2400 Oldal V  « < 1237 1238 1239 1240 1241 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szabcsi
post 2010.03. 05. - 17:24:51
Létrehozva: #24761

Painkiller

Idézet (Niki @ 2010.03. 05. - 17:51:12) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ne aggódj! Veled semmi gond szerintem.
A párocska megérdemli egymást.
Nem vagy szörnyeteg egyáltalán, te vagy az, aki a legkevesebbet tehetsz róla, és aki a legőszintébb volt.

Kosz a biztatast!...ha masok is ugy latjak,ahogy en...de tenyleg ezt gondolom oszinten en is magamrol...akkor egyszer eletemben nem vetettem semmit,masok csinaltak a feszkot korulottem,en csak belesetaltam egy hazugsaggodorbe,amibol 1 evembe telt,mig kimasztam.A felesege annyira megkoszonte,hogy leleptem,hogy mar nem hagyott beken aztan,azt akarta,hogy baratnok legyunk vagy mi, (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) de keresztanyamnak azert nem fogadtam,de az biztos,hogy akkor eloszor nevezett valaki angyalnak...na az nagyon nevetseges volt mar (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mondjuk az apuka azt koszonheti nekem,hogy annyira belezugott a Modeba,mint egy igazi rajongo...eljart koncertekre is allitolag.de temat lezarom,nem untatok vele senkit,csak a tema kapcsan irtam,mennyire vannak ilyen nok is. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 17:41:49
Létrehozva: #24762

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 16:10:20) *
Capri!most olvasok visszafele,mint a rak...szoval,van itt ez a pasi,no gyerek tema,vagyis az utobbi lepkefogos...en is igy jartam tavaly...mar tenyleg lett volna valaki,aki azt mondta "te vagy az igazim",mutatta is amugy,meg nekem is o az igazim,vagyis volt...mert az tortent ugyanis,hogy bejelentette a felesegenek,hogy engem szeret es ,hogy el kellene valniuk,mert amugy is rossz volt mar reg a hazassaguk...errefel a no 7 nap mulva,ami egy het valoban...bejelentette,hogy gyereket var tole,es ezt velem kozolte sms-ben,elso voltam en,csak azutan az apuka...mint egy argentin szappanoperaban...,kezdtem szamolni a folyt.kov.-el,miszerint mingyar' kiderul az is ,hogy majd valaki valakinek az ikertestvere lesz...mondtam is magamnak,mekkora egy luzer vagyok en ...fajt a szivunk,meg minden,de nem hittem,hogy igaz...es kepzeld igaz volt,a 40 eves no tenyleg gyereket vart.Persze,hogy egyutt maradtak,en meg azota kitiltottam az "igazimat"mar az EU-bol is.Itt a vege,fuss el vele.Erre is felhasznalhato egy kis emberi leny!A szerelmunk pedig bemocskolodott es veget ert. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

szabcsi sajnálom,hogy ez történt veled. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 16:37:28) *
....Tellleg??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Figyelj vicus ,ahogy mondtam megfogtam az isten labat... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) boka folott feketezokniban...de ezt mar nagyon de nagyon sok embernek elmeseltem..Amit sajnalok,hogy en nem voltam olyan szerencses,mint Angie,aki ugye telibe latta sirni Davet...amugy az utobbi koncerteken nem sikerult tok elol lennem,Bukarestben elmaradt a konci,akkora gyasz volt itt ne tudjatok meg,voltak olyanok,es ezt nem fogom fel-akik olyan duhosek lettek a potlas hiany miatt,hogy szetszakitottak a pesti jegyuket,de ezt en nem lattam mondjuk...csak ismerem a bandat...a szatmari Modeosok mode felett agresszivek amugy.szoval ok nem jottek velunk egyik Pesti koncira sem,mert mi csak ide jarunk.,meg itthon meg volt egy,meg jo,hogy az megvolt,isteni nagy Szentivanej volt az.Akkor sikerult egy fenykepen lennem a szeximbolummal. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

szóval megfogtad Dave bokáját....utána gondolom egy darabig nem mostál kezet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"megfogtam az isten lábát"...ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 05. - 17:46:40
Létrehozva: #24763

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 17:24:51) *
Kosz a biztatast!...ha masok is ugy latjak,ahogy en...de tenyleg ezt gondolom oszinten en is magamrol...akkor egyszer eletemben nem vetettem semmit,masok csinaltak a feszkot korulottem,en csak belesetaltam egy hazugsaggodorbe,amibol 1 evembe telt,mig kimasztam.A felesege annyira megkoszonte,hogy leleptem,hogy mar nem hagyott beken aztan,azt akarta,hogy baratnok legyunk vagy mi, (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) de keresztanyamnak azert nem fogadtam,de az biztos,hogy akkor eloszor nevezett valaki angyalnak...na az nagyon nevetseges volt mar (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mondjuk az apuka azt koszonheti nekem,hogy annyira belezugott a Modeba,mint egy igazi rajongo...eljart koncertekre is allitolag.de temat lezarom,nem untatok vele senkit,csak a tema kapcsan irtam,mennyire vannak ilyen nok is. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Majd jön másik ne aggódj!
Sőt inkább örülj, hogy ilyen eltűnt.
Jó, hát végülis nem derült ki, lehet hogy a nő kétségbeesésében mondta, de tényleg nem volt szép... vannak ilyenek.
Szerintem nem tehetett róla a nő, őt ne is szidd szerintem.
A faszi a ludas, de nagyon!!!
A többi meg már legyen az ő bajuk, dolguk.

Majd jön neked Andy. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 17:49:02
Létrehozva: #24764

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 17:10:18) *
Rajottem!!!! Martnak fel van botoxolva az arca...nezzetek meg figyelmesen...osszehasonlitottam a tavalyi felvetelekkel,fotokkal...ha nincs igazam,rugjatok le. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ..vagy ennyire sokat tesz egy fogyas???dehat ha valaki lefogy nem simulnak es kerekednek (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ki ilyen bajosan a vonasai...vagy tok hulye lennek?a botox csak par injekcio...es mar indulhatsz is...de azer lehet,hogy Mart nem tenne ilyet???nem tom,nem tom,de nagyon szep az biztos! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

szabcsi és még azt mondod nem vagy humoros
Martin és a botox (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez megint nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 05. - 17:50:45
Létrehozva: #24765

Painkiller

Idézet (Niki @ 2010.03. 05. - 18:46:40) *
Majd jön másik ne aggódj!
Sőt inkább örülj, hogy ilyen eltűnt.
Jó, hát végülis nem derült ki, lehet hogy a nő kétségbeesésében mondta, de tényleg nem volt szép... vannak ilyenek.
Szerintem nem tehetett róla a nő, őt ne is szidd szerintem.
A faszi a ludas, de nagyon!!!
A többi meg már legyen az ő bajuk, dolguk.

Majd jön neked Andy. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Koszi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jon andy oszt megbananol!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  018_dm_ba_2009_zuska_velke.jpg ( 211.55K ) Letöltések száma: 10

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 05. - 17:51:02
Létrehozva: #24766

devotee

Rajottem!!!! Martnak fel van botoxolva az arca...nezzetek meg figyelmesen...osszehasonlitottam a tavalyi felvetelekkel,fotokkal...ha nincs igazam,rugjatok le. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ..vagy ennyire sokat tesz egy fogyas???dehat ha valaki lefogy nem simulnak es kerekednek (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) ki ilyen bajosan a vonasai...vagy tok hulye lennek?a botox csak par injekcio...es mar indulhatsz is...de azer lehet,hogy Mart nem tenne ilyet???nem tom,nem tom,de nagyon szep az biztos! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Talán kipihente magát, aludt egy nagyot.
Vagy talán terhes? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem csak jó volt az öltözet, a haja és a smink is.

Mindenkinek vannak napjai, mikor fényévekkel jobban néz ki, mint máskor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 05. - 17:54:28
Létrehozva: #24767

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 18:49:02) *
szabcsi és még azt mondod nem vagy humoros
Martin és a botox (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez megint nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Koszi te (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !...csak tudnad,hogy en tenyleg nagyon sokszor megneztem az echot s a tavalyiakat...szoval akkor ne gondolkozzak botoxba???
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  ScreenShot318.png ( 15.02K ) Letöltések száma: 0

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 18:01:21
Létrehozva: #24768

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 17:50:45) *
Koszi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jon andy oszt megbananol!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
megbanánol...hehe

Idézet (Niki @ 2010.03. 05. - 17:51:02) *
Talán kipihente magát, aludt egy nagyot.
Vagy talán terhes? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem csak jó volt az öltözet, a haja és a smink is.

Mindenkinek vannak napjai, mikor fényévekkel jobban néz ki, mint máskor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki Martin terhes?na azért Nobel díjjat kapna... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és ki csinálta fel?Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 05. - 18:03:04
Létrehozva: #24769

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 18:41:49) *
szabcsi sajnálom,hogy ez történt veled. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

szóval megfogtad Dave bokáját....utána gondolom egy darabig nem mostál kezet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"megfogtam az isten lábát"...ez jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ooooo,hat annak a nem mostam kezet storynak nagy tortenete van,kb egy hetig nem mostam,s aztan jott a hetvege es a fiuk belekergettek a strandon a vizbe,mert ugy mentem a medencebe is ,hogy feltartottam a balkezem, (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) es csak a korlatot fogtam ott is,mint a koncerten,dehat nyar volt,nem volt mit tenni...megmosodott a labszag!
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  user_10253438_1188743515737_tn2.jpg ( 2.56K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  Depeche_Mode_5.JPG ( 41.79K ) Letöltések száma: 7

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 18:03:31
Létrehozva: #24770

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 17:54:28) *
Koszi te (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !...csak tudnad,hogy en tenyleg nagyon sokszor megneztem az echot s a tavalyiakat...szoval akkor ne gondolkozzak botoxba???

nem tudom mitől olyan szép Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kül már akartam mondani,hogy az avatárod...ah...Paper Monsters-es Dave...nekem nagyon nyami (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
nagggyon imádom a PM-es Dave képeket
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 05. - 18:06:47
Létrehozva: #24771

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 19:01:21) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
megbanánol...hehe

Niki Martin terhes?na azért Nobel díjjat kapna... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
és ki csinálta fel?Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nagyon jo kis gyurma lenne a kettobol (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 18:07:51
Létrehozva: #24772

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 18:03:04) *
Ooooo,hat annak a nem mostam kezet storynak nagy tortenete van,kb egy hetig nem mostam,s aztan jott a hetvege es a fiuk belekergettek a strandon a vizbe,mert ugy mentem a medencebe is ,hogy feltartottam a balkezem, (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) es csak a korlatot fogtam ott is,mint a koncerten,dehat nyar volt,nem volt mit tenni...megmosodott a labszag!

most elképzeltem ahogy állsz a medencében feltartott kézzel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) volt nézőközönséged gondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te meg mondtad nekik ja csak megfogtam Dave Gahan bokáját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 05. - 18:09:52
Létrehozva: #24773

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 19:03:31) *
nem tudom mitől olyan szép Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kül már akartam mondani,hogy az avatárod...ah...Paper Monsters-es Dave...nekem nagyon nyami (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
nagggyon imádom a PM-es Dave képeket

A seroja itt mas ,lehet ezert szeretem ezt a kepet! Koncin voltatok a Monstersen ugyi??
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  zu.jpg ( 51.18K ) Letöltések száma: 8

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 18:12:46
Létrehozva: #24774

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 18:06:47) *
Nagyon jo kis gyurma lenne a kettobol (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

most képzeld el milyen gyerekük lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki szerintem azért olyan sima Martin arca mert éppen nem gond terhes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 05. - 18:13:05
Létrehozva: #24775

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 19:07:51) *
most elképzeltem ahogy állsz a medencében feltartott kézzel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) volt nézőközönséged gondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te meg mondtad nekik ja csak megfogtam Dave Gahan bokáját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

olyan voltam,mint aki mindenkit akar udvozolni...bar csak udvozultem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...kulonben ez az istenlab akkor szuletett szalloigeve...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 18:18:23
Létrehozva: #24776

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 18:09:52) *
A seroja itt mas ,lehet ezert szeretem ezt a kepet! Koncin voltatok a Monstersen ugyi??

jaja a sérója tetszett meg nekem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) főleg azokon a képeken amikor hátra van neki fésülve.Pl.lentebbi képen
akkor neked is bejön a PM-es Dave (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

köszi a képet

Nem sajnos nem voltam Dave szóló koncertjén. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 05. - 18:13:05) *
olyan voltam,mint aki mindenkit akar udvozolni...bar csak udvozultem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...kulonben ez az istenlab akkor szuletett szalloigeve...

minden bűnöd alól fel lettél oldozva mert sikerült megfognod Dave bokáját
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  Dave_02.jpg ( 12K ) Letöltések száma: 4

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 05. - 18:18:46
Létrehozva: #24777

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 05. - 18:12:46) *
most képzeld el milyen gyerekük lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki szerintem azért olyan sima Martin arca mert éppen nem gond terhes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Biztos Dave sminkelte ki Martint. Hehehe.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 05. - 18:19:24
Létrehozva: #24778

devotee

Az bezony botox, én is mondtam már egyszer. és azt bizony ismételtetni kell, és volt, hogy látszott, már igen csak ráférne. És én megkockáztattam volna azt is, hogy mást is csináltak már az arcával.. de nincs ezzel semmi gond, ha nekem egyszer lesz rá pénzem, én is minden jót be fogok vállalni, ami nem durva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) innen is látszik, mennyire hiú, és mennyire figyel magára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 05. - 18:21:49
Létrehozva: #24779

devotee

Moooode hol vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.03. 05. - 18:18:46) *
Biztos Dave sminkelte ki Martint. Hehehe.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.03. 05. - 18:19:24) *
Az bezony botox, én is mondtam már egyszer. és azt bizony ismételtetni kell, és volt, hogy látszott, már igen csak ráférne. És én megkockáztattam volna azt is, hogy mást is csináltak már az arcával.. de nincs ezzel semmi gond, ha nekem egyszer lesz rá pénzem, én is minden jót be fogok vállalni, ami nem durva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) innen is látszik, mennyire hiú, és mennyire figyel magára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ha te mint kozmetikus ezt mondod Edóka akkor lehet szabcsi felvetésében valami (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 05. - 18:26:45
Létrehozva: #24780

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 05. - 18:19:24) *

Én nem értek hozzá Edó, de azért Martin elég ráncos a videókon.
Csupán neki szép ráncai vannak, mosoly ráncok.
Szerintem aki kedves, mosolygós, vidám, az ráncosan is szép, mert annak szép ráncai vannak. Míg egy állandó, bumfordi kép, szinte beleég a ráncokkal az arcba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1237 1238 1239 1240 1241 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
12 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (12 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: