2400 Oldal V  « < 1252 1253 1254 1255 1256 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szabcsi
post 2010.03. 07. - 09:16:12
Létrehozva: #25061

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 07. - 10:07:27) *
Sziasztok.

Szóval a könyvekről cseverésztetek az éjszaka.

Hát a mi a kötelezőket illeti nekem a Pál utcai fiúk nem jött be.Viszont az Aranyember annál inkább.Az volt az egyetlen kötelező ami nekem tetszett.

A száz év magányt már régen terveztem elolvasni és ha már Lola ajálja akkor meg is teszem.Meg az 1984-et.

Ja a Hitler-es filmet láttam és meg is van dvd-n.Én is kész lettem tőle mint te Usi.
Jou reggelt Vicus!Olvasd,olvasd,mert mindketto nagy utazas,bar elterok,de nagyon jok!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe "harapja a Monsterst"...igen ez így van
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 07. - 09:26:02
Létrehozva: #25062

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 07. - 10:04:16) *
Juhhééé! Kivi leszek mit fogsz gondolni a fickekről! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) EGy javaslat: szerintem fentről lefelé kezdj el haladni, mert úgy vannak kb. időrendbe (tehát a Caprival közös trilógiánk első része, a Sziget az első - na most az nagyon kis vicces első szárnypróbálgatás XD azzal kezdtünk el írni, utána már érződik a fejlődés XD). na de ez csak egy tipp, kezdj csak amivel szeretnél, és légyszi majd kommentáld az olvasottakat! kíváncsiak vagyunk a véleményedre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (az meg nem baj, ha le vagy maradva, mások sem olvasták még az összeset (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Elkezdem,es velemenyezek! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jo reggelt!

olvasd csak,mert mindketto nagy tripppppppp!pussszants!>>>BOOOOCsi!megint Komaroma vagyok! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vicusnak akartam irni az 1984-rol es a szaz ev maganyrol...ouuuu (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 07. - 09:28:52
Létrehozva: #25063

devotee

szia Tatu!!!! ezer éve nem néztél fel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

szabcsi: neked is jó reggelt és remek, várjuk majd a véleményeket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 07. - 09:32:51
Létrehozva: #25064

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 07. - 00:52:34) *
na jó Mode, én feladtam veled. ha nincs meg benned az ingerencia, a jóisten sem fogja beléd varázsolni. sajnálom, a legjobb dolgokból maradsz ki.

na de akkor szemezgető azoknak, akik olvasnak

pl
golding: a legyek ura
huxley: szép új világ
szepes: a vörös oroszlán
remarque: szerelem és halál órája; a diadalív árnyékában
king: a sárkány szeme; ragyogás; hasznos holmik; a köd; napkutya
örkény egypercesek (alap!)
rejtő: piszkos fred, a kapitány; piszkos fred közbelép; a három testőr afrikában; a fehér folt; az előretolt helyőrség
jane austen: büszkeség és balítélet; értelem és érzelem; emma
merle: mesterségem a halál (alap)
sienkiewicz: quo vadis? (akap)
moravia: egy asszony meg a lánya (alap!)
agatha christie: ítz kicsi néger (mondjuk állítólag tőle minden jó, én csak ezt olvastam)
webster: nyakigláb apó (pöttyös könyv, ééééédes)
a gyűrűk ura és a micimackó alap!
fekete istván könyvek! bogáncs, vuk, minden!
szabó magda: az ajtó; abigél
salinger: apám beájulna (ez limonádé, de olyan humora van, sikítottam)
szerb antal: utas és holdvilág
hrabaltól, vonneguttól mindegy mi, mind istenkirály! és varró dani!
conan-doyle: a sátán kutyája
németh: iszony (nagyon jó)
kundera (isten!!!): a lét elviselhetetlen könnyűsége
ottlik: iskola a határon
áááááá a névadó könyvem: nabokov: lolita
henri de la mure: moulin rouge (ez nem amusical, ez henri de toulouse lautrec festőművész élete, imédtam)
dallos sándor: a nap szerelmese, aranyecset (két alapmű, munkácsy életéről szóló gyönyörűűűűűséges regények)
jah, alap: elfújta a szél, scarlett (imádom)
orwell: 1984; állatfarm

hirtelen ennyi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk a családba a keresztanyám szeret olvasni de nagyon és imádja történelmet nagyon otthon van benne.Ha valami kérdésem van a történelemmel kapcsolatban akkor hozzá fordulok.Mellesleg tanítónő.

A Qou vadis? neki megvan.Lehet elkérem tőle
Az Elfújta a szelet filmen láttam és könyvben megvan a folytatása a Scarlett de az szerintem nem annyira jó meg a film se.
Jane Austen-től az Értelem és érzelem megvan olvastam is.Tök jó.
Szabó Magdától az Abigélt filmen láttam többször is.Tetszett. Ja meg Szabó Magdától láttam filmen a Régimódi történetet ami azt hiszem a saját őseiről szól.Az is nagyon bejött.Főleg a színésznők ahogy játszották a kemény jellemű főszereplőnőt.

Hát lehet ha meglátnátok nekem milyen könyveim vannak kiröhögnétek.Én szeretem Danielle Steel könyveit.

Mondjuk van olyan is ami a rabszolga időkről szól.Királynő a címe.
Aztán van Amerika észak és dél egymás elleni háborújáról szóló.Az mondjuk család regény is egyben.3 kötetből áll de a 3. nincs meg sajnos.

Ami engem megröhögtetett az Vavien Fable-től a Mesemaraton.Nagyon kész.Potyogtak a könnyeim annyira röhögtem mikor olvastam.Rá is volt írva a könyv hátuljára,hogy nyilvános helyen ne olvasd meg evés közbe se mert megfulladsz a röhögéstől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hirtelen most ennyi

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 07. - 09:26:02) *
Elkezdem,es velemenyezek! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jo reggelt!

olvasd csak,mert mindketto nagy tripppppppp!pussszants!>>>BOOOOCsi!megint Komaroma vagyok! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vicusnak akartam irni az 1984-rol es a szaz ev maganyrol...ouuuu (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !

oké el fogom olvasni őket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 07. - 09:42:44
Létrehozva: #25065

devotee

Reggelt!

Jobbat aludtam, de azért hajnali 2-5 között fenn voltam. Ki kellett fúnji az orrom és megint vérezni kezdett és alig tudott elállni. Ó, a fenébe... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Edó, hát nem tudom miért pont Pestre szervezik a találkát, egyszer csak Morgan nyitott egy topicot, hogy perverz írónők találkozója 2010-ben Budapesten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán jó sokáig filóztunk a dátumokon, de úgy néz ki lassan már megvan a végső időpont! Össze fogom magam szarni, mert addig majd az angol beszédem is gyakorolni kell. Még autót kell szerválnom, hogy ki tudjunk menni Ferihegyre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Olvasás, hát én imádok olvasni!!! Volt egy időszakom, hogy zabáltam a könyveket, most nem jut rájuk annyi idő, mint szeretném, de vnaton vagy mikor van egy szabad órám, akkor olvasok. Nagyon szeretem elképzelni a szituációkat, helyeket, embereket... Isteni! A világon az egyik legjobb dolog, az ember képzeletét 100%-ban megmozgatja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 07. - 09:43:11
Létrehozva: #25066

devotee

Ez cuki kép azért (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(közben üvölt a WRONG!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

(IMG:http://img230.imageshack.us/img230/8741/february29012008.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 07. - 09:45:51
Létrehozva: #25067

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 07. - 09:43:11) *

Alan bácsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nálam most Dagda szól... fáj a fejem, kímélem csöppet. Lassan meg megyek a boltba meg a patikába egy-két dologért. aztán kaja után meg irány vissza Pestre! Remélem marad a napsütés, olyan jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 07. - 09:49:28
Létrehozva: #25068

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 07. - 09:42:44) *
Reggelt!

Jobbat aludtam, de azért hajnali 2-5 között fenn voltam. Ki kellett fúnji az orrom és megint vérezni kezdett és alig tudott elállni. Ó, a fenébe... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Edó, hát nem tudom miért pont Pestre szervezik a találkát, egyszer csak Morgan nyitott egy topicot, hogy perverz írónők találkozója 2010-ben Budapesten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán jó sokáig filóztunk a dátumokon, de úgy néz ki lassan már megvan a végső időpont! Össze fogom magam szarni, mert addig majd az angol beszédem is gyakorolni kell. Még autót kell szerválnom, hogy ki tudjunk menni Ferihegyre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Olvasás, hát én imádok olvasni!!! Volt egy időszakom, hogy zabáltam a könyveket, most nem jut rájuk annyi idő, mint szeretném, de vnaton vagy mikor van egy szabad órám, akkor olvasok. Nagyon szeretem elképzelni a szituációkat, helyeket, embereket... Isteni! A világon az egyik legjobb dolog, az ember képzeletét 100%-ban megmozgatja! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe, nálam is mindig van egy könyv a táskában, hátha közbejön mondjuk egy vonatkésés vagy egy unalmas óra az egyetemen, vagy akármi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
remélem hamar meggyógyulsz!
jah egyébként Siv (Angie Morganként emlegeti ezt a német csajt) és Goga (horvát) már voltak asszem többször Pesten (de Goga tuti) és amúgy is tervezték, hogy nyáron eljönnek Pestre, aztán eszükbe jutott, hogy ha már itt vannak, akkor találkozhatnánk is és elkezdték hívni a többieket is. Kíváncsi leszek hányan leszünk, mennyien tudnak eljönni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (hehe, szerintem mi 4-en (Capri, Lola, te, én) leszünk a legtöbben egy nemzetiségből XD És ne izgulj, én is izgulni fogok, mert én is nehezen kezdek angolul beszélni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 07. - 10:53:31
Létrehozva: #25069

devotee

Szép jó REGGELT Babák! Nehezen de kipihentem az első 2 napos 12 óra hosszú éjszakás műszakomat. És holnap reggel már megint mehetek is, de az már nem lesz ennyire fárasztó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Olvasgatlak titeket, és mit látok? "De ronda Dave hónaljszőre!" (nem szó szerint idéztem)
Pedig az a hónaljkutya is Dave-hez tartozik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Könyv témához csak annyit, hogy Vavyan Fable! Na meg a Stripped! Ezek kötelező darabok, de azért persze több száz könyvet kiolvastam már eddigi életem során és még szeretnék is ugyanannyit kiolvasni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 07. - 11:07:02
Létrehozva: #25070

devotee

szia Neo!
na akkor még jó pihit mára! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe, csak Jantarnak nem tetszett Dave azon része XD

jah még a könyvekhez: én általában ha kikapcsolni akarok, akkor ugye szórakoztató könyveket olvasok. Lehet, hogy gagyi, de én sokat röhögtem pl. a Bridget Jones naplója két kötetén is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
meg általában a vámpírokról meg boszorkányokról (meg mostanában tündérekről) is olvasok.
Ha már szóba került az Alkonyat és többi része (már mind a 4-et kiolvastam én is azért), jobb vámpíros könyvek is vannak. Vagy inkább úgy mondanám, hogy komolyabbak. Pl. én nagyon szeretem Anne Rice könyveit (ő írta az Interjú a vámpírralt és a Kárhozottak Királynőjét is többek között). Na neki vannak vámpíros és boszorkányos könyvei, de azok elég komoly filizófiai kérdéseket is boncolgatnak, azért mondom, hogy nem olyan könnyű olvasmányok (ahogy Lola mondta, IQ kell hozzá). Illetve ha lightosabbat akarok, akkor Laurel K. Hamilon könyveit olvasom (Anita Blake vámpírvadász sorozat, illetve most a tündéres sorozatának a 2. részét gyűröm). Az Anita Blake-est a humora miatt imádom. Hangosan kacagtam nem egyszer - meg azért van benne pár forró szexjelenet és rengeteg izgalom. Imádom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 07. - 11:36:15
Létrehozva: #25071

devotee

Szerintem egy pasi úgy férfias, ha van rajta egy kis szőr (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pl. hónaljban, na nem bokorra gondoltam, hanem csak kis szőröcskére (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 07. - 09:49:28) *
hehe, nálam is mindig van egy könyv a táskában, hátha közbejön mondjuk egy vonatkésés vagy egy unalmas óra az egyetemen, vagy akármi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
remélem hamar meggyógyulsz!
jah egyébként Siv (Angie Morganként emlegeti ezt a német csajt) és Goga (horvát) már voltak asszem többször Pesten (de Goga tuti) és amúgy is tervezték, hogy nyáron eljönnek Pestre, aztán eszükbe jutott, hogy ha már itt vannak, akkor találkozhatnánk is és elkezdték hívni a többieket is. Kíváncsi leszek hányan leszünk, mennyien tudnak eljönni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (hehe, szerintem mi 4-en (Capri, Lola, te, én) leszünk a legtöbben egy nemzetiségből XD És ne izgulj, én is izgulni fogok, mert én is nehezen kezdek angolul beszélni XD

Könyv nálam is van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Siv, igen, ő egy állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már nagyon várom, hogy találkozzunk végre. Goga tett fel magáról képet a zágrábi koncert után, ő is jó fej és micsoda képei vannak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Wow. Különben ez tök jó érzés, hogy már jártak Pesten és szívesen jönnek vissza! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 07. - 11:36:23
Létrehozva: #25072

devotee

sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi, hogy felvetettétek a könyves és olvasás témát. Amikor harmadikos gimnazista voltam, akkor irodalom tanár váltás volt nálunk. Egy olyan nőt kaptunk, aki a katonai gimnáziumból jött hozzánk. Nagyon idegbeteg volt. Rendesen elfordított pár évre az irodalomtól.
Nagyon szeretem a tudományos könyveket, pl. történelmi szakkönyvek, és más tudományos. Az irodalom tanáromra visszatérve annyira eltántorított az olvasástól, h. nem is igazán szeretek azóta irodalmi jellegű műveket olvasni. Bár kivételek mindig vannak. Sajátosan kellett összeszednem, h. mégis visszatérjek az olvasáshoz. Ennek értelmezésében sokat segített egy bizonyos rendező vallomása egy Latinovits Zoltán emlékfilmben. Ez a rendező Révész György volt. Ő a gyermekségre helyezte a hangsúlyt. És én is az életben, irodalomra. Mindig ezt keresem egyes íróban, költőben és műveikben. A nagy művészek mind gyerekek és irodalmi műveket, prózát, lírát is eszerint választom. Nekem a kedvenceim a következőek: Salinger Zabhegyező, Kosztolányi, Karinthy, József Attila, Márai, az orosz klasszikusok, Sütő András, Wass Albert, Kafka, Thomas Mann, drámák.. Ridegh Sándor, és írok még ha eszembe jut. A színházat is nagyon szeretem, főleg a régi Várkonyi-féle Nemzeti Színházat. Tagajival együtt: Latinovits, Ruttkai, Básti Lajos, Agárdy, Darvas, Súlyok, Béres Ilona. Rendszerváltás után a Nemzeti Színházban előadtak Sütő András drámákat is : Advent a Hargitán, A balkáni gerle ebben játszott Agárdy is < láthattam az anyai nagyszüleimmel. Sütő csodálatosan ír. Pl. mikor az unokája elkezd beszélni tanulni és ezzel kapcsolatos érzelmeti és gondolatait írja le...Kányádi Sándor is kedvencem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 07. - 11:46:49
Létrehozva: #25073

devotee

De pl. az olyanok, mint amit Alföldi is rendezet az felháborít..mostani.. és pl. a csodaszép János vitézt véres terrorrá tette Shtol-lal egyetemben.. szomorú...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 07. - 12:03:28
Létrehozva: #25074

devotee

Angie: jah, egyetértek a ne-bokor-de-valami felfogásoddal XD
eggen, nagyon jó fejek a csajok! kivi leszek rájuk élőben!!!

Capri: ment a hotmailedre fontos üzenet (meg MSN-en is nyaggattalak XD).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 07. - 12:08:36
Létrehozva: #25075

Painkiller

Sziasztok Csajok!

Szeretnék belinkelni nektek egy vidit ! Ma kaptam a DM -es szomszédomtól!!!!!Jó a lakókörnyezetem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gondolom már ismeritek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az agyam eldobtam ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

http://www.youtube.com/watch?v=PNHyRcTtn3w
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 07. - 12:27:28
Létrehozva: #25076

devotee

Marcsi: hehe, igen, ismerjük (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és SZERETJÜK! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ebből a vidiből ered Sir Lefty legendája... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Sir Lefty=Sir Balos)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 07. - 12:30:59
Létrehozva: #25077

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 07. - 10:53:31) *
Szép jó REGGELT Babák! Nehezen de kipihentem az első 2 napos 12 óra hosszú éjszakás műszakomat. És holnap reggel már megint mehetek is, de az már nem lesz ennyire fárasztó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Olvasgatlak titeket, és mit látok? "De ronda Dave hónaljszőre!" (nem szó szerint idéztem)
Pedig az a hónaljkutya is Dave-hez tartozik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Könyv témához csak annyit, hogy Vavyan Fable! Na meg a Stripped! Ezek kötelező darabok, de azért persze több száz könyvet kiolvastam már eddigi életem során és még szeretnék is ugyanannyit kiolvasni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Neo.

Jó pihit.
Hehe Vavyan Fable-t én is említettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dave hónaljszőrével semmi bajom.Elfér ott az a pár szál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Martinnak nagyobb bokor van ott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Levághatná....

Angie jobbulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 07. - 12:36:07
Létrehozva: #25078

devotee

Faszkivan !!!!!!!

Egyébként napsütéses madárcsicsergős gyönyörű reggelt kivánok mindenkinek.. ennek ellenére lefagyott a nem létező cerkám kint a kutyámmal. Szóval az van, hogy ahányszot oldalt váltok, mindig kijelentkezik a gép. Másnak is?

Marishka lelkem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na.. Usi, örülök, hogy jössz bulájozni.. mivel én most kivagyok merülve lelkileg, nincs kedvem sehova menni, tegnap is kihagytam... viszont a jövő szombatra nagyon vágyom.. tudom, hogy ott el fogom tudni engedni a negativ gondolataim.. egyszerűen nem sok minden tudja elterelni a fejem, de ott veletek nem lesz hiba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jaaa... és ha már a hónaljkutyáknál tartunk... fene bánja.. se Martiné, se Dave-é nem zavarna... ennyi hibával a kurva is elkel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pedig én szőrminátor vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 07. - 12:36:24
Létrehozva: #25079

devotee

Edó: nekem nem jelentkezik ki. jaja, várom én is a szombatot!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 07. - 12:40:18
Létrehozva: #25080

devotee

Jaj elfelejtettem nektek mesélni,hogy tegnap állunk sorban a Tescoban egyszer csak hallom valami ismerős dal szól.Füleltem egy kicsit mert az emberi zsivajban nehezen tudtam ki venni mi az...hát a Freelove volt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vigyorogtam is magamban.Jártam már úgy párszor,hogy ha bementem olyan helyre ahol zene szól akkor biztos,hogy pár percen belül felcsendült egy DM dal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A másik:anyukám megszólalt tegnap délután látta a tv-ben díjjat nyert a Depeche.Gondoltam magamban hát ezt nem hidtem volna,hogy így megjegyezte a nevüket hisz január 11.-ig azt sem tudta mi az a Depeche Mode eszik vagy isszák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Marishka @ 2010.03. 07. - 12:08:36) *
Sziasztok Csajok!

Szeretnék belinkelni nektek egy vidit ! Ma kaptam a DM -es szomszédomtól!!!!!Jó a lakókörnyezetem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gondolom már ismeritek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az agyam eldobtam ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

http://www.youtube.com/watch?v=PNHyRcTtn3w

Ah ....a vidi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ismerjük
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1252 1253 1254 1255 1256 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
16 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (16 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: