![]() ![]() |
2010.03. 09. - 19:40:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na, mi a helyzetkép? LHN-eztek? Már végighallgattam párszor, MYM-ről kaptam, le asszem talán egy hete? Lövésem sincs... éhes vagyok!XD
|
|
|
|
2010.03. 09. - 19:40:41
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A dekoltázsom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg anyám, de az egész család le van döbbenve, hogy honnan örököltem ilyen ciciket xD Hát én meg aztán végképp nem tudom, de lesz mire használni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe jó kivágott felsőben mész a koncertre és majd domborítasz egyet az első sorban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan-ek kiesne a szeme a zsenge,feszes cicijeid látványától (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:41:39
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A dekoltázsom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg anyám, de az egész család le van döbbenve, hogy honnan örököltem ilyen ciciket xD Hát én meg aztán végképp nem tudom, de lesz mire használni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalább lesz mit kirakni alan előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:42:31
Létrehozva:
|
|
|
hülye a netem XD
|
|
|
|
2010.03. 09. - 19:43:42
Létrehozva:
|
|
|
Mode csak nehogy aztán Alan elfelejtse a szöveget amikor meglátja cicmancijaidat kivillanni a ruhádból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 09. - 19:43:55
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica: Mondta anyám, hogy majd keresünk valami jó felsőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látszik nem ellenzi a dolgot XD Hát remélem nem csak kiesne, hanem ki is esik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán majd én összeszedem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jantar: ugye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe XDD |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:44:00
Létrehozva:
|
|
|
martin olyan szépen beszél németül és anyanyelven is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon bírom a stílusát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 09. - 19:44:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 09. - 19:45:23
Létrehozva:
|
|
|
Mode csak nehogy aztán Alan elfelejtse a szöveget amikor meglátja cicmancijaidat kivillanni a ruhádból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ááá már hangosan röhögök (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ha elfelejti akkor meg majd fölmegyek a színpadra aztán segítek neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) martin olyan szépen beszél németül és anyanyelven is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon bírom a stílusát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja tényleg szépen beszél németül, értettem amit mond. Pedig nem szoktam érteni ha valaki németül hadolál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:45:30
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=niiGAzI79WI erre a nőre úgy rávágnék :S mit fogdossa ezt a szépséget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugye capri? trixx? De bizony rá! A kis k... Ne fogdossa! Ő a miénk! És milyen drága ezen a vidin Mart! Ahhhhhhhhhh tényleg egy szépség! |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:47:32
Létrehozva:
|
|
|
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Mondta anyám, hogy majd keresünk valami jó felsőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látszik nem ellenzi a dolgot XD Hát remélem nem csak kiesne, hanem ki is esik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán majd én összeszedem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jantar: ugye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe XDD majd azt lehetne látni,hogy futkosna szedegeted Alan szemeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ááá már hangosan röhögök (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ha elfelejti akkor meg majd fölmegyek a színpadra aztán segítek neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja tényleg szépen beszél németül, értettem amit mond. Pedig nem szoktam érteni ha valaki németül hadolál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja azt ahogy közelítenél a színpad felé elájulna az izgalomtól szegényke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:48:09
Létrehozva:
|
|
|
majd azt lehetne látni,hogy futkosna szedegeted Alan szemeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közbe meg majd a valogamat is kinyomom neki xDDDDDDDDDDDDDDD jajj istenem de rég röhögtem ilyen jót (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) majd azt lehetne látni,hogy futkosna szedegeted Alan szemeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja azt ahogy közelítenél a színpad felé elájulna az izgalomtól szegényke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ehhh akkor jönne a szájból szájba lélegeztetés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:48:58
Létrehozva:
|
|
|
Közbe meg majd a valogamat is kinyomom neki xDDDDDDDDDDDDDDD jajj istenem de rég röhögtem ilyen jót (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) na tuti padlót fogna ennyi izgató látvány után...aztán feljelentene a rendőrségen izgatásért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:50:28
Létrehozva:
|
|
|
na tuti padlót fogna ennyi izgató látvány után...aztán feljelentene a rendőrségen izgatásért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem nem is feljelentene, hanem egyenesbe rakná a váltót aztán uzsgyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:55:50
Létrehozva:
|
|
|
hehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és sűrűbben jönne Magyarországra koncertezni mert úgy lenne vele,hogy ha itt ilyen jó csajok vannak akkor jönnie kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem nem is feljelentene, hanem egyenesbe rakná a váltót aztán uzsgyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe egyenesbe rakná a váltót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon kész Mode a látványodra azt hiszem rögtön kiegyenesedne a váltója (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:56:53
Létrehozva:
|
|
|
és sűrűbben jönne Magyarországra koncertezni mert úgy lenne vele,hogy ha itt ilyen jó csajok vannak akkor jönnie kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe egyenesbe rakná a váltót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon kész El se kell mennie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy befejezi a turnét és visszajön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááát... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg majd megfognám, hogy ne egyenesedjen tovább, beraknám sebességbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:57:44
Létrehozva:
|
|
|
Koszi te (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) !...csak tudnad,hogy en tenyleg nagyon sokszor megneztem az echot s a tavalyiakat...szoval akkor ne gondolkozzak botoxba??? Bocsi hogy ilyen régire reagálok, de hát Martin a téma. Szerintem is botoxol. De komolyan. |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:57:48
Létrehozva:
|
|
|
és sűrűbben jönne Magyarországra koncertezni mert úgy lenne vele,hogy ha itt ilyen jó csajok vannak akkor jönnie kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe egyenesbe rakná a váltót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon kész Mode a látványodra azt hiszem rögtön kiegyenesedne a váltója (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg majd visszaegyenesedek XD válaszul..xD |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:58:27
Létrehozva:
|
|
|
Koszi (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jon andy oszt megbananol!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ezen meg beszartam a röhögéstől! |
|
|
|
2010.03. 09. - 19:58:35
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi hogy ilyen régire reagálok, de hát Martin a téma. Szerindetm is botoxol. De komolyan. Nem baj, jól áll neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |