![]() ![]() |
2010.03. 09. - 13:21:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ugyan már, ilyet én is csináltam korábban, nem baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azért jót mosolyogtam rajta! Te amúgy küldtél már véletlenül saját magadnak levelet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak mert én igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondtam,hogy vigyorogni fogsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe pedig tökre örültem,hogy viszonylag szépen írtam a címzést erre látom,hogy fejjel lefelé tartottam a borítékot amikor megcímeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Magadnak küldtél levelet?Nem rég nekem is majdnem sikerült de aztán időben észbe kaptam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok! Usi Estére olvasok IDM-et! SziaTrixx. Már hiányoltalak. éééés? hogy tetszett? Hát persze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kül Lola én szomorkodva ömlengek,hogy mennyire örülök nektek te meg nem mondasz semmit. |
|
|
|
2010.03. 09. - 13:43:37
Létrehozva:
|
|
|
Mondtam,hogy vigyorogni fogsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe pedig tökre örültem,hogy viszonylag szépen írtam a címzést erre látom,hogy fejjel lefelé tartottam a borítékot amikor megcímeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Magadnak küldtél levelet?Nem rég nekem is majdnem sikerült de aztán időben észbe kaptam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem mindig szépen írtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mondom hogy nem zavart, hogy fejjel lefelé volt! És amúgy sikeresen feladtam magamnak nem is egyszer levelet, aztán néztem hogy a saját kézírásommal miért én kaptam meg a levelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 13:57:57
Létrehozva:
|
|
|
Angie: Na igen ez isteni ha csak öten vagytok csajok!!!!!!!! Szerettem pasikkal dolgozni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de most más a helyzet , 100 nőre jut 10 pasi kb. Mode : Olvasgatok visszafelé és megütközött a szemem azon hogy szereted a bűbájosokat.Egyből írtam a Valicsnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üzenet : " Írd meg neki hogy úgy látszik ez a Wili fanok hóbórtja én is függő vagyok!!!!! " Hihetetlenek vagytok !!!!!! Én a magam részéről maradok Dave-slave! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi :Fekete hosszú bőkabát.... besuhansz... tiszta vámpíros sztori....már tisztára meghülyítettetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vegyétek bóknak!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 14:11:54
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 14:33:58
Létrehozva:
|
|
|
Egetrengetően bitang jó lett életem első krumplifőzeléke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Simogatja a hasam belülről, nyami!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 09. - 14:44:05
Létrehozva:
|
|
|
Egetrengetően bitang jó lett életem első krumplifőzeléke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Simogatja a hasam belülről, nyami!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gratulálok!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 14:50:13
Létrehozva:
|
|
|
Egetrengetően bitang jó lett életem első krumplifőzeléke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Simogatja a hasam belülről, nyami!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ügyi vagy. Az én első krumplifőzelékem olyan savanyú lett az ecettől mert annyit tettem bele,hogy az egészet ki kellett dobni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem mindig szépen írtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mondom hogy nem zavart, hogy fejjel lefelé volt! És amúgy sikeresen feladtam magamnak nem is egyszer levelet, aztán néztem hogy a saját kézírásommal miért én kaptam meg a levelet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh köszi de néha elképedek magamon milyen rusnyán írok aztán meg valamikor olyan szépen.Lehet az is befolyásolja mennyire fáradt a kezem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval megkaptad a saját leveled... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap délután meg lesz az elfoglaltságom.....szülői értekezletre megyek (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) ott ülök majd vagy két órát ha nem többet |
|
|
|
2010.03. 09. - 15:16:11
Létrehozva:
|
|
|
Ügyi vagy. Az én első krumplifőzelékem olyan savanyú lett az ecettől mert annyit tettem bele,hogy az egészet ki kellett dobni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én az első tökfőzelékkel jártam így XD azóta nagyon kevés ecetet adok mindenhez. |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:15:52
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hazaértem melóból. Huh mennyi Dave! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:18:20
Létrehozva:
|
|
|
jáhááá sziasztok!
na ide is feljutottam végre. bakker, hogy mindenki engem akar! XD na a jól sikerült DM-es prezentációmnak (ami mint tudjuk Angie előadást jelent! XD) örömére NÉZZÉTEK MIM VAN NEKTEEEEK!!!!!!!!!!! Royal Albert Hall - LHN !!!!!!!!!!!!! csapjatok le rá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is most töltöm bár nekem évekbe fog telni ezzel a sebességgel míg lejön. oh fákk, nem tom bemenjek-e a vámpíros órámra. zokni vagyok! előadásom után 5 percig kerestem a telefonom, ami a zsebemben volt! XDDDD Szabcsi: örülök, hogy tetszettek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt tolok még párat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: jó neked! nekem a szombati bulit és a jövő heti Rammstein koncertet leszámítva kurva szar 2 hetem lesz. |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:20:20
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Usi én már töltöm, most kaptam meg a linket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:20:26
Létrehozva:
|
|
|
Ezt a képet NAGYON imádom!!!! egyszerre olyan elgondolkodott, szexi, szomorú és magányos!!! Gyere bébi, hadd vigasztaljalak meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://img7.imageshack.us/img7/7503/cap210.jpg) na ez meg a párja!!!!!!!!!!!!! Mondtam már, hogy ULTRA-Dave a kedvencem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg a mostani? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:http://img7.imageshack.us/img7/796/cap220.jpg) |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:22:03
Létrehozva:
|
|
|
jáhááá sziasztok! na ide is feljutottam végre. bakker, hogy mindenki engem akar! XD na a jól sikerült DM-es prezentációmnak (ami mint tudjuk Angie előadást jelent! XD) örömére NÉZZÉTEK MIM VAN NEKTEEEEK!!!!!!!!!!! Royal Albert Hall - LHN !!!!!!!!!!!!! csapjatok le rá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is most töltöm bár nekem évekbe fog telni ezzel a sebességgel míg lejön. oh fákk, nem tom bemenjek-e a vámpíros órámra. zokni vagyok! előadásom után 5 percig kerestem a telefonom, ami a zsebemben volt! XDDDD Szabcsi: örülök, hogy tetszettek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt tolok még párat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola: jó neked! nekem a szombati bulit és a jövő heti Rammstein koncertet leszámítva kurva szar 2 hetem lesz. Kösziiiiiiiiiiiiiiiiii Usi, nekem 19 percet ír. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:31:25
Létrehozva:
|
|
|
Ezt a képet NAGYON imádom!!!! egyszerre olyan elgondolkodott, szexi, szomorú és magányos!!! Gyere bébi, hadd vigasztaljalak meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://img7.imageshack.us/img7/7503/cap210.jpg) na ez meg a párja!!!!!!!!!!!!! Mondtam már, hogy ULTRA-Dave a kedvencem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg a mostani? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:http://img7.imageshack.us/img7/796/cap220.jpg) HEhehe.. és milyen jó a pólója (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:31:54
Létrehozva:
|
|
|
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiii Usi, nekem 19 percet ír. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen 19-et??? hjájj azt nem is mondtam, hogy tesi után öltözés közben a másik bakancsfűzőm is elszakadt - anyjukat, hogy kispórolnak már mindenből anyagot!!! - de hazafelé vettem újat, most aplikálom fel. Capri: jah gratula a főzelékedhez!!! - én hétvégén ettem azt, anyu csinálta - nyammm imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most kb. így áll a hajam az egyetemtől! XD (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/DVD22.jpg) |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:33:54
Létrehozva:
|
|
|
szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen 19-et??? hjájj azt nem is mondtam, hogy tesi után öltözés közben a másik bakancsfűzőm is elszakadt - anyjukat, hogy kispórolnak már mindenből anyagot!!! - de hazafelé vettem újat, most aplikálom fel. Capri: jah gratula a főzelékedhez!!! - én hétvégén ettem azt, anyu csinálta - nyammm imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most kb. így áll a hajam az egyetemtől! XD (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/DVD22.jpg) Hát a letöltésre ír ki 19 percet amit belinkeltél. He-he ez a haj. XDXD |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:39:55
Létrehozva:
|
|
|
szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) milyen 19-et??? hjájj azt nem is mondtam, hogy tesi után öltözés közben a másik bakancsfűzőm is elszakadt - anyjukat, hogy kispórolnak már mindenből anyagot!!! - de hazafelé vettem újat, most aplikálom fel. Capri: jah gratula a főzelékedhez!!! - én hétvégén ettem azt, anyu csinálta - nyammm imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most kb. így áll a hajam az egyetemtől! XD (IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/DVD22.jpg) mint aki a 220-ba nyúlt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:41:35
Létrehozva:
|
|
|
Ez az LHN ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Special guest Alan Wilder ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ meghaltaaam És a végén az a "Köszönjük Alan" bekiabálás...úúúristen!!!!! Hát nem hiába, a magyar rajongók.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÁÁÁ de még én hogy fogom neki köszönni |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:47:08
Létrehozva:
|
|
|
Ez az LHN ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Special guest Alan Wilder ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ meghaltaaam meg ne halj mert férjhez kell menned áprilisban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |