![]() ![]() |
2010.03. 04. - 13:54:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eggggen, hát most hogy tudom, hogy egy lépésre voltam ezektől, kicsit jobban szívom a fogam. mióta DM-es vagyok (6 éve), azóta várom hogy végre nekem is kedvezzenek. na jó, nem mintha panaszkodnék, mert imádom koncerten bármit is adnak elő, csak hát értitek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én igazából azt nem értem, amit már Kesik is pedzegetett, hogy miért nem változtatnak radikálisan a set listeken. Walking, In your room, I feel you, Enjoy simán mind kimarahatnának legközelebb és helyettük lehetnének akár B oldalas számok vagy ritkán játszott dalok, Freestate, Only when I lose myself, Higher love, Dangerous stb. |
|
|
|
2010.03. 04. - 14:10:11
Létrehozva:
|
|
|
Vica, egy 17 éves VHS kazetta minőségét képzeld magad elé, olyan kb végig. De majd letöltöm, mert engem is érdekel és akkor tudok bővebbet mondani róla. Jobb lelátós felvétel. sziasztok. Jelentem a lótopomról jelentkezem.Talán megjavult a kis dög....de nem kiabálom el. Angie értem.Oké majd ha megnézted akkor meséld el milyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vicuska! Sziasztok Babák! Titta hercsula, bunda is fazonra igazíva... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...kell ennél több? Felcsigáztál, de már válaszolni nem tudtam rá, mert elszállt a netem, azért is nem tudtam elköszönni se este. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Neo akkor jól van ha sikerült felcsigáznom téged. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 14:15:16
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! BETANULTÁK A BARRELT ÉS A CORRUPTOT????????!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!!?!?!?! ÉS NEM ADTÁK?!?!?!?!?!?! FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK!!!! GIGAFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKKKK!!!!! NE MÁR!!!! rohadt élet, hogy nekem sose tudnak kedvezni!!!! Ultráról az Insight és a Useless mellett a Barrel a gigakedvenc! Ez nem ér!!! NEM FAIR!!!!!!!!!! basszus a Corrupt-ot igazán adhatták volna.... |
|
|
|
2010.03. 04. - 14:19:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 04. - 14:21:38
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 04. - 14:24:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 04. - 14:26:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 04. - 14:41:48
Létrehozva:
|
|
|
Vagy én nem tudom jól... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na most nehogy ezért is rossz kedved legyen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök mindegy hogy ki csinálta! És a Császár Előd is tök mindegy hogy hol volt a koncin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sziasztok. Jelentem a lótopomról jelentkezem.Talán megjavult a kis dög....de nem kiabálom el. Angie értem.Oké majd ha megnézted akkor meséld el milyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe Neo akkor jól van ha sikerült felcsigáznom téged. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszik mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 15:37:41
Létrehozva:
|
|
|
Na én megyek, kicsit pihenek meló előtt, ma már 6-tól 6-ig fogok dolgozni, meg holnap is aztán 2 nap pihi. Sziasztok Babák! Puszzzzzz!
|
|
|
|
2010.03. 04. - 16:27:20
Létrehozva:
|
|
|
Neo: jó pihit és kitartást a melóhoz! remélem már nem csíp az orrod az energiaitaltól! XD
Heheheheeeheeeee, a versenyfick tarol külföldön! XDDD |
|
|
|
2010.03. 04. - 16:41:46
Létrehozva:
|
|
|
Heheheheeeheeeee, a versenyfick tarol külföldön! XDDD olyan jó látni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 16:56:42
Létrehozva:
|
|
|
olyan jó látni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NAGYON! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:01:13
Létrehozva:
|
|
|
Na most nehogy ezért is rossz kedved legyen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök mindegy hogy ki csinálta! És a Császár Előd is tök mindegy hogy hol volt a koncin! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszik mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) naná Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó pihit. Neo: jó pihit és kitartást a melóhoz! remélem már nem csíp az orrod az energiaitaltól! XD Heheheheeeheeeee, a versenyfick tarol külföldön! XDDD Usi és Capri gratulálok a sikerhez.Meg is érdemlitek a sikert mert nagyszerű irók vagytok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mikor lesz eredmény? Sziaaaa Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:04:06
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 04. - 17:07:16
Létrehozva:
|
|
|
bébi, az nekem megvan. ha kell... mp3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola ha szépen please akkor nekem elküldöd ezt a vica.aranyi@gmail.com-ra? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi a pálya béjbi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:07:57
Létrehozva:
|
|
|
Lola ha szépen please akkor nekem elküldöd ezt a vica.aranyi@gmail.com-ra? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) mi a pálya béjbi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi különös, írom a fizika puskát ezerrel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:10:29
Létrehozva:
|
|
|
Semmi különös, írom a fizika puskát ezerrel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puskát mi?ahelyett,hogy megtanulnád...ejnye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:12:15
Létrehozva:
|
|
|
puskát mi?ahelyett,hogy megtanulnád...ejnye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát sajnos hiába tanulom a fizikát, mert szart sem értek hozzá (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ha nem írnék minden dogára puskát már rég megbuktam volna. Szar tanárunk van, semmit sem magyaráz el. |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:16:36
Létrehozva:
|
|
|
Hát sajnos hiába tanulom a fizikát, mert szart sem értek hozzá (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ha nem írnék minden dogára puskát már rég megbuktam volna. Szar tanárunk van, semmit sem magyaráz el. A fizika nekem sem volt az erősségem. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:19:08
Létrehozva:
|
|
|
A fizika nekem sem volt az erősségem. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Hát azt elhiszem, nálunk az osztályba szinte senki sem jó fizikából. Dogák után kiosztanak a 35-ből 11 karót, vagy többet, a maradék meg 2-es. Esetleg egy darab 3-as aztán ennyi. Én az irodalomhoz meg a nyelvtanhoz értek, meg még a biológiához, de ilyen matek meg fizika, kémia, ilyenekhez nem. |
|
|
|
![]() ![]() |