![]() ![]() |
2010.03. 07. - 01:19:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azt gondoltam... na ott sirtam magam rommá.. konkrétan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CSak legyen kivel gyakorolni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) könyvből dugni.. mekkoraaaa.. mi próbálkoztunk emlékszem annak idején Gyugyuval, de hát.. vannak benne konkrétan olyan dolgok, amik kivitelezhetetlenek! nahát ott én is, h egyre gondolunk. sosem szexeltem könyvből XD |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:25:05
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus isten, fél kettő.. lányok le kell feküdnöm, mert el fogok csúszni időben, és reggel nem fogok tudni felkelni. pedig nagyon benne vagyunk a témában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de muszáj, mert különben gatya leszek, és reggel kelni kell a gyógyszerek miatt.
CSók mindenkinek. És akkor Lola , Capri, mindenképp találkozunk jövő héten szombaton beszélgetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjj..d e várom már, VAlics, és Marcsi is nagyon várja, hogy dumáljatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, te meg bulizni is jössz... ugye? remélem, nehogy csak hárman tartsuk a frontot.. Lola nem gondoltad meg magad? Piát úgyis viszünk fel a lányokkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:25:35
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus isten, fél kettő.. lányok le kell feküdnöm, mert el fogok csúszni időben, és reggel nem fogok tudni felkelni. pedig nagyon benne vagyunk a témában (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de muszáj, mert különben gatya leszek, és reggel kelni kell a gyógyszerek miatt. CSók mindenkinek. És akkor Lola , Capri, mindenképp találkozunk jövő héten szombaton beszélgetni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajjj..d e várom már, VAlics, és Marcsi is nagyon várja, hogy dumáljatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, te meg bulizni is jössz... ugye? remélem, nehogy csak hárman tartsuk a frontot.. Lola nem gondoltad meg magad? Piát úgyis viszünk fel a lányokkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jeeeee!!! ott leszünk! alig várom, cuppancs |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:28:11
Létrehozva:
|
|
|
ah, de fáj a tüdőm, asszem mindjárt búcsút mond a mellkasomnak XD vmi baj lehetett az egyik belégzési műveletemmel, átkozott levegő...
jaja elméletileg ott leszek 13-án XD jóéjt, lassan én is fekszem |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:30:53
Létrehozva:
|
|
|
ah, de fáj a tüdőm, asszem mindjárt búcsút mond a mellkasomnak XD vmi baj lehetett az egyik belégzési műveletemmel, átkozott levegő... bakker Capri, ha a légzés sem megy, akkor komoly gondok vannak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) háhá! |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:33:39
Létrehozva:
|
|
|
aham... nekem inkább a szövege jött be. olyan kis filozofikusan áll a szeretkezéshez. Zsó, az Esti Kornél nem Rejtő. az Kosztolányi. és amúgy tényleg szuper. sorry, már összekeveredtem a sok név között XD jah mily meglepő, hogy a szexi Drakulásat mindjárt ki is írtam magamnak, mi?! XD( kinek mi ugye... XDDDD) Edó: na hát én nagyon utálom a háborús filmeket meg a könyveket is! (egyetlen kivétel a Hitler bukása film volt - na azon készek lettünk nagyon Anival, 3 cigi egymás után) eggen, pont ma mondtam Angie-nek, hogy 95%, hogy megyek utána a partiba is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de ez azóta felkúszott 98%-ra! XD) és amúgy se 3-an tartanátok a frontot, Kesik is megy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem Macsus és Angie is!!! |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:34:48
Létrehozva:
|
|
|
bakker Capri, ha a légzés sem megy, akkor komoly gondok vannak (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) háhá! nem, ez nem olyan XD |
|
|
|
2010.03. 07. - 01:46:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 07. - 01:49:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 07. - 01:54:56
Létrehozva:
|
|
|
nem, van úgy, h olyan, mintha beszorult volna a levegő és nyomná kifelé a belső szerveimet. nincs ezzel különösebb probléma, csak kibaszottul tud fájni. jujj az szar! és a legszarabb mikor DM buli közben történik ez és csinálod a hülyébbnél-hülyébb figurákat, hogy kiakadjon! XDDD |
|
|
|
2010.03. 07. - 02:01:48
Létrehozva:
|
|
|
na pápá csajok!
|
|
|
|
2010.03. 07. - 02:41:10
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegény Mode-ot olvasásra fogjátok, pedig mikor érne rá?! 1. Olvassa el a fickeket 2. A fórumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3. dm híreket 4. nézzen képeket és videókat a bandáról 5. iskolába járjon 6. a családjával is foglalkozzon 7. a kutyájával is foglalkozzon Van még valami Mode? Ja és az esküvőd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode valamit ki kéne hagynod, és tudnál olvasni, én mondom!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 03:01:35
Létrehozva:
|
|
|
Mode amúgy nagyon fiatal vagy még, mire annyi idős leszel, mint a csajok, már simán kiolvasod azt a könyvrengeteget amit felsoroltak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lehet még többet is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 07:50:18
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
JUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! MA VAN??!?!?!?!? akkor BOLDOG SZÜLINAPOT KESIK!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) En is Boldog Szulinapot Kesik!Tegnap nem votam,de er meg a koszontes tegnapra is!!!...remelem
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 07. - 08:00:30
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
sorry, már összekeveredtem a sok név között XD jah mily meglepő, hogy a szexi Drakulásat mindjárt ki is írtam magamnak, mi?! XD( kinek mi ugye... XDDDD) Edó: na hát én nagyon utálom a háborús filmeket meg a könyveket is! (egyetlen kivétel a Hitler bukása film volt - na azon készek lettünk nagyon Anival, 3 cigi egymás után) eggen, pont ma mondtam Angie-nek, hogy 95%, hogy megyek utána a partiba is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de ez azóta felkúszott 98%-ra! XD) és amúgy se 3-an tartanátok a frontot, Kesik is megy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem Macsus és Angie is!!! ...Na az nekem a kedvenc szineszem,a Bruno Ganz,..(.meg van mas is persze)...aki Hitlert jatsza.Kesz vagyok tole,szineszorias. A Berlin folott az eg-bol figyeltem es szerettem ra.Ha nem latta valaki nezze,mert profi a filmet Wim Wenders rendezte,de mit is nyomulok?...biztosan ismeritek!...csak az angyaltema miatt is irtam ezt,na nezzetek akkor ujra ha mar lattatok! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Usi lelkem! ma felkeszulok a nagy premierre!Elkezdem olvasni a fickeket... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) tudom,le leszek maradva 1000-rel,dehat en mindig le vagyok mindennel,mert rak vagyok nem capri...de bepotlom az tuti! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) pusssz!kulonben orulok,hogy tetszik a kis Rosie pianinos kep,bedobtam Vicusnak,mert o is harapja a Monsterst!Puttty! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 08:39:48
Létrehozva:
|
|
|
jujj az szar! és a legszarabb mikor DM buli közben történik ez és csinálod a hülyébbnél-hülyébb figurákat, hogy kiakadjon! XDDD Gyogyuuuuulast! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 09:04:16
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...Na az nekem a kedvenc szineszem,a Bruno Ganz,..(.meg van mas is persze)...aki Hitlert jatsza.Kesz vagyok tole,szineszorias. A Berlin folott az eg-bol figyeltem es szerettem ra.Ha nem latta valaki nezze,mert profi a filmet Wim Wenders rendezte,de mit is nyomulok?...biztosan ismeritek!...csak az angyaltema miatt is irtam ezt,na nezzetek akkor ujra ha mar lattatok! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Usi lelkem! ma felkeszulok a nagy premierre!Elkezdem olvasni a fickeket... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) tudom,le leszek maradva 1000-rel,dehat en mindig le vagyok mindennel,mert rak vagyok nem capri...de bepotlom az tuti! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) pusssz!kulonben orulok,hogy tetszik a kis Rosie pianinos kep,bedobtam Vicusnak,mert o is harapja a Monsterst!Puttty! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Juhhééé! Kivi leszek mit fogsz gondolni a fickekről! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) EGy javaslat: szerintem fentről lefelé kezdj el haladni, mert úgy vannak kb. időrendbe (tehát a Caprival közös trilógiánk első része, a Sziget az első - na most az nagyon kis vicces első szárnypróbálgatás XD azzal kezdtünk el írni, utána már érződik a fejlődés XD). na de ez csak egy tipp, kezdj csak amivel szeretnél, és légyszi majd kommentáld az olvasottakat! kíváncsiak vagyunk a véleményedre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (az meg nem baj, ha le vagy maradva, mások sem olvasták még az összeset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.03. 07. - 09:07:27
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Szóval a könyvekről cseverésztetek az éjszaka. Hát a mi a kötelezőket illeti nekem a Pál utcai fiúk nem jött be.Viszont az Aranyember annál inkább.Az volt az egyetlen kötelező ami nekem tetszett. A száz év magányt már régen terveztem elolvasni és ha már Lola ajálja akkor meg is teszem.Meg az 1984-et. Ja a Hitler-es filmet láttam és meg is van dvd-n.Én is kész lettem tőle mint te Usi. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...Na az nekem a kedvenc szineszem,a Bruno Ganz,..(.meg van mas is persze)...aki Hitlert jatsza.Kesz vagyok tole,szineszorias. A Berlin folott az eg-bol figyeltem es szerettem ra.Ha nem latta valaki nezze,mert profi a filmet Wim Wenders rendezte,de mit is nyomulok?...biztosan ismeritek!...csak az angyaltema miatt is irtam ezt,na nezzetek akkor ujra ha mar lattatok! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Usi lelkem! ma felkeszulok a nagy premierre!Elkezdem olvasni a fickeket... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) tudom,le leszek maradva 1000-rel,dehat en mindig le vagyok mindennel,mert rak vagyok nem capri...de bepotlom az tuti! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) pusssz!kulonben orulok,hogy tetszik a kis Rosie pianinos kep,bedobtam Vicusnak,mert o is harapja a Monsterst!Puttty! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe "harapja a Monsterst"...igen ez így van |
|
|
|
2010.03. 07. - 09:07:53
Létrehozva:
|
|
|
tudjátok mire emlékszem még? Gyerek koromban olvastam.. sutyiban.. mert tuti nem engedték volna anyuék, hogy elolvassam.. kis méretű könyv volt, és Drakuláról szólt. Elég perverz volt, részletesen szexuálisan volt leirva, ahogy kiszivja a lány vérét, ahogy megteleik mindene izgalommal. szerintem csak simán drakula gróf volt a cime.. lehetséges ez? na ezt is megnézem majd anyámék nyaralójában, hátha megtalálom.. vagy lehet nálam van, mert már kimentettem tőlük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) izgalomba hozott annak idején, emlékszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jóccakát Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziacsaj!Gyertek drakulalandbe! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ...bar semmi mitikus nincs itt,csak az ortodox temetokben jarnak a ghostok...de semmi verszivas!... vagy Vlad Tepes...par eve a Liban teton,nem messze tolunk talalkoztak fiatalok egy remetevel,aki P.Laci amugy,es rafogtak,hogy vampir,de nem volt az csak nagyon ehes volt,le volt fogyva es veresmajast szeretett volna enni,ennyi.amugy ha meglatogattok engem,elmehetunk Bela remetehez Somlyon,de o sem alszik mar reg koporsoban...Bevezettek a futest nala is,de koporsoja megtekintheto meg aszem! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Az elso Drakulafilm foszereploje erdelyi szarmazasu volt,emigralt,tudjatok a Lugosi Bela...Vasarhely mellett van egy falu...most Muller Peter(az oreg)ir egy konyvet rola, monografiat.De amugy a Strippedbol olvasva jot rohogtem azon,hogy dave narkos korszakaban vampirnak kepzelte magat,aki beszelget hasonlo barataival...kesz voltam,es szerettem vola mellebujni... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 09:12:28
Létrehozva:
|
|
|
Vica, pusszantalak!!!! Most megkaptam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hála a papnak ennek nagyon örülök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie: én is imádom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem jön ő is nyáron a MYM talira!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ja és grat a levegővételekhez! XD) vica: köszi a linket!!! és jóccakát! Szívesen Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) áááááááááá ezt nagyon köszi gondolom a többiek nevében is mondhatom, hogy épp ez a cél! hogy lásd, hogy érezd, hogy érzékletes, képszerű, megélhető legyen. és igen: izgató legyen. a reggeli ébredés nekem is kedvencem. NR 4. fejezet reggeli ébredős rész...jaj az nekem is kedvenc lett na persze a többi rész se kutya (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |