2400 Oldal V  « < 1254 1255 1256 1257 1258 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.03. 07. - 15:37:50
Létrehozva: #25101

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 07. - 10:53:31) *
Szép jó REGGELT Babák! Nehezen de kipihentem az első 2 napos 12 óra hosszú éjszakás műszakomat. És holnap reggel már megint mehetek is, de az már nem lesz ennyire fárasztó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Olvasgatlak titeket, és mit látok? "De ronda Dave hónaljszőre!" (nem szó szerint idéztem)
Pedig az a hónaljkutya is Dave-hez tartozik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Könyv témához csak annyit, hogy Vavyan Fable! Na meg a Stripped! Ezek kötelező darabok, de azért persze több száz könyvet kiolvastam már eddigi életem során és még szeretnék is ugyanannyit kiolvasni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szegény Neo, na most kezet foghatunk. Én nekem még hátra van a mai is.
Ugye milyen finom ez a 12 óra? Milyen hamar elmegy, nem?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó kis edzés.
Amúgy néha ha vagyunk 8 órát, nekem az semmi. Tüsszentek egyet, aztán már le is telik. Komolyan, kész.
8 az semmi.
Na hát mindjárt megyek nézni az én Reth Buthler-emet. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Szerintem egyszerű az egész. Ha előbb látod filmen, akkor az a jobb, ha olvasod akkor az.
Mivel már elképzeltél valamit a könyvben, akkor utána csalódás filmen, főleg ha más, de mindig más.

Viszont ha előbb filmen látod, akkor mindig a film lesz a jobb. Az esetek 100 százalékában így van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mondjuk nekem egy könyvhöz kell az idő, az elmélyülés, ami valljuk be, ritkán van meg.
Bekuckózok. És akkor semmi más nem létezik.
Én csak így tudok könyvet olvasni. Viszont ritka, amikor el tudok zárkózni a külvilágtól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Üdv!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 07. - 15:41:24
Létrehozva: #25102

devotee

Niki jó melót.

Angie láttam a polcodon az Egy gésa emlékiratait.Egyszer majd kölcsön adod nekem ha jól emlékszem erről beszéltünk nem rég. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A Ben Hur is megvan neked.Na azt filmben láttam már egy csomószor.

NG-s albumom New York-ról nekem is van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Karácsonyra kaptam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 07. - 16:04:05
Létrehozva: #25103

devotee

Helloka!!

Gyerekek, mindjárt meghalok. 1 órával ezelőtt a Music mix csatornán Depeche Mode volt, most meg 2 Michael Jackson egymás után... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 07. - 16:18:40
Létrehozva: #25104

devotee

Gyerekek, ezt el kell mesélnem, hátha valaki nem látta!!!

Jézusom, hát ilyet már nagyon régen nevettem, öt percig ömlött a könnyem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem bírtam, ááá!!!

Hatoslottó sorsolás a reklám közt: Az egyik faszit bemutatja: holnap a nőnap, a feleségének hóvirágot szokott venni, de mióta védett csokis nápolyival lepi meg. Ez is jópofa volt, de ami ezután jött.

A csávó kihúzta az 1-es számot. Ilyenkor nyerik a hatezerszeresét. Ő nyert hatezret. Visítottam, visítottam!!!

Más ilyen bazi nagy számokat kihúzott, több százezreket nyertek, ő meg hatezret.
Vazzeg, a vonatjegye volt annyi, nagyon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hehehe, nem bírom nagyon jó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 07. - 16:20:43
Létrehozva: #25105

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 07. - 16:18:40) *
Gyerekek, ezt el kell mesélnem, hátha valaki nem látta!!!

Jézusom, hát ilyet már nagyon régen nevettem, öt percig ömlött a könnyem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem bírtam, ááá!!!

Hatoslottó sorsolás a reklám közt: Az egyik faszit bemutatja: holnap a nőnap, a feleségének hóvirágot szokott venni, de mióta védett csokis nápolyival lepi meg. Ez is jópofa volt, de ami ezután jött.

A csávó kihúzta az 1-es számot. Ilyenkor nyerik a hatezerszeresét. Ő nyert hatezret. Visítottam, visítottam!!!

Más ilyen bazi nagy számokat kihúzott, több százezreket nyertek, ő meg hatezret.
Vazzeg, a vonatjegye volt annyi, nagyon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hehehe, nem bírom nagyon jó!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehehehehehehehe XDDD

Egyébként Alan van ám kinn nekem msn-en Niki (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 07. - 18:04:49
Létrehozva: #25106

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 07. - 15:41:24) *
Niki jó melót.

Angie láttam a polcodon az Egy gésa emlékiratait.Egyszer majd kölcsön adod nekem ha jól emlékszem erről beszéltünk nem rég. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A Ben Hur is megvan neked.Na azt filmben láttam már egy csomószor.

NG-s albumom New York-ról nekem is van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Karácsonyra kaptam.

Igen, majd elküldöm az 1984-el meg még egy könyvvel együtt, amiről beszéltünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, jó a vámpír-könyv szekciód! Nekem még néhány Laurell K. Hamilton hiányzik, de majd pótolom, bár így is van 6-7 kötetnyi lemaradásom benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyszer úgyis kiolvasom, szóval majd bezsákolom őket idővel.

Neo, én is szeretem Egyiptomot, középiskolában még előadást is tartottam építészeti szakmai napon és én nyertem az összes kiállító fődíját. Annyi promó bögrém, tollam, pólóm és táskám még az életben nem volt, mint akkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alig bírtam ezeket hazacipelni, asszem a VELUX-tól kapott bögrém és táskám még mindig megvan!

Mode, igen ott a DM könyv, a U2 könyv nincs otthon, az itt van Pesten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 07. - 18:09:09
Létrehozva: #25107

devotee

Egyiptomot én is szeretem, vannak könyveim arról is, sőt egy saját gyűjteményem, lerajzoltam istennőket, isteneket, meg könyvtári könyvekből fénymásoltam.
Na majd én is lefényképezem pár könyvemet, aztán megmutatom.

Oké, le is fényképeztem, fölrakom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 07. - 18:14:05
Létrehozva: #25108

Painkiller

Lehet hogy ma is regényt kaptok tőlem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lolikám :Na olvasni is pont ilyen érzés , testileg és lelkileg!!!!! Már én is nagyon várom a szombatot , visszaszámlálás indul......"már csak 6-ot kell aludni" Na úgy látom akkor benézek a Lolalife-ra és jöhet NR 4-is.Már mondta tegnap az Edó csak nem akartam elindulni bulizni felizgatva. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Plasztikai műtét , simán ,még akkor is ha műnő lennék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az élet legjobb dolgainak listájána következő pont 6.Eszmét cserélni veletek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri : Ha pasi lennék nekem is állna! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi: Megnyugtatlak , mint olvasót is teljesen kicsinál , pedig két napja nem olvastam egy ficket sem de ránézek Davre és nedvesedem.Sőt olyan történt velem éjszaka álmomban ,ami nagyon ritka nálam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerintetek ez normális?

Niki, Usi :Csak úgy csorgott a nyálam a képeiteken............

És jöhet a kedvencem! Az olvasás !!!!! Nálunk évente egyszer, októberben, ingyenesen be lehet íratkozni a könyvtárba.Szóval nincs pénzügy akadálya a művelődésnek. Könyvmoly vagyok!:) Én viszont nem magamtól vettem le egy könyvet a polcról, vagyis magamtól vettem le de azért mert én ezt láttam itthon.Nekem apukám olvasott folyton meg a tesóm is.Apunak az első számú hobbija a kert volt , a második az olvasás, a harmadik a rejtvényfejtés , és a TV a negyedik helyre szorult.Na én ezekből a kertművelés kivételével mindent szeretek.Nálam a kutyák vannak első helyen.Ilyenek ezek a gének.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így atán én a könyvek között nöttem fel , most is roskadoznak a polcaim , sőt dobozokban is vannak a tárolóban.Sajnálom hogy nem tudtam elöbb a Valiról hogy szereti a háborús könyveket .Apu is szerette , rengeteg volt neki, mivel én nem szeretem , elajándékoztam őket. Hálás vagyok neki hogy én ezt láttam gyerekkoromban.Olvastam én mindent Rejtőt , a Lassiet, A két Lottit, csíkos és pöttyös könyveket,A Kis Herceget tavaly is már sokadszorra, L.L. Lawrence, Robin COok, Stephen King, Fekete István (apu nagy kedvence), Trivtko,kutyás, Vámos Miklós, Müller Péter, személyiségfejlesztő, pszihológiai , tulajdonképpen fel sem tudom sorolni.

Edó: Vettem az adást , Marqez:Száz év magány Még én sem olvastam , ugyhogy most jött el az ideje.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 07. - 18:14:33
Létrehozva: #25109

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 07. - 18:04:49) *
Igen, majd elküldöm az 1984-el meg még egy könyvvel együtt, amiről beszéltünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi, jó a vámpír-könyv szekciód! Nekem még néhány Laurell K. Hamilton hiányzik, de majd pótolom, bár így is van 6-7 kötetnyi lemaradásom benne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De egyszer úgyis kiolvasom, szóval majd bezsákolom őket idővel.

Neo, én is szeretem Egyiptomot, középiskolában még előadást is tartottam építészeti szakmai napon és én nyertem az összes kiállító fődíját. Annyi promó bögrém, tollam, pólóm és táskám még az életben nem volt, mint akkor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alig bírtam ezeket hazacipelni, asszem a VELUX-tól kapott bögrém és táskám még mindig megvan!

Mode, igen ott a DM könyv, a U2 könyv nincs otthon, az itt van Pesten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Uh jesszus melyiket is beszéltük?Már nem emlékszem....
Köszi szépen előre is,hogy elküldöd őket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 07. - 18:16:41
Létrehozva: #25110

devotee

(IMG:http://data9.gallery.ru/albums/gallery/57810-58cca-21316569-.jpg) sziasztok
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 07. - 18:16:48
Létrehozva: #25111

devotee

Szia Marcsi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 07. - 18:24:04
Létrehozva: #25112

devotee

Na hát az első 2 könyv, ami nélkül a szoba üres lenne...
A Tv mellé vannak kiállítva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A többi az csak ilyen...mellékes XD De még így sem az összes könyv, a pincében is vannak, meg eldugva is.

szia jantar, szia Marcsi
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p009tk.jpg ( 101.54K ) Letöltések száma: 8
Mellékelt állomány:  K__p010md.jpg ( 96.96K ) Letöltések száma: 8
Mellékelt állomány:  K__p011mdj.jpg ( 105.72K ) Letöltések száma: 9
Mellékelt állomány:  K__p012.jpg ( 55.74K ) Letöltések száma: 6
Mellékelt állomány:  K__p016.jpg ( 51.31K ) Letöltések száma: 6

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 07. - 18:26:42
Létrehozva: #25113

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 07. - 18:14:33) *
Uh jesszus melyiket is beszéltük?Már nem emlékszem....
Köszi szépen előre is,hogy elküldöd őket.

Majd eszembe jut... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap meg küldöm a hamburgi és a 93-as pesti koncertet neked, a mini Móderrel megint lesz mire bulizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szívesen!

Amúgy vica, akkora hóviharban jöttünk Kecskemétnél, hogy nem láttam semmit az útból... tök durva volt, aztán ahogy felmentünk a pályára, kisütött a nap, aztán megint vagy 10 km hóesés, aztán napsütés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fura idő volt.

Szia Jantar, feltűnően hasonlítasz Dave Gahanre!!!

Marcsi, szia neked is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, wow, neked megvan a Jackson Holdséta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát grat, ha jól tudom az könyvritkaságnak számít.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 07. - 18:30:35
Létrehozva: #25114

devotee

helló evribodri!

basszus, háromnegyed hatkor feküdtem le. igen, reggel. hazajött szobatársam vagy 3-f4 körül, aztán rátört a vallomástétel és csomót mesélt magáról, a gondjairól, én meg próbáltam segíteni neki, meg tanácsolni pár dolgot. tök jó volt. csak épp emmiatt f4kor keltem, délután. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nesze neked bioritmus

úristen Marcsi én élek-halok érted, hát te vagy az én szívem csücske.
szombaton leülök melléd aztán reggelig dumcsizunk, el fogsz felejteni elmenni a buliba. mindig nagyon egyetértünk, mi?
ezredszerre mondom, a száz év magánynál nincsen jobb könyv a világon, irány surány elolvasni.
jah én hiába fotóznám a könyveim, nincs sok. csóró kislány könyvtárból olvas. tavaly kezdtem úgy ahogy könyveket vásárolgatni a regikonyvek.hu-ról. a legjobb online antikvárium, nohogy már 5000t adjak egy könyvért, amit megvehetek 1200ért, és még szép, sárgás, illatos, régi kiadás is aminek ráadásul már története is van. imádom az antikvár könyveket.

Jantar, istennő vagy a képeiddel már megint (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) neked is érdekes ízlésed van könyvek terén, nagyon tetszik, az oroszokat ugyan én nem szeretem, de a többit nagyon.

Vicus, bab, mindegy az hogy danielle steel. én ugyan nem szeretem, de akkor is , még mindig inkkább olvasd azt mint semmit. nincs azzal gond csak kicsit szentimenti.

na, főztem krumplifőzeléket, pirított virsli van hozzá- nem szeretem ugyan a virslit nagyon de költségkímélő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 07. - 18:31:39
Létrehozva: #25115

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 07. - 18:26:42) *
Majd eszembe jut... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap meg küldöm a hamburgi és a 93-as pesti koncertet neked, a mini Móderrel megint lesz mire bulizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szívesen!

Amúgy vica, akkora hóviharban jöttünk Kecskemétnél, hogy nem láttam semmit az útból... tök durva volt, aztán ahogy felmentünk a pályára, kisütött a nap, aztán megint vagy 10 km hóesés, aztán napsütés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fura idő volt.

Mode, wow, neked megvan a Jackson Holdséta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát grat, ha jól tudom az könyvritkaságnak számít.

Megvan, mert újra kiadták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg persze ahogy megláttam a könyvesboltban, rohantam mamámhoz, hogy ezt kérem karácsonyra. Aztán persze jól megszorongattam amikor kibontottam a csomagolásból XD Fél órát simogattam meg puszilgattam, meg ölelgettem, jól elvoltunk XD Egyébként azért ritka, mert 1987-ben adták ki utoljára.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 07. - 18:40:34
Létrehozva: #25116

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 07. - 18:30:35) *
helló evribodri!

basszus, háromnegyed hatkor feküdtem le. igen, reggel. hazajött szobatársam vagy 3-f4 körül, aztán rátört a vallomástétel és csomót mesélt magáról, a gondjairól, én meg próbáltam segíteni neki, meg tanácsolni pár dolgot. tök jó volt. csak épp emmiatt f4kor keltem, délután. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nesze neked bioritmus

úristen Marcsi én élek-halok érted, hát te vagy az én szívem csücske.
szombaton leülök melléd aztán reggelig dumcsizunk, el fogsz felejteni elmenni a buliba. mindig nagyon egyetértünk, mi?
ezredszerre mondom, a száz év magánynál nincsen jobb könyv a világon, irány surány elolvasni.
jah én hiába fotóznám a könyveim, nincs sok. csóró kislány könyvtárból olvas. tavaly kezdtem úgy ahogy könyveket vásárolgatni a regikonyvek.hu-ról. a legjobb online antikvárium, nohogy már 5000t adjak egy könyvért, amit megvehetek 1200ért, és még szép, sárgás, illatos, régi kiadás is aminek ráadásul már története is van. imádom az antikvár könyveket.

Jantar, istennő vagy a képeiddel már megint (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) neked is érdekes ízlésed van könyvek terén, nagyon tetszik, az oroszokat ugyan én nem szeretem, de a többit nagyon.

Vicus, bab, mindegy az hogy danielle steel. én ugyan nem szeretem, de akkor is , még mindig inkkább olvasd azt mint semmit. nincs azzal gond csak kicsit szentimenti.

na, főztem krumplifőzeléket, pirított virsli van hozzá- nem szeretem ugyan a virslit nagyon de költségkímélő (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Lola.
Na nehogy azt hidd,hogy Danielle Steel minden könyve szentmentális.A kedvencem tőle a Saigon és az ugyebár a Vietnámi háborúról szól.Na jó azért van benne szerelem is de azt is erőteljesen ábrázolja,hogy milyen hatással van a háború a főszereplő életére,érzéseire.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 07. - 18:41:09
Létrehozva: #25117

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 07. - 18:16:41) *

ezt azért raktam ide, mert jól látni az anakondát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 07. - 18:41:39
Létrehozva: #25118

devotee

Mamám is Danielle Steel regényeket olvas, majdnem az összes megvan neki
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 07. - 18:45:46
Létrehozva: #25119

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 07. - 18:26:42) *
Szívesen!

Köszönöm Angie nagyon drága vagy.Cuppantás érte.Én pedig küldöm az üreseket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ami a mini Mode-ost illeti tiszta takony a csaj és éjszaka hőemelkedése is volt.

Ja hát igen volt jó sűrű hóesés.Én is csak lestem mikor kinéztem az ablakon. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 07. - 18:41:39) *
Mamám is Danielle Steel regényeket olvas, majdnem az összes megvan neki

Nekem is van egy pár darab és azt hiszem lehet akad olyan is amit még el sem olvastam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 07. - 18:48:16
Létrehozva: #25120

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 07. - 18:45:46) *
Köszönöm Angie nagyon drága vagy.Cuppantás érte.Én pedig küldöm az üreseket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ami a mini Mode-ost illeti tiszta takony a csaj és éjszaka hőemelkedése is volt.

Ja hát igen volt jó sűrű hóesés.Én is csak lestem mikor kinéztem az ablakon. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Nekem is van egy pár darab és azt hiszem lehet akad olyan is amit még el sem olvastam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mamám minket mindig azzal nyaggat, hogy mit olvasson mert elfogynak a regények (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Van olyan is, amit már kétszer is olvasott

na...itt nézem a This is it-et gépen, erre jön anyám palija hogy tv-t néz.. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Mindegy, majd utána nézem tovább....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1254 1255 1256 1257 1258 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: