![]() ![]() |
2010.03. 05. - 09:29:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DVD-n van meg a 85-ös Hamburg, kölcsön kaptam de már át is másoltam.
Kösz vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Próbálok jobbulni! |
|
|
|
2010.03. 05. - 09:52:26
Létrehozva:
|
|
|
Alan-el kamatyolni arra lenne kedved (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak aztán le ne bukj,hogy az órán ficket irsz Arra lenne persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁ, első padban ülök, rám se néznek, meg ezek tényleg olyan órák hogy nem kell figyelni. |
|
|
|
2010.03. 05. - 10:49:07
Létrehozva:
|
|
|
Arra lenne persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁ, első padban ülök, rám se néznek, meg ezek tényleg olyan órák hogy nem kell figyelni. Szevasz kiscsaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 10:49:28
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 05. - 10:54:45
Létrehozva:
|
|
|
...Nagy Csatakancak vagytok annyi szent,es oltari szimpik!!!a 18-as karika legalizalvga!!! Na palacsinta sütés közben csak eszembe jutott mit akartam még írni és kinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szabcsi ezen nagyon felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben te nagyon illesz ide közénk.Annyit szoktam röhögni a hozzászólásaidon mert akkora szöveged van csaj,hogy csak na. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Informatika óra van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 10:56:38
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode!
|
|
|
|
2010.03. 05. - 10:56:45
Létrehozva:
|
|
|
szerelmes vagyok Alan zenéjébe...
|
|
|
|
2010.03. 05. - 10:57:07
Létrehozva:
|
|
|
jó reggelt virágszálaim!
miután tegnap este Martinként kiéltem magam (wuhhhááá de jó volt nekeeem) és Adéle-ként is csudijó volt nekem, ma reggel elég kellemesen ébrdtem ismét. érdekes ez az írás dolog, nem tudom a többiek hogy vannak vele, engem teljesen elural. egész nap a fejemben kóvályognak a figuráim, meglátok egy hajszínt, azt gondolom, nini az Adéle-é pont ilyen, vagy egy ruhát, hogy na ezt tuti felvenné. ilyesmi. ki se másznak a fejemből a dögök. ha minden történet írása ilyen, akkor isten bizony sose hagyom abba, és belekezdek egy nem ff történetbe is egyszer. jah az IDM 22höz pontosítás: sírtam ÉS lüktettem közben (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) felizgatott mint atom, közben meg potyogtak értük a könnyeim. Caprinak meg ismét megszavaztam egy Pulitzert az I Am You-s részért... ma semmi dolgom kb, csak du. Capri, úgyhogy a) írok, (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) írok, c) fordtíok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 10:57:49
Létrehozva:
|
|
|
Igen, informatika óra van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezután meg jön majd egy német, aztán egy fizika, amin dogát írunk. Nem normális a tanár, hogy pénteken 6. órába írat.. sőt utána 7. órába még próbálunk a március 15-i ünnepségre is...bleeee Szia Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:00:21
Létrehozva:
|
|
|
Lola, Capri, Adéle, Sandrine lelkeim: csúcs a 3 fejezet, de lenne dramaturgiai észrevételem. Szóval a kezdés és az ismerkedés felcsigázóan szépen, kínzóan várakoztató stílusban íródott, aztán jött a lebukás és a hirtelen távozás. Nos. A lebukás és szembesítés még tartogathatna valami fordulatot és szerintem a két lány külön távozása és azonnal a fiúk ölébe hullása méltatlan a korábbi tartózkodó hozzáállásukhoz és öntudatos, büszke, szemtelen, kacér lényükhöz. Na értitek mit nyökögök? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Doro bár én tudnám így megfogalmazni a fick-ekkel kapcsolatban a gondolataimat de saja nem tudom. jó reggelt virágszálaim! miután tegnap este Martinként kiéltem magam (wuhhhááá de jó volt nekeeem) és Adéle-ként is csudijó volt nekem, ma reggel elég kellemesen ébrdtem ismét. érdekes ez az írás dolog, nem tudom a többiek hogy vannak vele, engem teljesen elural. egész nap a fejemben kóvályognak a figuráim, meglátok egy hajszínt, azt gondolom, nini az Adéle-é pont ilyen, vagy egy ruhát, hogy na ezt tuti felvenné. ilyesmi. ki se másznak a fejemből a dögök. ha minden történet írása ilyen, akkor isten bizony sose hagyom abba, és belekezdek egy nem ff történetbe is egyszer. jah az IDM 22höz pontosítás: sírtam ÉS lüktettem közben (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) felizgatott mint atom, közben meg potyogtak értük a könnyeim. Caprinak meg ismét megszavaztam egy Pulitzert az I Am You-s részért... ma semmi dolgom kb, csak du. Capri, úgyhogy a) írok, (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) írok, c) fordtíok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lola tegnap volt hozzád egy kérésem nem tudom olvastad-e? Amúgy hellóóó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, informatika óra van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezután meg jön majd egy német, aztán egy fizika, amin dogát írunk. Nem normális a tanár, hogy pénteken 6. órába írat.. sőt utána 7. órába még próbálunk a március 15-i ünnepségre is...bleeee Szia Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor nesze neked fick írás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:03:28
Létrehozva:
|
|
|
Doro bár én tudnám így megfogalmazni a fick-ekkel kapcsolatban a gondolataimat de saja nem tudom. Lola tegnap volt hozzád egy kérésem nem tudom olvastad-e? Amúgy hellóóó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor nesze neked fick írás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már reggel írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:05:20
Létrehozva:
|
|
|
óóó szerintem érthető volt Adéle behódolása... a leskelődéstől felizgult mint atom, aztán nem bírt ellenállni. na de várj csak, olyan lesz még Sandrine is, hogy csak lesel... Adéle-ék meg.... óóóó imádomőket. is. de Martinom már dörzsöli a tenyerét XD nekem pont az tetszett ahogy Adéle és Dave összejöttek.Főleg az ágyjelenet ahogy le volt írva...ah nagyon nyami és érzékletes... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) éééés remélem,hogy majd alakul közöttük valami szerelem féle is....én már csak ilyen vagyok hajlok a romantika felé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már reggel írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis hamis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerelmes vagyok Alan zenéjébe... meg a pasiba is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:06:28
Létrehozva:
|
|
|
nekem pont az tetszett ahogy Adéle és Dave összejöttek.Főleg az ágyjelenet ahogy le volt írva...ah nagyon nyami és érzékletes... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) éééés remélem,hogy majd alakul közöttük valami szerelem féle is....én már csak ilyen vagyok hajlok a romantika felé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis hamis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg a pasiba is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Földrajz órán ráértem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ehh..az is igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:07:39
Létrehozva:
|
|
|
nekem meg el kéne húznom a boltba de leragadtam itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Földrajz órán ráértem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ehh..az is igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) hehehe földrajz órán fick-et írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor nagyon izgi lehetett a tananyag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:09:16
Létrehozva:
|
|
|
nekem meg el kéne húznom a boltba de leragadtam itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe földrajz órán fick-et írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor nagyon izgi lehetett a tananyag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ezen nem csodálkozom, én minden nap 8-kor akarnék befejezni minden tevékenységet, de néha még 10-kor is itt ülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a földrajz óra nagyon unalmas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:11:15
Létrehozva:
|
|
|
DVD-n van meg a 85-ös Hamburg, kölcsön kaptam de már át is másoltam. Kösz vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Próbálok jobbulni! Az tök jó Angie.Én mintha azt hallottam volna erről a dvd-ről,hogy mostanában nem nagyon lehet kapni. Én még a 85-ös magyarországi koncertre lennék kíváncsi de arról tuti nincs képfelvétel. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ezen nem csodálkozom, én minden nap 8-kor akarnék befejezni minden tevékenységet, de néha még 10-kor is itt ülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát a földrajz óra nagyon unalmas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe és feldobtad magadnak az órát egy kis írással...esetleg éppen valami szaftos szexjelenetet írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:13:21
Létrehozva:
|
|
|
Az tök jó Angie.Én mintha azt hallottam volna erről a dvd-ről,hogy mostanában nem nagyon lehet kapni. Én még a 85-ös magyarországi koncertre lennék kíváncsi de arról tuti nincs képfelvétel. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hehe és feldobtad magadnak az órát egy kis írással...esetleg éppen valami szaftos szexjelenetet írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, még csak azt írtam, amikor koncert után van és akkor beszélgetés, meg stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este írom a szexjelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak óra végére meg elfogyott az ötletem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:16:00
Létrehozva:
|
|
|
Na jól van tényleg elhúzok mert nem lesz lekvár a palacsintába sose ha nem megyek a boltba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola megismétlem a kérést hátha most olvasod.Nekem elküldenéd a 93-as pesti koncertet mp3-ba?Tegnap azt mondtad neked megvan.Szépen please(közben boci szemmel nézek) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) vica.aranyi@gmail.hu Nem, még csak azt írtam, amikor koncert után van és akkor beszélgetés, meg stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este írom a szexjelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak óra végére meg elfogyott az ötletem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áhá koncert utáni beszélgetés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megosztja velem az élményeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) értem Ja Mode aztán nekem jó hosszan ám azt a khm jelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:17:01
Létrehozva:
|
|
|
Na jól van tényleg elhúzok mert nem lesz lekvár a palacsintába sose ha nem megyek a boltba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola megismétlem a kérést hátha most olvasod.Nekem elküldenéd a 93-as pesti koncertet mp3-ba?Tegnap azt mondtad neked megvan.Szépen please(közben boci szemmel nézek) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) vica.aranyi@gmail.hu áhá koncert utáni beszélgetés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megosztja velem az élményeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) értem Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaaajjjj fáj a seggem a sok üléstől .... Nyami palacsintaaaaa!!!!!!!!!! Anyukám holnap süt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, igyekszem jól kifejteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 11:20:29
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode maszíroztasd meg a segged Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na pááá drágák a későbbi viszontlátásra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |