The Moon And The Stars Corrupt Dalok, amelyeket soundchecken hallottak, de nem használták fel őket: Condemnation" Utánaolvasni itt lehet még: Peter fóruma WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! BETANULTÁK A BARRELT ÉS A CORRUPTOT????????!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?! ÉS NEM ADTÁK?!?!?!?!?!?! FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK!!!! GIGAFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKKKK!!!!! NE MÁR!!!! rohadt élet, hogy nekem sose tudnak kedvezni!!!! Ultráról az Insight és a Useless mellett a Barrel a gigakedvenc! Ez nem ér!!! NEM FAIR!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 04. - 13:09:00
Létrehozva:
|
|
|
A Császár Előd féle az nem a színpaddal szembeni felvétel? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Tudtommal jobb oldalon ült a VIP szektorban, de nem biztos hogy én tudom jól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 13:09:32
Létrehozva:
|
|
|
Tudtommal jobb oldalon ült a VIP szektorban, de nem biztos hogy én tudom jól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy én nem tudom jól... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 13:17:08
Létrehozva:
|
|
|
Vagy én nem tudom jól... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem mindegy? a lényeg, hogy van felvétel! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.03. 04. - 13:26:44
Létrehozva:
|
|
|
Usi, igazad van!
Amúgy a Barrelt és a Corruptot meghallgattam volna nagyon élőben, kár hogy végül kimaradtak (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 13:45:37
Létrehozva:
|
|
|
eggggen, hát most hogy tudom, hogy egy lépésre voltam ezektől, kicsit jobban szívom a fogam. mióta DM-es vagyok (6 éve), azóta várom hogy végre nekem is kedvezzenek. na jó, nem mintha panaszkodnék, mert imádom koncerten bármit is adnak elő, csak hát értitek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |