2400 Oldal V  « < 1272 1273 1274 1275 1276 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.03. 09. - 20:44:40
Létrehozva: #25461

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=XbBKQ7jAGEE <--ennek a felhasználónak is érdemes megnézni a rah-os videóit és a többit is jó minőségű .D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 09. - 20:47:38
Létrehozva: #25462

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 09. - 20:41:40) *
http://www.youtube.com/watch?v=oatGUb8bpKU <-- itt nagyon szép a hangja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mikor rossz a hangulatom csak őt hallgatom ez annyira tiszta szép hang (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=bZ1W_GiC5qM ez is martin egyik remeke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=eTLVSRH8cpI ezt is nem rég találtam ez gáz :S (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A Sun and the Moon-t én is nagyon-nagyon szeretem. Főleg este. Teljes sötétben hallgatni. Igen annyira szép és tiszta hangaja van.

Az utolsó tényleg gáz. Jó hogy nem hallottam még. Nem is fogom újra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 09. - 20:48:02
Létrehozva: #25463

devotee

tök sirály, h. csak martin mutatja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt is látszik milyen szép arányos teste van
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 09. - 20:49:55
Létrehozva: #25464

devotee

Köszönöm ezt a sok Martint. Most elpályázok drágám, mert nem haladok a visszaolvasással. Utána pedig IDM.
Pusszantás!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 09. - 20:51:48
Létrehozva: #25465

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 09. - 21:16:28
Létrehozva: #25466

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/23/8lJhlYpvQns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 09. - 21:27:51
Létrehozva: #25467

devotee

http://www.youtube.com/user/gdmfan#p/u/31/xe1SpIudppg dave áll & mart ül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

merre vagytok? lola milyen volt a csernus előadás?
edó biztos a drága 'vödörfejűvel' tölti az idejét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 09. - 22:23:42
Létrehozva: #25468

devotee

vicus ez neked való (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=UCePs03zPBw andy és az ó nagy banánja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 09. - 23:25:05
Létrehozva: #25469

devotee

Sziasztok lányok!

Na mi a pálya? senki nincs itt? hun vagytok lelkeim!!!

Vödörrel voltam, előtte meg kuratóriumi ülésen! de ha senki nincs itt, akkor én is elpályázok...

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 09. - 23:27:24
Létrehozva: #25470

devotee

na én kidőlök mára. marhára lefáradtam ennyi izgalom után. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

sziasztok!

Trixx: majd kérünk véleményt az IDM-mel kapcsolatban ha elolvastad!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 09. - 23:34:56
Létrehozva: #25471

devotee

Na.. Usi.. mégis itt vagy? nem is láttalak.. pihenj, jóccakát!

Egyébként milyen volt a prezid? mit szóltak a csoport társak? tetszett nekik? és a tanbácsinak? nagyon izgultál? na... ezt azért majd még meséld el, mert nem nagyon nyilatkoztál róla!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 09. - 23:36:02
Létrehozva: #25472

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 09. - 18:18:20) *
jáhááá sziasztok!
na ide is feljutottam végre. bakker, hogy mindenki engem akar! XD
na a jól sikerült DM-es prezentációmnak (ami mint tudjuk Angie előadást jelent! XD) örömére NÉZZÉTEK MIM VAN NEKTEEEEK!!!!!!!!!!!

Royal Albert Hall - LHN !!!!!!!!!!!!!

csapjatok le rá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is most töltöm bár nekem évekbe fog telni ezzel a sebességgel míg lejön. oh fákk, nem tom bemenjek-e a vámpíros órámra. zokni vagyok! előadásom után 5 percig kerestem a telefonom, ami a zsebemben volt! XDDDD

Szabcsi: örülök, hogy tetszettek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindjárt tolok még párat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lola: jó neked! nekem a szombati bulit és a jövő heti Rammstein koncertet leszámítva kurva szar 2 hetem lesz.

Szija!En ugy szeretnem tudni,hogy milyen Depeche modeos suliba jarsz,te ahol nem szeminariumod,hanem eloadasod volt?Ki moderalta az eloadast Dave Gahan?Es a fickekbol olvastal fel/esetleg Dramajatekot is uztetek?Mi ez?tudom,hogy angolszakosodva vagyol!<de miez a Dm eloadas? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vajon ma is hajnalig olvasom a slasheket?Lehet vegleg ninfomanias leszek ha ejjel olvasom egyedul... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Egyebkent Bukarestben lesz marcius vegen egy kortarstancosmozgasos eloadas,amely kizarolag Mode zenere megy majd!Nagyon kivi leszek,hogy mi lehet annak a temeja?de majd csak eljutok...sajnos mar az elso eloadasokra mind megvettek a fanok a jegyet... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 09. - 23:42:31
Létrehozva: #25473

devotee

Ez de komoly.. ilyenre én is elmennék.. Szabcsi, ha tudsz valamit erről az előadásról, vagy lesz még szólnál? uhhh.. de érdekes lehet
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 10. - 00:25:00
Létrehozva: #25474

Painkiller

Idézet (Trixx @ 2010.03. 09. - 20:45:30) *
De bizony rá! A kis k... Ne fogdossa! Ő a miénk! És milyen drága ezen a vidin Mart! Ahhhhhhhhhh tényleg egy szépség!

Ugy van!ne fogdossa! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De Martka senkire nem nez rosszindulattal,...pedig benyul a fekete a polojaba!Hogy csak ugy?Ezeknek mindent lehet?vagy mar megvolt neki,ki tudja?Ouuu,csak nem?,nem lehet...
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mart ugy nevet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) HHHa_hhha__hha...senkit nem halottam meg artikulalt hahaval igy nevetni..igazibol. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nagyon birom,latszik,hogy nagyon szereti a mokas helyzeteket!A masik vidin is az echon a backstageben...,mikor meghallja azt a furcsa mobilcsongos okarina zenezajt...mekkora arcot vag... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 10. - 00:30:46
Létrehozva: #25475

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 10. - 00:42:31) *
Ez de komoly.. ilyenre én is elmennék.. Szabcsi, ha tudsz valamit erről az előadásról, vagy lesz még szólnál? uhhh.. de érdekes lehet

Feltetlenul,engem is erint...majd ecccer csak lefoglalunk egy egesz seregnyi nezoteret...en meg azer kivarom a veget,nehogy bvalami bloffre hasznaljak fel a Mode zenejet (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) meg kozonseget...majd leinfozom magam.ramegyek eloszor is a szinhouse webjere.hadlam mi van ott...egy nemet koreografus rendezi ,ennyit tudok,meghogy jok a tancosok...majd megvarom mi hire lesz ha meglesz a premier.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 10. - 01:09:04
Létrehozva: #25476

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 09. - 20:01:22) *
Na igen mit várjunk....de azért rosszul esik kicsit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most már ne is hozzon semmit mert azért se kell.

Dave biztos vitt valami kórót az asszonynak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

akkor ez mitől másabb felvétel mint a másik? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Csak az az érdekes,hogy mikor udvarolnak nekünk és akarnak valamit akkor nem felejtenek el virágot venni?Akkor bezzeg kazlakkal jönnek és azt se tudják hogyan kedveskedjenek. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Szia vicus! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ha nem is vagy...szoval nalam a tegnapi nonap miatt nagyon osszement a tej (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Egesz nap vartam hogy cserdulljon a mobil,de semmi.Aztan mire mar lassan elmult volna a nap,megkoszontem a figyelmesseget",es csak,miutan beszoltam...ejjeli 12 elott 3 masodpercel dobtak meg egy steril kis nonapi koszontovel, (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) +3 nem fogadott hivassal,minek vettem volna mar fel??? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .. nekem nincs uram,akinek van az nem panaszkodhat... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 10. - 01:31:24
Létrehozva: #25477

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 09. - 18:31:54) *
szívesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
milyen 19-et???

hjájj azt nem is mondtam, hogy tesi után öltözés közben a másik bakancsfűzőm is elszakadt - anyjukat, hogy kispórolnak már mindenből anyagot!!! - de hazafelé vettem újat, most aplikálom fel.

Capri: jah gratula a főzelékedhez!!! - én hétvégén ettem azt, anyu csinálta - nyammm imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na most kb. így áll a hajam az egyetemtől! XD

(IMG:http://i162.photobucket.com/albums/t267/Useless-girl_photos/DVD22.jpg)

Nekem Tole all igy (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Vajon neki is tolem.?..ha simogatnam ot...a bundajat,ahogy megerdemli! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .. a hajara gondoltam csak,a kis feher ,egokkel diszitett bundacskajaban ott meg cuki,csak nem talalom azt az Ultras kepet... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) hun van?hove tettem? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) koszi Usi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 10. - 04:19:42
Létrehozva: #25478

devotee

na babukák, Loli részeg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
és feltűnően sokszor használja a backspace billentyűt.

megvolt a Jamie koncert, odabaszósan jó volt, aztán odakinn várt Marica barátnőm hvaerja egy üveg fűszeres vilmossal meg egy üveg borral, amit nem éppen csendesen el is fogyasztottunk az este... ujjujujujujjj!!! szinten vagyok... hajj de dehidratált leszek ha felkelek, banyek... viszont ez a Jamie... mióta a Hrutka Robi kivált, igazi, oda- és anyabaszós rockzenét nyomnak, yay! eszméletlen jó volt a koncert. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 10. - 04:21:21
Létrehozva: #25479

Painkiller

Ahoj Nőcik!

Már megint hajnalban írok, de megérdemlem! Áááá mennyit olvastam!
Örülök, hogy mindenki sokat olvas, és milyen jókat! Hozzátenni keveset tudnék, pl. Poe novelláit, illetve polihisztor példaképem Kós Károly regényeit ajánlom nektek!

Nade. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
IDM: Hát erre nem számítottam... Drága leányaim ez kiütött és a bíró már rám is számolt... Először mérhetetlenül felháborodtam. MI EZ A THE END ITT A VÉGÉN?? Aztán elkeseredtem. Aztán nagyon szomorú lettem. Kár. Hogy nincs több fincsi mitymuty. Hogy hiába várjuk, hogy kerülgessék egymást, meg incselkedjenek, meg rasbálkodjanak. Egymással. MEG VELÜNK!!
Aztán pedig elvigyorodtam és ezennel küldök virtuálisan jó nagy fenekelést neketek, vagy párnával püfölést, vagy nyári vízibombákat, mert ezt muszáj (lenne) tettlegességbe fordítanom, mordézomadta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Így visszagondolva hihetetlen hullámokat generáltatok, a lélekábrázolás magaslataiból, az érzelmek széltében hosszában kavarodásán át a bűnös szerelem mélységes fenekéig és a beteljesülések kirobbanásába száguldottunk veletek. Hát elég filmszerűek a leírások, látom és érzem minden darabkáját. (DE rám csak olvasva hatnak így, filmen nem bírnám!) És ezek az érzéki illusztrációk hozzá... nyam-nyam.

Usi-Capri cicák, remélem kimerítően értékeltem? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

NR: Na egy másik világ. Nagyon jókat derülök rajta, igen, ínyencek a szócsaták, az évődő előbirkózások. Adéle, le sem tagadhatnád Lolát! Kedvencem: Az én cégem felelős a merényletért a jelenlévő hölgyek ellen, amely szerint ruha van a zenekar tagjain, de az egész egy tejszínes eperhab, kis likőrrel öntözve. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szeköndlájf: Talán az előzőekből kitűnik, hogy igen, a nyájas olvasó is, legalábbis itt e seregben, nagyon is beleéli magát minden helyzetbe, sír, nevet, szenved, összetörik, vágyakozik, csábít, enyeleg, dorombol, szétcincál, majd a plafonra sóhajt a gyönyörtől. Valamint kialvatlanul megy reggel dolgozni... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Hol is taliztok szombaton? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 10. - 04:35:28
Létrehozva: #25480

devotee

szia Doro!!!

ahh van itt valaki rajtam kívül éjszaka középn... ez kész.
ráadásul reagál a kedvenc poénomra a NR-ből, amire senki se reagált. na, azonnal akarunk téged is arra a szombati randira. íjász lesz abból, sztem, de ha dobsz privibe egy telszámot, mindent megbeszélünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe, Adéle le se tagadhatja Lolát és fordítva, mert egyek vagyunk.

most viszont Lola lefeksziuk mert részeg... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) bocsiiii

s még a blogom is olvasod... kéész. szombaton ott a helyed!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1272 1273 1274 1275 1276 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
22 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (22 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: