2400 Oldal V  « < 1261 1262 1263 1264 1265 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.03. 08. - 19:22:40
Létrehozva: #25241

devotee

sziasztok

mode nem kell sírni...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
én sem szeretem a temetőket. ha meghalok vmikor engem biztos nem fognak eltemetni, hanem inkább fentről szétszórni...de tényleg ez egy morbid téma
inkább sétálok egy zsúfolt nagyváros tömegében, minthogy temetőzzek kiskoromba sokat kellett mennem heti rendszerességgel, mert papámat "látogatta" nagyanyám... és ebből és sok másból kifolyólag isten és a vallás is számomra egy abszurd dolog..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 08. - 19:25:39
Létrehozva: #25242

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 08. - 19:22:40) *
sziasztok

mode nem kell sírni...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
én sem szeretem a temetőket. ha meghalok vmikor engem biztos nem fognak eltemetni, hanem inkább fentről szétszórni...de tényleg ez egy morbid téma
inkább sétálok egy zsúfolt nagyváros tömegében, minthogy temetőzzek kiskoromba sokat kellett mennem heti rendszerességgel, mert papámat "látogatta" nagyanyám... és ebből és sok másból kifolyólag isten és a vallás is számomra egy abszurd dolog..

Szia
Nem tudtam, mire érted, hogy nem kell sírni. De rájöttem, viszont én sem direkt csinálom ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha meghal valaki, akit szeretsz, az nem valami jó dolog még hónapok után sem. És ha életed legfontosabb eleméről 3-4 évig alig fogsz hallani valamit, hát az sem túl jó. Másoknak vannak ennél nagyobb gondjai, tudom, de nekem ezek vannak, és épp elég a síráshoz, ha rám jön.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 08. - 19:27:44
Létrehozva: #25243

devotee

Sziasztok Babák! Nagyon Boldog Nőnapot Kívánok Nektek! Sok puszi! (meg amikor ilyenkor szokásos) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 08. - 19:31:48
Létrehozva: #25244

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 08. - 19:15:14) *
hehe Angie elég röhejes látványt nyújtunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a videóklippeket is szereti kéri a pacikásat, a babásat meg a labdásat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 08. - 19:43:46
Létrehozva: #25245

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 08. - 19:27:44) *
Sziasztok Babák! Nagyon Boldog Nőnapot Kívánok Nektek! Sok puszi! (meg amikor ilyenkor szokásos) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

köszi Neo!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 08. - 19:51:27
Létrehozva: #25246

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 08. - 17:59:42) *
Ez annyira béna lett, hogy meg kell mutatnom XD Vmi jobbat fogok összehozni MYM versenyre XD

[attachment=1481:suck.png]

nem rossz ez, csak megint nem lehet elolvasni a szöveget - nem jó ez a betűtípus hozzá, túl vékony - szerintem.
meg a Light-ból kell idézet bele, nem? vagy csak a témának elég annak lennie? amúgy tetszik a Martos rész.

Angie: DA-s galériámban ha körülnéztél a Nagymaros-Visegrád mappámban, ott láthattál temetős képeket, ergo én is szeretem őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo: neked is köszi a nőnapos köszöntést! (legalább a Sereg hímek felköszöntöttek)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 08. - 20:10:43
Létrehozva: #25247

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 08. - 19:51:27) *
nem rossz ez, csak megint nem lehet elolvasni a szöveget - nem jó ez a betűtípus hozzá, túl vékony - szerintem.
meg a Light-ból kell idézet bele, nem? vagy csak a témának elég annak lennie? amúgy tetszik a Martos rész.

nem a versenyre készült (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaja fontokat újítanom kell, mert egyszerűen.....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 08. - 20:11:50
Létrehozva: #25248

devotee

Neo: neked is köszi a nőnapos köszöntést! (legalább a Sereg hímek felköszöntöttek)

Ez egy alap dolog, hogy a Nőismerőseimet megköszöntöm, főleg ha ilyen csinos Hölgyekből áll a mi kis Hölgykoszorúnk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(aki erre nem képes, az buzi!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 08. - 20:17:14
Létrehozva: #25249

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 08. - 19:27:44) *

Köszi Neo. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi szokásos ilyenkor,hogy kapunk kardvirágot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még jó,hogy nem csüngős fuksziát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 08. - 20:11:50) *
Ez egy alap dolog, hogy a Nőismerőseimet megköszöntöm, főleg ha ilyen csinos Hölgyekből áll a mi kis Hölgykoszorúnk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.03. 08. - 19:31:48) *

hogy mik alapján azonosítja be a gyerek a DM klippeket? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na akkor elköszönés következik.Jó éccakát mindenkinek és perverz álmokat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 08. - 20:27:38
Létrehozva: #25250

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 08. - 20:10:43) *
nem a versenyre készült (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaja fontokat újítanom kell, mert egyszerűen.....

küldjek át mailben? van egy rakás. arról a fontos oldalról, ahol Réka szokott garázdálkodni, már asszem az E betűig vagy a D-ig leszedtem amik tetszettek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 08. - 20:29:04
Létrehozva: #25251

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=Wm0rvqydh7c...feature=related (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a riporternő olyan béna nem nevet Martinka feldobott poénjain. :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 08. - 20:57:11
Létrehozva: #25252

devotee

én nemtom, mi lelt, de tök furén vagyok. be is feküdtem két takaró alá már 8 előtt. fázom, fura a szívem, olyan nem jó a közérzetem.
és még a darkest start is meghallgattam. hát ennél depressziósabb dalt még a föld nem hordott a hátán. és még szomor is vagyok eleve is. basszameg.

de azért Neonak köszi a köszöntést.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 08. - 21:04:18
Létrehozva: #25253

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 08. - 20:11:50) *

kicsit nyers megfogalmazás, de van benne valami.

Idézet (lolacska @ 2010.03. 08. - 20:57:11) *
én nemtom, mi lelt, de tök furén vagyok. be is feküdtem két takaró alá már 8 előtt. fázom, fura a szívem, olyan nem jó a közérzetem.
és még a darkest start is meghallgattam. hát ennél depressziósabb dalt még a föld nem hordott a hátán. és még szomor is vagyok eleve is. basszameg.

de azért Neonak köszi a köszöntést.

nekem is szar hangulatom van, ha ez vigasztal. de Capri hősiesen vidítgat fel msn-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 08. - 21:23:38
Létrehozva: #25254

devotee

Elolvastam az IDM 23-at! Ne már?????????????????????????????????????????????
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 08. - 21:25:33
Létrehozva: #25255

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 08. - 21:04:18) *
nekem is szar hangulatom van, ha ez vigasztal. de Capri hősiesen vidítgat fel msn-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

engem is, mivel írunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem vigasztal ám, hogy szar kedved van. én is csak picit elszomorodtam. inkább testileg nem vagyok jól

Idézet (Angelus @ 2010.03. 08. - 21:23:38) *
Elolvastam az IDM 23-at! Ne már?????????????????????????????????????????????

wuhááá. valami hasonló reakcióm volt, csak több trágársággal
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 08. - 21:27:29
Létrehozva: #25256

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 08. - 22:04:18) *
kicsit nyers megfogalmazás, de van benne valami.

Hello Csajok!Ugy leragadtam a masik oldalon,hogy ma ide alig nezek!Hat basszus,van,mit bepotoljak!Meg slashet nem olvastam,kedtem a szigettel meg jol beleolvastam a folytatasba is,nagy utazok vagytok ti...mint az Ulysses,olyan kalandok ezek.En remesen elvezem,nagy brainiacok vagytok,szerencsere az en idegzetem birja.Szoval majd raterek a perverziokra is,csak lenne sok idom olvasgatni (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !De nagyon jol megoldottatok nekem az unalomuzest! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Meg sokat kell olvasnom,aztan reszletesen komment!De mar igy is van par fordulat,amin majdnem kiharaptam a kepernyot!Imadom az eposzokat! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) PusssZZZ (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 08. - 21:30:59
Létrehozva: #25257

devotee

Angie: DA-s galériámban ha körülnéztél a Nagymaros-Visegrád mappámban, ott láthattál temetős képeket, ergo én is szeretem őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Húúú, holnap megnézem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A barátaim nagy része totál elfelejtette a nőnapot, még apám is, na jó, de ő most tök beteg, itt krehál a másik szobában. De a kolegáim mind felköszöntöttek, szülinapomkor nem kaptam ennyi puszit és sok-sok virágot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap megörökítem őket!

Mi itt ez a kollektív letargia? Nekem csak a tüdőm készül kiszakadni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 08. - 21:25:33) *
engem is, mivel írunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de nem vigasztal ám, hogy szar kedved van. én is csak picit elszomorodtam. inkább testileg nem vagyok jól

wuhááá. valami hasonló reakcióm volt, csak több trágársággal

Engem sokkolt, ne már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 08. - 21:42:44
Létrehozva: #25258

devotee

Mindenki elolvasta már szerintetek? én még mindig nem mertem ide irni semmit!

Baszki, nekem senki nem mondta.. illetve, Melics férje mondta reggel, mikor bementem hozzájuk a kávézóba, illetve nem is mondta, hanem annyit mondott, hogy a kv nőnapi ajándék.. mondtam, köszi..

Aztán meg az előbb pesti barátnőm férje hivott fel, este 9-kor, hogy mi a Szilvi kedvenc virága, mert elfelejtette a nőnapot.. na megsúgtam neki, aztán meg visszahivott, hogy hát igen, a nagy izgalomban elfelejtette mondani, hogy boldog nemzetközit.. De ennyi.. egy volt pasi üzenet, vagy jövendőbeli pasi üzenet.. senki... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de leszarjuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szabcsi, olvastam valahol kommented... ez tuti te voltál, és a vezeték neved a beceneved (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ugye?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 08. - 21:43:39
Létrehozva: #25259

devotee

szabcsi: háááát, erre nem tudok mást mondani, csak hogy nagyon örülök, hogy tetszenek amiket olvasol az oldalamon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem sok kellemes percet fogunk okozni neked az ott található történetekkel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van ám ott mindenféle (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: MUHAHAHAHAHAAAA!!!!

jajj ki nem olvasta még, aki szokta? Doro és Trixx?
annyira szeretném a bővebb véleményeteket is kikérni ennél a történetnél!!!! (csak nem akarom lelőni senkinek a poént XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 08. - 21:50:28
Létrehozva: #25260

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 08. - 14:40:25) *
Sziaaa Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kis pityergőském... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ugye lányok milyen király az a vidi.Szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kül mikor ilyen vidit látok ahol ennyire ráfókuszálnak Dave szemeire és belenézek.....jáááj....mindig azt gondolom "ó,hogy a jó isten áldja meg ezzel a nézéssel,most miért kell így nézni...eldobom magam." (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hat ez nekem is jolesett!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) olyan szemei vannak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1261 1262 1263 1264 1265 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
24 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (24 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: