![]() ![]() |
2010.03. 06. - 23:57:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ááá
a Cujot én nem merem elolvasni Stephen King egy bestselleríró, de annyira jól csinálja hogy én összeszarom magam a félelemtől. úgy hogy nincs az a horror ami engem megijesztene. de pl a Napkutya Kingtől... anyám. összefostam magam tőle. és hát Mode basszus, ha nem lenne könyvtár én meghalnék. hát ha van 100 saját könyvem sokat mondok. sosem volt pénzünk ilyesmire. de olvastam sztem többezret. úúú és pl Marquez? száz év magány? nekem a legnagyobb kedvencem akármikor akárhol kinyitom, beszippant és maga alá teper. és abban van valami ami érdekel? nincs bazmeg. egy kitalált falu kitalált lakóinak kitalált élete, és minden betűjétől meg tudnék halni olyan csodálatos... |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:00:27
Létrehozva:
|
|
|
Anyám befőtt készletét teljesne leettem.. és szerintem még észre sem vette.. naponta megeszek egy egész üveg barackbefőttet... annyira kivánom ár a normális gyümölcsöt, hogy csak na.. már unom a mandarint, meg a narancsot (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) még van starking, de már azt is unom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ááá a Cujot én nem merem elolvasni Stephen King egy bestselleríró, de annyira jól csinálja hogy én összeszarom magam a félelemtől. úgy hogy nincs az a horror ami engem megijesztene. de pl a Napkutya Kingtől... anyám. összefostam magam tőle. és hát Mode basszus, ha nem lenne könyvtár én meghalnék. hát ha van 100 saját könyvem sokat mondok. sosem volt pénzünk ilyesmire. de olvastam sztem többezret. úúú és pl Marquez? száz év magány? nekem a legnagyobb kedvencem akármikor akárhol kinyitom, beszippant és maga alá teper. és abban van valami ami érdekel? nincs bazmeg. egy kitalált falu kitalált lakóinak kitalált élete, és minden betűjétől meg tudnék halni olyan csodálatos... Na ezt még nem olvastam, sőt nem is hallottam róla.. magával ragadó? Na majd Marcsi kiveszi nekem a könyvtárból, úgyis mennie kell jövő héten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:02:12
Létrehozva:
|
|
|
Ugyanezekkel kezdten,.. nálam is a két lotti volt az első, aztán én is olvastam a két évi vakációt, vagy mi a fenét.. és amire még nagyon emlékszem, az is csikos könyv volt, az utolsó szerep Aztán amit még imádtam, az az Egymás szemében... csak nem tudom már ki irta. Szilvásy Lajos? talán.... Pontosan.. minnél többet olvsol, annál többet élsz!!!4 komolyan... én annyira szeretek olvasni, hogy csak na!!!! még enni is elfelejtek, pedig az nálam nagyon ritka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) áááá Edó annyira imádlak. hát nekem is a két lotti volt az első könyvem és konkrétan emlékszem az élményre hogy milyen meglepett voltam. hogy ilyen érzés elolvasni egy könyvet? hát együtt éltem velük!!! azután jött a lassie. aztán meg a tüskevár,ammi máig az a könyv amit legtöbbet olvastam, pedig nem a kedvencem, csak épp az volt kéznél, mert megvolt otthon így ha nem volt mit olvasnom, akkor elővettem és elolvastam megint. és az Egymás szemébent is imádtam, pedig az is milyen kis limonádé |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:03:48
Létrehozva:
|
|
|
5. katarzis az írástól XD azonban az írás nem megy jól olvasás nélkül. ez alaptézis, ez egyszerűen így van. Lassie- ú imádtam a Lassie-t, a Lassie kölykét és a gagyi Lassie detektívregényeket is! XD Emlékeztek még arra, hogy voltak? Kb. 90 oldalas kis Zseb - Garfield méretű puhakötésű könyvecskék. Környezetemben mindenki utálta, de én imádtam! Leveszel egy könyvet a polcról dolog... otthon évekig ottá ltl a Bambi és a Bambi gyermekei, rá se néztem. Aztán egy reggel azt gondoltam, h én ebbe most belekezdek... le se tudtam tenni, egy nap egy Bambi könyv, azóta is imádom! Kis herceg, úúú és a nagy kedvenc Robinson Crusoe!! Hehhee.. én emlékszem ráááá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kisherceget imádtam, és még most is imádom.. ééééés.. mindig más jut róla eszembe... és máshogy fogom fel... el is kéne megint olvasni. Minden könyvem kint van a nyaralóban, úgyhogy majd most tavasszal behozok egy csomót. Lola... a Cujo-t meg nyugodtan olvasd el.. nagyon izgi.. emlékszem rá, hogy annyira izgultam, hogy mi fog történni, hogy le kellett tennem kb 10 percre a könyvet, mert nem birtam idegekkel.. ez asszem elöször ennél a könyvnél fordult elő.. teljesen beleéltem magam, és közben ott volt mellettm az első benga némejuhom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát én ki nem hagynám a helyedben :I |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:04:34
Létrehozva:
|
|
|
Én nem olvastam a Két Lottit, szerencsére nem volt kötelező. Kötelezők közül is csak az Egri Csillagokat olvastam, de azt is úgy, hogy verték a hátamat.
Kötelező...egyik se volt kötelező mert nem kérdezték ki. Tüskevárral meg annyi volt a helyzet, hogy nem olvastam el végig, de olyan 5-öst írtam belőle mint a huzat. |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:06:46
Létrehozva:
|
|
|
Jaj és a legtutibb: Pál Utcai Fiúk!!!!!
|
|
|
|
2010.03. 07. - 00:06:56
Létrehozva:
|
|
|
HEhehe.. Lola.. szerintem én még a csikos, és pöttyös könyveket úgy olvastam, hogy a kezemmel követtem a sorokat, és mozgott a szám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 07. - 00:10:34
Létrehozva:
|
|
|
Na ezt még nem olvastam, sőt nem is hallottam róla.. magával ragadó? Na majd Marcsi kiveszi nekem a könyvtárból, úgyis mennie kell jövő héten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úristen a száz év magány az egész világ legeslegeslegeslegjobb könyve innen fel ne álljak ha annál írtak jobbat édes istenem... be fog darálni. nincs még egy hasonló könyv a világon. egyszerűen... áááá, ide nekem, hadd olvassam el harmadjára is! irodalmi nobel díjas meg minden. és marqueznek minden írása isteni. nekem a nagy kedvenc az 1984 volt, mert az is bedarált, olyan erős világot teremtett, de aztán jött a száz év magány és leverte a trónról. egyszerűen.... ááá további kedven a mester és margarita, amihez azért kell iq, de imádom pl jane austen klasszikus regényeit, óóó büszkeség és balítélet... vagy pl ifjúságom meghatározó regénye volt a Jane Eyre, avagy a lowoodi árva, mert ezen a két címen fut. az is egy gyönyörű dolog. ááá most nekem való témát találtunk, könyvekről akármeddig képes vagyok beszélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és Capri, igeeen, írástól katarzis, jessz! és a kis herceg is nagyon áááá imádom. na ahhoz is iq kell hogy felfogd az igazi mondanivalóját és ne a mesét lásd ki belőle |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:14:33
Létrehozva:
|
|
|
Jaj és a legtutibb: Pál Utcai Fiúk!!!!! Pál utcai fiúúúúúúúk.. jesszusisten Mekkora mááááár ! én a fűvész kertet teljesen másnak képzeltem, mint amilyen valójában.. az én agyamban teljesen másképp élt, és én is rágtam a gittet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert amikor én voltam gyerek, még azzal csinálták az ablakot, és ha frissen volt, még ki tudtuk kaparni.. aztán mindig kaptunk a szomszédoktól, hogy kiesik a lépcsőház ablak... meg olyan is volt, hogy kértünk az üvegestől. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sorstalanságot akkor olvastam el, mikor Valiccsal 3 napra leugrottunk az adriára kocsival... ott olvastam el a parton.. majd kiégett a szemem a napon... Annyira erős volt akülönbség a könyvben olvasottak, és a napon sütkérező boldog emberek közt, hogy néha hányingerem volt az egésztől... az agyam tiltakozott, hogy ott olvassam!! Azóta sem gyújtottam ám rá, vigyáztok az egészségemre... de most tényleg smoking time (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) addig soroljátok még, mit vegyek ki a könyvtárból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola.. jegyzeteltem ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Capri? Hol van Usi? |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:16:44
Létrehozva:
|
|
|
nem merem a Cujot mondom, hát félni fogok a kutyáktól, nemár.
Pál utcai fiúk nekem nem volt akkora kedvenc, de pl az egri csilllagok az jó a maga egyszerű módján. én gimi 3.-ig minden kötelezőt olvastam, akkor bejöttek a buzi orosz realisták akiket utálok, de a többi kötelező sztem jó volt. pl én a kőszívű ember fiait is szerettem. |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:17:47
Létrehozva:
|
|
|
Na jól van lányok, beszélgessetek, én nyugovóra térek.
Jó éjszakát! nem merem a Cujot mondom, hát félni fogok a kutyáktól, nemár. Pál utcai fiúk nekem nem volt akkora kedvenc, de pl az egri csilllagok az jó a maga egyszerű módján. én gimi 3.-ig minden kötelezőt olvastam, akkor bejöttek a buzi orosz realisták akiket utálok, de a többi kötelező sztem jó volt. pl én a kőszívű ember fiait is szerettem. Na hát én a kőszívűt sem olvastam el végig. Talán az első 5-6 fejezetet |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:19:29
Létrehozva:
|
|
|
Na én a kőszivűt nem szerettem... és amit még nem szerettem, az az Ábel a rengetegben volt... meg egyik Ábelt sem szerettem!
Jóccakát Mode, szép álmokat... jegyzetelté? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt egy pár tipp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:21:39
Létrehozva:
|
|
|
na pl mit is... Rejtőt, mondom, zseniális. ha nem olvastál még rejtőt, pótold. sztem a három testőr afrikában a legjobb én annyit még életemben nem röhögtem. és megírva is jól van, tényleg.
na várjál csak, fel van nekem írva vagy 5-6 évre visszamenőleg miket olvastam, mindjárt ajánlok még |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:22:17
Létrehozva:
|
|
|
Na én a kőszivűt nem szerettem... és amit még nem szerettem, az az Ábel a rengetegben volt... meg egyik Ábelt sem szerettem! Jóccakát Mode, szép álmokat... jegyzetelté? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt egy pár tipp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, nem jegyzeteltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt, amit megnéztem neten, de egyik sem szimpi. Válogatós vagyok, és nem csak ebben a témában. Majd ha Alan-ről vagy Dave-ről lesz egy könyv ami elérhető..na majd azt elolvasom 1000-szer is. |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:24:27
Létrehozva:
|
|
|
na pl mit is... Rejtőt, mondom, zseniális. ha nem olvastál még rejtőt, pótold. sztem a három testőr afrikában a legjobb én annyit még életemben nem röhögtem. és megírva is jól van, tényleg. na várjál csak, fel van nekem írva vagy 5-6 évre visszamenőleg miket olvastam, mindjárt ajánlok még ami még állatjó és én szétröhögtem magam rajta az Romhányi Szamárfüle volt. óóóó jaj, az a könyv is salátás már, de olyan jóóó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, nem jegyzeteltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt, amit megnéztem neten, de egyik sem szimpi. Válogatós vagyok, és nem csak ebben a témában. Majd ha Alan-ről vagy Dave-ről lesz egy könyv ami elérhető..na majd azt elolvasom 1000-szer is. ez nem válogatósság drága, hanem egyszerűen szűklátókörűség. ugye tudod, h Dave-en és Alan-en kívül is van egy csodálatos, színekkel teli és izgalmas világ? Nem mondom, az a két pasi se kutya, de azért néha hagyjuk őket pihenni, már tuti anyjukba kívánják a csuklást XD |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:25:16
Létrehozva:
|
|
|
Mode azt ugye tudod, hogy nem egészséges ha ez az egyetlen dolog érdekel? nem szabad ezt így, nagyon szegény lesz így az életed. esküszöm jóindulatból mondom, így nem lehet élni.
Capriii, Romhányi egy istenség! imádom! |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:28:29
Létrehozva:
|
|
|
ami még állatjó és én szétröhögtem magam rajta az Romhányi Szamárfüle volt. óóóó jaj, az a könyv is salátás már, de olyan jóóó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez nem válogatósság drága, hanem egyszerűen szűklátókörűség. ugye tudod, h Dave-en és Alan-en kívül is van egy csodálatos, színekkel teli és izgalmas világ? Nem mondom, az a két pasi se kutya, de azért néha hagyjuk őket pihenni, már tuti anyjukba kívánják a csuklást XD hehehe XD Persze hogy van, Jackson XDDDD Na jól van nem hülyülök. Egyébként igen, tudom, de én akkor is válogatós vagyok, vagy szűk látókörű, hívjuk ahogy akarjuk, aminek nem tetszik a címe, vagy a tartalma, abból nem kérek. Jack London - Fehér Agyar...na az tetszett, azt el is olvastam. Mode azt ugye tudod, hogy nem egészséges ha ez az egyetlen dolog érdekel? nem szabad ezt így, nagyon szegény lesz így az életed. esküszöm jóindulatból mondom, így nem lehet élni. Capriii, Romhányi egy istenség! imádom! Értem persze. Érdekelnek más dolgok is, dehát.. Mit mondjak, Petőfit is szeretem pl, de nincsenek regényei. Amiket írt azokat már mint olvastam, van egy ilyen összes költeményes akármicsodám. |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:30:19
Létrehozva:
|
|
|
hehehe XD Persze hogy van, Jackson XDDDD Na jól van nem hülyülök. Egyébként igen, tudom, de én akkor is válogatós vagyok, vagy szűk látókörű, hívjuk ahogy akarjuk, aminek nem tetszik a címe, vagy a tartalma, abból nem kérek. Jack London - Fehér Agyar...na az tetszett, azt el is olvastam. Értem persze. Érdekelnek más dolgok is, dehát.. Mit mondjak, Petőfit is szeretem pl, de nincsenek regényei. Amiket írt azokat már mint olvastam, van egy ilyen összes költeményes akármicsodám. Jack Londontól a Vadon Szavát olvastam. kibírtam sírás nélkül.... majd becsuktam a könyvet és elkezdtem zokogni XD |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:31:58
Létrehozva:
|
|
|
na...most szarok be... itt van a kezemben egy Stephen King regény..és hogy hívják az egyik szereplőt??? Alan.... ezt fogom elolvasni bakker XDDDD
Jack Londontól a Vadon Szavát olvastam. kibírtam sírás nélkül.... majd becsuktam a könyvet és elkezdtem zokogni XD Az megvan, a felénél abbahagytam |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:33:28
Létrehozva:
|
|
|
na...most szarok be... itt van a kezemben egy Stephen King regény..és hogy hívják az egyik szereplőt??? Alan.... ezt fogom elolvasni bakker XDDDD Az megvan, a felénél abbahagytam Stephen Kingtől a Tortúrát olvasd el, ha rettegni akarsz! konkrétan én nem olvastam - sosem voltam horrorregény fan - de anyám igen és beszart tőle, pedig nem azaz ijedős fajta XD Tortúrát én filmen láttam, meg a Ragyogást is, könyvben tuti ütősebbek. |
|
|
|
![]() ![]() |