![]() ![]() |
2010.03. 04. - 17:24:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Annó az én osztályomban voltak jó fizikások de nem sokan.Meg a tanárunk is tök rendes volt.
|
|
|
|
2010.03. 04. - 17:26:53
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó volt nektek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A mi tanárunk egy idegbeteg, nem normális (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:33:33
Létrehozva:
|
|
|
oh hát idegbeteg,nem normális nálunk is akadt de szerencsére engem nem tanitott.
|
|
|
|
2010.03. 04. - 17:36:14
Létrehozva:
|
|
|
oh hát idegbeteg,nem normális nálunk is akadt de szerencsére engem nem tanitott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:43:49
Létrehozva:
|
|
|
na igen most egy kicsit nosztalgiázok ahogy a sulit emlegetjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 04. - 17:49:53
Létrehozva:
|
|
|
na igen most egy kicsit nosztalgiázok ahogy a sulit emlegetjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt megfagyok..rajtam van egy pulcsi meg egy takarót is magamra raktam, de még mindig nincs melegem. De egyébként suliban is egész nap pulcsiba meg mellénybe járkáltam, úgy fáztam mint az állat |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:52:18
Létrehozva:
|
|
|
Alapjában véve nem baj.Csak a szépre próbálok emlékezni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 04. - 17:53:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 04. - 17:56:17
Létrehozva:
|
|
|
Mode kedves lehet,hogy azért fázol mert kerülget valami betegség.
Alan kéne neked majd összebújnátok és felmelegitene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:57:22
Létrehozva:
|
|
|
Mode kedves lehet,hogy azért fázol mert kerülget valami betegség. Alan kéne neked majd összebújnátok és felmelegitene. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát...10 éve nem voltam beteg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak náthám volt, semmi más. Ohh hát annak örülnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként banánt eszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy jut róla eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 17:59:27
Létrehozva:
|
|
|
inkább magnumot kéne enned (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe Andy és a banán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na bedobok valami kaját |
|
|
|
2010.03. 04. - 18:03:12
Létrehozva:
|
|
|
inkább magnumot kéne enned (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Andy és a banán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na bedobok valami kaját Vica kiköptem az almát XDD (mert már almát eszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Egyééé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg kellene néznem a tegnapi videót amit édesem feltöltött, akkor biztos melegem lesz. Na mindjárt, csak közben Jackson koncert is itt megy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 18:16:52
Létrehozva:
|
|
|
megérkeztem...ettem...pedig a súlyomnak nem hiányzik,hogy ilyenkor egyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 04. - 18:27:13
Létrehozva:
|
|
|
Mit ettél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 04. - 18:39:42
Létrehozva:
|
|
|
Mit ettél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) párizsis kenyeret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csipős parikával...de azt csak mode-jával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 18:40:50
Létrehozva:
|
|
|
párizsis kenyeret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csipős parikával...de azt csak mode-jával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az finom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csípős paprikát nem szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 18:47:00
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
vica: Magdára gondolsz? (fekete-fehér csíkos sálas/sapkás csaj) - ő középsulis évfolyamtársam volt és 2006-ban is együtt mentünk a Papp Lacis koncira. tisztára meglepődtem hogy összefutottunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azóta nem is beszéltünk szinte. majd bepótoljuk a beszélgetést legközelebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én még Marcsiékkal nem nagyon tudtam bulik alkalmával beszélgetni, mert eddig nem sikerült úgy feljönniük, hogy nyugisabb alapozáson is ott legyenek dumára. Trixx: közben közvetíts, hol tartasz? benyomások?!?! Sziasztok csajok! Na azt a beszélgetést 13.-án bepótoljuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki nem hagynám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 18:47:51
Létrehozva:
|
|
|
Az finom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csípős paprikát nem szeretem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) én igen de tényleg csak keveset egyszerre hehe most képzeld el,hogy amikor csipős a szám akkor csókolna meg Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy csipős szájjal csókolásznám az anacondát...vajon mit szólna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 18:49:02
Létrehozva:
|
|
|
én igen de tényleg csak keveset egyszerre hehe most képzeld el,hogy amikor csipős a szám akkor csókolna meg Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy csipős szájjal csókolásznám az anacondát...vajon mit szólna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juj szegény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, lehet hogy Dave is szereti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 18:50:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok! Na azt a beszélgetést 13.-án bepótoljuk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki nem hagynám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia Marcsi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) juj szegény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, lehet hogy Dave is szereti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a csipős számtól csipős lenne a farka...vagy lángolna is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |