2400 Oldal V  « < 1231 1232 1233 1234 1235 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Doronicum
post 2010.03. 05. - 01:18:31
Létrehozva: #24641

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 05. - 01:12:24) *
mintha valami betegség tünetei lennének XD

Hááát... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 05. - 01:19:26
Létrehozva: #24642

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 05. - 01:09:43) *
Szia Szabcsi, látom már nem látlak. Szóval készülj fel naggyon kemény írásokra, ajánlom egyedül olvass, ne nyilvános helyen, mert visítani fogsz, nyáladzani, hörögni és az életedért könyörögni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Különben irodalmilag tökéletes alkotások, igazán mondom. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

oh-oh-ohhh!!! kösziii!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ezért cserébe kaptok kedves olvasóink nyáladztató-hörögtető adagot! XDDD

IDM - 22. fejezet
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 05. - 01:20:44
Létrehozva: #24643

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 05. - 01:17:48) *
neeeeem, ez ilyen bármilyen képet berakhatsz videó XD

Kár, azt hittem ennyire tökös legények... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 05. - 01:22:18
Létrehozva: #24644

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 05. - 01:20:44) *
Kár, azt hittem ennyire tökös legények... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

egy világ röhögne Dave-en XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 05. - 01:23:13
Létrehozva: #24645

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 05. - 01:19:26) *

IDM - 22. fejezet

MIIIIIIIIIIIIIIIII????????? Namostazonnal!
I LOVE YOU! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 05. - 01:28:02
Létrehozva: #24646

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 05. - 01:23:13) *
MIIIIIIIIIIIIIIIII????????? Namostazonnal!
I LOVE YOU! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

hehe, remélem túléled te kis éhes farkas XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 05. - 01:29:09
Létrehozva: #24647

devotee

huhúúúúú
olvassak is, írjak is... na ez nem semmi.

óóó, amúgy teljesen addiktív. én már kajakra egész nap a figurákon gondolkodom, meg minden.
és Szabcsi, ne aggódj, mi már itt összegyűltünk, mint a genny, tudjuk egymás melltartóméretét, és ami fontosabb: összes szexuális perverzióit. én már azt is írtam meg ide, hogy mikor nyúlok magamhoz XD nem vagyok rá büszke, de mentségemre szóljon, be voltam csiccsentve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Doro, ha tényleg így gondolod, hogy irodalmilag is oké, akkor most picit én is kihúzom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 05. - 01:30:25
Létrehozva: #24648

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 05. - 02:19:26) *

IDM - 22. fejezet

...allok elebe es epekedve olvasok mindent toletek!Egyedul,tiszta Szentferences csiksomlyoi BOJT idoben igerem,hogy ,kenyeren es nemi zoldseg-gyumolcs-DM-en kivul teljes diszkrecioban olvasok,audio-vizualok mindent Husvetig!!!!Pusszants!lehet,hogy en mar Zombie vagyok??? a kurva telihold miatt nem alszom 4 napja>???a Telihold,mar fogy,szoval,rakattanok mindenre,amire nem vagyok bena es a rohadt Sony Vaiom sem!!!mennnnnnyek csicsikalni????
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 05. - 01:36:31
Létrehozva: #24649

devotee

Szabcsi: hehe, jó olvasást XD hát ha te nem is, én most már tuti megyek aludni, csak ki akartam javítani és felpakolni a 22-es fejezetet a kedves olvasóknak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola: kivi leszek a reakciódra az új fejezettel kapcsolatban XD

na jó éjt bébik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 05. - 01:56:40
Létrehozva: #24650

devotee

Usi, reakcióm IDM-re:
Capri épp áttolja msn-en az aktuális jelenet legizgalmasabb részét, és épp reagálnom kellene
Lola üzenete: ú, pill, csak sírok egy kicsit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 05. - 01:57:07
Létrehozva: #24651

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 05. - 02:29:09) *
huhúúúúú
olvassak is, írjak is... na ez nem semmi.

óóó, amúgy teljesen addiktív. én már kajakra egész nap a figurákon gondolkodom, meg minden.
és Szabcsi, ne aggódj, mi már itt összegyűltünk, mint a genny, tudjuk egymás melltartóméretét, és ami fontosabb: összes szexuális perverzióit. én már azt is írtam meg ide, hogy mikor nyúlok magamhoz XD nem vagyok rá büszke, de mentségemre szóljon, be voltam csiccsentve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Doro, ha tényleg így gondolod, hogy irodalmilag is oké, akkor most picit én is kihúzom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

.....Whhhahhhahhha!....magamhoznyulok,es spontan magomles!!!...allat vagy erted-e???ecccer!!!!r ezt ejsze leirhatom???,,, atom...Aztaaa! A 18-as karikat utalom,az eloadasaink alatt is a szulok kikuldik a gyerekeiket vagy a tanitvanyaikat elso felvon.utan...most mi gyakran es nemreg a Liliomot jatszottuk,Molnar Ferenc...Perverzek voltunk,mert Liliom jol megdugta a csajt a BP.Varosligetben...es Muskatne leszopja...en nem vagyok szocializalva csak a DM-re ......itt a Freestateon nem utalnak legalabb...ajjjaj!!!...mondjuk en Muskatnet jatszom,es ez is igaz,nem foszerep,de majdnem jelentos,igen...mostmar kopp...az ejjeli bogar nekimegy a falnak...azutan ...bedol a masik kicsi szobaba a falnak...aluszik!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 05. - 02:08:17
Létrehozva: #24652

Painkiller

A kedves olvasók pedig hálásan köszönik, hogy megint kóvályogni fognak holnap munkahelyükön, és valahová a távolba fókuszálva merengenek majd a fontos tárgyalás alatt, valamint sziporkázó ötletek helyett csak semmitmondó közhelyek jutnak eszükbe az ötletbörzén... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Szentimentális lett ez a fejezet, merengős, múltidézős, önkínzós, és nini: öngyurmázós... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vigyorgok. Kedves író nőcik, ezen percek alatt az olvasás közben úgy rángattok engem, mint floki a lábtörlőt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 05. - 02:08:59
Létrehozva: #24653

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 05. - 02:08:17) *
A kedves olvasók pedig hálásan köszönik, hogy megint kóvályogni fognak holnap munkahelyükön, és valahová a távolba fókuszálva merengenek majd a fontos tárgyalás alatt, valamint sziporkázó ötletek helyett csak semmitmondó közhelyek jutnak eszükbe az ötletbörzén... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Szentimentális lett ez a fejezet, merengős, múltidézős, önkínzós, és nini: öngyurmázós... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vigyorgok. Kedves író nőcik, ezen percek alatt az olvasás közben úgy rángattok engem, mint floki a lábtörlőt... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

miénk a lelked XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 05. - 02:12:09
Létrehozva: #24654

Painkiller

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 05. - 02:08:59) *
miénk a lelked XD

Áááááá, szép kollekciótok lehet már, áááá és most már nemzetközi is, ááááááá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 05. - 02:14:31
Létrehozva: #24655

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 05. - 02:12:09) *
Áááááá, szép kollekciótok lehet már, áááá és most már nemzetközi is, ááááááá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

alakul XD a következő fickünk fogadtatására leszek kíváncsi.... nagggyon kíváncsi XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 05. - 02:15:03
Létrehozva: #24656

devotee

Szabcsi már látom hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. hát nem mondod hogy színházazol???? áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Liliomot itt láttam a Bárka Színházban és akkora...
imádom az alternatív színházat, ójeeee

jah, az IDM-hez van egy zeném a szerzőknek, msn-en lehet érte jelentkezni.
engem is kinyírt, lüktető ágyékkal potyogtak a könnyeim.

Doro, ha te olyan melóhelyen dolgozol, ahol van ötlebörze, akkor oda engem is szervezz beee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na jó viccelek. (amúgy nem, csak az udvariasság (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 05. - 02:26:12
Létrehozva: #24657

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 05. - 02:15:03) *
Szabcsi már látom hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. hát nem mondod hogy színházazol???? áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Liliomot itt láttam a Bárka Színházban és akkora...
imádom az alternatív színházat, ójeeee

jah, az IDM-hez van egy zeném a szerzőknek, msn-en lehet érte jelentkezni.
engem is kinyírt, lüktető ágyékkal potyogtak a könnyeim.

Doro, ha te olyan melóhelyen dolgozol, ahol van ötlebörze, akkor oda engem is szervezz beee!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na jó viccelek. (amúgy nem, csak az udvariasság (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

Alternatív színház nálam is első helyen, sőt leginkább csak az, kőszínházban elég rég voltam...
Trafó, Artus, MU, MMS, Szkéné, mozgásszínházak, performanszok.
Szabcsi itt vagy még? Te Csíkban merre vagy? Somlyó-e?

Milyen zene is?

Melóhely én magam vagyok, de néha kell tárgyalni, meg ötletelni intenzíven, ez a legjobb.

Na elteszem magam, pusza!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 05. - 02:33:46
Létrehozva: #24658

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 05. - 02:26:12) *
Alternatív színház nálam is első helyen, sőt leginkább csak az, kőszínházban elég rég voltam...
Trafó, Artus, MU, MMS, Szkéné, mozgásszínházak, performanszok.
Szabcsi itt vagy még? Te Csíkban merre vagy? Somlyó-e?

Milyen zene is?

Melóhely én magam vagyok, de néha kell tárgyalni, meg ötletelni intenzíven, ez a legjobb.

Na elteszem magam, pusza!

én se ugrándozok a klasszikus színházért... brrr idén megnézették velem az operaház fantomját a madáchban hát szenvedtem rendesen.

a zene George Michael One More Try. iszonyúan idevág a szövege

jóéjt, gyere holnap is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 05. - 02:44:51
Létrehozva: #24659

devotee

(IMG:http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs500.ash1/27307_342355882871_199442002871_3587571_6473528_n.jpg)

echo awards (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 05. - 02:45:31
Létrehozva: #24660

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 05. - 02:44:51) *

ANDYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!XD

Mekkora már ez a Martin, jaaaaj, megzabálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1231 1232 1233 1234 1235 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
12 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (12 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: