2400 Oldal V  « < 1264 1265 1266 1267 1268 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.03. 09. - 10:29:02
Létrehozva: #25301

devotee

Sziasztok!
Usi Estére olvasok IDM-et!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 09. - 10:30:10
Létrehozva: #25302

Painkiller

Sziasztok csajok!

Ilyenkor elég üres a fórum.....( most vigyorogtunk az Edóval hogy ketten vagyunk fent és mi amúgy is csevegünk gmail-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )......mivel én délutános vagyok ezen a héten ,most olvastam vissza a tegnapit.Hát most mit mondjak.....nem érdekel túlzottan ez a nőnapi "kötelező " köszöntgetés.Melóban gyönyörű orchideát kaptunk , aminek anyukám nagyon örült ( neki adtam). Azt hiszem nehéz lesz elhitetni egy pasinak is azt , hogy tényleg rám figyel és azért köszönt fel nőnapon nem azért , mert muszály. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mostanában észre vettem magamon , hogy nagyon elítélő vagyok a hímneműekkel ( egy csak egy kivétel van ő az isteni Dave, aki elérhetetlen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Bocsi Neo és Tatu , nektek köszi a köszöntést!

Usi : Gyönyörűséges képek! Nyami , nyami! Már a reggelem így indul a folytatás csak jobb lehet!

Sok sikert az előadásodhoz!
Vica: Valószínűleg ez egy ilyen tél! Minden hónapban beteg voltam , pedig én nem járok oviba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Szabcsi: Ez egy isteni vidi , rám is ilyen hatással volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 09. - 10:30:15
Létrehozva: #25303

devotee

Na és akkor most bukta volt, pont meglátta a főnök lánya hogy fórumozok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Így elköszönök, estére leszek! Pussz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 09. - 10:39:59
Létrehozva: #25304

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 09. - 10:13:14) *
jaja, jobbulást a mini módernek!!!

Angie: hát igen, vicces itt bugyi-melltartó párosításban zuhi után ez a jelenet miközben DM-et hallgatok beszéd közben XD
jaja a cukibogyó tanárbácsiról nincs kép a neten, kerestem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mondjuk nem az a tipikus húdejópasi, hanem aranyos, arányos, kedves, jókedvű, CUKI és jóindulatú és segítőkész!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) legrendesebb és legkedvencebb tanárom!!! *love, love, love*

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.03. 09. - 10:29:02) *
Sziasztok!
Usi Estére olvasok IDM-et!

Szia Trixx!

Idézet (Marishka @ 2010.03. 09. - 10:30:10) *
Sziasztok csajok!

Ilyenkor elég üres a fórum.....( most vigyorogtunk az Edóval hogy ketten vagyunk fent és mi amúgy is csevegünk gmail-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )......mivel én délutános vagyok ezen a héten ,most olvastam vissza a tegnapit.Hát most mit mondjak.....nem érdekel túlzottan ez a nőnapi "kötelező " köszöntgetés.Melóban gyönyörű orchideát kaptunk , aminek anyukám nagyon örült ( neki adtam). Azt hiszem nehéz lesz elhitetni egy pasinak is azt , hogy tényleg rám figyel és azért köszönt fel nőnapon nem azért , mert muszály. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mostanában észre vettem magamon , hogy nagyon elítélő vagyok a hímneműekkel ( egy csak egy kivétel van ő az isteni Dave, aki elérhetetlen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Bocsi Neo és Tatu , nektek köszi a köszöntést!

Szia!!!

Nem üres a fórum, csak én számláztam meg létszámoztam. Sorban hívtak a pasik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kis rendesek! A renitenseket meg én hívtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem azért jól estek a virágok és a puszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hiába, vagyunk 84-en és összesen 5 nőnemű egyed dolgozik az egész cégnél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 09. - 10:47:46
Létrehozva: #25305

devotee

Trixx: hajaj! na akkor este olvass!!!!

én is vagyok még egy olyan 10 percet, mielőtt indulnék tesire - fákk de nincs kedvem leizzadni előadás előtt - így is eléggé izzasztó lesz a dolog! (mondtam már hogy gyűlölök nyilvánosság előtt beszélni?! XD) - jah a banda tiszteletére full feketében, hosszú bőrkabátban fogok besuhogni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 09. - 10:51:03
Létrehozva: #25306

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 09. - 10:30:15) *
Na és akkor most bukta volt, pont meglátta a főnök lánya hogy fórumozok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Így elköszönök, estére leszek! Pussz!

ááááááááááááááá

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 09. - 10:47:46) *
Trixx: hajaj! na akkor este olvass!!!!

én is vagyok még egy olyan 10 percet, mielőtt indulnék tesire - fákk de nincs kedvem leizzadni előadás előtt - így is eléggé izzasztó lesz a dolog! (mondtam már hogy gyűlölök nyilvánosság előtt beszélni?! XD) - jah a banda tiszteletére full feketében, hosszú bőrkabátban fogok besuhogni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Huh, akár egy vámpír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egy kamionnal csajszi, aztán majd beszámolót kérünk, hogy hogy fogadták a dogád! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 09. - 11:03:59
Létrehozva: #25307

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 09. - 10:51:03) *
ááááááááááááááá

Huh, akár egy vámpír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egy kamionnal csajszi, aztán majd beszámolót kérünk, hogy hogy fogadták a dogád! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe, ez nem doga, hanem előadás, de mindegy XD
na rohantam is és köszi a szurkot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 09. - 11:05:36
Létrehozva: #25308

Painkiller

Angie: Na igen ez isteni ha csak öten vagytok csajok!!!!!!!! Szerettem pasikkal dolgozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de most más a helyzet , 100 nőre jut 10 pasi kb.

Mode : Olvasgatok visszafelé és megütközött a szemem azon hogy szereted a bűbájosokat.Egyből írtam a Valicsnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üzenet : " Írd meg neki hogy úgy látszik ez a Wili fanok hóbórtja én is függő vagyok!!!!! "
Hihetetlenek vagytok !!!!!! Én a magam részéről maradok Dave-slave! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Usi :Fekete hosszú bőkabát.... besuhansz... tiszta vámpíros sztori....már tisztára meghülyítettetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vegyétek bóknak!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 09. - 11:17:01
Létrehozva: #25309

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 09. - 11:03:59) *
hehe, ez nem doga, hanem előadás, de mindegy XD
na rohantam is és köszi a szurkot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jóóóó, nem vagyok képben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 09. - 11:36:55
Létrehozva: #25310

devotee

hejj!
mindenki melóban? hehe. örülök Szabcsi, hogy szereted a Nouvelles-t, én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagyon. kah, Angie, és Dave-et is szeretem, akarom mondani ahogy írjuk a NR-t, egyre jobban beleszeretek, ha ez egyáltalán még lehetséges.

jajj babuk, olyan szuper hetem lesz!
ma este Jamie Winchesterre megyünk a morrisonsba, mert ingyen van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) meg mer tszeretem a kis husit, holnap csernus ad elő az egyetemen, alig várom, csütörtökön Angie, pénteken Vicus, tudjátok, a Moder barátnőm, megyek hozzájuk Dunanemtomhova dvd-t nézni (Angie, ez is csak miattad lehetséges (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) aztán szombaton jönnek fel az én legkedvencebb fórumcsajszijaim, vasárnap meg elvileg Caprinál vagyok. jeeee! jah, hétfőn, úgy tervezem, elviszem sétálni a nemzeti ünnepre a frissen pestre költözött legjobb fiúbarátomat és a párját. szeretem ezt a hetet. jah és jövő kedden lesz a dob+basszus következő felvétele a bárka színházban, és a kft a vendég, és elvileg aznap kapok pénzt, úgyhogy öröm van és boldogság mert ott tudok majd lenni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 09. - 11:55:53
Létrehozva: #25311

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 09. - 11:36:55) *
hejj!
mindenki melóban? hehe. örülök Szabcsi, hogy szereted a Nouvelles-t, én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagyon. kah, Angie, és Dave-et is szeretem, akarom mondani ahogy írjuk a NR-t, egyre jobban beleszeretek, ha ez egyáltalán még lehetséges.

ma este Jamie Winchesterre megyünk a morrisonsba, mert ingyen van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) meg mer tszeretem a kis husit, holnap csernus ad elő az egyetemen, alig várom, csütörtökön Angie, pénteken Vicus, tudjátok, a Moder barátnőm, megyek hozzájuk Dunanemtomhova dvd-t nézni (Angie, ez is csak miattad lehetséges (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) aztán szombaton jönnek fel az én legkedvencebb fórumcsajszijaim, vasárnap meg elvileg Caprinál vagyok. jeeee! jah, hétfőn, úgy tervezem, elviszem sétálni a nemzeti ünnepre a frissen pestre költözött legjobb fiúbarátomat és a párját. szeretem ezt a hetet. jah és jövő kedden lesz a dob+basszus következő felvétele a bárka színházban, és a kft a vendég, és elvileg aznap kapok pénzt, úgyhogy öröm van és boldogság mert ott tudok majd lenni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hej Lolika!
Isteni a programtervezeted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérek Csernusról véleményt! Légyszi!Gyönyörű nagy kutyaszemek (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !
Bárka...KFT... hát te tudsz élni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ezek szerint semmi betegség csak fáradtság volt a tegnapi letargia.Hála az égnek...... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Kommenteltelek Claptonnál , bár igen sok kérdést vet még fel ez a kis szösszenet tőle.....
Most elolvasom az ötödiket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 09. - 12:05:57
Létrehozva: #25312

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.03. 09. - 11:55:53) *
Hej Lolika!
Isteni a programtervezeted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérek Csernusról véleményt! Légyszi!Gyönyörű nagy kutyaszemek (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !
Bárka...KFT... hát te tudsz élni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ezek szerint semmi betegség csak fáradtság volt a tegnapi letargia.Hála az égnek...... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Kommenteltelek Claptonnál , bár igen sok kérdést vet még fel ez a kis szösszenet tőle.....
Most elolvasom az ötödiket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

jaja, semmi gond nem volt tegnap, csak nagyon kialvatlan voltam. azért este nyolctól éjjel kettőig nyomtuk a fickírást az ágyból... a progik sztem is remekek, imádom az ilyen heteket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csernusról tuti fogok áradozni, imádom a csávót!
na, megyek, nézem a kommented, a Nouvelles-re is várom majd a reagokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 09. - 12:11:47
Létrehozva: #25313

devotee

Marcsi, kommentetlem a kommented (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 09. - 12:35:17
Létrehozva: #25314

devotee

Vica, megjött a Posta! Te fejjel lefelé címezted meg a borítékot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De bolond vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hejj!

Jó szórakozást Jamie-hez, én is nagyon szeretem, de hát ilyen kehesen nem megyek sehová sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig tuti biztos isteni koncert lesz!

Miért miattam lehetséges a dvdzés? Kimaradtam valamiből? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 09. - 12:43:41
Létrehozva: #25315

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 09. - 12:35:17) *
Jó szórakozást Jamie-hez, én is nagyon szeretem, de hát ilyen kehesen nem megyek sehová sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig tuti biztos isteni koncert lesz!

Miért miattam lehetséges a dvdzés? Kimaradtam valamiből? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

mert tőled vannak a dvd-k, te nyuszkó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jamiet imádom, csak az a baj, hogy ez ilyen csendesülős, én meg a metálosat szeretnék már, imádom a csávót. itt lakik amúgy a szomszéd háztömbben.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 09. - 12:53:00
Létrehozva: #25316

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 09. - 12:43:41) *
mert tőled vannak a dvd-k, te nyuszkó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Jamiet imádom, csak az a baj, hogy ez ilyen csendesülős, én meg a metálosat szeretnék már, imádom a csávót. itt lakik amúgy a szomszéd háztömbben.

Ja, így már vágom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit fogtok nézni ha szabad megtudnom? Valami Depeche Mode nevű zenekar koncertfilmjeinek egyikét? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nálam a Wood and Strings mindent visz, annyira jó az a koncert lemez... ah....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 09. - 13:03:53
Létrehozva: #25317

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 09. - 12:35:17) *
Vica, megjött a Posta! Te fejjel lefelé címezted meg a borítékot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De bolond vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Most miért kellett már leégetni,hogy elmondtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam tegnap,hogy nem szándékos volt.

Idézet (Angelus @ 2010.03. 09. - 09:17:07) *
Usi, az mókás lehet ahogy mászkálsz és magadban beszélsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A szuperszexi tanárbácsidról meg kérnénk képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vica, jobbulást szegény kis csajnak! Jó lenne, ha tényleg rendbe jönne!!!

Köszi.

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 09. - 10:13:14) *
jaja, jobbulást a mini módernek!!!

Angie: hát igen, vicces itt bugyi-melltartó párosításban zuhi után ez a jelenet miközben DM-et hallgatok beszéd közben XD
jaja a cukibogyó tanárbácsiról nincs kép a neten, kerestem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mondjuk nem az a tipikus húdejópasi, hanem aranyos, arányos, kedves, jókedvű, CUKI és jóindulatú és segítőkész!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) legrendesebb és legkedvencebb tanárom!!! *love, love, love*

Neked is köszi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 09. - 13:11:33
Létrehozva: #25318

devotee

hejj!

Jó kis programok.
Kár,hogy én nem találkozok veletek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem sajnos nincs barátnőm itt ahol lakok pedig ilyen személyes,csajos csevegés időnként jó lenne mint amit ti majd tesztek szombaton.Csak egy barátnőm van de ő is Lajosmizsén lakik és nem találkozunk túl sűrűn.Ezért örülök,hogy ti vagytok nekem és beszélhetek veletek még ha csak neten keresztül is.

Lola elolvastam ám az NR 5-öt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 09. - 13:15:00
Létrehozva: #25319

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 09. - 13:03:53) *
Most miért kellett már leégetni,hogy elmondtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam tegnap,hogy nem szándékos volt.

Ugyan már, ilyet én is csináltam korábban, nem baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért jót mosolyogtam rajta! Te amúgy küldtél már véletlenül saját magadnak levelet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak mert én igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 09. - 13:18:42
Létrehozva: #25320

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 09. - 13:11:33) *
Jó kis programok.
Kár,hogy én nem találkozok veletek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem sajnos nincs barátnőm itt ahol lakok pedig ilyen személyes,csajos csevegés időnként jó lenne mint amit ti majd tesztek szombaton.Csak egy barátnőm van de ő is Lajosmizsén lakik és nem találkozunk túl sűrűn.Ezért örülök,hogy ti vagytok nekem és beszélhetek veletek még ha csak neten keresztül is.

Lola elolvastam ám az NR 5-öt.

éééés? hogy tetszett?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1264 1265 1266 1267 1268 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
61 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (61 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: