2400 Oldal V  « < 1227 1228 1229 1230 1231 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.03. 04. - 19:50:33
Létrehozva: #24561

devotee

az ilyen emberkere visszagondolva mostani agyammal már csak szánni tudom... :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 04. - 19:53:06
Létrehozva: #24562

devotee

megyek edzeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, az elmúlt két és fél hétben mínusz 4 kiló. szerintem király vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán ííííííííráááááás!!! vigyázz Sandrine, jövök Martin képében és úúúúúúgy meg... hogy még XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 04. - 19:55:47
Létrehozva: #24563

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 04. - 19:53:06) *
megyek edzeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, az elmúlt két és fél hétben mínusz 4 kiló. szerintem király vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán ííííííííráááááás!!! vigyázz Sandrine, jövök Martin képében és úúúúúúgy meg... hogy még XD

ezen felröhögtünk XD Sandrine is meg én is XD és ami a legtutibb: mindezt egy emberen belül! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 04. - 19:56:15
Létrehozva: #24564

devotee

szia jantar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola jó edzést. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
huhúúúú várom a sztori folytatását nagyon kivi vagyok mi lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 04. - 19:58:01
Létrehozva: #24565

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 04. - 19:49:13) *
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mode akárki, akármit mond a puska készítéssel is sokat tanulsz. tanulni nem magolva kell bár én sose tudtam magolni, hanem szavak köré építem mindig fel ami kell bár nekem is voltak tantárgyaim, amire puska nélkül nem mertem volna bemenni zházni
a matek és fizika tanárom egy nagy kövér vénlány volt középiskolában teljesen úgy állította be nálam a dolgokat, h. hülye vagyok a természettudományokhoz még a fiúk is gyomorideggel mentek be hozzá.. nem tudom az ilyenek miért foglalkoznak ilyen sérülékeny lelkű serdülő fiatalokkal inkább menne az adóhivatalba iszonyat rogolyás egy idióta nő volt és végül kiderült vis az élet bebizonyította mégis tudom és értem ezeket a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekünk is egy kövér vénlány, alacsony, és bolond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica dehogy vagy kiröhögve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jajj, hát lehet, hogy mindjárt megyek, mert olyan furcsán érzem magam. Nem rosszul, csak nincs kedvem gépezni.
Ja meg 8 óra, akkor amúgy is mennem kell. Vica holnap írom tovább, már elkezdtem. izgalmasnak ígérkezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 04. - 19:58:23
Létrehozva: #24566

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 04. - 19:55:47) *
ezen felröhögtünk XD Sandrine is meg én is XD és ami a legtutibb: mindezt egy emberen belül! XD

Capri egyenlő Sandrine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az a gyanúm kellemes éjszakája lesz Sandrine-nak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ja Capri egyébként a délután folyamán újra elolvastam a 3.fejezetet mert annyira tetszett...mondjuk a másik kettő is de a harmadik különösen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 04. - 19:59:43
Létrehozva: #24567

devotee

edó olyan mint a szemfényvesztés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és olyan mint a mesében hol volt, hol nem volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 04. - 19:58:01) *
Nekünk is egy kövér vénlány, alacsony, és bolond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj, hát lehet, hogy mindjárt megyek, mert olyan furcsán érzem magam. Nem rosszul, csak nincs kedvem gépezni.
Ja meg 8 óra, akkor amúgy is mennem kell. Vica holnap írom tovább, már elkezdtem. izgalmasnak ígérkezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mert sokáig ültél a gép előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 20 percenként állj fel előle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 04. - 20:00:30
Létrehozva: #24568

devotee

Hülye vagyok..köszönni meg elfelejtettem. Szóval pápá mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Álmodjatok a srácokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 04. - 20:01:04
Létrehozva: #24569

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 04. - 19:58:01) *

Jól van menjél csak pihikézni,jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

csigázz csak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 04. - 20:03:47
Létrehozva: #24570

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 04. - 19:59:43) *
edó olyan mint a szemfényvesztés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és olyan mint a mesében hol volt, hol nem volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mert sokáig ültél a gép előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 20 percenként állj fel előle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van, hogy 10 órát párhuzamba végigülök a gép előtt, és semmi bajom, úgyhogy nem ezzel van a gond. ma amúgy is későn ültem ide.
Ma valahogy nincs kedvem, ennyi. Máshoz viszont lenne kedvem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap lesz olyan órám ahol nem kell figyelni, majd akkor írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 04. - 20:07:52
Létrehozva: #24571

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 04. - 20:03:47) *
Van, hogy 10 órát párhuzamba végigülök a gép előtt, és semmi bajom, úgyhogy nem ezzel van a gond. ma amúgy is későn ültem ide.
Ma valahogy nincs kedvem, ennyi. Máshoz viszont lenne kedvem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap lesz olyan órám ahol nem kell figyelni, majd akkor írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Alan-el kamatyolni arra lenne kedved (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csak aztán le ne bukj,hogy az órán ficket irsz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 04. - 20:10:11
Létrehozva: #24572

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 04. - 19:58:23) *
Capri egyenlő Sandrine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az a gyanúm kellemes éjszakája lesz Sandrine-nak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

ja Capri egyébként a délután folyamán újra elolvastam a 3.fejezetet mert annyira tetszett...mondjuk a másik kettő is de a harmadik különösen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

vajon miért XD

örülök, h tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem tudjuk, h Sandrine-nak milyen éjszkája lesz, van írnivaló addig XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 04. - 20:16:29
Létrehozva: #24573

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 04. - 19:55:47) *

és Dave mit szólt, mint harmadik a fejedben? XDDD

Marcsi: köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eléggé úgy néz ki amúgy, hogy összejön az a 13-ai összeröffenés veletek!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 04. - 20:17:45
Létrehozva: #24574

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 04. - 20:10:11) *
vajon miért XD

örülök, h tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem tudjuk, h Sandrine-nak milyen éjszkája lesz, van írnivaló addig XD

nagyon tetszik,birom a két csajt,főleg a dumájukat.
Jókat vigyorogtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 04. - 20:21:10
Létrehozva: #24575

devotee

helló te kis pöttöm felhő edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) készül a hal shadownak ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 04. - 20:21:49
Létrehozva: #24576

devotee

Jantar, itt vagyok, csak próbáltuk tömni a kutyát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és te most hol vagy? a mesében? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 04. - 20:23:02
Létrehozva: #24577

devotee

Csajok én mára el.

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 04. - 20:24:26
Létrehozva: #24578

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 04. - 20:16:29) *
és Dave mit szólt, mint harmadik a fejedben? XDDD

jóllakva hentereg XD ha e mellé beszáll Sela, Anita, alterCapri is, az szép lesz XD

Idézet (vicuska @ 2010.03. 04. - 20:17:45) *
nagyon tetszik,birom a két csajt,főleg a dumájukat.
Jókat vigyorogtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a csúcs mondat Loláé volt, mikor lazán leangolozta Dave-et. az annyira ütött nálam, 10 percig csak röhögtem XD Jóéjt neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 04. - 20:24:38
Létrehozva: #24579

devotee

jóccakát a távozóknak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hajaj, igen tetszik már most ez a 22-es fejezet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(és időközben már 4 különböző fick alapjai megvannak a fejünkben, úgyhogy nem fogtok unatkozni a jövőben sem XD nagyon termékenyek lettünk, hála a visszajelzéseiteknek is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 04. - 20:27:18
Létrehozva: #24580

devotee

edó igen a mesébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most veletek vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 04. - 20:24:38) *
jóccakát a távozóknak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hajaj, igen tetszik már most ez a 22-es fejezet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(és időközben már 4 különböző fick alapjai megvannak a fejünkben, úgyhogy nem fogtok unatkozni a jövőben sem XD nagyon termékenyek lettünk, hála a visszajelzéseiteknek is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

milyen volt a tegnapi buli?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1227 1228 1229 1230 1231 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: