![]() ![]() |
2010.03. 09. - 10:29:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Usi Estére olvasok IDM-et! |
|
|
|
2010.03. 09. - 10:30:10
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok csajok!
Ilyenkor elég üres a fórum.....( most vigyorogtunk az Edóval hogy ketten vagyunk fent és mi amúgy is csevegünk gmail-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )......mivel én délutános vagyok ezen a héten ,most olvastam vissza a tegnapit.Hát most mit mondjak.....nem érdekel túlzottan ez a nőnapi "kötelező " köszöntgetés.Melóban gyönyörű orchideát kaptunk , aminek anyukám nagyon örült ( neki adtam). Azt hiszem nehéz lesz elhitetni egy pasinak is azt , hogy tényleg rám figyel és azért köszönt fel nőnapon nem azért , mert muszály. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mostanában észre vettem magamon , hogy nagyon elítélő vagyok a hímneműekkel ( egy csak egy kivétel van ő az isteni Dave, aki elérhetetlen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Bocsi Neo és Tatu , nektek köszi a köszöntést! Usi : Gyönyörűséges képek! Nyami , nyami! Már a reggelem így indul a folytatás csak jobb lehet! Sok sikert az előadásodhoz! Vica: Valószínűleg ez egy ilyen tél! Minden hónapban beteg voltam , pedig én nem járok oviba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Szabcsi: Ez egy isteni vidi , rám is ilyen hatással volt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 10:30:15
Létrehozva:
|
|
|
Na és akkor most bukta volt, pont meglátta a főnök lánya hogy fórumozok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Így elköszönök, estére leszek! Pussz! |
|
|
|
2010.03. 09. - 10:39:59
Létrehozva:
|
|
|
jaja, jobbulást a mini módernek!!! Angie: hát igen, vicces itt bugyi-melltartó párosításban zuhi után ez a jelenet miközben DM-et hallgatok beszéd közben XD jaja a cukibogyó tanárbácsiról nincs kép a neten, kerestem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mondjuk nem az a tipikus húdejópasi, hanem aranyos, arányos, kedves, jókedvű, CUKI és jóindulatú és segítőkész!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) legrendesebb és legkedvencebb tanárom!!! *love, love, love* (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Usi Estére olvasok IDM-et! Szia Trixx! Sziasztok csajok! Ilyenkor elég üres a fórum.....( most vigyorogtunk az Edóval hogy ketten vagyunk fent és mi amúgy is csevegünk gmail-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )......mivel én délutános vagyok ezen a héten ,most olvastam vissza a tegnapit.Hát most mit mondjak.....nem érdekel túlzottan ez a nőnapi "kötelező " köszöntgetés.Melóban gyönyörű orchideát kaptunk , aminek anyukám nagyon örült ( neki adtam). Azt hiszem nehéz lesz elhitetni egy pasinak is azt , hogy tényleg rám figyel és azért köszönt fel nőnapon nem azért , mert muszály. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mostanában észre vettem magamon , hogy nagyon elítélő vagyok a hímneműekkel ( egy csak egy kivétel van ő az isteni Dave, aki elérhetetlen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). Bocsi Neo és Tatu , nektek köszi a köszöntést! Szia!!! Nem üres a fórum, csak én számláztam meg létszámoztam. Sorban hívtak a pasik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kis rendesek! A renitenseket meg én hívtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem azért jól estek a virágok és a puszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hiába, vagyunk 84-en és összesen 5 nőnemű egyed dolgozik az egész cégnél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 10:47:46
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hajaj! na akkor este olvass!!!!
én is vagyok még egy olyan 10 percet, mielőtt indulnék tesire - fákk de nincs kedvem leizzadni előadás előtt - így is eléggé izzasztó lesz a dolog! (mondtam már hogy gyűlölök nyilvánosság előtt beszélni?! XD) - jah a banda tiszteletére full feketében, hosszú bőrkabátban fogok besuhogni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 10:51:03
Létrehozva:
|
|
|
Na és akkor most bukta volt, pont meglátta a főnök lánya hogy fórumozok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így elköszönök, estére leszek! Pussz! ááááááááááááááá Trixx: hajaj! na akkor este olvass!!!! én is vagyok még egy olyan 10 percet, mielőtt indulnék tesire - fákk de nincs kedvem leizzadni előadás előtt - így is eléggé izzasztó lesz a dolog! (mondtam már hogy gyűlölök nyilvánosság előtt beszélni?! XD) - jah a banda tiszteletére full feketében, hosszú bőrkabátban fogok besuhogni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Huh, akár egy vámpír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egy kamionnal csajszi, aztán majd beszámolót kérünk, hogy hogy fogadták a dogád! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 11:03:59
Létrehozva:
|
|
|
ááááááááááááááá Huh, akár egy vámpír (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egy kamionnal csajszi, aztán majd beszámolót kérünk, hogy hogy fogadták a dogád! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, ez nem doga, hanem előadás, de mindegy XD na rohantam is és köszi a szurkot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 11:05:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Na igen ez isteni ha csak öten vagytok csajok!!!!!!!! Szerettem pasikkal dolgozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de most más a helyzet , 100 nőre jut 10 pasi kb.
Mode : Olvasgatok visszafelé és megütközött a szemem azon hogy szereted a bűbájosokat.Egyből írtam a Valicsnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üzenet : " Írd meg neki hogy úgy látszik ez a Wili fanok hóbórtja én is függő vagyok!!!!! " Hihetetlenek vagytok !!!!!! Én a magam részéről maradok Dave-slave! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi :Fekete hosszú bőkabát.... besuhansz... tiszta vámpíros sztori....már tisztára meghülyítettetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vegyétek bóknak!!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 09. - 11:17:01
Létrehozva:
|
|
|
hehe, ez nem doga, hanem előadás, de mindegy XD na rohantam is és köszi a szurkot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóóóó, nem vagyok képben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 11:36:55
Létrehozva:
|
|
|
hejj!
mindenki melóban? hehe. örülök Szabcsi, hogy szereted a Nouvelles-t, én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagyon. kah, Angie, és Dave-et is szeretem, akarom mondani ahogy írjuk a NR-t, egyre jobban beleszeretek, ha ez egyáltalán még lehetséges. jajj babuk, olyan szuper hetem lesz! ma este Jamie Winchesterre megyünk a morrisonsba, mert ingyen van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) meg mer tszeretem a kis husit, holnap csernus ad elő az egyetemen, alig várom, csütörtökön Angie, pénteken Vicus, tudjátok, a Moder barátnőm, megyek hozzájuk Dunanemtomhova dvd-t nézni (Angie, ez is csak miattad lehetséges (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) aztán szombaton jönnek fel az én legkedvencebb fórumcsajszijaim, vasárnap meg elvileg Caprinál vagyok. jeeee! jah, hétfőn, úgy tervezem, elviszem sétálni a nemzeti ünnepre a frissen pestre költözött legjobb fiúbarátomat és a párját. szeretem ezt a hetet. jah és jövő kedden lesz a dob+basszus következő felvétele a bárka színházban, és a kft a vendég, és elvileg aznap kapok pénzt, úgyhogy öröm van és boldogság mert ott tudok majd lenni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 11:55:53
Létrehozva:
|
|
|
hejj! mindenki melóban? hehe. örülök Szabcsi, hogy szereted a Nouvelles-t, én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagyon. kah, Angie, és Dave-et is szeretem, akarom mondani ahogy írjuk a NR-t, egyre jobban beleszeretek, ha ez egyáltalán még lehetséges. jajj babuk, olyan szuper hetem lesz! ma este Jamie Winchesterre megyünk a morrisonsba, mert ingyen van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) meg mer tszeretem a kis husit, holnap csernus ad elő az egyetemen, alig várom, csütörtökön Angie, pénteken Vicus, tudjátok, a Moder barátnőm, megyek hozzájuk Dunanemtomhova dvd-t nézni (Angie, ez is csak miattad lehetséges (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) aztán szombaton jönnek fel az én legkedvencebb fórumcsajszijaim, vasárnap meg elvileg Caprinál vagyok. jeeee! jah, hétfőn, úgy tervezem, elviszem sétálni a nemzeti ünnepre a frissen pestre költözött legjobb fiúbarátomat és a párját. szeretem ezt a hetet. jah és jövő kedden lesz a dob+basszus következő felvétele a bárka színházban, és a kft a vendég, és elvileg aznap kapok pénzt, úgyhogy öröm van és boldogság mert ott tudok majd lenni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hej Lolika! Isteni a programtervezeted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérek Csernusról véleményt! Légyszi!Gyönyörű nagy kutyaszemek (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! Bárka...KFT... hát te tudsz élni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ezek szerint semmi betegség csak fáradtság volt a tegnapi letargia.Hála az égnek...... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Kommenteltelek Claptonnál , bár igen sok kérdést vet még fel ez a kis szösszenet tőle..... Most elolvasom az ötödiket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 12:05:57
Létrehozva:
|
|
|
Hej Lolika! Isteni a programtervezeted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérek Csernusról véleményt! Légyszi!Gyönyörű nagy kutyaszemek (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! Bárka...KFT... hát te tudsz élni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ezek szerint semmi betegség csak fáradtság volt a tegnapi letargia.Hála az égnek...... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Kommenteltelek Claptonnál , bár igen sok kérdést vet még fel ez a kis szösszenet tőle..... Most elolvasom az ötödiket (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaja, semmi gond nem volt tegnap, csak nagyon kialvatlan voltam. azért este nyolctól éjjel kettőig nyomtuk a fickírást az ágyból... a progik sztem is remekek, imádom az ilyen heteket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csernusról tuti fogok áradozni, imádom a csávót! na, megyek, nézem a kommented, a Nouvelles-re is várom majd a reagokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 12:11:47
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi, kommentetlem a kommented (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.03. 09. - 12:35:17
Létrehozva:
|
|
|
Vica, megjött a Posta! Te fejjel lefelé címezted meg a borítékot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De bolond vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hejj! mindenki melóban? hehe. örülök Szabcsi, hogy szereted a Nouvelles-t, én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagyon. kah, Angie, és Dave-et is szeretem, akarom mondani ahogy írjuk a NR-t, egyre jobban beleszeretek, ha ez egyáltalán még lehetséges. jajj babuk, olyan szuper hetem lesz! ma este Jamie Winchesterre megyünk a morrisonsba, mert ingyen van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) meg mer tszeretem a kis husit, holnap csernus ad elő az egyetemen, alig várom, csütörtökön Angie, pénteken Vicus, tudjátok, a Moder barátnőm, megyek hozzájuk Dunanemtomhova dvd-t nézni (Angie, ez is csak miattad lehetséges (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) aztán szombaton jönnek fel az én legkedvencebb fórumcsajszijaim, vasárnap meg elvileg Caprinál vagyok. jeeee! jah, hétfőn, úgy tervezem, elviszem sétálni a nemzeti ünnepre a frissen pestre költözött legjobb fiúbarátomat és a párját. szeretem ezt a hetet. jah és jövő kedden lesz a dob+basszus következő felvétele a bárka színházban, és a kft a vendég, és elvileg aznap kapok pénzt, úgyhogy öröm van és boldogság mert ott tudok majd lenni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó szórakozást Jamie-hez, én is nagyon szeretem, de hát ilyen kehesen nem megyek sehová sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig tuti biztos isteni koncert lesz! Miért miattam lehetséges a dvdzés? Kimaradtam valamiből? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 12:43:41
Létrehozva:
|
|
|
Jó szórakozást Jamie-hez, én is nagyon szeretem, de hát ilyen kehesen nem megyek sehová sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig tuti biztos isteni koncert lesz! Miért miattam lehetséges a dvdzés? Kimaradtam valamiből? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) mert tőled vannak a dvd-k, te nyuszkó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jamiet imádom, csak az a baj, hogy ez ilyen csendesülős, én meg a metálosat szeretnék már, imádom a csávót. itt lakik amúgy a szomszéd háztömbben. |
|
|
|
2010.03. 09. - 12:53:00
Létrehozva:
|
|
|
mert tőled vannak a dvd-k, te nyuszkó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jamiet imádom, csak az a baj, hogy ez ilyen csendesülős, én meg a metálosat szeretnék már, imádom a csávót. itt lakik amúgy a szomszéd háztömbben. Ja, így már vágom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit fogtok nézni ha szabad megtudnom? Valami Depeche Mode nevű zenekar koncertfilmjeinek egyikét? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nálam a Wood and Strings mindent visz, annyira jó az a koncert lemez... ah.... |
|
|
|
2010.03. 09. - 13:03:53
Létrehozva:
|
|
|
Vica, megjött a Posta! Te fejjel lefelé címezted meg a borítékot? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De bolond vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó szórakozást Jamie-hez, én is nagyon szeretem, de hát ilyen kehesen nem megyek sehová sem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig tuti biztos isteni koncert lesz! Miért miattam lehetséges a dvdzés? Kimaradtam valamiből? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Most miért kellett már leégetni,hogy elmondtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam tegnap,hogy nem szándékos volt. Usi, az mókás lehet ahogy mászkálsz és magadban beszélsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A szuperszexi tanárbácsidról meg kérnénk képeket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vica, jobbulást szegény kis csajnak! Jó lenne, ha tényleg rendbe jönne!!! Köszi. jaja, jobbulást a mini módernek!!! Angie: hát igen, vicces itt bugyi-melltartó párosításban zuhi után ez a jelenet miközben DM-et hallgatok beszéd közben XD jaja a cukibogyó tanárbácsiról nincs kép a neten, kerestem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mondjuk nem az a tipikus húdejópasi, hanem aranyos, arányos, kedves, jókedvű, CUKI és jóindulatú és segítőkész!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) legrendesebb és legkedvencebb tanárom!!! *love, love, love* Neked is köszi. |
|
|
|
2010.03. 09. - 13:11:33
Létrehozva:
|
|
|
hejj! mindenki melóban? hehe. örülök Szabcsi, hogy szereted a Nouvelles-t, én is szeretem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nagyon. kah, Angie, és Dave-et is szeretem, akarom mondani ahogy írjuk a NR-t, egyre jobban beleszeretek, ha ez egyáltalán még lehetséges. jajj babuk, olyan szuper hetem lesz! ma este Jamie Winchesterre megyünk a morrisonsba, mert ingyen van (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) meg mer tszeretem a kis husit, holnap csernus ad elő az egyetemen, alig várom, csütörtökön Angie, pénteken Vicus, tudjátok, a Moder barátnőm, megyek hozzájuk Dunanemtomhova dvd-t nézni (Angie, ez is csak miattad lehetséges (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ) aztán szombaton jönnek fel az én legkedvencebb fórumcsajszijaim, vasárnap meg elvileg Caprinál vagyok. jeeee! jah, hétfőn, úgy tervezem, elviszem sétálni a nemzeti ünnepre a frissen pestre költözött legjobb fiúbarátomat és a párját. szeretem ezt a hetet. jah és jövő kedden lesz a dob+basszus következő felvétele a bárka színházban, és a kft a vendég, és elvileg aznap kapok pénzt, úgyhogy öröm van és boldogság mert ott tudok majd lenni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó kis programok. Kár,hogy én nem találkozok veletek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem sajnos nincs barátnőm itt ahol lakok pedig ilyen személyes,csajos csevegés időnként jó lenne mint amit ti majd tesztek szombaton.Csak egy barátnőm van de ő is Lajosmizsén lakik és nem találkozunk túl sűrűn.Ezért örülök,hogy ti vagytok nekem és beszélhetek veletek még ha csak neten keresztül is. Lola elolvastam ám az NR 5-öt. |
|
|
|
2010.03. 09. - 13:15:00
Létrehozva:
|
|
|
Most miért kellett már leégetni,hogy elmondtad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam tegnap,hogy nem szándékos volt. Ugyan már, ilyet én is csináltam korábban, nem baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért jót mosolyogtam rajta! Te amúgy küldtél már véletlenül saját magadnak levelet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak mert én igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 13:18:42
Létrehozva:
|
|
|
Jó kis programok. Kár,hogy én nem találkozok veletek. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nekem sajnos nincs barátnőm itt ahol lakok pedig ilyen személyes,csajos csevegés időnként jó lenne mint amit ti majd tesztek szombaton.Csak egy barátnőm van de ő is Lajosmizsén lakik és nem találkozunk túl sűrűn.Ezért örülök,hogy ti vagytok nekem és beszélhetek veletek még ha csak neten keresztül is. Lola elolvastam ám az NR 5-öt. éééés? hogy tetszett? |
|
|
|
![]() ![]() |