2400 Oldal V  « < 1233 1234 1235 1236 1237 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.03. 05. - 09:29:20
Létrehozva: #24681

devotee

DVD-n van meg a 85-ös Hamburg, kölcsön kaptam de már át is másoltam.
Kösz vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Próbálok jobbulni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 05. - 09:52:26
Létrehozva: #24682

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 04. - 20:07:52) *
Alan-el kamatyolni arra lenne kedved (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csak aztán le ne bukj,hogy az órán ficket irsz

Arra lenne persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ÁÁ, első padban ülök, rám se néznek, meg ezek tényleg olyan órák hogy nem kell figyelni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 10:49:07
Létrehozva: #24683

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 05. - 09:52:26) *
Arra lenne persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ÁÁ, első padban ülök, rám se néznek, meg ezek tényleg olyan órák hogy nem kell figyelni.

Szevasz kiscsaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 05. - 10:49:28
Létrehozva: #24684

devotee

Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 10:54:45
Létrehozva: #24685

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 00:49:15) *
...Nagy Csatakancak vagytok annyi szent,es oltari szimpik!!!a 18-as karika legalizalvga!!!

Na palacsinta sütés közben csak eszembe jutott mit akartam még írni és kinek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szabcsi ezen nagyon felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Különben te nagyon illesz ide közénk.Annyit szoktam röhögni a hozzászólásaidon mert akkora szöveged van csaj,hogy csak na. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 05. - 10:49:28) *

Informatika óra van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 05. - 10:56:38
Létrehozva: #24686

devotee

Szia Mode!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 05. - 10:56:45
Létrehozva: #24687

devotee

szerelmes vagyok Alan zenéjébe...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 05. - 10:57:07
Létrehozva: #24688

devotee

jó reggelt virágszálaim!

miután tegnap este Martinként kiéltem magam (wuhhhááá de jó volt nekeeem) és Adéle-ként is csudijó volt nekem, ma reggel elég kellemesen ébrdtem ismét. érdekes ez az írás dolog, nem tudom a többiek hogy vannak vele, engem teljesen elural. egész nap a fejemben kóvályognak a figuráim, meglátok egy hajszínt, azt gondolom, nini az Adéle-é pont ilyen, vagy egy ruhát, hogy na ezt tuti felvenné. ilyesmi. ki se másznak a fejemből a dögök. ha minden történet írása ilyen, akkor isten bizony sose hagyom abba, és belekezdek egy nem ff történetbe is egyszer.

jah az IDM 22höz pontosítás: sírtam ÉS lüktettem közben (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) felizgatott mint atom, közben meg potyogtak értük a könnyeim. Caprinak meg ismét megszavaztam egy Pulitzert az I Am You-s részért...

ma semmi dolgom kb, csak du. Capri, úgyhogy a) írok, (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) írok, c) fordtíok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 05. - 10:57:49
Létrehozva: #24689

devotee

Igen, informatika óra van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezután meg jön majd egy német, aztán egy fizika, amin dogát írunk. Nem normális a tanár, hogy pénteken 6. órába írat..
sőt utána 7. órába még próbálunk a március 15-i ünnepségre is...bleeee

Szia Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 11:00:21
Létrehozva: #24690

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 04. - 22:45:58) *
Lola, Capri, Adéle, Sandrine lelkeim: csúcs a 3 fejezet, de lenne dramaturgiai észrevételem. Szóval a kezdés és az ismerkedés felcsigázóan szépen, kínzóan várakoztató stílusban íródott, aztán jött a lebukás és a hirtelen távozás. Nos. A lebukás és szembesítés még tartogathatna valami fordulatot és szerintem a két lány külön távozása és azonnal a fiúk ölébe hullása méltatlan a korábbi tartózkodó hozzáállásukhoz és öntudatos, büszke, szemtelen, kacér lényükhöz. Na értitek mit nyökögök? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Doro bár én tudnám így megfogalmazni a fick-ekkel kapcsolatban a gondolataimat de saja nem tudom.

Idézet (lolacska @ 2010.03. 05. - 10:57:07) *
jó reggelt virágszálaim!

miután tegnap este Martinként kiéltem magam (wuhhhááá de jó volt nekeeem) és Adéle-ként is csudijó volt nekem, ma reggel elég kellemesen ébrdtem ismét. érdekes ez az írás dolog, nem tudom a többiek hogy vannak vele, engem teljesen elural. egész nap a fejemben kóvályognak a figuráim, meglátok egy hajszínt, azt gondolom, nini az Adéle-é pont ilyen, vagy egy ruhát, hogy na ezt tuti felvenné. ilyesmi. ki se másznak a fejemből a dögök. ha minden történet írása ilyen, akkor isten bizony sose hagyom abba, és belekezdek egy nem ff történetbe is egyszer.

jah az IDM 22höz pontosítás: sírtam ÉS lüktettem közben (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) felizgatott mint atom, közben meg potyogtak értük a könnyeim. Caprinak meg ismét megszavaztam egy Pulitzert az I Am You-s részért...

ma semmi dolgom kb, csak du. Capri, úgyhogy a) írok, (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) írok, c) fordtíok (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Lola tegnap volt hozzád egy kérésem nem tudom olvastad-e?

Amúgy hellóóó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 05. - 10:57:49) *
Igen, informatika óra van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezután meg jön majd egy német, aztán egy fizika, amin dogát írunk. Nem normális a tanár, hogy pénteken 6. órába írat..
sőt utána 7. órába még próbálunk a március 15-i ünnepségre is...bleeee

Szia Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor nesze neked fick írás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 05. - 11:03:28
Létrehozva: #24691

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 11:00:21) *
Doro bár én tudnám így megfogalmazni a fick-ekkel kapcsolatban a gondolataimat de saja nem tudom.

Lola tegnap volt hozzád egy kérésem nem tudom olvastad-e?

Amúgy hellóóó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor nesze neked fick írás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Már reggel írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 11:05:20
Létrehozva: #24692

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 04. - 23:00:21) *
óóó szerintem érthető volt Adéle behódolása... a leskelődéstől felizgult mint atom, aztán nem bírt ellenállni. na de várj csak, olyan lesz még Sandrine is, hogy csak lesel... Adéle-ék meg.... óóóó imádomőket. is. de Martinom már dörzsöli a tenyerét XD

nekem pont az tetszett ahogy Adéle és Dave összejöttek.Főleg az ágyjelenet ahogy le volt írva...ah nagyon nyami és érzékletes... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
éééés remélem,hogy majd alakul közöttük valami szerelem féle is....én már csak ilyen vagyok hajlok a romantika felé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 05. - 11:03:28) *
Már reggel írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kis hamis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 05. - 10:56:45) *
szerelmes vagyok Alan zenéjébe...

meg a pasiba is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 05. - 11:06:28
Létrehozva: #24693

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 11:05:20) *
nekem pont az tetszett ahogy Adéle és Dave összejöttek.Főleg az ágyjelenet ahogy le volt írva...ah nagyon nyami és érzékletes... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
éééés remélem,hogy majd alakul közöttük valami szerelem féle is....én már csak ilyen vagyok hajlok a romantika felé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kis hamis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

meg a pasiba is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Földrajz órán ráértem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ehh..az is igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 11:07:39
Létrehozva: #24694

devotee

nekem meg el kéne húznom a boltba de leragadtam itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 05. - 11:06:28) *

hehehe földrajz órán fick-et írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor nagyon izgi lehetett a tananyag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 05. - 11:09:16
Létrehozva: #24695

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 11:07:39) *
nekem meg el kéne húznom a boltba de leragadtam itt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehe földrajz órán fick-et írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor nagyon izgi lehetett a tananyag (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ezen nem csodálkozom, én minden nap 8-kor akarnék befejezni minden tevékenységet, de néha még 10-kor is itt ülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát a földrajz óra nagyon unalmas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 11:11:15
Létrehozva: #24696

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 05. - 09:29:20) *
DVD-n van meg a 85-ös Hamburg, kölcsön kaptam de már át is másoltam.
Kösz vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Próbálok jobbulni!

Az tök jó Angie.Én mintha azt hallottam volna erről a dvd-ről,hogy mostanában nem nagyon lehet kapni.
Én még a 85-ös magyarországi koncertre lennék kíváncsi de arról tuti nincs képfelvétel. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 05. - 11:09:16) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ezen nem csodálkozom, én minden nap 8-kor akarnék befejezni minden tevékenységet, de néha még 10-kor is itt ülök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát a földrajz óra nagyon unalmas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe és feldobtad magadnak az órát egy kis írással...esetleg éppen valami szaftos szexjelenetet írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 05. - 11:13:21
Létrehozva: #24697

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 11:11:15) *
Az tök jó Angie.Én mintha azt hallottam volna erről a dvd-ről,hogy mostanában nem nagyon lehet kapni.
Én még a 85-ös magyarországi koncertre lennék kíváncsi de arról tuti nincs képfelvétel. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

hehe és feldobtad magadnak az órát egy kis írással...esetleg éppen valami szaftos szexjelenetet írtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem, még csak azt írtam, amikor koncert után van és akkor beszélgetés, meg stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este írom a szexjelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak óra végére meg elfogyott az ötletem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 11:16:00
Létrehozva: #24698

devotee

Na jól van tényleg elhúzok mert nem lesz lekvár a palacsintába sose ha nem megyek a boltba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola megismétlem a kérést hátha most olvasod.Nekem elküldenéd a 93-as pesti koncertet mp3-ba?Tegnap azt mondtad neked megvan.Szépen please(közben boci szemmel nézek) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

vica.aranyi@gmail.hu

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 05. - 11:13:21) *
Nem, még csak azt írtam, amikor koncert után van és akkor beszélgetés, meg stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este írom a szexjelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak óra végére meg elfogyott az ötletem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

áhá koncert utáni beszélgetés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megosztja velem az élményeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) értem

Ja Mode aztán nekem jó hosszan ám azt a khm jelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 05. - 11:17:01
Létrehozva: #24699

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 11:16:00) *
Na jól van tényleg elhúzok mert nem lesz lekvár a palacsintába sose ha nem megyek a boltba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola megismétlem a kérést hátha most olvasod.Nekem elküldenéd a 93-as pesti koncertet mp3-ba?Tegnap azt mondtad neked megvan.Szépen please(közben boci szemmel nézek) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

vica.aranyi@gmail.hu

áhá koncert utáni beszélgetés.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megosztja velem az élményeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) értem

Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaaaaajjjj fáj a seggem a sok üléstől ....

Nyami palacsintaaaaa!!!!!!!!!! Anyukám holnap süt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké, igyekszem jól kifejteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 11:20:29
Létrehozva: #24700

devotee

hehe Mode maszíroztasd meg a segged Alan-el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na pááá drágák a későbbi viszontlátásra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1233 1234 1235 1236 1237 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: