![]() ![]() |
2010.03. 06. - 20:04:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:http://lh6.ggpht.com/_kaKVk762oiY/Sw_9Fyy_ihI/AAAAAAAACkk/a1gxuHClWSo/s512/DM_11(36).jpg) alan fiatal énje igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_kaKVk762oiY/S4LFxl22dqI/AAAAAAAADco/GMWMqXqPPRs/s512/199.jpg) mintha egy morbid "akkor és most" képpárost néznék XD Martinosból Alanes lettél?XD |
|
|
|
2010.03. 06. - 20:04:47
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://lh6.ggpht.com/_kaKVk762oiY/Sw_9Fyy_ihI/AAAAAAAACkk/a1gxuHClWSo/s512/DM_11(36).jpg) alan fiatal énje igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh3.ggpht.com/_kaKVk762oiY/S4LFxl22dqI/AAAAAAAADco/GMWMqXqPPRs/s512/199.jpg) Na na na na na ahhoz nekem is van hozzászólásom!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 20:04:57
Létrehozva:
|
|
|
nagyon imádom ezt az utcsó Martos képet amit beszúrtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 06. - 20:08:48
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://lh4.ggpht.com/_kaKVk762oiY/SoFq68Kf7RI/AAAAAAAACBw/kS1gd8c2Lqc/s512/P1050929.JPG)
Na na na na na ahhoz nekem is van hozzászólásom!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) NEM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 20:12:15
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://lh4.ggpht.com/_kaKVk762oiY/SoFq68Kf7RI/AAAAAAAACBw/kS1gd8c2Lqc/s512/P1050929.JPG) NEM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van!!!! Ő az én vőlegényem!!!!! És én nem csak a fiatal énjéért vagyok oda!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 20:12:23
Létrehozva:
|
|
|
mintha egy morbid "akkor és most" képpárost néznék XD Martinosból Alanes lettél?XD nem nekem kedvencem mindig is martin és alan volt martinnak a stílusa egyénisége tetszik, de mint pasik az olyanok jönnek be mint alan volt fiatalon ha visszaolvasol ezt írtam mindenhol az egy dolog, h. szeretem, de úgy mint eg példaképet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de mint férfi inkább az olyanok tetszenek mint alan volt fiatalon |
|
|
|
2010.03. 06. - 20:13:49
Létrehozva:
|
|
|
na lépek filmezünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 06. - 20:19:48
Létrehozva:
|
|
|
nem nekem kedvencem mindig is martin és alan volt martinnak a stílusa egyénisége tetszik, de mint pasik az olyanok jönnek be mint alan volt fiatalon ha visszaolvasol ezt írtam mindenhol az egy dolog, h. szeretem, de úgy mint eg példaképet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de mint férfi inkább az olyanok tetszenek mint alan volt fiatalon martin azért favorizálom, mert összefutottam vele és olyan angyali személyiség olyan egyféle jó tündér számomra vigasztal a dalaival éneklésével ha bajom vagy gyógyír a lelkemre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval egy angyal tünemény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De van!!!! Ő az én vőlegényem! És én nem csak a fiatal énjéért vagyok oda! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mode csak fantázia élőben van szebb számomra. alan lehet a tiéd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 20:21:42
Létrehozva:
|
|
|
martin azért favorizálom, mert összefutottam vele és olyan angyali személyiség olyan egyféle jó tündér számomra vigasztal a dalaival éneklésével ha bajom vagy gyógyír a lelkemre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval egy angyal tünemény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mode csak fantázia élőben van szebb számomra. alan lehet a tiéd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nincs olyan, hogy lehet. Alan az enyém és kész. Én meg az övé vagyok és maradok is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 20:23:42
Létrehozva:
|
|
|
vica: ezt a Dave-es könyves cuccot honnan másoltad ide be? adnál linket? Persze de ennyi az egész cikk az oldalon ahol találtam. http://depechemodeforever.network.hu/blog/...g-dave-gahanrol |
|
|
|
2010.03. 06. - 20:31:01
Létrehozva:
|
|
|
Jól van lányok jó éccakát mindenkinek és szépszégessz álmokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a reggeli viszontlátásra |
|
|
|
2010.03. 06. - 21:14:42
Létrehozva:
|
|
|
Angie elküldtem a Hamburg-os képeket újra remélem megkapod mert ha most sem akkor nem tudom miért nem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Vica, pusszantalak!!!! Most megkaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeljétek ma csak reggel vérzett az orrom és kapok rajra levegőt!!!! Micsoda hír!!!! Amúgy délután leragadtam a VH1-on úgy, hogy este 8-ig fel sem álltam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még mindig jön a digitálison a százegynéhány adó, pedig már vagy 3 hete bekötötték a dekódert, de engem ez mondjuk egyáltalán nem zavar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lényeg, hogy volt UK chart top 50 videoklip, micsoda jó számokkal... ahmmm... ja és volt Mode is, Policy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) düsseldorfi képek by Goga: (IMG:http://farm5.static.flickr.com/4012/4409074375_c32ee4faca_b.jpg) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2774/4408961401_436d01b188_b.jpg) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2687/4409926578_5a7aa596b3_b.jpg) (IMG:http://farm5.static.flickr.com/4052/4409882246_ddfb9a256b_b.jpg) (IMG:http://farm5.static.flickr.com/4037/4402722286_b4d0aac1cb_b.jpg) Imádom Gogát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 06. - 21:16:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie: én is imádom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jön ő is nyáron a MYM talira!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja és grat a levegővételekhez! XD)
vica: köszi a linket!!! és jóccakát! |
|
|
|
2010.03. 06. - 21:34:47
Létrehozva:
|
|
|
Capri: képzeld mit kaptam ma anyumtól: vörös vékony sálat.... (nem emlékeztet egy bizonyos sztori egy bizonyos részére? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) alig bírtam levakarni a vigyort a képemről XD)
|
|
|
|
2010.03. 06. - 21:35:16
Létrehozva:
|
|
|
Angie: én is imádom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jön ő is nyáron a MYM talira!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja és grat a levegővételekhez! XD) vica: köszi a linket!!! és jóccakát! Szerintem tök jó csaj, mint Morgan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastad mit írt arra, amikor megírtam mennyi volt az átlagsebességünk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiköptem a teát a zsebkendőmbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, remélem mindenki tud jönni Pestre, nagy, nemzetközi mítingre, megpróbálok kocsit szerezni, hogy ki tudjunk menni a reptérre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, totál jól huzatol az orrom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most élvezkedek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 21:46:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok, megpróbálom bepótolni a napok óta elmaradt alvást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy készülök, hogy nagyot szundizok, remélem összejön!!!!!
Pááááááááááááááá |
|
|
|
2010.03. 06. - 21:51:31
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem tök jó csaj, mint Morgan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastad mit írt arra, amikor megírtam mennyi volt az átlagsebességünk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiköptem a teát a zsebkendőmbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj, remélem mindenki tud jönni Pestre, nagy, nemzetközi mítingre, megpróbálok kocsit szerezni, hogy ki tudjunk menni a reptérre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huh, totál jól huzatol az orrom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most élvezkedek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, én is nagyon bírom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) küldött nekem horvátból 3 angol démonos-lávsztoris regényt elolvasásra még a nyár elején és utána mondta, hogy megtarthatom őket!!! meg küldött nekem videós dvd-t is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 06. - 22:01:46
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajok, megpróbálom bepótolni a napok óta elmaradt alvást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy készülök, hogy nagyot szundizok, remélem összejön!!!!! Pááááááááááááááá pápá Angie! kívánok neked pihentető hosszú nyugis alvást! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (talán már nem fog fúrni a hülye szomszédod XD) |
|
|
|
2010.03. 06. - 22:47:52
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Csajok!
Lesz ilyen nemzetközi találkozótok? jajj.. de jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ott is ilyen jó a csapat? Angie, örülök,hogy sokkal jobban vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode... olvass életem, az nagyon jó dolog, csak bele kell jönnöd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most este vissza vittem az IPL gépet, oroszlányba, és együttal ellátogattam Évus barátnőmhöz, a tanyavilágba... ő már a városon kivül lakik, ahol csak föld út van, hogy tudjon tartani lovat, meg vizslákat, meg cicákat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és amikor nincs itthon a pasija, el szoktam vinni őt nagybevásárolni, mert azt nem tudná hazacipekedni. Szóval elmentünk vásárolni, két kocsinyi cuccot vettünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán meghivott engem a diófa étterembe francia levesezni, tudjátok, az a cipóban töltött... mi csak cipős levesnek hivjuk.. úgy bezabáltunk, még mindig azt nyögöm.. annyira finoman főznek ebben az étteremben, abszolút házias, és nagyon jó fejek a pincér srácok. Itt voltunk torkos csütörtöközni is az oroszlányi barátokkal.. Azt mondja most a pincér gyerek.. olyan ismerősök vagytok.. elkezdtünk röhögni, mondtuk neki, mi voltunk azok a nagyhangúak a múltkro torkoskor a külön házban... na... azt mondja... akkor ezért jegyeztelek meg titeket.. a viháncolósok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Képzeljétek, Shaddal nem birok.. teljesen zsivány.. nagyon jól van, már szemtelenkedik is Egyébként hol vagytok? csak nem bulizik mindenki? Nálunk mindenki mulat, Valics, meg Marcsi is elmentek Melicshez a royalba bulizni, csak én maradtam itthon. Mostanában szeretek itthon ülni a vödör fejűvel, minden egyes pillanatot kihasználok, hogy vele lehessek! Jesszus micsoda szar filmek vannak a tv ben ..... robotzsaru.. mikori ez? 75-ös? jesszusisten.. a másikon meg szindi kraoford szenved, próbálkozik a szinészkedéssel |
|
|
|
2010.03. 06. - 22:52:25
Létrehozva:
|
|
|
Edó: én itt vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) olvasgatok meg fordítgatok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nah örülök, hogy ettél egy jót és hogy Shadow jobban van!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, lesz Pesten a nyáron nemzetközi összeröffenés! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon kivi leszek! már elkezdtük szervezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak sajna az amcsiban élők (köztük az adminunk Bree) sem fog tudni eljönni, mert az azért messze van és elég drága. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de biztos így is remek lesz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak bele kell majd rázódni az angolul karattyolásba XD de csak megértjük egymást - főleg, hogy a téma adott XDDD jaja, jó kis társaság (tele perverz nőszemélyekkel! XD), bár nem ismerjük annyira egymást, mint itt titeket. |
|
|
|
![]() ![]() |