![]() ![]() |
2010.03. 08. - 00:55:28
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Én inkább sajnálom szegényt hogy ennyire peches!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg tudlak érteni, engem is vonz a téma.Megérteni azt, hogy az emberek mit miért csinálnak. De arra már rájöttem hogy nagyon sok múlik a nevelésen és az egyén akaratán is.Hiába szeretném én hirdetni az igét ,hogy minden csak rajta múlik és nézze más szemszögből az élet megoldásra váró dolgait , ha az illető negatív akar lenni az is marad, mert neki az a jó ,,és változtani már macerás, akkor feladná a kényelmét . Jaj ugyan, ez nem pech, hé!!! Magamon is röhögnék, ha így járnék, de hát én önironikus vagyok. Ez azért nem pech, mert nem veszített. De amúgy meg szerintem vicces volt, nagyon-nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 00:58:11
Létrehozva:
|
|
|
jjjjaaaaajjj.. nem is meséltük... van most egy Nicholas Cage film... majd megnézem mi a cime, mert annyira sikitoztunk a moziban, hogy nem figyeltük mi a cime.. szóóóval.. éppen üétünk volna le a helyünkre, amikor hallom ám, hogy dzsuuuuuuu... dzsuuuu.. na ebből nem tudjátok, én rögtön ráismertem, és már mondtam is a lányoknak, hogy ez a pain that i'm used to.. képzeljétek, ez a zenéééjeee.. na rögtön elszabadult nálunk a pokol... hehehhehe.. csak nyomtuk ott a sorok közt.. A Valics, meg a Marcsi annyira visongtak, és pont csend lett, amikor bekiabálta valamelyik leány, hogy hhhhháááát.. ez mekkora zene, már jól indul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ju, melyik film??? porton nem találom XD |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:03:12
Létrehozva:
|
|
|
Yess (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor ezt még elolvasom, muszáj lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ju, melyik film??? porton nem találom XD Mindjárt megkeresem még nem játszák, csak előzetes volt A varázslótanonc |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:03:20
Létrehozva:
|
|
|
Yess (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor ezt még elolvasom, muszáj lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szerintem is! XDDDD MArcsi: örülök, hogy ennyire jól élted meg a Cool culbot, én is nagyon jól éreztem magam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és külön jó, hogy ennyire maga alá darált a DM és te is ideszoktál közénk!!! Láv júúú! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jujj de jó lesz az a traccsparty szombaton! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó: juhúú a DM megint hódit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) király! kivi leszek arra a filmre! miről szól amúgy? (mintha nagyon homályosan emlékeznék hogy vmi új filmbe került DM de lehet hogy csak álmodtam XD) |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:06:29
Létrehozva:
|
|
|
Yess (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor ezt még elolvasom, muszáj lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt megkeresem még nem játszák, csak előzetes volt A varázslótanonc köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kersgélésem közben erre bukkantam: The season of the witch. Jónak tűnik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:08:27
Létrehozva:
|
|
|
Yess (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor ezt még elolvasom, muszáj lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt megkeresem még nem játszák, csak előzetes volt A varázslótanonc wáááááááááááá itt a trailer!!! rázott a hideg az APTIUT instrumentális verziója alatt! KURVA NAGY!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! és a film is érdekesnek tűnik, meg fogom nézni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JÁÁÁÁÁÁÁÁJJJ RÁZ A HIDEG!!!! DM A MOZIBAN!!! http://filmdroid.blog.hu/2009/12/10/a_vara...kronos_elozetes |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:09:36
Létrehozva:
|
|
|
nos a film feleannyira sem tűnik színvonalasnak mint a DM dal XD
|
|
|
|
2010.03. 08. - 01:12:13
Létrehozva:
|
|
|
köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kersgélésem közben erre bukkantam: The season of the witch. Jónak tűnik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na már megint kinyírják a boszikat! ez már uncsiiiiiii!!! de jé, Nicholas Cage ebben is - nagyon aktivizálta magát ezen a természetfölötti területen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:14:10
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon állat!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szétverem a mozit. Ez nem beteg, hogy csak azért megyek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:14:42
Létrehozva:
|
|
|
na már megint kinyírják a boszikat! ez már uncsiiiiiii!!! de jé, Nicholas Cage ebben is - nagyon aktivizálta magát ezen a természetfölötti területen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mintha összeállna a csajjal,vagy védené, nem? XD hát ő a tökös lovag, nem fél!XD |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:19:04
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon állat!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szétverem a mozit. Ez nem beteg, hogy csak azért megyek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehe.... ááá.. dehogy.. de mi is ezért megyünk majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondolhatod, szerintem a moziban azt hitték, elmebetegek vagyunk, mert sikitoztunk mind a négyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mi voltunk legalul, mert mániánk, hogy a lábainkat feltesszünk az előttünk lévő székekre, úgyhogy nekünk már eleve úgy adnak jegyet, hogy ne legyen alattunk senki. Szóval már mindenki a helyén volt, mi még persze csak akkor érkeztünk, és ahogy mentünk, hát megszólalt... azt hittem nem hiszek a fülemnek.. mondom Marcsinak,,, hallod mi megy? elöször nem is reagáltak.. na aztán elszabadult a pokol.. már nyomtuk is a széken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felettünk mindneki hülyének nézett minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiviszem a kutyut, aztán olvasok csajok.. még visszajövök búcsúzkodni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaa.. MArcsi.. Vödör fejű megevett még egy ugyanannyi adag kaját most este.. ez már 3 mérőedény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na mit szólsz? |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:24:12
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon állat!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szétverem a mozit. Ez nem beteg, hogy csak azért megyek? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem nem XD én is ezért mennék (ha lesz pénzem valszeg megyek is - csak előbb az Alice csodaországbant akarnám megnézni) Hehehehe.... ááá.. dehogy.. de mi is ezért megyünk majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondolhatod, szerintem a moziban azt hitték, elmebetegek vagyunk, mert sikitoztunk mind a négyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mi voltunk legalul, mert mániánk, hogy a lábainkat feltesszünk az előttünk lévő székekre, úgyhogy nekünk már eleve úgy adnak jegyet, hogy ne legyen alattunk senki. Szóval már mindenki a helyén volt, mi még persze csak akkor érkeztünk, és ahogy mentünk, hát megszólalt... azt hittem nem hiszek a fülemnek.. mondom Marcsinak,,, hallod mi megy? elöször nem is reagáltak.. na aztán elszabadult a pokol.. már nyomtuk is a széken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felettünk mindneki hülyének nézett minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiviszem a kutyut, aztán olvasok csajok.. még visszajövök búcsúzkodni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaa.. MArcsi.. Vödör fejű megevett még egy ugyanannyi adag kaját most este.. ez már 3 mérőedény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na mit szólsz? jól nyomjátok! XD hallod vígjátékra lehet nem ülnék be veletek, mert megsüketülnék a visongásotoktól XDDDD (na jó, engem se kell félteni! XD) amúgy ezeket hívják az élet apró (DM-es) örömeinek XD na majd kérünk véleményt a 23-asról. én elteszem magam csicsikázni, reggel korán kelek hogy megírjak még egy házit. cuppó mindenkiNET! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:38:32
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehehehe.... ááá.. dehogy.. de mi is ezért megyünk majd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondolhatod, szerintem a moziban azt hitték, elmebetegek vagyunk, mert sikitoztunk mind a négyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és mi voltunk legalul, mert mániánk, hogy a lábainkat feltesszünk az előttünk lévő székekre, úgyhogy nekünk már eleve úgy adnak jegyet, hogy ne legyen alattunk senki. Szóval már mindenki a helyén volt, mi még persze csak akkor érkeztünk, és ahogy mentünk, hát megszólalt... azt hittem nem hiszek a fülemnek.. mondom Marcsinak,,, hallod mi megy? elöször nem is reagáltak.. na aztán elszabadult a pokol.. már nyomtuk is a széken (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felettünk mindneki hülyének nézett minket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kiviszem a kutyut, aztán olvasok csajok.. még visszajövök búcsúzkodni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaa.. MArcsi.. Vödör fejű megevett még egy ugyanannyi adag kaját most este.. ez már 3 mérőedény (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na mit szólsz? Annyira nem pisilek be Cage-től hogy rá legyek kíváncsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az meg nem is kérdéses hogy hülyének néznek minket mert mi totál örültek vagyunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor ma az étvággyal nem volt semmi hiba. Valószínűleg már uncsi volt a halas rizs. Usi : Érdemes megnézni Alice-t. Én gyerekkoromban nagyon féltem a mesétől és most is úgy gondolom ,hogy ez a verzió sem gyerekeknek való. De Depp előtt megint le a kalappal , istenit alakít. Na meg a fehérkirálylány!!!! Nem fokozom mert ellövöm a poént! Köszi! Most már eléggé feltüzeltük egymást szombatra! Ahogy irtam már csak 6 napot kell alukálni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csajok ki jön szombaton? Szervezkedik aki tud? Atya gatya! Már megint elment az idő! Jó éjt , perverz álmokat ! Cuppp! |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:45:02
Létrehozva:
|
|
|
Baing.. Usi, Capri... nem irhatok semmit, mert még a többiek nem olvasták.. dpjátok délelőtt megkapjátok a magatokét, és ezt vegyétek készpénznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusza mindnekinek, és jóccakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 08. - 01:51:01
Létrehozva:
|
|
|
Baing.. Usi, Capri... nem irhatok semmit, mert még a többiek nem olvasták.. dpjátok délelőtt megkapjátok a magatokét, és ezt vegyétek készpénznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusza mindnekinek, és jóccakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te is?XD |
|
|
|
2010.03. 08. - 01:54:42
Létrehozva:
|
|
|
komolyan, az ember a levegőbe beszél itt nektek. hát én már írtam erről a filmről, sőt, be is linkeltem. anno, mikor az ItsNoGood-dogát írtam. na mindegy.
Capriék tőlem már kaptak pászkát, efelől megnyugtatok mindenkit. |
|
|
|
2010.03. 08. - 06:30:52
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Kinn minden fehér, én végig ugattam az éjszakát, pont az Oscar előtt aludhattam el... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Apám is full beteg lett, de én már legalább kapok rendesen levegőt, csak ne köhögnék, mert ez borzalmas... Egész télen nem nagyon voltam beteg, de ez most igazán gáz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Marcsi, én is imádlak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 06:35:02
Létrehozva:
|
|
|
szép kora reggelt! föjjj, házi-gyártás indul, 1,2,3...
Edó, Lola: muhahahahahahahahahaa!!! gyerünk, mondjátok, ide nekünk bele az arcunkba!!! XDDDD Angie: szijja! szegénykém!!! nekem is fáj a torkom :S hehehehe, ha már tegnap APTIUT-ról volt szó, a Sea of sin után pont az kezdődött most a lejátszási listámon én meg elvigyorodtam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szeretem ám ezt a számot a szirénázó hang ellenére is XD |
|
|
|
2010.03. 08. - 06:36:33
Létrehozva:
|
|
|
szép kora reggelt! föjjj, házi-gyártás indul, 1,2,3... Edó, Lola: muhahahahahahahahahaa!!! gyerünk, mondjátok, ide nekünk bele az arcunkba!!! XDDDD Angie: szijja! szegénykém!!! nekem is fáj a torkom :S hehehehe, ha már tegnap APTIUT-ról volt szó, a Sea of sin után pont az kezdődött most a lejátszási listámon én meg elvigyorodtam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szeretem ám ezt a számot a szirénázó hang ellenére is XD Szia Usi! Jobbulást neked is!!!! Csak ne legyél olyan beteg, mint én... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lassan inkább zombira kezdek hasonlítani... IDM 23??? Wow, este olvasok, lehet ma is kihagyom a sulit, de majd meglátom mennyire leszek szarul estére. |
|
|
|
2010.03. 08. - 06:44:20
Létrehozva:
|
|
|
Angie: szerintem megéri elolvasni (akár most is), nem hosszú ez a fejezet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
köszi, neked is jobbulást. remélem nem lesz több egy kis torokfájásnál - tegnap benyomtam az utcsó Neocitrant. wáááááááááá!!! még mindig imádom a WRONG-ot!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |