![]() ![]() |
2010.03. 09. - 17:47:49
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Trixx: hogy annyit kell várnod míg elkezdi? vagy annyi perc van még hátra a letöltésből?
(bocs, szét vagyok csúszva) na én is kivi leszek rá. már kb. a negyedénél tart a letöltés (csak ne szakadjon meg addig a netem!!!) |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:53:08
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hogy annyit kell várnod míg elkezdi? vagy annyi perc van még hátra a letöltésből? (bocs, szét vagyok csúszva) na én is kivi leszek rá. már kb. a negyedénél tart a letöltés (csak ne szakadjon meg addig a netem!!!) 19 perc alatt töltötte le. Na basszus most meg nem tudom megnézni, mert Zolim elaludt itt mellettem. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Most visszaolvasok (márc 5-nél járok), utána IDMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. Már nagyon várom. |
|
|
|
2010.03. 09. - 17:55:18
Létrehozva:
|
|
|
Trixx akkor az gyorsan ment.
hehe nekem meg a lányom aludt el. |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:01:19
Létrehozva:
|
|
|
Trixx akkor az gyorsan ment. hehe nekem meg a lányom aludt el. Akkor alszanak a dárgáink. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj nem is mondtam. Meséltem Zolinak a szövegedet: hercsula, meg Kramcsák néni. Két napig ezen röhögtünk. Azóta így szól hozzám: na gyere te hercsula. Én meg: nem lehet itt van Kramcsák néni. Aztán röhögünk ezerrel. Szóval nagyon király duma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:05:57
Létrehozva:
|
|
|
Akkor alszanak a dárgáink. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaj nem is mondtam. Meséltem Zolinak a szövegedet: hercsula, meg Kramcsák néni. Két napig ezen röhögtünk. Azóta így szól hozzám: na gyere te hercsula. Én meg: nem lehet itt van Kramcsák néni. Aztán röhögünk ezerrel. Szóval nagyon király duma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök,hogy tetszik a férjednek meg neked is a duma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mondta a férjed,hogy milyen hibbant nővel(velem) beszélgetsz a neten? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül ezt a kramcsák nénit egy könyvben olvastam amit egy négy gyerekes család anya írt a terhességről.Amikor a Petrát vártam elég sok könyvet olvastam a kismamaságról és ez amit az imént említettem a tetszett a legjobban.A csaj olyan humorral írt és olyan szöveget eresztett el benne,hogy végig röhögtem a könyvet. |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:10:29
Létrehozva:
|
|
|
Usi gratula a prezentációdhoz!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudtam én, hogy menni fog, mint az ágyba vizelés! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És hát így is lett!!!!
Tényleg nem találtad a mobilod? Miért nem hívattad fel magad az egyik csoporttársaddal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig így szoktam megkeresni a telefonom ha nem találom, felhívatom magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyors és hatékony módszer! THX az LHN-t, már töltöm, de ez a mobilnet ez pocsék lassú... 1 óra, 11 perc van hátra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem baj, addig Martin 2. szóló lemezével szórakoztatom magam, amit kölcsön kaptam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eddig nem sokat hallgattam, de tegnap rájöttem, hogy milyen állati!!!!!!!!!! Pont Loverman szól... ááááááááááááááááááááááááááááááááááá |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:11:20
Létrehozva:
|
|
|
Örülök,hogy tetszik a férjednek meg neked is a duma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mondta a férjed,hogy milyen hibbant nővel(velem) beszélgetsz a neten? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dehogy mondta. Nagyon bejött neki a szöveged. Különben is minden Mode-ost szeret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:14:02
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy mondta. Nagyon bejött neki a szöveged. Különben is minden Mode-ost szeret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az előző hsz-omhoz még írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:16:36
Létrehozva:
|
|
|
akkor jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az előző hsz-omhoz még írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti király könyv lehetett! Kismamáknak szóló könyveben Kramcsák néni? Nagyon jó fej lehet a szerző. Amúgy én azt hittem ez valami kecskeméti duma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:16:38
Létrehozva:
|
|
|
Usi gratula a prezentációdhoz!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudtam én, hogy menni fog, mint az ágyba vizelés! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És hát így is lett!!!! Tényleg nem találtad a mobilod? Miért nem hívattad fel magad az egyik csoporttársaddal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig így szoktam megkeresni a telefonom ha nem találom, felhívatom magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyors és hatékony módszer! THX az LHN-t, már töltöm, de ez a mobilnet ez pocsék lassú... 1 óra, 11 perc van hátra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem baj, addig Martin 2. szóló lemezével szórakoztatom magam, amit kölcsön kaptam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eddig nem sokat hallgattam, de tegnap rájöttem, hogy milyen állati!!!!!!!!!! Pont Loverman szól... ááááááááááááááááááááááááááááááááááá hehe nekem nem egy órába telne hanem egy napba és elfogyna az energiánk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Usi én is gratula a prezentációhoz. |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:18:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Újabb álmatlan éjszaka... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ha már hiányoltuk a díjakat, tessék: Depeche Mode have won the award for "Best International Group - Rock / Pop" at the 2010 ECHO Awards in Germany! Also nominated in the same category were U2, A-ha, Black Eyed Peas and Gossip. Martin and Fletch were at the ceremonies to accept the award. Below is a snippet of the live web stream, with the boys accepting the award. http://media.depechemode.com/dm_echo_20100304.mp4 Angeeeeeeeee itt milyen édi volt Mart. Ahhhhhhhhhhh megzabbantom. (Még csak most láttam, mert egy pár napig nem kapcsoltam be a gépet, le vagyok maradva) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:19:01
Létrehozva:
|
|
|
Tuti király könyv lehetett! Kismamáknak szóló könyveben Kramcsák néni? Nagyon jó fej lehet a szerző. Az tényleg. Ha jól rémlik az a címe,hogy Barátnőim a terhességről.A komoly dolgokat(pl.szülés és az utána lévő tortúrák) is próbálta úgy írni,hogy az ember lánya ne rémüljön halálra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe a hercsulát azt az otthoni szomszédom kollégájától hallottam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:23:34
Létrehozva:
|
|
|
Usi gratula a prezentációdhoz!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudtam én, hogy menni fog, mint az ágyba vizelés! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) És hát így is lett!!!! Tényleg nem találtad a mobilod? Miért nem hívattad fel magad az egyik csoporttársaddal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindig így szoktam megkeresni a telefonom ha nem találom, felhívatom magam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyors és hatékony módszer! THX az LHN-t, már töltöm, de ez a mobilnet ez pocsék lassú... 1 óra, 11 perc van hátra (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem baj, addig Martin 2. szóló lemezével szórakoztatom magam, amit kölcsön kaptam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eddig nem sokat hallgattam, de tegnap rájöttem, hogy milyen állati!!!!!!!!!! Pont Loverman szól... ááááááááááááááááááááááááááááááááááá köszi! XD na azért ennyire nem vagyok lökött XD felhívattam magam, de le voltam halkítva XD szóval ennyit erről a mode-szerről! XD ja és azt elfelejtettem mondani, hogy a prezentációs órám előtt ugye tesi volt és súlyzóztunk kicsit fitness-szel vagy mivel összekötve és na melyik számnak a mixe csendült fel egy idő után? hát a Strangelove-é! XD és pár héttel ezelőtt az Induljon a banzái volt belekeverve a mixbe XD énekelve tornáztam XD nekem mindjárt a háromnegyedénél van a letöltés! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:31:18
Létrehozva:
|
|
|
Usi jó lehetett a Strangelove mixére tornázni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 09. - 18:32:11
Létrehozva:
|
|
|
nekem mindjárt a háromnegyedénél van a letöltés! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajrá-hajrá! Ahhhhhhh én de bosszús vagyok hogy nem nézhetem. Érbresztő Zoliiiiiiiiiiiiiiii! Hagy nézzek már Mode-ot! De nem keltem fel, mert akkor mindig bosszús, és egész estére úgy is maradna. |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:35:49
Létrehozva:
|
|
|
Trixx zavarná a férjedet ha néznéd?Vagy inkább az,hogy annyira hangosan tennéd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sikongatnál ha meglátnád Martint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:39:21
Létrehozva:
|
|
|
Ezeket a virágokat kaptam nőnapra tegnap, már kicsit megkókadtak ma reggelre a melegben, de azért még szépek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angeeeeeeeee itt milyen édi volt Mart. Ahhhhhhhhhhh megzabbantom. (Még csak most láttam, mert egy pár napig nem kapcsoltam be a gépet, le vagyok maradva) Igen, nagyon ari volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
DSCF3848_resize.JPG ( 139.35K )
Letöltések száma: 1
DSCF3849_resize.JPG ( 100.16K )
Letöltések száma: 0
DSCF3850_resize.JPG ( 82.05K )
DSCF3851_resize.JPG ( 120.03K )
DSCF3852_resize.JPG ( 108.4K )
Letöltések száma: 1
DSCF3853_resize.JPG ( 107.37K )
DSCF3854_resize.JPG ( 111.51K )
Letöltések száma: 0 |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:39:23
Létrehozva:
|
|
|
Trixx zavarná a férjedet ha néznéd?Vagy inkább az,hogy annyira hangosan tennéd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zavarná még halkan is. Már a gépelés hangja is zavarja, de ez van. Basszus elszállt az előző hsz-om. Kivágott a főoldalra. Kapja be a net! |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:39:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie nagyon szépek a virágaid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én meg nem kaptam az embertől ma se semmit mert úgy mint tegnap is elfelejtette. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:40:10
Létrehozva:
|
|
|
Trixx zavarná a férjedet ha néznéd?Vagy inkább az,hogy annyira hangosan tennéd? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sikongatnál ha meglátnád Martint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Előtte nem sikongatnék, de a nyálam az csorogna biztosan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |