![]() ![]() |
2010.03. 06. - 09:59:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Megvannak a Hamburgosak Angie? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kukkeráld meg őket.... Oké megnézem a címet. Szia Vica! Nem kaptam meg a Hamburgos képeket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Amúgy jó reggelt mindenkinek! Egyre jbban kezdek hozzá szokni a nem alváshoz, fura állapot, de meg lehet szokni, most éjjel is 3 óra volt, amit tudtam szunyálni, mert vagy az orrom vére folyt vagy köhögtem vagy fuldokoltam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De legalább itthon az alföldi levegőn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 10:07:33
Létrehozva:
|
|
|
BOLDOG SZÜLINAPOT KESIK!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.03. 06. - 10:21:08
Létrehozva:
|
|
|
BOLDOG SZÜLINAPOT KESIK!!!!!!!! JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! MA VAN??!?!?!?!? akkor BOLDOG SZÜLINAPOT KESIK!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 10:26:32
Létrehozva:
|
|
|
JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! MA VAN??!?!?!?!? akkor BOLDOG SZÜLINAPOT KESIK!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kesik szülinapja van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nézem az MTK-s koncertet, nem is olyan tré a minősége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 10:41:12
Létrehozva:
|
|
|
Kesik szülinapja van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nézem az MTK-s koncertet, nem is olyan tré a minősége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ohhh hát ez remekkkkkkkkk!!! kivi leszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 10:52:08
Létrehozva:
|
|
|
szépségesszép reggelt mindenkinek!
képzeljétek, tegnap éjjel írás után rámtört a hülyeség, ó ha azt látnátok, a Lola-féle ötperc... amikor az alapállapothoz (ami ha emlékeztek, eleve nem gyenge) képest is humorizálok. ez az a szint amikor már magamon is röhögök. Capri visított az msn túloldalán, én meg itt. nyíhá... hanem aztán halljam ám majd a reagokat a Nouvelles robes-ra! Martin egyre jobban érzi magát bennem. (bár az igazi az lenne, ha Dave lenne bennem, csak éppen máshogyan...XD) huha, na jó, úgy látom ma is idióta leszek. közönséget ide nekem! többek között tegnap este kitaláltam, hogy a John the revelatort úgy fogom énekelni, hogy By claiming God as his only rock He's stealing a god from the Israelite Stealing a god from a Muslim, too There is only one god DEPECHE MODE! (istent hozza fel egyetlen sziklájaként lop egy istent az izraelitáktól lop egy istent a muszlimoktól is de egyetlen isten van: Depeche Mode) |
|
|
|
2010.03. 06. - 11:12:46
Létrehozva:
|
|
|
Lola: látom jól vagy! XDDDD
hát én msn-en már kivisongtam magam a 4-es fejezettel kapcsolatban, itt csak azért nem, hogy ne lőjek le semmilyen poént! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 11:27:21
Létrehozva:
|
|
|
ááá, na jó
arcoskodás következik, forduljatok el: annyira jó ez a sztori!!! nü-vel-rob! nü-vel-rob! |
|
|
|
2010.03. 06. - 11:32:33
Létrehozva:
|
|
|
hehehehe XD
nekem is tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és örülök, hogy ennyire tetszik az írás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (mi megmondtuk! XD) |
|
|
|
2010.03. 06. - 11:47:37
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! mekkorát röhögtem már ezen a vidin!!!!
akkora humorheroldok ezek ketten! XD Echo Awards backstage (ez még nem volt): http://www.youtube.com/watch?v=Wm0rvqydh7c&feature=sub |
|
|
|
2010.03. 06. - 13:12:53
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszönöm Nőstények! Könnyed és bódító, mint egy üveg rozé! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hajrá franciák! Gyűrjétek az ángolokat!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 13:18:27
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm Nőstények! Könnyed és bódító, mint egy üveg rozé! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hajrá franciák! Gyűrjétek az ángolokat!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) HÁHÁHÁHÁÁ! XD ez tetszik! XD |
|
|
|
2010.03. 06. - 13:27:05
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm Nőstények! Könnyed és bódító, mint egy üveg rozé! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hajrá franciák! Gyűrjétek az ángolokat!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) köszönjük! az a rozé... az tehet mindneről XD ezúttal elégedettebb vagy? jah egyébként a fanfiction-írás mibenlétéről új bejegyzés a Day of the Lolalife-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 13:35:00
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
köszönjük! az a rozé... az tehet mindneről XD ezúttal elégedettebb vagy? jah egyébként a fanfiction-írás mibenlétéről új bejegyzés a Day of the Lolalife-on (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen elégedett vagyok, de ha nem majd írok jobbat, hehe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Majd azt is elolvasom, este benézek még, cuupp! |
|
|
|
2010.03. 06. - 13:38:55
Létrehozva:
|
|
|
Havazás sux!!!!
|
|
|
|
2010.03. 06. - 13:55:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ez tényleg gáz, hogy ott esik a hó, itt Maroson meg no felhő csak napsütés.
Lola: tetszett az írásról a blogbejegyzésed. (oda nem írok megjegyzést, mert úgyse válaszolsz XD) |
|
|
|
2010.03. 06. - 14:08:08
Létrehozva:
|
|
|
minden efféle nyelvi állatkodás tőlem származik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hiába, nem vagyok ép, na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bejön az állatkodásod! Én se vagyok 100-as, de kit érdekel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 14:10:47
Létrehozva:
|
|
|
Lola: tetszett az írásról a blogbejegyzésed. (oda nem írok megjegyzést, mert úgyse válaszolsz XD) nekem is tetszett, de én kommenteltem is XD ha valaki tud tanácsot adni a flamingóvirág tartásához (kaptam és szeretném, ha életben maradna XD), akkor azt köszönettel veszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már olvastam neten, h no direkt napfény, télen 3-4 naponta öntözés, nagy melegben, ha kiszárad a föld, akár naponta isl ehet, 2 hetente tápoldat neki, de hígítva, stb, de aki virágos forumon, adhat tanácsot, szívesen veszem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 14:12:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 06. - 14:25:06
Létrehozva:
|
|
|
nekem is tetszett, de én kommenteltem is XD ha valaki tud tanácsot adni a flamingóvirág tartásához (kaptam és szeretném, ha életben maradna XD), akkor azt köszönettel veszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) már olvastam neten, h no direkt napfény, télen 3-4 naponta öntözés, nagy melegben, ha kiszárad a föld, akár naponta isl ehet, 2 hetente tápoldat neki, de hígítva, stb, de aki virágos forumon, adhat tanácsot, szívesen veszem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó, kommenteltem én is, nehogy kimaradjak a jóból XD virág téma: passz. XD nekem nincs szerencsém a virágokkal XD |
|
|
|
![]() ![]() |