![]() ![]() |
2010.03. 04. - 19:50:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
az ilyen emberkere visszagondolva mostani agyammal már csak szánni tudom... :S
|
|
|
|
2010.03. 04. - 19:53:06
Létrehozva:
|
|
|
megyek edzeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, az elmúlt két és fél hétben mínusz 4 kiló. szerintem király vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán ííííííííráááááás!!! vigyázz Sandrine, jövök Martin képében és úúúúúúgy meg... hogy még XD |
|
|
|
2010.03. 04. - 19:55:47
Létrehozva:
|
|
|
megyek edzeni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah, az elmúlt két és fél hétben mínusz 4 kiló. szerintem király vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán ííííííííráááááás!!! vigyázz Sandrine, jövök Martin képében és úúúúúúgy meg... hogy még XD ezen felröhögtünk XD Sandrine is meg én is XD és ami a legtutibb: mindezt egy emberen belül! XD |
|
|
|
2010.03. 04. - 19:56:15
Létrehozva:
|
|
|
szia jantar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola jó edzést. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) huhúúúú várom a sztori folytatását nagyon kivi vagyok mi lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 19:58:01
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode akárki, akármit mond a puska készítéssel is sokat tanulsz. tanulni nem magolva kell bár én sose tudtam magolni, hanem szavak köré építem mindig fel ami kell bár nekem is voltak tantárgyaim, amire puska nélkül nem mertem volna bemenni zházni a matek és fizika tanárom egy nagy kövér vénlány volt középiskolában teljesen úgy állította be nálam a dolgokat, h. hülye vagyok a természettudományokhoz még a fiúk is gyomorideggel mentek be hozzá.. nem tudom az ilyenek miért foglalkoznak ilyen sérülékeny lelkű serdülő fiatalokkal inkább menne az adóhivatalba iszonyat rogolyás egy idióta nő volt és végül kiderült vis az élet bebizonyította mégis tudom és értem ezeket a dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekünk is egy kövér vénlány, alacsony, és bolond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica dehogy vagy kiröhögve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, hát lehet, hogy mindjárt megyek, mert olyan furcsán érzem magam. Nem rosszul, csak nincs kedvem gépezni. Ja meg 8 óra, akkor amúgy is mennem kell. Vica holnap írom tovább, már elkezdtem. izgalmasnak ígérkezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 19:58:23
Létrehozva:
|
|
|
ezen felröhögtünk XD Sandrine is meg én is XD és ami a legtutibb: mindezt egy emberen belül! XD Capri egyenlő Sandrine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az a gyanúm kellemes éjszakája lesz Sandrine-nak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja Capri egyébként a délután folyamán újra elolvastam a 3.fejezetet mert annyira tetszett...mondjuk a másik kettő is de a harmadik különösen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 19:59:43
Létrehozva:
|
|
|
edó olyan mint a szemfényvesztés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és olyan mint a mesében hol volt, hol nem volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekünk is egy kövér vénlány, alacsony, és bolond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica dehogy vagy kiröhögve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, hát lehet, hogy mindjárt megyek, mert olyan furcsán érzem magam. Nem rosszul, csak nincs kedvem gépezni. Ja meg 8 óra, akkor amúgy is mennem kell. Vica holnap írom tovább, már elkezdtem. izgalmasnak ígérkezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert sokáig ültél a gép előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 20 percenként állj fel előle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:00:30
Létrehozva:
|
|
|
Hülye vagyok..köszönni meg elfelejtettem. Szóval pápá mindenki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Álmodjatok a srácokkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:01:04
Létrehozva:
|
|
|
Nekünk is egy kövér vénlány, alacsony, és bolond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica dehogy vagy kiröhögve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, hát lehet, hogy mindjárt megyek, mert olyan furcsán érzem magam. Nem rosszul, csak nincs kedvem gépezni. Ja meg 8 óra, akkor amúgy is mennem kell. Vica holnap írom tovább, már elkezdtem. izgalmasnak ígérkezik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van menjél csak pihikézni,jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csigázz csak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:03:47
Létrehozva:
|
|
|
edó olyan mint a szemfényvesztés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és olyan mint a mesében hol volt, hol nem volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert sokáig ültél a gép előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 20 percenként állj fel előle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van, hogy 10 órát párhuzamba végigülök a gép előtt, és semmi bajom, úgyhogy nem ezzel van a gond. ma amúgy is későn ültem ide. Ma valahogy nincs kedvem, ennyi. Máshoz viszont lenne kedvem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap lesz olyan órám ahol nem kell figyelni, majd akkor írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:07:52
Létrehozva:
|
|
|
Van, hogy 10 órát párhuzamba végigülök a gép előtt, és semmi bajom, úgyhogy nem ezzel van a gond. ma amúgy is későn ültem ide. Ma valahogy nincs kedvem, ennyi. Máshoz viszont lenne kedvem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap lesz olyan órám ahol nem kell figyelni, majd akkor írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-el kamatyolni arra lenne kedved (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak aztán le ne bukj,hogy az órán ficket irsz |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:10:11
Létrehozva:
|
|
|
Capri egyenlő Sandrine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az a gyanúm kellemes éjszakája lesz Sandrine-nak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ja Capri egyébként a délután folyamán újra elolvastam a 3.fejezetet mert annyira tetszett...mondjuk a másik kettő is de a harmadik különösen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vajon miért XD örülök, h tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudjuk, h Sandrine-nak milyen éjszkája lesz, van írnivaló addig XD |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:16:29
Létrehozva:
|
|
|
ezen felröhögtünk XD Sandrine is meg én is XD és ami a legtutibb: mindezt egy emberen belül! XD és Dave mit szólt, mint harmadik a fejedben? XDDD Marcsi: köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eléggé úgy néz ki amúgy, hogy összejön az a 13-ai összeröffenés veletek!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:17:45
Létrehozva:
|
|
|
vajon miért XD örülök, h tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudjuk, h Sandrine-nak milyen éjszkája lesz, van írnivaló addig XD nagyon tetszik,birom a két csajt,főleg a dumájukat. Jókat vigyorogtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:21:10
Létrehozva:
|
|
|
helló te kis pöttöm felhő edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) készül a hal shadownak ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 04. - 20:21:49
Létrehozva:
|
|
|
Jantar, itt vagyok, csak próbáltuk tömni a kutyát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és te most hol vagy? a mesében? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 04. - 20:23:02
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 04. - 20:24:26
Létrehozva:
|
|
|
és Dave mit szólt, mint harmadik a fejedben? XDDD jóllakva hentereg XD ha e mellé beszáll Sela, Anita, alterCapri is, az szép lesz XD nagyon tetszik,birom a két csajt,főleg a dumájukat. Jókat vigyorogtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a csúcs mondat Loláé volt, mikor lazán leangolozta Dave-et. az annyira ütött nálam, 10 percig csak röhögtem XD Jóéjt neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:24:38
Létrehozva:
|
|
|
jóccakát a távozóknak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hajaj, igen tetszik már most ez a 22-es fejezet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (és időközben már 4 különböző fick alapjai megvannak a fejünkben, úgyhogy nem fogtok unatkozni a jövőben sem XD nagyon termékenyek lettünk, hála a visszajelzéseiteknek is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.03. 04. - 20:27:18
Létrehozva:
|
|
|
edó igen a mesébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most veletek vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jóccakát a távozóknak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hajaj, igen tetszik már most ez a 22-es fejezet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (és időközben már 4 különböző fick alapjai megvannak a fejünkben, úgyhogy nem fogtok unatkozni a jövőben sem XD nagyon termékenyek lettünk, hála a visszajelzéseiteknek is!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) milyen volt a tegnapi buli? |
|
|
|
![]() ![]() |