![]() ![]() |
2010.03. 05. - 19:26:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NEEEEM XDDDDDDDDD Niki ne mááár agyon röhögöm magam xDDD Komolyan tényleg Kesik vagy valdd be XDD Ő is mindig piszkál XD NEEEEEEEEEEEEEM XDDD SOHAAA XDD Na ki vagyok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:27:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 05. - 19:27:51
Létrehozva:
|
|
|
NEEEEM XDDDDDDDDD Niki ne mááár agyon röhögöm magam xDDD Komolyan tényleg Kesik vagy valdd be XDD Ő is mindig piszkál XD "Mode dobta Alant mert Martin volt kinn neki msn-en"... csupán ezért dobtam volna életem nagy szerelmét?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) NEEEEEEEEEEEEEM XDDD SOHAAA XDD De igen, még dm.com-on is megírták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:28:37
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
szabcsi kül osztoznod kell velem Angievel és árnyékkal Andy-n...ő a miénk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "kabala banánja maradna állva" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy akkor állna fel neki 70 évesen ha fejen állna Na lepek csajszik,megnezem felpakoltake mar fizetest,es ha igen igerem annyi banant veszek Vicus. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...mig meg nem unjuk azt is! ...jessszus!mekkora ho,szakad...nalatok is???aszem a micimacko fasza lefagy ma ejjel,ha estleg mar kibujt az arnyekabol,vagy visszadoglik,de siman lefagy akkor is.Egyebkent nagyon szepen rimbe foglaltad a sorsunk es almaink (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Andy,Andy! |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:28:56
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
köszi a martinos képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin tényleg szép, amikor mosolyog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és máskor is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin tényleg szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemhiába a kedvecem és most már a dava fanok is megvannak érte veszve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode szerintem áprilisba nem neked lesz az esküvőd hanem valicsnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemrég beszéltem mart-tal és alan-nal és elfogadtak ill. örökbe fogadtak mint unokahuguk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval ők a nagybátyáim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:29:21
Létrehozva:
|
|
|
De igen, még dm.com-on is megírták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) HOL??? XD Én nem látom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:29:42
Létrehozva:
|
|
|
szabcsi még mindig ezen az Alan pockos-csöcsös-ön röhögök....most miért Alan-ek nem jó a cicje?Szerintem az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi is mondta ezt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 05. - 19:29:44
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi a martinos képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin tényleg szép, amikor mosolyog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és máskor is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin tényleg szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemhiába a kedvecem és most már a dava fanok is megvannak érte veszve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode szerintem áprilisba nem neked lesz az esküvőd hanem valicsnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nemrég beszéltem mart-tal és alan-nal és elfogadtak ill. örökbe fogadtak mint unokahuguk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval ők a nagybátyáim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEEEEEEEEEEEEEM |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:32:29
Létrehozva:
|
|
|
NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEEEEEEEEEEEEEM de de (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) trixx nél bugyicsere biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:32:33
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 05. - 19:34:14
Létrehozva:
|
|
|
képek
|
|
|
|
2010.03. 05. - 19:37:01
Létrehozva:
|
|
|
szabcsi még mindig ezen az Alan pockos-csöcsös-ön röhögök....most miért Alan-ek nem jó a cicje?Szerintem az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi is mondta ezt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !!! nincs semmi baj a cicikkel ha nok hordjak,dehat Alan???biztosan annyit grillezett mar ott a nagy medenceje mellett,hogy ugy dontott megtartja! De Mode tenyleg vigyazzon vele,mert az Alan cicijet nem szabad kivinni jatszani a kertbe!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:39:34
Létrehozva:
|
|
|
Na lepek csajszik,megnezem felpakoltake mar fizetest,es ha igen igerem annyi banant veszek Vicus. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...mig meg nem unjuk azt is! ...jessszus!mekkora ho,szakad...nalatok is???aszem a micimacko fasza lefagy ma ejjel,ha estleg mar kibujt az arnyekabol,vagy visszadoglik,de siman lefagy akkor is.Egyebkent nagyon szepen rimbe foglaltad a sorsunk es almaink (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Andy,Andy! oké szabcsi vegyél banánt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pá drága. Vicus (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !!! nincs semmi baj a cicikkel ha nok hordjak,dehat Alan???biztosan annyit grillezett mar ott a nagy medenceje mellett,hogy ugy dontott megtartja! De Mode tenyleg vigyazzon vele,mert az Alan cicijet nem szabad kivinni jatszani a kertbe!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:39:36
Létrehozva:
|
|
|
Vicus (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !!! nincs semmi baj a cicikkel ha nok hordjak,dehat Alan???biztosan annyit grillezett mar ott a nagy medenceje mellett,hogy ugy dontott megtartja! De Mode tenyleg vigyazzon vele,mert az Alan cicijet nem szabad kivinni jatszani a kertbe!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Naaaaaa!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:41:18
Létrehozva:
|
|
|
Mode majd add kölcsön a melltartód Alan-ek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 05. - 19:41:53
Létrehozva:
|
|
|
képek Jantar képzeld el, hogy Mode-nak msn-en is Martin van kint. És akkor Alan-ezik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:42:09
Létrehozva:
|
|
|
Elköszöntem jó éjt mindenkinek és perverz álmokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Páááá |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:44:42
Létrehozva:
|
|
|
jajj ne bántsátok már Alant, nem tehet róla...
|
|
|
|
2010.03. 05. - 19:45:20
Létrehozva:
|
|
|
whehe ez a szöveg... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szabcsi Mode Dave-et tartja az apukájának (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem mondod?...hat eleg nem szep tole (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Szija vicus!...akkor mar latom nem varod meg a bananosztast (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) nem baj hagyom a reszed!Puttty!Jo ejt!En is lepek,de visszaterek,mert holnap reggel megint nincs aktiviti! |
|
|
|
2010.03. 05. - 19:45:36
Létrehozva:
|
|
|
Jantar képzeld el, hogy Mode-nak msn-en is Martin van kint. És akkor Alan-ezik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) msn-en is??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert még hol? XD Na és amikor Dave van kinn akkor apám a szerelmem vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |