![]() ![]() |
2010.03. 07. - 18:50:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mode és zavar a csávó,hogy ott van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 07. - 18:51:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode és zavar a csávó,hogy ott van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ha megy a TV, akkor közben nem tudok filmet nézni a gépen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 18:51:50
Létrehozva:
|
|
|
jááááááááááááááá
kaptam egy csomó guns'n'roses-t és most az szól! jesssz, tinikorom emlékei, jesssz! könyv: most eric clapton önéletrajzát olvasom. merthogy ez az egyik hülyeségem, hogy imádom a pop-rockszakma krémjének életrajzait, mindent, ami nagy zenészekről szól. olvastam a bono bonórólt, a sting könyvét, imádom az ilyesmit. meg minden rocktörténeti könyv is érdekel. úgyhogy az ilyesmi mindig jöhet. meg olvasásra vár ezeken kívül a sántaiskola, ami egy latin-amerikai szerző könyve, akiket amúgy imádok, marquez, vargas-llosa, mindegyik zseni, na és ez egy olyan könyv, hogy lehet olvasni simán, ahogy minden könyvet, elejétől a végéig, meg úgy is lehet olvasni, hogy a szerző megadja a számokat, hogy melyik fejezetet mikor olvasd, és abban a sorrendben egy tök más sztori keveredik ki a dologból. alig várom hogy elkezdjem! és itt a könyv, amit Angie drága adott kölcsön, a hullám, meg egy alan pease könyv, aki a kommunikációs irodalom egyik zsenije, ő írta pl a testbeszédet, szóval ez nem regény, hanem szakirodalom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 18:57:57
Létrehozva:
|
|
|
jááááááááááááááá kaptam egy csomó guns'n'roses-t és most az szól! jesssz, tinikorom emlékei, jesssz! könyv: most eric clapton önéletrajzát olvasom. merthogy ez az egyik hülyeségem, hogy imádom a pop-rockszakma krémjének életrajzait, mindent, ami nagy zenészekről szól. olvastam a bono bonórólt, a sting könyvét, imádom az ilyesmit. meg minden rocktörténeti könyv is érdekel. úgyhogy az ilyesmi mindig jöhet. meg olvasásra vár ezeken kívül a sántaiskola, ami egy latin-amerikai szerző könyve, akiket amúgy imádok, marquez, vargas-llosa, mindegyik zseni, na és ez egy olyan könyv, hogy lehet olvasni simán, ahogy minden könyvet, elejétől a végéig, meg úgy is lehet olvasni, hogy a szerző megadja a számokat, hogy melyik fejezetet mikor olvasd, és abban a sorrendben egy tök más sztori keveredik ki a dologból. alig várom hogy elkezdjem! és itt a könyv, amit Angie drága adott kölcsön, a hullám, meg egy alan pease könyv, aki a kommunikációs irodalom egyik zsenije, ő írta pl a testbeszédet, szóval ez nem regény, hanem szakirodalom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Guns'n' roses-t én is hallgatok időnkét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A múltkor mikor a könyvtárban voltam a kezembe akadt Kurt Cobain életrajzi könyve bele kukkantottam.Gondolkoztam,hogy el kéne olvasni de aztán még sem hoztam ki.Majd legközelebb. Hát ha megy a TV, akkor közben nem tudok filmet nézni a gépen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esetleg a pasinak nem kellett volna megkérdeznie tőleg,hogy zavarna -e téged ha tv-zik? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 19:11:24
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm Angie nagyon drága vagy.Cuppantás érte.Én pedig küldöm az üreseket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ami a mini Mode-ost illeti tiszta takony a csaj és éjszaka hőemelkedése is volt. Ja hát igen volt jó sűrű hóesés.Én is csak lestem mikor kinéztem az ablakon. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nekem is van egy pár darab és azt hiszem lehet akad olyan is amit még el sem olvastam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) OKÉ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobbulást akkor a kiscsajnak, nyomass neki sok vitamint pluszban, szegényke mindig beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én meg küldöm a gyógyerőm, hogy mihamarabb rendbe jöjjön! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát engem is megdöbbentett a hóvihar felétek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Otthon száz ágra sütött a nap, erre az ország közepén meg szakadt a hó... nagyon furcsa volt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jááááááááááááááá kaptam egy csomó guns'n'roses-t és most az szól! jesssz, tinikorom emlékei, jesssz! könyv: most eric clapton önéletrajzát olvasom. merthogy ez az egyik hülyeségem, hogy imádom a pop-rockszakma krémjének életrajzait, mindent, ami nagy zenészekről szól. olvastam a bono bonórólt, a sting könyvét, imádom az ilyesmit. meg minden rocktörténeti könyv is érdekel. úgyhogy az ilyesmi mindig jöhet. meg olvasásra vár ezeken kívül a sántaiskola, ami egy latin-amerikai szerző könyve, akiket amúgy imádok, marquez, vargas-llosa, mindegyik zseni, na és ez egy olyan könyv, hogy lehet olvasni simán, ahogy minden könyvet, elejétől a végéig, meg úgy is lehet olvasni, hogy a szerző megadja a számokat, hogy melyik fejezetet mikor olvasd, és abban a sorrendben egy tök más sztori keveredik ki a dologból. alig várom hogy elkezdjem! és itt a könyv, amit Angie drága adott kölcsön, a hullám, meg egy alan pease könyv, aki a kommunikációs irodalom egyik zsenije, ő írta pl a testbeszédet, szóval ez nem regény, hanem szakirodalom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hullámot szerintem egy nap alatt ki fogod olvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 19:14:23
Létrehozva:
|
|
|
Guns'n' roses-t én is hallgatok időnkét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A múltkor mikor a könyvtárban voltam a kezembe akadt Kurt Cobain életrajzi könyve bele kukkantottam.Gondolkoztam,hogy el kéne olvasni de aztán még sem hoztam ki.Majd legközelebb. Esetleg a pasinak nem kellett volna megkérdeznie tőleg,hogy zavarna -e téged ha tv-zik? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Hát mindegy, most nincs itt benn, úgyhogy nézhetem tovább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért elvagyunk ám, nekiálltam itt neki moonwalkozni XD |
|
|
|
2010.03. 07. - 19:44:26
Létrehozva:
|
|
|
OKÉ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobbulást akkor a kiscsajnak, nyomass neki sok vitamint pluszban, szegényke mindig beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én meg küldöm a gyógyerőm, hogy mihamarabb rendbe jöjjön! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát engem is megdöbbentett a hóvihar felétek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Otthon száz ágra sütött a nap, erre az ország közepén meg szakadt a hó... nagyon furcsa volt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hullámot szerintem egy nap alatt ki fogod olvasni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi. Angie tavaly télen is most Béres cseppet adtam neki plussz c vitamint.De semmit sem ért.Aztán most váltottam és adok neki Vitacolant abban rengeteg vitamin van.De már unom,hogy alig teszi be a lábát a bölcsibe pár napon belül újra beteg mert tele a bölcsi taknyos-köhögős gyerekkel és a frissen felgyógyult lányom már kapja is el. Hát mindegy, most nincs itt benn, úgyhogy nézhetem tovább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért elvagyunk ám, nekiálltam itt neki moonwalkozni XD hát azt megnéztem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 19:51:20
Létrehozva:
|
|
|
Csajok éccakát mindenkinek és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 07. - 19:59:36
Létrehozva:
|
|
|
Köszi. Angie tavaly télen is most Béres cseppet adtam neki plussz c vitamint.De semmit sem ért.Aztán most váltottam és adok neki Vitacolant abban rengeteg vitamin van.De már unom,hogy alig teszi be a lábát a bölcsibe pár napon belül újra beteg mert tele a bölcsi taknyos-köhögős gyerekkel és a frissen felgyógyult lányom már kapja is el. hát azt megnéztem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd egyszer megmutatom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi ördöngösség nincs benne, csak kissé természetellenes, annak aki nézi, mert hátrafelé csúszol, mégis olyan a nézőnek, mintha előre mennél. De ha az ember egyszer megérti, utána már nem tudja elfelejteni. Nehéz elmagyarázni, meg megérteni is , de megcsinálni nem az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát! Úgy látszik kihaltunk ma estére legalábbis |
|
|
|
2010.03. 07. - 20:10:23
Létrehozva:
|
|
|
Kopasz a.... OTT? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mellkasodon is van csumbuj? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja aranyos volt az édes jó anyámtól,hogy egyáltalán megjegyezte az együttes nevét akinek a koncertjén voltunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pá Usi és jó utat. Igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kopasz OTT! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dzsumbuj van a mellkasomon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk nincs olyan hely rajtam ahol nincs dzsumbuj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 20:17:58
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek, ezt el kell mesélnem, hátha valaki nem látta!!! Jézusom, hát ilyet már nagyon régen nevettem, öt percig ömlött a könnyem!!! Nem bírtam, ááá!!! Hatoslottó sorsolás a reklám közt: Az egyik faszit bemutatja: holnap a nőnap, a feleségének hóvirágot szokott venni, de mióta védett csokis nápolyival lepi meg. Ez is jópofa volt, de ami ezután jött. A csávó kihúzta az 1-es számot. Ilyenkor nyerik a hatezerszeresét. Ő nyert hatezret. Visítottam, visítottam!!! Más ilyen bazi nagy számokat kihúzott, több százezreket nyertek, ő meg hatezret. Vazzeg, a vonatjegye volt annyi, nagyon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hehehe, nem bírom nagyon jó!!! Én még emlékszem, hogy olyan 20-22 éve egy osztálytársamnak az apja a totón 13+1-est nyert! Micsoda öröm volt, meg minden, eltervezték hogy miket vesznek, erre meg kiderült, hogy több száz 13+1-es lett azon a héten! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alig nyertek pár ezer forintot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 20:32:20
Létrehozva:
|
|
|
Na én elmentem, nagyon kihaltunk.
Pápá jó éjszakát. |
|
|
|
2010.03. 07. - 20:45:51
Létrehozva:
|
|
|
Csajok éccakát mindenkinek és szép álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt vica!!! Igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kopasz OTT! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dzsumbuj van a mellkasomon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk nincs olyan hely rajtam ahol nincs dzsumbuj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 20:53:21
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor jó éjt Babák, én is elteszem magam vízszintesbe! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 07. - 21:32:53
Létrehozva:
|
|
|
Na akkor jó éjt Babák, én is elteszem magam vízszintesbe! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Neo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 21:42:28
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe... jól is áll neki.. van valami gond az agyammal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie... nagyon irigylésre méltó a könyvespolcod... na majd én is lefotózom az enyémet kint a nyaralóban.. habááár. azt úgyis látjátok majd ha jöttök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt nálam nagyon kevés könyv van, mert nem férek el sajna.. de majd még van amit be kell hoznom, mert még nem olvastam, és érdekelne. Köszi Edó, imádom a könyveket, de lassan már ezt a polcot is kinövöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt Pesten is van néhány könyvem, de tényleg nem sok. Usi igazolhatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a baj, hogy már vagy előre 3 évre megvan az olvasnivalóm, csak el kellene jutni odáig, hogy olvassak, ami mostanság nem könnyű, mert mindig van valami más... De esküszöm hamarosan nekidurálom magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 21:47:42
Létrehozva:
|
|
|
Én is tipegek, vagyis kecsesen átlibbenek a másik ágyra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Puszi!!! |
|
|
|
2010.03. 07. - 22:25:22
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok. közben már leértem egyben egy ideje Szegedre, csak visszaolvastam meg mást csináltam. jah, hát majd megfagytam lefele. f*sz kivan már ezzel a hülye téllel!!!! :S jah, Alföldön láttam itt-ott havat (már amennyit a sötétben látni lehetett).
nah ne még esszét kell írnom :S fákkk elegem vannnn! |
|
|
|
2010.03. 07. - 22:29:21
Létrehozva:
|
|
|
Estét mindenkinek!
Marcsival, és VAliccsal, meg Meliccsel voltunk az alice csodaországban-t megnézni.. tetszett... Szeretjük Jhonny Depp-et, ismét imádni való volt.. a pasi szeme.. beszél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Marcsika, ráérek délelőtt, bármikor mehetünk second hand-ezni, a lényeg hogy délre itthon legyek... nos? |
|
|
|
2010.03. 07. - 22:37:55
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Usi... na.. jó hosszú utad volt akkor... jesszus isten, ez hány óra?
|
|
|
|
![]() ![]() |