![]() ![]() |
2010.03. 09. - 19:22:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja a férfiak és a wc ülőke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindig felhajtva hagyják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de tudok haragudni érte |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:23:59
Létrehozva:
|
|
|
edó mellett balról mert direkt úgy kértem usitól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hosszú barna hajú és hullámos, ami neked kellene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó mellet nem a királylány nyalogatja az anacondát? Vagy már van újabb verzió? Persze ha jól azonosítottam be Edót....... Szőke szép kékszemű.... |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:25:22
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Rendben van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jantar: Köszönöm szépen, de már nincs frufrum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként élőbe kicsikét más vagyok ám XD Csak hát nem vagyok jó fotómodell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor még jobb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na...remélem az én férjem is magától áll majd neki porszívózni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Alan majd kiporszívózik időnként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De jó neked. Az enyémet azért noszogatni kell! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy kicsit. Persze ha akar valamit akkor: "Cica elmosogatok jó?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akar valamit....hancúrozni mondjuk akkor elmosogat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:25:34
Létrehozva:
|
|
|
hehe Alan majd kiporszívózik időnként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, nálam meg Martin! Kezdhetne a hercsulámmal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:26:43
Létrehozva:
|
|
|
hehe Alan majd kiporszívózik időnként (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akar valamit....hancúrozni mondjuk akkor elmosogat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehhehe XD |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:27:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 09. - 19:27:30
Létrehozva:
|
|
|
Oké, nálam meg Martin! Kezdhetne a hercsulámmal! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) whehehe Trixx (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól megporszívózna apropó ma ettem Martinét.....kapucínert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:27:38
Létrehozva:
|
|
|
Csak az az érdekes,hogy mikor udvarolnak nekünk és akarnak valamit akkor nem felejtenek el virágot venni?Akkor bezzeg kazlakkal jönnek és azt se tudják hogyan kedveskedjenek. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Az a baj, hogy aztán ez elmúlik, mert megszokottá válik, hogy mindig ott vagy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg hát már nincsen kihívás, hiszen ott vagy vele... persze azért vannak kivételek, mondjuk minden milliomodik pasi nem ilyen. |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:28:10
Létrehozva:
|
|
|
Martin és Alan a szívem csücske
trixx Edó igen ő szőke szép kék szemű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:28:17
Létrehozva:
|
|
|
jantar egyébként ez a képen nem látszik, de van valamim ami Isten ajándéka XD
Majd Alannek megmutatom xD |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:31:14
Létrehozva:
|
|
|
Mode isten ajándéka és megmutatod Alan-ek....a nunid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az a baj, hogy aztán ez elmúlik, mert megszokottá válik, hogy mindig ott vagy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg hát már nincsen kihívás, hiszen ott vagy vele... persze azért vannak kivételek, mondjuk minden milliomodik pasi nem ilyen. kivétel mondjuk Dave (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) na tőle tuti kaptam volna virágot...kardvirágot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:31:37
Létrehozva:
|
|
|
Mode isten ajándéka és megmutatod Alan-ek....a nunid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neeeeem XDDD Nem arra gondoltam XD Persze azt is láthatja de mást vetkőzés nélkül is látni fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:31:38
Létrehozva:
|
|
|
Martin és Alan a szívem csücske trixx Edó igen ő szőke szép kék szemű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar meg a szép a barna hajú! Martin az én szívem csücske is. Olyan szép lelke van. Szerintem. |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:33:15
Létrehozva:
|
|
|
párkapcsolatban is úgy kell élni mint gyereként pl. ahogy kosztolányi is ír róla akarsz-e játszani című versében nagyon szeretem a párkapcsolat efféle meghatározását ill. megközelítését (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 09. - 19:33:49
Létrehozva:
|
|
|
Mode mi az amit láthat vetkőzés nélkül is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 09. - 19:35:13
Létrehozva:
|
|
|
Az a baj, hogy aztán ez elmúlik, mert megszokottá válik, hogy mindig ott vagy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Meg hát már nincsen kihívás, hiszen ott vagy vele... persze azért vannak kivételek, mondjuk minden milliomodik pasi nem ilyen. Egyébként valamilyen szinten azért fenn lehet tartani ezt a figyelmességet. Legalább is nálunk működik, oda-vissza. És fontos is. Persze az irreális elvárás, ne legyen megszokás, mert előbb utóbb az lesz. Nem szabad azt várni hogy minden olyan legyen mint az elején, mert akkor nagyot csalódik az ember lánya. Szerintem. |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:35:58
Létrehozva:
|
|
|
Mode mi az amit láthat vetkőzés nélkül is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A dekoltázsom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg anyám, de az egész család le van döbbenve, hogy honnan örököltem ilyen ciciket xD Hát én meg aztán végképp nem tudom, de lesz mire használni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:38:00
Létrehozva:
|
|
|
hát igen Trixx ahogy haladnak az évek a kapcsolatban nem lehet elvárni,hogy úgy lángoljon mint az elején.
|
|
|
|
2010.03. 09. - 19:39:22
Létrehozva:
|
|
|
párkapcsolatban is úgy kell élni mint gyereként pl. ahogy kosztolányi is ír róla akarsz-e játszani című versében nagyon szeretem a párkapcsolat efféle meghatározását ill. megközelítését (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha jól emlékeszm már beszúrtad azt a verset ide igaz? El is gondolkodtam rajta. Vagy máshol olvastam? Mindegy. Mi nagyon jól tudunk együtt játszani. Na nem úgy, nem kell mindig rosszra gondolni. Rengeteget röhögünk együtt. Mostanság a hercsulán.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A dekoltázsom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg anyám, de az egész család le van döbbenve, hogy honnan örököltem ilyen ciciket xD Hát én meg aztán végképp nem tudom, de lesz mire használni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az biztos! Használd is ki! Van egy pár figura............... |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:40:04
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=niiGAzI79WI erre a nőre úgy rávágnék :S mit fogdossa ezt a szépséget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye capri? trixx?
|
|
|
|
![]() ![]() |