![]() ![]() |
2010.03. 08. - 17:53:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sziasztok! na végre sikerült ma ennem is végre valamit utcsó órám előtt. Angie: wow, imádom az ilyen szobrokat!!!! (amúgy a Once tényleg jó! - bár rég és keveset hallgattam Nightwisht, az újat meg nem hallgatom már egyáltalán, mert idegesít az új csaj hangja.) amúgy kivi leszek mit szólsz majd a 23-as fejezethez (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) aztán este dobhatjátok a köveket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szeretném ha egyszer az én jövendőbelim ilyet csináltatna nekem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) különben lehet hogy perverzitás, de szeretem a temetőket... Írország óta imádom őket! De örülök, hogy neked is tetszik ez a szobor. Nekem nincs bajom az új énekesnő, Anette hangjával, szerintem szebb, mint Tarja, és egészen másnak hatnak a régi dalok is vele. Voltam Nightwish koncerten, és nagyon tetszett! Jó, hogy nem akar úgy énekelni és úgy viselkedni, mint az ex énekesnő. |
|
|
|
2010.03. 08. - 17:59:42
Létrehozva:
|
|
|
Ez annyira béna lett, hogy meg kell mutatnom XD Vmi jobbat fogok összehozni MYM versenyre XD
suck.png ( 438.03K )
Letöltések száma: 15 |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:01:19
Létrehozva:
|
|
|
Ez annyira béna lett, hogy meg kell mutatnom XD Vmi jobbat fogok összehozni MYM versenyre XD
suck.png ( 438.03K )
Letöltések száma: 15Jújj, de jól néz ki!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Gratula!!!! |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:03:32
Létrehozva:
|
|
|
suck.png ( 438.03K )
Letöltések száma: 15Capri miért béna? Egyáltalán nem az.Sőt jól néz ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:07:42
Létrehozva:
|
|
|
Jújj, de jól néz ki!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Gratula!!!! nekem nagyon nem tetszik. de örülök, h neked igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd vmi tartalmasabbat próbálok alkotni még holnap, vannak ötleteim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri miért béna? Egyáltalán nem az.Sőt jól néz ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem tudom, vhogy úgy nem bejövős.... mondjuk nem ártott volna hosszabb szöveget vadásznom hozzá, csak rohadt lusta vagyok most arra XD meg kevés a betűtípus készletem, keresni kell, de arra is lusta vagyok XD alapvetően kurva lusta vagyok most XD |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:12:43
Létrehozva:
|
|
|
szeretném ha egyszer az én jövendőbelim ilyet csináltatna nekem. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) különben lehet hogy perverzitás, de szeretem a temetőket... Írország óta imádom őket! De örülök, hogy neked is tetszik ez a szobor. Nekem nincs bajom az új énekesnő, Anette hangjával, szerintem szebb, mint Tarja, és egészen másnak hatnak a régi dalok is vele. Voltam Nightwish koncerten, és nagyon tetszett! Jó, hogy nem akar úgy énekelni és úgy viselkedni, mint az ex énekesnő. hát én egyáltalán nem szeretem a temetőket ....folyton arra emlékeztet,hogy egyszer meghalok és az égvilágon nem tehetek ellene semmit.El kéne fogadnom,hogy ez van és kész de én nem nagyon tudom. Anyám azt mondta erre,hogy túl fiatal vagyok még azért gondolkodok így de majd ha öregszem akkor másképp fogom gondolni és elfogadom majd a halál tényét.Jó kis morbid téma. Jaja Angie feladtam a két üres lemezt és ha majd a kezedbe kapod a cuccot tuti röhögni fogsz de nem lövöm le a poént előre,hogy miért.Majd meglátod és azt fogod gondolni" ez a Vica hülye". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És nem is jársz messze az igazságtól...pedig nem direkt csináltam hanem véletlen volt amit majd holnap látni fogsz. nekem nagyon nem tetszik. de örülök, h neked igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd vmi tartalmasabbat próbálok alkotni még holnap, vannak ötleteim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudom, vhogy úgy nem bejövős.... mondjuk nem ártott volna hosszabb szöveget vadásznom hozzá, csak rohadt lusta vagyok most arra XD meg kevés a betűtípus készletem, keresni kell, de arra is lusta vagyok XD alapvetően kurva lusta vagyok most XD lusta bivaly.....hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vannak az ember lányának ilyen napjai írókisasszony te olvasd el mit dumcsiztunk Usival az oldalán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:18:27
Létrehozva:
|
|
|
hát én egyáltalán nem szeretem a temetőket ....folyton arra emlékeztet,hogy egyszer meghalok és az égvilágon nem tehetek ellene semmit.El kéne fogadnom,hogy ez van és kész de én nem nagyon tudom. Anyám azt mondta erre,hogy túl fiatal vagyok még azért gondolkodok így de majd ha öregszem akkor másképp fogom gondolni és elfogadom majd a halál tényét.Jó kis morbid téma. Jaja Angie feladtam a két üres lemezt és ha majd a kezedbe kapod a cuccot tuti röhögni fogsz de nem lövöm le a poént előre,hogy miért.Majd meglátod és azt fogod gondolni" ez a Vica hülye". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És nem is jársz messze az igazságtól...pedig nem direkt csináltam hanem véletlen volt amit majd holnap látni fogsz. lusta bivaly.....hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vannak az ember lányának ilyen napjai írókisasszony te olvasd el mit dumcsiztunk Usival az oldalán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) olvastam XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:21:30
Létrehozva:
|
|
|
olvastam XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké és van reagálás részedről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:26:06
Létrehozva:
|
|
|
oké és van reagálás részedről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zsóval értek egyet XD |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:27:34
Létrehozva:
|
|
|
Capri azt sejtettem de úgy értettem,hogy írtál valamit Usi oldalára? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
az írópáros értsen is egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:30:47
Létrehozva:
|
|
|
Capri azt sejtettem de úgy értettem,hogy írtál valamit Usi oldalára? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az írópáros értsen is egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem XD Zsó mindent elmondom, csak ismételném. |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:32:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 08. - 18:39:59
Létrehozva:
|
|
|
Vica, no majd holnap írok sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nekem nagyon nem tetszik. de örülök, h neked igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd vmi tartalmasabbat próbálok alkotni még holnap, vannak ötleteim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem tudom, vhogy úgy nem bejövős.... mondjuk nem ártott volna hosszabb szöveget vadásznom hozzá, csak rohadt lusta vagyok most arra XD meg kevés a betűtípus készletem, keresni kell, de arra is lusta vagyok XD alapvetően kurva lusta vagyok most XD Szerintem meg tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:52:50
Létrehozva:
|
|
|
Vica, no majd holnap írok sms-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szerintem meg tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma mondtam a Petrának,hogy kapunk tőled 2 új (számunkra új)Dávi-s lemezt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kérdezgette is többször " küldi Angie" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:53:45
Létrehozva:
|
|
|
oké Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma mondtam a Petrának,hogy kapunk tőled 2 új Dávi-s lemezt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kérdezgette is többször " küldi Angie" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma nem jutottam el a postára, csak holnap tudom feladni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon köhögtem délután és nem mentem ki. Imádom Petrát ő is egy kis husigolyó! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 18:56:58
Létrehozva:
|
|
|
Ma nem jutottam el a postára, csak holnap tudom feladni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nagyon köhögtem délután és nem mentem ki. Imádom Petrát ő is egy kis husigolyó! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem baj az egészséged az első.Majd ideér lényeg,hogy meggyógyulj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem majd a nyáron összehozunk egy találkozót és akkor látjátok egymást a Petrával. |
|
|
|
2010.03. 08. - 19:07:42
Létrehozva:
|
|
|
Nem baj az egészséged az első.Majd ideér lényeg,hogy meggyógyulj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem majd a nyáron összehozunk egy találkozót és akkor látjátok egymást a Petrával. Holnap mindenképpen küldöm, ma nagyon sok céges posta összejött és el kell vinni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyáron majd megszervezünk egy lógós napot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 19:11:15
Létrehozva:
|
|
|
Holnap mindenképpen küldöm, ma nagyon sok céges posta összejött és el kell vinni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyáron majd megszervezünk egy lógós napot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát akkor majd nem holnap tomboldázunk a mini Mode-ossal hanem holnapután. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma is kérte Dávit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van miből válogatni hála neked(is) oké akkor nyáron tali (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 19:12:47
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor majd nem holnap tomboldázunk a mini Mode-ossal hanem holnapután. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma is kérte Dávit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van miből válogatni hála neked(is) oké akkor nyáron tali (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnézném egyszer, mikor így diszkóztok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 08. - 19:15:14
Létrehozva:
|
|
|
hehe Angie elég röhejes látványt nyújtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a videóklippeket is szereti kéri a pacikásat, a babásat meg a labdásat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |