![]() ![]() |
2010.03. 07. - 22:38:07
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Usi!
Látom Szegedre értél! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mivel már kezdett bűntudatom lenni hogy az NR-t folyamatosan olvasom és a te tolladból még nagyon keveset sikerült a magamévá tennem , ezért kerestem olyat ami egy akciós . Nem csalódtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Találtam! Elolvastam A várakozás vége című bestiális művedet.És fogok én még találni ott fincsiségeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imádom az ördögi Dave-t! Észvesztő volt! |
|
|
|
2010.03. 07. - 22:41:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szasz Usi... na.. jó hosszú utad volt akkor... jesszus isten, ez hány óra? hát úgy cirka 5 óra ajtótól-ajtóig. már nagyon unom, elhiheted. (és mindezt kéthetente kétszer - haza meg vissza ugye) Alice-re én is kivi leszek, Mr. Depp az egyik kedvenc színészem! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Marcsi: nagyon édes vagy!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy tetszett amit olvastál tőlem!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) van ott még jó pár! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és nem csak a nocik között) pl. Strange Affection - hehe, ha szereted a vámpírokat meg a boszikat eksönnel és szexszel vegyítve XD |
|
|
|
2010.03. 07. - 22:41:30
Létrehozva:
|
|
|
Estét mindenkinek! Marcsival, és VAliccsal, meg Meliccsel voltunk az alice csodaországban-t megnézni.. tetszett... Szeretjük Jhonny Depp-et, ismét imádni való volt.. a pasi szeme.. beszél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Marcsika, ráérek délelőtt, bármikor mehetünk second hand-ezni, a lényeg hogy délre itthon legyek... nos? 9-re átmegyek okés? Délre nekem is itthon kell már lennem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 22:46:41
Létrehozva:
|
|
|
9-re átmegyek okés? Délre nekem is itthon kell már lennem (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ok... remélem Tibi itthon van, és le tudom adni a nagyfejűt! Ha nem, akkor visszük magunkkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 22:55:20
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='lolacska' date='2010.03. 07. - 18:30:35' post='28006']
helló evribodri! basszus, háromnegyed hatkor feküdtem le. igen, reggel. hazajött szobatársam vagy 3-f4 körül, aztán rátört a vallomástétel és csomót mesélt magáról, a gondjairól, én meg próbáltam segíteni neki, meg tanácsolni pár dolgot. tök jó volt. csak épp emmiatt f4kor keltem, délután. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nesze neked bioritmus úristen Marcsi én élek-halok érted, hát te vagy az én szívem csücske. szombaton leülök melléd aztán reggelig dumcsizunk, el fogsz felejteni elmenni a buliba. mindig nagyon egyetértünk, mi? ezredszerre mondom, a száz év magánynál nincsen jobb könyv a világon, irány surány elolvasni. jah én hiába fotóznám a könyveim, nincs sok. csóró kislány könyvtárból olvas. tavaly kezdtem úgy ahogy könyveket vásárolgatni a regikonyvek.hu-ról. a legjobb online antikvárium, nohogy már 5000t adjak egy könyvért, amit megvehetek 1200ért, és még szép, sárgás, illatos, régi kiadás is aminek ráadásul már története is van. imádom az antikvár könyvek Na igen, nekem is van egy rakatnyi antikvár könyvem! Sajnálom is hogy megszűntek itt Tbányán.Sokszor bejártam és mindig találtam valami fincsit. Úgy bizony! Egyetértünk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként jó ötletet adtál. Ilyen dumcsipartyt simán rendezhetnénk buli nélkül is ! Csak össze kell szervezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az meg úgy látom nagyon megy nekünk! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 22:57:27
Létrehozva:
|
|
|
Hello csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nahát, írótársak közül sehol senki? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig reménykedtem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
|
2010.03. 07. - 22:57:31
Létrehozva:
|
|
|
Ok... remélem Tibi itthon van, és le tudom adni a nagyfejűt! Ha nem, akkor visszük magunkkal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na bummm! Úgy is imád kocsikázni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 07. - 23:22:37
Létrehozva:
|
|
|
Hello csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nahát, írótársak közül sehol senki? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig reménykedtem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( én itt vagyok csak esszét írok közben. |
|
|
|
2010.03. 07. - 23:34:34
Létrehozva:
|
|
|
Na és akkor most jöjjön ami már bennem van kb. négy napja!
Club Cool Az első egész éjszakás DM élményem.Nagyon vártam már.Teljesen fel voltam pörögve.Nem volt egyszerű szombat.Az Edóka nyomta az IPL-t estig.A Valicska síelni volt egész nap.Nekem nagyon sűrű hetem volt . Két hét állomány után hétfőn kezdtem újra dolgozni.Fogorvos, lakásnézők ,szerződésírás, pénteken kiadtam a lakást , kulcsátadás . Baráti kapcsolataim ápolása személyesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .De eljött a szombat....Edónál gyülekező ,tökéletesen sminkkel ( mint mindig), némi baccardi-cola , befut Valics is az állomásról. Indulhatunk!!! Megvesszük a jegyeket és ahogy ballagunk kifelé a vonathoz már énekelünk (előkapom a telómat amin kizárólag DM van) .Így már együtt üvöltünk Davel. Beér a vonat, leülünk,sok az utas de ez csöppet sem zavar bennünket , tombolunk tovább!!!Megérkeztünk , némi egyeztetés után beülünk egy taxiba , nagyon jó fej sofförrel dumcsizunk.....Club Cool ott és akkor eldobtam az agyamat! Persze velem együtt ti is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Egyszerűen akarom ezt az érzést, újra és újra ,azzal a két emberrel ,akik nagyon fontosak lettek nekem.Edó, Vali el sem hiszitek hogy milyen sokat jelent nekem a szeretetek és az hogy elfogadtatok, olyannak amilyen vagyok. Sereges lányok, titeket is egyre jobban szeretlek amiért mosolyt csaltok a arcomra , megmozgatjátok az agyamat és még sorolhatnám. UI: Edókám , drágám szerinted a mai kérdésed mennyire volt helytálló? |
|
|
|
2010.03. 07. - 23:48:41
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. de jó volt... bebizsergett a gyomrom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjj.. de jó lesz most is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Életem, te is mindenkit olyannak fogadsz el, amilyen.. én pl egyáltalán nem vagyok könnyű eset, könnyen megbántom az embereket, dirigálok mindenkinek, és néha nem tudok semmi mással foglalkozni, csak a saját magam gondolataival, és látod, ilyenkor még ti sem tudtok kirángatni ebből. Még bulizni sincs kedvem, minden, és mindenki idegesit.. ez szomorú, de igy van. Te mégis jössz hozzám amikor csak tudsz, hogy segitst, ha mást nem, leülj velem egy asztalhoz mig eszem valamit, hogy ne legyek, és egyek mindig egyedül. A kérdésem, illetve a feltételezésem, hogy nektek nincs kedvetek jönni bulizni szombaton? hát én komolyan egyedül is megyek, mert nagyon szükségem van rá, jelen esetben csak ez tud kizökkenteni a csúnya gondolatokból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont veletek a mega (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy muszáj jönnötök, de látom, nem kell unszolni senkit!!! Melics meg jó lenne, ha nem kocsival jönne utánunk, hanem vonattal, majd még hivd fel te is, és beszéld rá... én inkább kiugrom elé taxival, vagy kiküldjük azt az aranyos taxis srácot, akit a múltkor össze szedtünk... tényleg, annak el is kérem a számát Ágitól, mert már a vonatról oda fogom hivni.. az jó fej volt. Oksi?
|
|
|
|
2010.03. 08. - 00:04:28
Létrehozva:
|
|
|
na babuk, befutottam, egy olyan jó edzés után, amilyen még sose volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádtam. george michael precious box című dalára hátrahajtott fejjel, lehunyt szemmel, vigyorogva lihegve nyomtam a sífutót, kurvanagy volt. éreztem ahogy tombol bennem az összes jó hormon amit a mozgás felszabadít.
lááááányok, mindenki imád mindenkit, elgalábbiis én titeket nagyon. Marcsi, Edó kiugrom a bőrömből, hogy jöttök és végre dumálunk! édesek vagytok ahogy ilyen szépen szeretitek és segítitek egymást, és én nagyon kíváncsi vagyok rátok. a coolban is olyan jók voltunk, ugye? pl amikor Marcsi, odajöttél mellém, és a nagy zajos buli közepében még beszélgettünk is kicsit. meg szeretek tánc közben is csak úgy odalibegni akármelyikőtökhöz és kicsikét megsimizni, megölelgetni titeket, csak egy picikét kifejezni a szeretetemből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na tessék, érzékenyedek itt elfelé... úúúááá. Marcsi, a fickek közül én a Deeper into Darknesst ajánlom, az Usi-Capri közös, sokkal-sokkal jobb mint a sziget (az is aranyos, de a DID az igazán izgatósss). az olyan misztikusos-herripotteres, gonoszDave-es, satöbbis. én azt ajánlom. meg a slash novellákat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 00:04:41
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. de jó volt... bebizsergett a gyomrom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjj.. de jó lesz most is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Életem, te is mindenkit olyannak fogadsz el, amilyen.. én pl egyáltalán nem vagyok könnyű eset, könnyen megbántom az embereket, dirigálok mindenkinek, és néha nem tudok semmi mással foglalkozni, csak a saját magam gondolataival, és látod, ilyenkor még ti sem tudtok kirángatni ebből. Még bulizni sincs kedvem, minden, és mindenki idegesit.. ez szomorú, de igy van. Te mégis jössz hozzám amikor csak tudsz, hogy segitst, ha mást nem, leülj velem egy asztalhoz mig eszem valamit, hogy ne legyek, és egyek mindig egyedül. A kérdésem, illetve a feltételezésem, hogy nektek nincs kedvetek jönni bulizni szombaton? hát én komolyan egyedül is megyek, mert nagyon szükségem van rá, jelen esetben csak ez tud kizökkenteni a csúnya gondolatokból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont veletek a mega (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) úgyhogy muszáj jönnötök, de látom, nem kell unszolni senkit!!! Melics meg jó lenne, ha nem kocsival jönne utánunk, hanem vonattal, majd még hivd fel te is, és beszéld rá... én inkább kiugrom elé taxival, vagy kiküldjük azt az aranyos taxis srácot, akit a múltkor össze szedtünk... tényleg, annak el is kérem a számát Ágitól, mert már a vonatról oda fogom hivni.. az jó fej volt. Oksi? Aham! Na erre is megvan már a mega -giga ötletem! Aranyos , jóképű taxis srác....hümmmm... Melicske. Nem lesz ez olyan nehéz szerintem.De azért felhívom én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt meg totálisan megértem amin átmész (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Kimerültél és ugyi semmi sem kötelező .De azért a mai moovie jó volt és még röhögtünk is a végén. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 00:06:31
Létrehozva:
|
|
|
jah és Marcsi, a regikonyvek.hu-n simán tudsz keresgélni antikvár könyveket, ellég sok városban ingyenesen átvehető, ha ott nálatok konkrétan nem is, max átveszem neked itt pesten, aztán megkapod egy-egy ilyen randink alkalmával.
|
|
|
|
2010.03. 08. - 00:14:22
Létrehozva:
|
|
|
A DID-et már elkezdtem januárban és a hetedik fejezetnél tartok.Folytatni fogom mert én szeretem a Harry Pottert meg a Vámpírosokat is. Már alig várom a Twilight 3. részét.
jah és Marcsi, a regikonyvek.hu-n simán tudsz keresgélni antikvár könyveket, ellég sok városban ingyenesen átvehető, ha ott nálatok konkrétan nem is, max átveszem neked itt pesten, aztán megkapod egy-egy ilyen randink alkalmával. Hát ez szuper ! Majd rácuppanok erre az oldalra ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 00:20:56
Létrehozva:
|
|
|
A DID-et már elkezdtem januárban és a hetedik fejezetnél tartok.Folytatni fogom mert én szeretem a Harry Pottert meg a Vámpírosokat is. Már alig várom a Twilight 3. részét. Hát ez szuper ! Majd rácuppanok erre az oldalra ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) fúú na én a twilightot nagyon nem... na mindegy, mégsem vagyunk tök egyívásúak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a regikonyveket meg nézegesd, én szuper dolgokat találtam ott. tavaly csináltam azt, minden hónapban rendeltem 5 könyvet összesen 2000 ft-ért. klassz volt. és szívesen átveszem neked, nem kerül semmibe |
|
|
|
2010.03. 08. - 00:39:59
Létrehozva:
|
|
|
Bogaraim, hát senki nem röhögött a délutáni hatoslottó történetemen? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ja Neo látom, oké! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még mindig könyvek? Én mit imádok? Na vajon mit, az eü. témájúakat, és minden ami nevelés és lélek. Pedosz, pszicho. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most a Bruno Bettelheim Az elég jó szülő-t olvasom. Bár teljesen össze-vissza. Ezekben az a jó, hogy nem kell oldalt tartani. Sportpszichológiát, és a különböző életkorok lelki dolgait. Ezek érdekelnek nagyon. |
|
|
|
2010.03. 08. - 00:40:02
Létrehozva:
|
|
|
fúú na én a twilightot nagyon nem... na mindegy, mégsem vagyunk tök egyívásúak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a regikonyveket meg nézegesd, én szuper dolgokat találtam ott. tavaly csináltam azt, minden hónapban rendeltem 5 könyvet összesen 2000 ft-ért. klassz volt. és szívesen átveszem neked, nem kerül semmibe Én már csak ilyen romantikus maradok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Van egy 17 és egy 12 éves keresztlányom , a nővérem gyerkőcei. Mivel az az elvem hogy csak akkor érthetem meg őket, ha minden érdekel ami őket is , könnyen ragasztanak rám ilyesmit.Pl:HSM láttam 1-3-ig , Jonas Brother , Hannah Montana ( még a sorazatot is néztem!), Camp Rock , a Twilight is tőlük ered (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így aztán mindig van beszédtéma.Most igaz egy kicsit értetlenül nézik az én DM örületemet de ha eljön az ideje majd megértik! |
|
|
|
2010.03. 08. - 00:48:11
Létrehozva:
|
|
|
Bogaraim, hát senki nem röhögött a délutáni hatoslottó történetemen? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ja Neo látom, oké! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még mindig könyvek? Én mit imádok? Na vajon mit, az eü. témájúakat, és minden ami nevelés és lélek. Pedosz, pszicho. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most a Bruno Bettelheim Az elég jó szülő-t olvasom. Bár teljesen össze-vissza. Ezekben az a jó, hogy nem kell oldalt tartani. Sportpszichológiát, és a különböző életkorok lelki dolgait. Ezek érdekelnek nagyon. Én inkább sajnálom szegényt hogy ennyire peches!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg tudlak érteni, engem is vonz a téma.Megérteni azt, hogy az emberek mit miért csinálnak. De arra már rájöttem hogy nagyon sok múlik a nevelésen és az egyén akaratán is.Hiába szeretném én hirdetni az igét ,hogy minden csak rajta múlik és nézze más szemszögből az élet megoldásra váró dolgait , ha az illető negatív akar lenni az is marad, mert neki az a jó ,,és változtani már macerás, akkor feladná a kényelmét . |
|
|
|
2010.03. 08. - 00:49:30
Létrehozva:
|
|
|
jjjjaaaaajjj.. nem is meséltük... van most egy Nicholas Cage film... majd megnézem mi a cime, mert annyira sikitoztunk a moziban, hogy nem figyeltük mi a cime.. szóóóval.. éppen üétünk volna le a helyünkre, amikor hallom ám, hogy dzsuuuuuuu... dzsuuuu.. na ebből nem tudjátok, én rögtön ráismertem, és már mondtam is a lányoknak, hogy ez a pain that i'm used to.. képzeljétek, ez a zenéééjeee.. na rögtön elszabadult nálunk a pokol... hehehhehe.. csak nyomtuk ott a sorok közt.. A Valics, meg a Marcsi annyira visongtak, és pont csend lett, amikor bekiabálta valamelyik leány, hogy hhhhháááát.. ez mekkora zene, már jól indul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 08. - 00:49:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|