![]() ![]() |
2010.03. 05. - 18:59:37
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az bezony botox, én is mondtam már egyszer. és azt bizony ismételtetni kell, és volt, hogy látszott, már igen csak ráférne. És én megkockáztattam volna azt is, hogy mást is csináltak már az arcával.. de nincs ezzel semmi gond, ha nekem egyszer lesz rá pénzem, én is minden jót be fogok vállalni, ami nem durva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) innen is látszik, mennyire hiú, és mennyire figyel magára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szijjja alisha! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ugyeugye??/De tenyleg jol teszi,mert ugy,ahogy kikinezett egy 2008-as interjuban...mar latszott rajta,hogy kezd kisse petyhudni...de akkor is jol nezett meg ki...szerintem persze,hogy kell nekunk is tetszedjen,es jol csinaltak meg neki,mert teljesen elethuen kolyokpofa (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Miutan letette a piat meg igenyesebb lett onmagaval szemben (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) es jol van igy,hiszen tok jol nez ki es Mart egy gyermekarcu ficko,ezert nem illik hozza ugy a korosodas,mint Davehez.Mondjuk az is a minimalt oregszi meg arcban,alkatban meg szerintem 70 evesen is ilyen izmai,ilyen szep bore marad,ugyhogy lesz meg ido veluk lefekudni...azoknak persze,akik most meg tinik...,mert engem mostmar csak Andy tenne probara... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) vagy mar addigra neki is csak a kabalabananja maradna allva..mindenestre Mode93-nak meg oriasi sanszai lehetnenek...dehat az o volegenye Alan,es aprilisban megeskusznek...Aaaa megvan (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !!!en is felbotoxolom magam majd igy meg eselyes lehetek a masik ket tunderbogyonal... |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:03:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szabcsi úgy látom gyorsan terjed a hír (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mármint az esküvőmről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Az biztos, már látom Trixx reakcióját XD NNa..most egy finom csokis muffin után megkívántam életem szerelmét (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:04:53
Létrehozva:
|
|
|
szabcsi kül osztoznod kell velem Angievel és árnyékkal Andy-n...ő a miénk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"kabala banánja maradna állva" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy akkor állna fel neki 70 évesen ha fejen állna |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:06:30
Létrehozva:
|
|
|
szabcsi kül osztoznod kell velem Angievel és árnyékkal Andy-n...ő a miénk:D "kabala banánja maradna állva" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy lesz a kabala banános (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fletcher pápa és a kabala banán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:08:44
Létrehozva:
|
|
|
szabcsi úgy látom gyorsan terjed a hír (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mármint az esküvőmről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Az biztos, már látom Trixx reakcióját XD NNa..most egy finom csokis muffin után megkívántam életem szerelmét (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) muffint ettél aztán rácuppantál Alan-re?bizsereg a nunid? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Andy lesz a kabala banános (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fletcher pápa és a kabala banán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:09:07
Létrehozva:
|
|
|
Juj köszi!!!
Szuper a kép!!! Igen, ez az!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Benne volt? Én meg lemaradtam a hírről!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:10:55
Létrehozva:
|
|
|
Niki csak pár pillanat volt a híradóban semmi extra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.03. 05. - 19:11:47
Létrehozva:
|
|
|
muffint ettél aztán rácuppantál Alan-re?bizsereg a nunid? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát lekvár is volt a muffinba és finom volt XD Hát az még nem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) még...de már látom a jövőt, nem kell sok XD Juj köszi!!! Szuper a kép!!! Igen, ez az!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Benne volt? Én meg lemaradtam a hírről!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát Martin nagyon szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk továbbra sem szebb Dave-nél... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd neten visszanézzük na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:11:55
Létrehozva:
|
|
|
Niki csak pár pillanat volt a híradóban semmi extra. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Melyiken? Mode, most már az én msn-emen is az van kinn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:13:30
Létrehozva:
|
|
|
Niki RTL klub-on.
Mode látod a jövőt....hamarosan nedves lesz a bugyid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:15:51
Létrehozva:
|
|
|
Oké Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is egyébként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin még sosem volt kinn nekem msn-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig Dave, Alan vagy Jackson Drágám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Martin vagy Andy...sose (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica: igeeen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:17:20
Létrehozva:
|
|
|
Oké Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem is egyébként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin még sosem volt kinn nekem msn-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindig Dave, Alan vagy Jackson Drágám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Martin vagy Andy...sose (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: igeeen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) akkor most sorra került Martin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:19:14
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
szabcsi úgy látom gyorsan terjed a hír (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mármint az esküvőmről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Az biztos, már látom Trixx reakcióját XD NNa..most egy finom csokis muffin után megkívántam életem szerelmét (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szija! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ezzel van tele a sajto...en sok boldogsagot kivanok az aprilisi eskuvore! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mondjuk en szebb volegenyt is tudtam volna neked ajanlani,de ha neked bejon a kis pockoscsocsos Alan?akkor mar inkabb Andy (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...csak vicc volt!de tenyleg az apukad lehetne,nem vagy te egy kicsit gerontofil?Pusza!mindenesetre nem leszek rad soha feltekeny,bar,ami igaz,en sem dobtam volna ki az agynemumbol egy negyedszazadja...egyed csak a csokis muffint!hatha nem fogsz beleferni a menyasszonyi ruhaba!!!??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) vagy lehet Alan melle akarsz gombolyodni??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:22:40
Létrehozva:
|
|
|
szabcsi én is azt mondtam Mode-nak,hogy tőlem nem kell féltenie Alant mert nekem nem kéne sőt negyed évszázaddal ezelőtt sem kellett volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 05. - 19:22:48
Létrehozva:
|
|
|
Igen Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
szabcsi: sajtó???? na ne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Háát én szebb vőlegényt nem tudok elképzelni nála (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogynem fogok beleférni, már mióta eszek mindig azt ami kedvemre van, és mégis tartom a súlyom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:23:37
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekeim Mode hazudik. Martinnal van tele mindene, képek stb.
És Alan? Vele mi lesz? Bizony azt olvastam, a Story magazinban volt, hogy Alan dobta Mode-ot, mivel Martin volt kinn neki msn-en. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:23:40
Létrehozva:
|
|
|
Szija! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ezzel van tele a sajto...en sok boldogsagot kivanok az aprilisi eskuvore! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mondjuk en szebb volegenyt is tudtam volna neked ajanlani,de ha neked bejon a kis pockoscsocsos Alan?akkor mar inkabb Andy (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...csak vicc volt!de tenyleg az apukad lehetne,nem vagy te egy kicsit gerontofil?Pusza!mindenesetre nem leszek rad soha feltekeny,bar,ami igaz,en sem dobtam volna ki az agynemumbol egy negyedszazadja...egyed csak a csokis muffint!hatha nem fogsz beleferni a menyasszonyi ruhaba!!!??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) vagy lehet Alan melle akarsz gombolyodni??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) whehe ez a szöveg... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szabcsi Mode Dave-et tartja az apukájának (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:24:19
Létrehozva:
|
|
|
És elmarad az esküvő is.
|
|
|
|
2010.03. 05. - 19:26:08
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekeim Mode hazudik. Martinnal van tele mindene, képek stb. És Alan? Vele mi lesz? Bizony azt olvastam, a Story magazinban volt, hogy Alan dobta Mode-ot, mivel Martin volt kinn neki msn-en. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NEEEEM XDDDDDDDDD Niki ne mááár agyon röhögöm magam xDDD Komolyan tényleg Kesik vagy valdd be XDD Ő is mindig piszkál XD "Mode dobta Alant mert Martin volt kinn neki msn-en"... csupán ezért dobtam volna életem nagy szerelmét?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És elmarad az esküvő is. NEEEEEEEEEEEEEM XDDD SOHAAA XDD |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:26:21
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|