![]() ![]() |
2010.03. 07. - 00:36:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stephen Kingtől a Tortúrát olvasd el, ha rettegni akarsz! konkrétan én nem olvastam - sosem voltam horrorregény fan - de anyám igen és beszart tőle, pedig nem azaz ijedős fajta XD Tortúrát én filmen láttam, meg a Ragyogást is, könyvben tuti ütősebbek. Hát ez a Tortúra ez nincs meg. Olyanok vannak, hogy Holtsáv, meg Halálos árnyék, meg még nem tudom, még 1-2 van |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:40:09
Létrehozva:
|
|
|
Stephen Kingtől a Tortúrát olvasd el, ha rettegni akarsz! konkrétan én nem olvastam - sosem voltam horrorregény fan - de anyám igen és beszart tőle, pedig nem azaz ijedős fajta XD Tortúrát én filmen láttam, meg a Ragyogást is, könyvben tuti ütősebbek. Én olvastam a Torturát.. nagyon kemééény.., és sokkal jobb, mint a film. Annyira részletesen volt minden leirva, már-már hányingerem volt tőle! Most volt nemrég, talán a múlt héten az az ebolást film a tévében. Asszem könyvben Virus volt a cime, na az is nagyon jó volt, és sokkal részletesebb, mint a film. Azt is elolvashatod!!! Nekem nagyon tetszett.. Meg a Kóma Cook-tól! |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:40:58
Létrehozva:
|
|
|
Én olvastam a Torturát.. nagyon kemééény.., és sokkal jobb, mint a film. Annyira részletesen volt minden leirva, már-már hányingerem volt tőle! azért a film se volt rossz. a főszereplő csaj kifejezetten jó színésznő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez a Tortúra ez nincs meg. Olyanok vannak, hogy Holtsáv, meg Halálos árnyék, meg még nem tudom, még 1-2 van úgy hallottam, h a Holtsáv is jó. |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:41:48
Létrehozva:
|
|
|
Volt még egy könyv, ami nagyon tetszett.. victimológia volt az egész történet alapja.. jesszus mi volt a cime.. valakinek nem rémlik? egy macska halála részletesen le van benne irva. Mi is volt a cime!!! mindjárt megőrülök, nem emélkszem
|
|
|
|
2010.03. 07. - 00:43:51
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, milyen a Holtsáv, egyszer rászántam magam, hogy elolvasom..hát aztán jah...kb. 1 oldal lett belőle.
Na viszont most már nem tudom, hányadszorra, de nyugovóra térek XD Szóval jó éjszakát még egyszer! |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:45:29
Létrehozva:
|
|
|
tudjátok mire emlékszem még? Gyerek koromban olvastam.. sutyiban.. mert tuti nem engedték volna anyuék, hogy elolvassam.. kis méretű könyv volt, és Drakuláról szólt. Elég perverz volt, részletesen szexuálisan volt leirva, ahogy kiszivja a lány vérét, ahogy megteleik mindene izgalommal. szerintem csak simán drakula gróf volt a cime.. lehetséges ez? na ezt is megnézem majd anyámék nyaralójában, hátha megtalálom.. vagy lehet nálam van, mert már kimentettem tőlük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) izgalomba hozott annak idején, emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jóccakát Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:46:26
Létrehozva:
|
|
|
Volt még egy könyv, ami nagyon tetszett.. victimológia volt az egész történet alapja.. jesszus mi volt a cime.. valakinek nem rémlik? egy macska halála részletesen le van benne irva. Mi is volt a cime!!! mindjárt megőrülök, nem emélkszem Kisállattemető? XD az állatos XD |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:52:34
Létrehozva:
|
|
|
na jó Mode, én feladtam veled. ha nincs meg benned az ingerencia, a jóisten sem fogja beléd varázsolni. sajnálom, a legjobb dolgokból maradsz ki.
na de akkor szemezgető azoknak, akik olvasnak pl golding: a legyek ura huxley: szép új világ szepes: a vörös oroszlán remarque: szerelem és halál órája; a diadalív árnyékában king: a sárkány szeme; ragyogás; hasznos holmik; a köd; napkutya örkény egypercesek (alap!) rejtő: piszkos fred, a kapitány; piszkos fred közbelép; a három testőr afrikában; a fehér folt; az előretolt helyőrség jane austen: büszkeség és balítélet; értelem és érzelem; emma merle: mesterségem a halál (alap) sienkiewicz: quo vadis? (akap) moravia: egy asszony meg a lánya (alap!) agatha christie: ítz kicsi néger (mondjuk állítólag tőle minden jó, én csak ezt olvastam) webster: nyakigláb apó (pöttyös könyv, ééééédes) a gyűrűk ura és a micimackó alap! fekete istván könyvek! bogáncs, vuk, minden! szabó magda: az ajtó; abigél salinger: apám beájulna (ez limonádé, de olyan humora van, sikítottam) szerb antal: utas és holdvilág hrabaltól, vonneguttól mindegy mi, mind istenkirály! és varró dani! conan-doyle: a sátán kutyája németh: iszony (nagyon jó) kundera (isten!!!): a lét elviselhetetlen könnyűsége ottlik: iskola a határon áááááá a névadó könyvem: nabokov: lolita henri de la mure: moulin rouge (ez nem amusical, ez henri de toulouse lautrec festőművész élete, imédtam) dallos sándor: a nap szerelmese, aranyecset (két alapmű, munkácsy életéről szóló gyönyörűűűűűséges regények) jah, alap: elfújta a szél, scarlett (imádom) orwell: 1984; állatfarm hirtelen ennyi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt még egy könyv, ami nagyon tetszett.. victimológia volt az egész történet alapja.. jesszus mi volt a cime.. valakinek nem rémlik? egy macska halála részletesen le van benne irva. Mi is volt a cime!!! mindjárt megőrülök, nem emélkszem lehet nem ez csak eszembe jutott King: kedvencek temetője... az mekkora és még ha szépet akartok wilbur smith: a lángoló part 4részes film készült belőle, ami szintén istenkirály, de a könyv... aaaaa jah King filmek mind iszonyat szarok, leszámítva a halálsoront. az klassz, de könyben persze az id jobb. a többi king film viszont rettenet fos, a holtsáv egyenesen nevetségesen szar. a christine viszont egész jó volt filmen is, na azon beszartam. kinget jó olvasni amúgy ha nem is egy szépirodalom... de izgalmas nagyon. |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:53:36
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Lola, szemezgetek majd, el is teszem magamnak... Majd Marcsit nyaggatom a könyvtárban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem a Christine nem tetszett filmben, csak könyvben. Rémkoppantók? azt valaki olvasta? |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:54:33
Létrehozva:
|
|
|
tudjátok mire emlékszem még? Gyerek koromban olvastam.. sutyiban.. mert tuti nem engedték volna anyuék, hogy elolvassam.. kis méretű könyv volt, és Drakuláról szólt. Elég perverz volt, részletesen szexuálisan volt leirva, ahogy kiszivja a lány vérét, ahogy megteleik mindene izgalommal. szerintem csak simán drakula gróf volt a cime.. lehetséges ez? na ezt is megnézem majd anyámék nyaralójában, hátha megtalálom.. vagy lehet nálam van, mert már kimentettem tőlük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) izgalomba hozott annak idején, emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nemtom, ez mi, viszont van egy könyv, hernádi gyula: drakula. na ez nem egy szokott vámpír sztori, és iszonyat szexi. konkrétan végigdugják benne a káma szútrát, ajánlom figyelmedbe. |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:57:29
Létrehozva:
|
|
|
Nem kedvencek temetője, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem is kisállat temető.. meg fogom kereseni, hogy mi volt az, mert most nagyon zavar, még a boritóját sem látom magam előtt... tudjátok hogy van ez, egyszer csak majd beugrik
Valics tudjátok mit imád? Mindent, ami világháborús.. mindent elolvas, és nagyon otthon is van ebben a témában. Tudja mindenkinek a nevét, és tudja, ki mit csinált.. én nem vagyok otthon ebben a témában, és nagyon kevés ilyen könyvet tudok elolvasni, mert engem nagoym megvisel, mivel mama sokat mesélt ezekről a dolgokról. De Valics otthon van, úgyhogy ha valami érdekel, tőle kérdem. Nő létére úgy vágja a történelem eme szakaszát, mint a huzat... szerintem apámmal simán leállna beszélgetni a harci jármúvekről (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nemtom, ez mi, viszont van egy könyv, hernádi gyula: drakula. na ez nem egy szokott vámpír sztori, és iszonyat szexi. konkrétan végigdugják benne a káma szútrát, ajánlom figyelmedbe. Uhhh..- akkor ezt még mellé vesszük.. van nekem olyan, kint a nyaralóban, hogy káma szútra, meg illatos kert is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:57:47
Létrehozva:
|
|
|
jah King filmek mind iszonyat szarok, leszámítva a halálsoront. az klassz, de könyben persze az id jobb. a többi king film viszont rettenet fos, a holtsáv egyenesen nevetségesen szar. a christine viszont egész jó volt filmen is, na azon beszartam. kinget jó olvasni amúgy ha nem is egy szépirodalom... de izgalmas nagyon. Halálsoron, jaj, azon sírtam XD meg ki tudtam rajta borulni azért, voltak benne részek.... |
|
|
|
2010.03. 07. - 00:59:24
Létrehozva:
|
|
|
Olvasni nem olvastam, de láttam a filmet, és nagoyn tetszett... nagyon sirtam rajta!!!
|
|
|
|
2010.03. 07. - 01:00:06
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Lola, szemezgetek majd, el is teszem magamnak... Majd Marcsit nyaggatom a könyvtárban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem a Christine nem tetszett filmben, csak könyvben. Rémkoppantók? azt valaki olvasta? nem olvastam a rémkoppantókat. de azt mondják, ütős. meg az is king, az a címe hogy Az. na állítólag szintén odabaszós. |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:00:54
Létrehozva:
|
|
|
Ezen az XD-en mindig elmosolygom magam.. Valics rendszáma IXD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mindig eszembe jut,,,... meg ha a kocsijára nézek, te jutsz eszembe Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem olvastam a rémkoppantókat. de azt mondják, ütős. meg az is king, az a címe hogy Az. na állítólag szintén odabaszós. AZ-t is olvastam.. de baszki, most nem emlékszem miről szól.. mindjárt utána nézek |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:01:57
Létrehozva:
|
|
|
illatos kert nagy király!
|
|
|
|
2010.03. 07. - 01:02:04
Létrehozva:
|
|
|
Ezen az XD-en mindig elmosolygom magam.. Valics rendszáma IXD (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mindig eszembe jut,,,... meg ha a kocsijára nézek, te jutsz eszembe Capri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) AZ-t is olvastam.. de baszki, most nem emlékszem miről szól.. mindjárt utána nézek akkor erre is stílusosan: XD nagy mániám, egyetlen egy "divatsmiley", ami hatást gyakorolt rám XD Halálsoront én is csak filmem. Csengettyű úr egyből belopta magát a szívembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:13:46
Létrehozva:
|
|
|
akkor erre is stílusosan: XD nagy mániám, egyetlen egy "divatsmiley", ami hatást gyakorolt rám XD Halálsoront én is csak filmem. Csengettyű úr egyből belopta magát a szívembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt gondoltam... na ott sirtam magam rommá.. konkrétan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) illatos kert nagy király! CSak legyen kivel gyakorolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) könyvből dugni.. mekkoraaaa.. mi próbálkoztunk emlékszem annak idején Gyugyuval, de hát.. vannak benne konkrétan olyan dolgok, amik kivitelezhetetlenek! |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:15:06
Létrehozva:
|
|
|
Jaj és a legtutibb: Pál Utcai Fiúk!!!!! hjaj azt hogy szerettem (pedig kötelező volt!) és hogy sírtam a végén!!! ami a kötelezőkből tetszett még az az Aranyember volt meg középsuliban az Ivan Iljics halála. az 1984 Orwelltől nálam is favorit könyv, noha eddig csak egyszer olvastam, de tervezem megvenni és újraolvasni is!!! Noha marhára nyomasztott, de ettől függetlenül nagggyon tetszett és valóban maga alá darált!!! (Állatfarm szintén tetszett!) A Száz év magány már fenn van a listámon, csak előtte még csomó másik könyvet akarok elolvasni. Kisherceget is kedvelem, noha nagyon rég olvastam. Nekem is újra elő kéne venni azt is. Edó valszeg azért értelmezed mindig másképp mert az évek során öregszel és több tapasztalatod van, formálódsz és mindig mást olvasata van ezen folyamat alatt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cujo-t én se mertem, se a Christine-t! XD A Hasznos Holmikban a feléig jutottam asszem, az nem tetszett annyira. A Sárkény szeme is itt vár a polcon. A Borzalmak városát asszem a 3/4-ig sikerült elolvasni többedszeri nekifutásra és csak akkor esett le valahol, hogy igazából vámpírokról szól XDDDD Meg úgy alapból kevés King könyvet merek a kezembe fogni, pedig imádom a csókát! XD A Ragyogást viszont becsülettel végigolvastam és hát sokkal jobban összefostam magam rajta, mint a filmen (mindkét adaptációt láttam asszem). A Kedvencek Temetője meg filmben nálam az egyik legfosatósabb, pedig nem olyan húdenagyon horror - mégis!!! Nem mertem utána kimenni vécére, sőt a lábamat sem mertem lerakni az ágyról, mert féltem, hogy a halott kisgyerek nekem is elvágja szikével az Achilles-inamat XDDDDDDDDD A Jóbarátokban tetszett amúgy Joey hülyesége, hogy a Ragyogást a fagyasztóban tartotta, mert hogy olyan ijesztő! XD (Ja és egyetlen bajom a King könyvekkel ,hogy nagyon lassan indulnak be - legalábbis ez rémlik) Rejtőtől az Esti Kornélt olvastam irodalom fakton még középsuliban - na az is nagyon bejött! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg megcsináltuk tőle a Koronatanút színdarabban (és én voltam a hűtlenkedő feleség - jééé, mily meglepő!!! XD) - nagy sikere volt! XD Jujj jesszus a Bambi gyermekeit sokáig minden évben elolvastam nyáron (volt mikor többször is) és még mindig itt van az egyik polcomon! Imádtam!!! Szepes: Vörös Oroszlán!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) pár éve olvastam, azóta tavaly megvettem, csak kölcsönadtam, de most már vissza fogom kérni! nagggyon jó könyv!!! Gyűrűk ura tetszett, azt másfélszer olvastam (mármint a trilógiát). Micimackó meg is van, imádtam benne mindig a rajzokat is (a Disneyset utálom). na most hirtelen ennyi, de van még amit Lola listájáról olvastam és az én olvasnivaló listámon is szerepel. |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:18:39
Létrehozva:
|
|
|
CSak legyen kivel gyakorolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) könyvből dugni.. mekkoraaaa.. mi próbálkoztunk emlékszem annak idején Gyugyuval, de hát.. vannak benne konkrétan olyan dolgok, amik kivitelezhetetlenek! aham... nekem inkább a szövege jött be. olyan kis filozofikusan áll a szeretkezéshez. Zsó, az Esti Kornél nem Rejtő. az Kosztolányi. és amúgy tényleg szuper. |
|
|
|
![]() ![]() |