![]() ![]() |
2010.03. 09. - 18:41:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zavarná még halkan is. Már a gépelés hangja is zavarja, de ez van. Basszus elszállt az előző hsz-om. Kivágott a főoldalra. Kapja be a net! Hát akkor várnod kell a koncert nézéssel. Előtte nem sikongatnék, de a nyálam az csorogna biztosan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:42:02
Létrehozva:
|
|
|
Szépek a virágaid Ange.
Én is kaptam Nárciszt. Akarom írni Jácintot. Fincsi illatosat. Meg egy fülbevalót az uramtól. Péteken elhagytam a kedvencem, aztán nőnapra kaptam másikat. Cukor az uram! |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:43:06
Létrehozva:
|
|
|
Hajrá-hajrá! Ahhhhhhh én de bosszús vagyok hogy nem nézhetem. Érbresztő Zoliiiiiiiiiiiiiiii! Hagy nézzek már Mode-ot! De nem keltem fel, mert akkor mindig bosszús, és egész estére úgy is maradna. 99% Bébi, az LHN csak hangfelvétel... Angie: szépek a virágaid!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:43:55
Létrehozva:
|
|
|
Angie nagyon szépek a virágaid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg nem kaptam az embertől ma se semmit mert úgy mint tegnap is elfelejtette. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor én küldök Neked egy cuppantósat! Nőnapra! |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:44:30
Létrehozva:
|
|
|
köszi! XD na azért ennyire nem vagyok lökött XD felhívattam magam, de le voltam halkítva XD szóval ennyit erről a mode-szerről! XD ja és azt elfelejtettem mondani, hogy a prezentációs órám előtt ugye tesi volt és súlyzóztunk kicsit fitness-szel vagy mivel összekötve és na melyik számnak a mixe csendült fel egy idő után? hát a Strangelove-é! XD és pár héttel ezelőtt az Induljon a banzái volt belekeverve a mixbe XD énekelve tornáztam XD nekem mindjárt a háromnegyedénél van a letöltés! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, akkor csak a rezgés segít, mondjuk én nagyon ritkán szoktam magam lehalkítani, mert mindig akar valaki, aztán volt már, hogy a wc-re is vittem a mobilom, mert hát Murphy, hogy biztos akkor keresett valami hímnemű létszámjelentéssel vagy ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán ha egyszer nem veszed fel a mobilt megsértődnek ezek a drága manócskák, persze fordítva én hívhatom tizenötször is, de egyszer sem hívnak vissza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Férfiak... Jó ez a torna óra így kellene nekem is! |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:45:26
Létrehozva:
|
|
|
99% Bébi, az LHN csak hangfelvétel... Angie: szépek a virágaid!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pfffffffffff tényleg mp4!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Így jár az aki siet, nem olvas rendesen! |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:45:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie nagyon szépek a virágaid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg nem kaptam az embertől ma se semmit mert úgy mint tegnap is elfelejtette. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszi! Jézusom vica, hát virtuálisan lebaszarintom Gahan Gézát!!!!!!!!!!!!!!! EJNYE!!!! |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:46:18
Létrehozva:
|
|
|
Trixx a te urad cukor az enyém meg.....eh már úgy látszik egy rohadt tábla csokit is elfelejt venni nekem.Úgy látszik nekem csak a mosás,főzés,takarítás,gyereknevelés jár. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.03. 09. - 18:46:26
Létrehozva:
|
|
|
99% Bébi, az LHN csak hangfelvétel... Angie: szépek a virágaid!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam 71% (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köcce, remélem még holnap kitart a csokor is! |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:49:09
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor én küldök Neked egy cuppantósat! Nőnapra! Köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Köszi! Jézusom vica, hát virtuálisan lebaszarintom Gahan Gézát!!!!!!!!!!!!!!! EJNYE!!!! van ez így...oké akkor vegyük úgy,hogy lecseszted |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:49:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 09. - 18:50:25
Létrehozva:
|
|
|
Trixx a te urad cukor az enyém meg.....eh már úgy látszik egy rohadt tábla csokit elfelejt venni nekem.Úgy látszik nekem csak a mosás,főzés,takarítás,gyereknevelés jár. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem csak az jár!!!!!!!! De sajna a férfiak ilyenek. Nálunk az az előnye, hogy nőnapkor van Zoltán nap, így nem tudja nem megjegyezni. Meg aztán mindig megbeszéljük milyen virágot vesz a munkahelyre, anyukájának stb, szóval terítéken van, így nem tudja elfelejteni. Az én Zolim meg a névnapomat nem jegyzi meg 10 éve!!!!!!!!!!!!!!! Azt sem tudja milyen évszakban van! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De én nem szarozok, erősen célzok rá.... Ezt szeretnéééééééééék, meg azt................. |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:52:50
Létrehozva:
|
|
|
Tőlem is kapsz puszikát és egy hatalmas ölelést is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszönöm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem csak az jár!!!!!!!! De sajna a férfiak ilyenek. Nálunk az az előnye, hogy nőnapkor van Zoltán nap, így nem tudja nem megjegyezni. Meg aztán mindig megbeszéljük milyen virágot vesz a munkahelyre, anyukájának stb, szóval terítéken van, így nem tudja elfelejteni. Az én Zolim meg a névnapomat nem jegyzi meg 10 éve!!!!!!!!!!!!!!! Azt sem tudja milyen évszakban van! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De én nem szarozok, erősen célzok rá.... Ezt szeretnéééééééééék, meg azt................. férfiak.... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) hehe jól teszed,hogy célozgatsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:54:21
Létrehozva:
|
|
|
Férfiaktól mit várjunk Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tisztelet persze a kivételnek... |
|
|
|
2010.03. 09. - 18:55:58
Létrehozva:
|
|
|
kül erről a koncertről amit most szedegettek lefelé egyszer már nem rég volt fenn link nem?Rosszul emlékszem? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.03. 09. - 18:58:02
Létrehozva:
|
|
|
kül erről a koncertről amit most szedegettek lefelé egyszer már nem rég volt fenn link nem?Rosszul emlékszem? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De igen, volt már, leszedtem azt is, meg ezt is. Azt hiszem azt meg Neo rakte be ide. köszönöm (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) férfiak.... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) hehe jól teszed,hogy célozgatsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaja, inkább így tudom le, mint hogy megsértődjek. Beletörődtem hogy így működik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:01:22
Létrehozva:
|
|
|
Férfiaktól mit várjunk Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tisztelet persze a kivételnek... Na igen mit várjunk....de azért rosszul esik kicsit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most már ne is hozzon semmit mert azért se kell. Dave biztos vitt valami kórót az asszonynak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De igen, volt már, leszedtem azt is, meg ezt is. Azt hiszem azt meg Neo rakte be ide. Jaja, inkább így tudom le, mint hogy megsértődjek. Beletörődtem hogy így működik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) akkor ez mitől másabb felvétel mint a másik? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Csak az az érdekes,hogy mikor udvarolnak nekünk és akarnak valamit akkor nem felejtenek el virágot venni?Akkor bezzeg kazlakkal jönnek és azt se tudják hogyan kedveskedjenek. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:02:37
Létrehozva:
|
|
|
Na igen mit várjunk....de azért rosszul esik kicsit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most már ne is hozzon semmit mert azért se kell. Dave biztos vitt valami kórót az asszonynak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kórót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veheheh XD Hát elhiszem, hogy rosszul esik, nekem is rosszul esne. Én már hetekkel ezelőtt azt hajtogattam, hogy úgysem hoznak semmit a fiúk. Egy fiú volt, aki rendes volt, és körbejárta az osztályt, minden lánynak adott egy Sport szeletet. Azon kívül a férfi tanárok is voltak olyan "rendesek", és mondták..aha...a földrajz tanár mondta, a többi nem. Hülye bunkó férfiak.... Na igen mit várjunk....de azért rosszul esik kicsit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most már ne is hozzon semmit mert azért se kell. Dave biztos vitt valami kórót az asszonynak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor ez mitől másabb felvétel mint a másik? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Csak az az érdekes,hogy mikor udvarolnak nekünk és akarnak valamit akkor nem felejtenek el virágot venni?Akkor bezzeg kazlakkal jönnek és azt se tudják hogyan kedveskedjenek. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) A másikat egy rajongó vette fel, ez a hivatalos LHN. Na igen... ha kell valami aztán akkor megy a seggnyalás rendesen. Túl büszkék magukra az a helyzet. |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:05:53
Létrehozva:
|
|
|
Mode köszi most már értem.
mindegy így jártam....valentin nap,nőnap.....ilyen nap,olyan nap...holnap szerda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az én férjem is az udvarlós korszakában tudott virágot hozni meg vacsorára hívni...most meg...elvisz vacsorázni...ha kérem (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:07:43
Létrehozva:
|
|
|
Mode köszi most már értem. mindegy így jártam....valentin nap,nőnap.....ilyen nap,olyan nap...holnap szerda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokan azt hitték, hogy az az LHN, de hát nem az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként írom ám a fickedet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Holnap szerda, igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jövő hét szombaton pedig dM buli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |