![]() ![]() |
2010.03. 05. - 01:18:31
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.03. 05. - 01:19:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Szabcsi, látom már nem látlak. Szóval készülj fel naggyon kemény írásokra, ajánlom egyedül olvass, ne nyilvános helyen, mert visítani fogsz, nyáladzani, hörögni és az életedért könyörögni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben irodalmilag tökéletes alkotások, igazán mondom. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) oh-oh-ohhh!!! kösziii!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ezért cserébe kaptok kedves olvasóink nyáladztató-hörögtető adagot! XDDD IDM - 22. fejezet |
|
|
|
2010.03. 05. - 01:20:44
Létrehozva:
|
|
|
neeeeem, ez ilyen bármilyen képet berakhatsz videó XD Kár, azt hittem ennyire tökös legények... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 01:22:18
Létrehozva:
|
|
|
Kár, azt hittem ennyire tökös legények... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) egy világ röhögne Dave-en XD |
|
|
|
2010.03. 05. - 01:23:13
Létrehozva:
|
|
|
oh-oh-ohhh!!! kösziii!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ezért cserébe kaptok kedves olvasóink nyáladztató-hörögtető adagot! XDDD IDM - 22. fejezet MIIIIIIIIIIIIIIIII????????? Namostazonnal! I LOVE YOU! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 01:28:02
Létrehozva:
|
|
|
MIIIIIIIIIIIIIIIII????????? Namostazonnal! I LOVE YOU! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehe, remélem túléled te kis éhes farkas XDDD |
|
|
|
2010.03. 05. - 01:29:09
Létrehozva:
|
|
|
huhúúúúú
olvassak is, írjak is... na ez nem semmi. óóó, amúgy teljesen addiktív. én már kajakra egész nap a figurákon gondolkodom, meg minden. és Szabcsi, ne aggódj, mi már itt összegyűltünk, mint a genny, tudjuk egymás melltartóméretét, és ami fontosabb: összes szexuális perverzióit. én már azt is írtam meg ide, hogy mikor nyúlok magamhoz XD nem vagyok rá büszke, de mentségemre szóljon, be voltam csiccsentve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doro, ha tényleg így gondolod, hogy irodalmilag is oké, akkor most picit én is kihúzom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 01:30:25
Létrehozva:
|
|
|
oh-oh-ohhh!!! kösziii!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ezért cserébe kaptok kedves olvasóink nyáladztató-hörögtető adagot! XDDD IDM - 22. fejezet ...allok elebe es epekedve olvasok mindent toletek!Egyedul,tiszta Szentferences csiksomlyoi BOJT idoben igerem,hogy ,kenyeren es nemi zoldseg-gyumolcs-DM-en kivul teljes diszkrecioban olvasok,audio-vizualok mindent Husvetig!!!!Pusszants!lehet,hogy en mar Zombie vagyok??? a kurva telihold miatt nem alszom 4 napja>???a Telihold,mar fogy,szoval,rakattanok mindenre,amire nem vagyok bena es a rohadt Sony Vaiom sem!!!mennnnnnyek csicsikalni???? |
|
|
|
2010.03. 05. - 01:36:31
Létrehozva:
|
|
|
Szabcsi: hehe, jó olvasást XD hát ha te nem is, én most már tuti megyek aludni, csak ki akartam javítani és felpakolni a 22-es fejezetet a kedves olvasóknak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lola: kivi leszek a reakciódra az új fejezettel kapcsolatban XD na jó éjt bébik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 01:56:40
Létrehozva:
|
|
|
Usi, reakcióm IDM-re:
Capri épp áttolja msn-en az aktuális jelenet legizgalmasabb részét, és épp reagálnom kellene Lola üzenete: ú, pill, csak sírok egy kicsit. |
|
|
|
2010.03. 05. - 01:57:07
Létrehozva:
|
|
|
huhúúúúú olvassak is, írjak is... na ez nem semmi. óóó, amúgy teljesen addiktív. én már kajakra egész nap a figurákon gondolkodom, meg minden. és Szabcsi, ne aggódj, mi már itt összegyűltünk, mint a genny, tudjuk egymás melltartóméretét, és ami fontosabb: összes szexuális perverzióit. én már azt is írtam meg ide, hogy mikor nyúlok magamhoz XD nem vagyok rá büszke, de mentségemre szóljon, be voltam csiccsentve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Doro, ha tényleg így gondolod, hogy irodalmilag is oké, akkor most picit én is kihúzom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .....Whhhahhhahhha!....magamhoznyulok,es spontan magomles!!!...allat vagy erted-e???ecccer!!!!r ezt ejsze leirhatom???,,, atom...Aztaaa! A 18-as karikat utalom,az eloadasaink alatt is a szulok kikuldik a gyerekeiket vagy a tanitvanyaikat elso felvon.utan...most mi gyakran es nemreg a Liliomot jatszottuk,Molnar Ferenc...Perverzek voltunk,mert Liliom jol megdugta a csajt a BP.Varosligetben...es Muskatne leszopja...en nem vagyok szocializalva csak a DM-re ......itt a Freestateon nem utalnak legalabb...ajjjaj!!!...mondjuk en Muskatnet jatszom,es ez is igaz,nem foszerep,de majdnem jelentos,igen...mostmar kopp...az ejjeli bogar nekimegy a falnak...azutan ...bedol a masik kicsi szobaba a falnak...aluszik! |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:08:17
Létrehozva:
|
|
|
A kedves olvasók pedig hálásan köszönik, hogy megint kóvályogni fognak holnap munkahelyükön, és valahová a távolba fókuszálva merengenek majd a fontos tárgyalás alatt, valamint sziporkázó ötletek helyett csak semmitmondó közhelyek jutnak eszükbe az ötletbörzén... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Szentimentális lett ez a fejezet, merengős, múltidézős, önkínzós, és nini: öngyurmázós... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vigyorgok. Kedves író nőcik, ezen percek alatt az olvasás közben úgy rángattok engem, mint floki a lábtörlőt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:08:59
Létrehozva:
|
|
|
A kedves olvasók pedig hálásan köszönik, hogy megint kóvályogni fognak holnap munkahelyükön, és valahová a távolba fókuszálva merengenek majd a fontos tárgyalás alatt, valamint sziporkázó ötletek helyett csak semmitmondó közhelyek jutnak eszükbe az ötletbörzén... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Szentimentális lett ez a fejezet, merengős, múltidézős, önkínzós, és nini: öngyurmázós... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vigyorgok. Kedves író nőcik, ezen percek alatt az olvasás közben úgy rángattok engem, mint floki a lábtörlőt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) miénk a lelked XD |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:12:09
Létrehozva:
|
|
|
miénk a lelked XD Áááááá, szép kollekciótok lehet már, áááá és most már nemzetközi is, ááááááá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:14:31
Létrehozva:
|
|
|
Áááááá, szép kollekciótok lehet már, áááá és most már nemzetközi is, ááááááá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) alakul XD a következő fickünk fogadtatására leszek kíváncsi.... nagggyon kíváncsi XD |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:15:03
Létrehozva:
|
|
|
Szabcsi már látom hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. hát nem mondod hogy színházazol???? áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Liliomot itt láttam a Bárka Színházban és akkora... imádom az alternatív színházat, ójeeee jah, az IDM-hez van egy zeném a szerzőknek, msn-en lehet érte jelentkezni. engem is kinyírt, lüktető ágyékkal potyogtak a könnyeim. Doro, ha te olyan melóhelyen dolgozol, ahol van ötlebörze, akkor oda engem is szervezz beee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó viccelek. (amúgy nem, csak az udvariasság (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:26:12
Létrehozva:
|
|
|
Szabcsi már látom hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. hát nem mondod hogy színházazol???? áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá Liliomot itt láttam a Bárka Színházban és akkora... imádom az alternatív színházat, ójeeee jah, az IDM-hez van egy zeném a szerzőknek, msn-en lehet érte jelentkezni. engem is kinyírt, lüktető ágyékkal potyogtak a könnyeim. Doro, ha te olyan melóhelyen dolgozol, ahol van ötlebörze, akkor oda engem is szervezz beee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó viccelek. (amúgy nem, csak az udvariasság (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) Alternatív színház nálam is első helyen, sőt leginkább csak az, kőszínházban elég rég voltam... Trafó, Artus, MU, MMS, Szkéné, mozgásszínházak, performanszok. Szabcsi itt vagy még? Te Csíkban merre vagy? Somlyó-e? Milyen zene is? Melóhely én magam vagyok, de néha kell tárgyalni, meg ötletelni intenzíven, ez a legjobb. Na elteszem magam, pusza! |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:33:46
Létrehozva:
|
|
|
Alternatív színház nálam is első helyen, sőt leginkább csak az, kőszínházban elég rég voltam... Trafó, Artus, MU, MMS, Szkéné, mozgásszínházak, performanszok. Szabcsi itt vagy még? Te Csíkban merre vagy? Somlyó-e? Milyen zene is? Melóhely én magam vagyok, de néha kell tárgyalni, meg ötletelni intenzíven, ez a legjobb. Na elteszem magam, pusza! én se ugrándozok a klasszikus színházért... brrr idén megnézették velem az operaház fantomját a madáchban hát szenvedtem rendesen. a zene George Michael One More Try. iszonyúan idevág a szövege jóéjt, gyere holnap is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:44:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 05. - 02:45:31
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs500.ash1/27307_342355882871_199442002871_3587571_6473528_n.jpg) echo awards (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ANDYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!XD Mekkora már ez a Martin, jaaaaj, megzabálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |