![]() ![]() |
2010.03. 05. - 02:48:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe... ez de jó. feliratot figyuzd:
(IMG:http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs005.snc3/11234_199789572871_199442002871_3034162_808058_n.jpg) na meg életem célját, a szétharapnivaló feneket persze... |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:49:22
Létrehozva:
|
|
|
hehe... ez de jó. feliratot figyuzd: (IMG:http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs005.snc3/11234_199789572871_199442002871_3034162_808058_n.jpg) na meg életem célját, a szétharapnivaló feneket persze... WOW, ez talán a lepedőnél is jobb!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:55:53
Létrehozva:
|
|
|
WOW, ez talán a lepedőnél is jobb!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háháhá! nálam a "Dave, I have a hole to feed" a nyerő. előző képen mekkora jó már Martin sminkje! úgy kifesteném egyszer a szemét!!! meg a körmeit! |
|
|
|
2010.03. 05. - 02:58:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 05. - 03:01:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 05. - 03:39:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 05. - 06:25:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Újabb álmatlan éjszaka... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Ha már hiányoltuk a díjakat, tessék: Depeche Mode have won the award for "Best International Group - Rock / Pop" at the 2010 ECHO Awards in Germany! Also nominated in the same category were U2, A-ha, Black Eyed Peas and Gossip. Martin and Fletch were at the ceremonies to accept the award. Below is a snippet of the live web stream, with the boys accepting the award. http://media.depechemode.com/dm_echo_20100304.mp4 |
|
|
|
2010.03. 05. - 08:14:01
Létrehozva:
|
|
|
na de hát mi van akkor, amikor nem elérhető a másik fél? XD Angie: örülök, hogy jól esett a 85-ös!!! jó olvasást és pihit!!! Több szempontból is jó volt megnézni a 85-öst, de úgyis tudod mire gondolok csajszi. IDM 20-21 nagyon tetszett! Jézusom mi lesz ezekkel a manókkal? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 08:44:16
Létrehozva:
|
|
|
szép reggelt!
IDM 22: oh yeah, mi vagyunk a lélekrablók! XDDD (tiszta bonanzásan hangzik! XD - pont azt hallgatok) Doro - hehe, érdekes lesz a mai munkanapod akkor! Lola: egggen, az a G.M. szám valóban marhára idevág! Nagyon szeretem! Wáwáwáwwáááá elolvastam a szövegét és ASZTAPICSA!!!! (ezt valahogy bele kell tenni a fejezetbe! vagy jelezni! na majd kitalálom este - szeretem GM szövegeit!!! nagyon odab.sznak!!!) Echo-s kép: OH-MY-FUCKING-GORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *elájul* Kész! ez a smink és ruha párosítás.... KÉÉÉÉÉÉÉSZ!!!! ÚJRAÉLESZTÉST!!!!! Angie: köszi a linket a díjátvételhez! majd otthonról megnézem délután-este! naaagy ölelés neked megint!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 08:51:58
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok.
Az IDM 22 olvasása után most ott tartok,hogy elfelejtettem mit akartam írni.....na majd eszembe jut.... |
|
|
|
2010.03. 05. - 08:53:28
Létrehozva:
|
|
|
szép reggelt! IDM 22: oh yeah, mi vagyunk a lélekrablók! XDDD (tiszta bonanzásan hangzik! XD - pont azt hallgatok) Doro - hehe, érdekes lesz a mai munkanapod akkor! Lola: egggen, az a G.M. szám valóban marhára idevág! Nagyon szeretem! Wáwáwáwwáááá elolvastam a szövegét és ASZTAPICSA!!!! (ezt valahogy bele kell tenni a fejezetbe! vagy jelezni! na majd kitalálom este - szeretem GM szövegeit!!! nagyon odab.sznak!!!) Echo-s kép: OH-MY-FUCKING-GORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *elájul* Kész! ez a smink és ruha párosítás.... KÉÉÉÉÉÉÉSZ!!!! ÚJRAÉLESZTÉST!!!!! Angie: köszi a linket a díjátvételhez! majd otthonról megnézem délután-este! naaagy ölelés neked megint!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a linket a fészbúkon találtam, de Martin olyan édes ebben a cuccban és jó a sminkje, bár egy kicsit erős. Andy meg úgy tartja azt a díjat, mint valami hadvezér a győzelmet ünneplő sereg előtt a kardját. Hát nagyon mókás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Hugi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) este én is megyek haza, majd beszélünk! |
|
|
|
2010.03. 05. - 08:54:01
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok. Az IDM 22 olvasása után most ott tartok,hogy elfelejtettem mit akartam írni.....na majd eszembe jut.... hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) agytörlő funkció akkor nálad is működni kezdett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kicsit bővebben? amúgy p.icsára elaludtam - 6-kor akartam kelni, úgyhogy most kapkodhatok. Lola: jah, George-től a Jesus to a child szövege is illik ide!!!! |
|
|
|
2010.03. 05. - 08:54:29
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok. Az IDM 22 olvasása után most ott tartok,hogy elfelejtettem mit akartam írni.....na majd eszembe jut.... Szia Vica! Én még nem olvastam a 22-est, de el tudom képzelni, hogy milyen szenvedős lehet... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 08:56:52
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szerintem nem túl erős - szerintem kib.szott szexi az a smink! jézzzzus nem tom mi van velem, de most beugrott, hogy ilyen sminkben nyomja az eksönt fölöttem XDDDDDD
háháháhá Andy-hadvezér!!!!!!!!! Már nem csak pápa!!!! XD okés, este duma! asszem ránk fog férni! Szia Vica! Én még nem olvastam a 22-est, de el tudom képzelni, hogy milyen szenvedős lehet... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) egyszerre szenvedős, merengős és forró! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nekem egyik kedvenc fejezetem lett már most). uhh, szép lesz majd egyben végigolvasnom az egészet, ha kész leszünk és befejezem az angolra fordítást is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 09:00:19
Létrehozva:
|
|
|
hehe Usi igen kicsit kiütött a fejezet.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bővebben?....te jó ég.....össze kell kaparni az agyam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pillanat |
|
|
|
2010.03. 05. - 09:11:11
Létrehozva:
|
|
|
lehet vissza kéne újra olvasnom kinek mit akartam reagálni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval IDM 22:igen a helyes kifejezés amit írtál Usi szenvedős és merengős és ez a merengés nekem nagyon bejött.Közben meg azt várom már mikor jönnek végre újra össze.jaaaaj azt nagyon-nagyon várom.... Ja igen eszembe jutott:Usi azt írtad tegnap,hogy 4 fick ötlete van a fejetekben.Juhúúúú akkor lesz mit olvasni.Azok is shlas-ek lesznek?Na jó tudom úgy sem mondod meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán. Angie neked tőlem is megy az ölelés. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A fiúknak gratula a díj miatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) semmi extra, pisilnem kell XD Hát ezen nagyon röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola:"mizu?" Capri:"pisilnem kell" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon kész Niki verseiről nem is beszélve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 09:14:31
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szerintem nem túl erős - szerintem kib.szott szexi az a smink! jézzzzus nem tom mi van velem, de most beugrott, hogy ilyen sminkben nyomja az eksönt fölöttem XDDDDDD háháháhá Andy-hadvezér!!!!!!!!! Már nem csak pápa!!!! XD okés, este duma! asszem ránk fog férni! egyszerre szenvedős, merengős és forró! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (nekem egyik kedvenc fejezetem lett már most). uhh, szép lesz majd egyben végigolvasnom az egészet, ha kész leszünk és befejezem az angolra fordítást is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézus Usi, korán reggel ilyenekre asszociálni! Szépek vagyunk, mondhatom... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Andy a hadvezér pápa!!! Még nem olvastam a 22-est, majd este, elalvás előtt, remélem nem csináltok ki vele! |
|
|
|
2010.03. 05. - 09:19:46
Létrehozva:
|
|
|
vica: az egyik (a kövi valszeg) szintén slash lesz - de megcsavarjuk a dolgokat XD
örülök, hogy bejött a merengős rész is! Angie: hát rám pl. izgatóan hatott az egész fejezet, de látod, Lola sírt, vica kikészült, estébé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd kérünk tőled is véleményezést! na rohantam órára! majd este jövök. pápi! |
|
|
|
2010.03. 05. - 09:19:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie neked tőlem is megy az ölelés. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Köszi vica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) tőlem is neked csak nehogy elkapd a kólikámat. |
|
|
|
2010.03. 05. - 09:28:20
Létrehozva:
|
|
|
Én meg szalma vagyok itthon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó kicsit egyedül lenni.
Angie sajnálom,hogy még mindig rossz a kedved. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kérdés: ez a 85-ös koncert amit említettél reggel az dvd-n van vagy videókazin?Gondolom biztos jó. vica: az egyik (a kövi valszeg) szintén slash lesz - de megcsavarjuk a dolgokat XD örülök, hogy bejött a merengős rész is! Angie: hát rám pl. izgatóan hatott az egész fejezet, de látod, Lola sírt, vica kikészült, estébé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd kérünk tőled is véleményezést! na rohantam órára! majd este jövök. pápi! Slash és csavar...hűha... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hehe vica kikészült....és elfelejtette mit akart írni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá drága jó sulit. Köszi vica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) tőlem is neked csak nehogy elkapd a kólikámat. az éteren keresztül csak nem kapom el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobbulást kívánok. No akkor most,hogy kellően összeszedtem magam agyilag és úgymond észhez tértem elmegyek valami ebédfélét gyártani. Majdan még benézek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |