2400 Oldal V  « < 1279 1280 1281 1282 1283 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.03. 10. - 20:12:16
Létrehozva: #25601

devotee

Andy a drága! Nagyon örültem hogy végre nagyobb szerepet kapott.
Jó volt olvasni, ahogy támogatja Martint. Pont ilyennek képzelem én is.
Tetszett az a rész is, amikor Martin végre megvallja neki az érzéseit.
Ja igen a befejezés. Először csalódott voltam, hogy hát nincs is igazi vége.
Aztám meg: hát dehogy nem. Martin újra ír, neki, róluk. Számomra ez azt jelenti, hogy még bármi lehet.
És ahogy ezt leírtátok. Apám! Szinte láttam magam előtt a kis dárgát, ahogy papírra veti a dalokat. És ezeknek a soroknak a hangulata. Ahhh kész voltam.
Gratulálok csajok még egyszer, sokadjára.
De azért sajnálom hogy vége. A szívem csücske lett az IDM. Az első ff és első slash amit olvastam.
Tudjátok, mint az első könyv. Nekem a Gumimókus újabb kalandjai, hét évesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 10. - 20:18:23
Létrehozva: #25602

devotee

Mára ennyi, megyek teregetni, végzett a mosógép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Utána fürcsi és alvás!
Jó éjt!
Ja, ugye az alap hogy én és Martin... de az utóbbi napok Dave-jei, hát mit mondjak.... nagyon ütősek!
Nem is csodálom hogy kellett az a defibrillátor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 10. - 20:21:11
Létrehozva: #25603

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 10. - 20:12:16) *
Andy a drága! Nagyon örültem hogy végre nagyobb szerepet kapott.
Jó volt olvasni, ahogy támogatja Martint. Pont ilyennek képzelem én is.
Tetszett az a rész is, amikor Martin végre megvallja neki az érzéseit.
Ja igen a befejezés. Először csalódott voltam, hogy hát nincs is igazi vége.
Aztám meg: hát dehogy nem. Martin újra ír, neki, róluk. Számomra ez azt jelenti, hogy még bármi lehet.
És ahogy ezt leírtátok. Apám! Szinte láttam magam előtt a kis dárgát, ahogy papírra veti a dalokat. És ezeknek a soroknak a hangulata. Ahhh kész voltam.
Gratulálok csajok még egyszer, sokadjára.
De azért sajnálom hogy vége. A szívem csücske lett az IDM. Az első ff és első slash amit olvastam.
Tudjátok, mint az elő könyv. Nekem a Gumimókus újabb kalandjai, hét évesen.

nagyon örülök, hogy tetszett, drága!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nekem most egy jó darabig (ha nem örökre) ez lesz a kedvenc alkotásunk. nagyon izgultam, hogy jól sikerüljön - jobban, mint a többinél. engedjétek meg, hogy most megragadjam az alkalmat, hogy bemásoljam ide amit vicával beszélgettünk róla a fórumon. (nem akarom, hogy azt higgyétek, hogy erőltetni akarok bármit is, csak szeretném, hogy értsétek, hogy mit miért így írtunk és ne maradjanak bennetek "negatív" vagy értetlenkedő érzések). (vica, remélem nem gond, hogy téged is beidézlek!)
szóval:

vica Válasz | Előzmény | tegnapelőtt 07:56 - #1448

Jó reggelt.

Na szóval ne már,hogy vége az IDM-nek.Nem számítottam rá a fejezet elején aztán így nagyon meglepődtem a dolgon.De ez lehet azért van mert valahogy más befejezésre számítottam.

Nekem olyan hiányérzetem van mintha kívántatódna a történet folytatása.Martin részéről befejeződött a történet és Dave részéről?Lehet ezt hiányolom.De különben nagyon megfogott a fejezet.

Sajnálom,hogy vége nagyon megszerettem a fick-et.

Useless-girl Válasz | Előzmény | tegnapelőtt 08:41 - #1449

Nos pont ez volt a célunk, hogy kétségek között hagyjuk a kedves olvasókat! XD így tovább jár az agyad rajta, hogy mi lehet Dave-vel, hogyan folytatódhat a történet, kibírják-e egymás nélkül vagy újra engednek vágyaiknak? Vajon Jenny megenyhül látva, hogy mennyire elintézte a srácokat? Elválnak Dave-vel? Vagy Dave visszaszokik abba az életébe és tényleg csak (fájdalmas) munkakapcsolat lesz közte és élete szerelme közt? Szóval a hiányérzet nem véletlen. Rengeteg más kérdés is felvetődik ezzel a nyitott befejezéssel és hát nem mellékesen sokkolni is szerettünk volna egy hirtelenebb, nem túl happy endinggel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem sikerült! XD Lola tegnap éjjel válogatott szitkokat vágott a fejünkhöz msn-en, mert ő sem számított erre és nagyon azt hitte, hogy happy end lesz! XDDDD Gonoszak vagyunk, iggggeeeen! XDDDD
Igen, Martin részéről befejeződött. Beszélgettünk közben Caprival, hogy nem kellene-e Dave állapotáról is írni az utolsó összefoglalóban, de aztán végülis én is beláttam, hogy jobb ez így, hogy kétségeket keltünk az ő sorsa felől a fentebb említett okok miatt. XD
Azért örülök, hogy tetszett így is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem a záró képsor Martinnal nagyon bejön, arra nagyon büszke vagyok! Csak úgy kipattant tegnap előtt a fejemből és örültem, hogy Capri is rábólintott. Szerintem méltő záróképe lett az IDM-nek. Szerinted? Te hogy látod?

hjajj már annyira vágyom rá, hogy legyen egy nagyobb lélegzetvételű vita/beszélgetés akár itt, akár a Sereg fórumon az IDM-ről!!! remélem lesz miután a többiek is elolvasták! nagyon érdekelne mindenki véleménye, hogy mi volt a kedvenc részük, mit gondolnak a végéről meg úgy komplett az egész sztoriról.

Jah és ne aggódj, kaptok majd másik slash-t is hamarosan! Ma vagy holnap elkezdjük és ígérjük, hogy az nem lesz ennyire szomorú - nekünk is kell egy kis felüdülés ennyi sötét, érzelmeket próbára tevő fejezet után. XDDDD

vica Válasz | Előzmény | tegnapelőtt 13:36 - #1450

Akkor sikerült nagyjából összeszednem a fejembe lévő zselészerű anyag-az agyam-kreálta gondolatokat.

Megmondom őszintén én is arra számítottam,hogy happy end lesz a vége és összehozzátok a fiúkat és azt hiszem ezért lepődtem meg amikor a 23. fejezet végén egyszer csak látom the end.Hát mit mondjak csak pislogtam.De az hagyján,hogy nem lett happy end de ilyen befejezésre nem számítottam és igen sikerült sokkolni vele.Valahogy úgy fogalmaztam meg magamban miért is lepődtem meg annyira a bejezésen: van egy történet ami gyönyörűen ível teli érzésekkel,érzelmekkel az olvasó szívét-lelkét meggyötri,könnyeket csal ki íróból olvasóból egyaránt és szinte várja az olvasó,hogy szépen le lesz vezetve az ívelés majd bekövetkezik a megnyugtató vég de ehelyett egyszer csak puff vége mintha elvágták volna.Remélem érted mire gondolok.

hehe Lola szidott titeket msn-en?Hát én azért ilyet nem mernék de tény,hogy leakadtam amiért így alakították a sztori végét.Főleg,hogy utolsó fejezetben Dave-ről alig van szó benne és igen nyitva maradt egy csomó kérdés amiket írtál.

Tetszett a befejezés hogyne tetszett volna.Mondtam a forumon,hogy könnybe lábadt a szemem. Azon a részen amikor végre Martin kiönti a szívét Andy-nek.Ami a záróképsort illeti az tökéletes méltán vagy rá büszke.Eszembe is jutott amikor olvastam,hogy én talán sosem tudnék ilyet írni.

A többiek részéről is biztos kaptok vélemény nyilvánítást mert szerintem ők is lesni fognak,hogy így lett vége.Majd ha elolvassák tartunk egy dumcs partyt velük a fickről.

jaj annak nagyon örülök,hogy lesz nem sokára következő slash de az IDM-et nem csak kimondottan a slash mivolta miatt szerettem meg hanem ahogy ábrázoltátok a fiúkat mint érzelmekkel teli szerelmes,szenvedő úgymond gyarló embereknek.A kövi slash az lesz amiről azt mondtad a forumon,hogy lesz benne csavar is?Na ezen akkor elgondolkodtam.Slash és csavar...ajaj titeket ismerve lányok sokatmondóan hangzik.Hehe....Kíváncsian várom.

azt hiszem jó hosszúra sikeredtem

Useless-girl Válasz | Előzmény | tegnapelőtt 16:54 - #1451

Sosem baj az, ha hosszúra sikeredsz, én örülök a hosszú kommenteknek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az íveléshez megismételném saját szavaimmal, amit egyik barátnőm írt, aki szintén követte a sztorit. Szerinte nagyon jól összeraktuk, tetszettek neki a reménytelen-önkínzó felidézések illetve a faital karakterek. Érezte Dave-ből a makacs hévet és Martból a megadó és beletörődő hűvösséget. Szerinte ennek folytatásaként az utcsó rész szuper volt. A kezdetük maga a végük - végzetük. Szerinte ezt már nem nagyon lehetett volna fokozni, és minden a helyére került: Dave csendben szenvedve a gyerekeinek él, Mart pedig kiadja a dolgokat a dalaiban. A kör bezárul, a sztori visszatér a realitáshoz. Olyan, mintha a sztori a mostani helyzetük, felállásuk magyarázata lenne.

Remélem összejön belőle vmi fórumon is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint a traccspartiból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ne izgulj, az új slashben se fogjuk rosszabbul ábrázolni az érzelmeket szerintem. XDDDD

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 10. - 20:30:15
Létrehozva: #25604

devotee

He-he Usi épp az előbb olvastam az oldaladon a fentieket.
Rázom a fejem: bennem semmi negatív, vagy befejezetlenség érzése nincs.
Pont ezt ítam. Vagyis ezt akartam. Remélem átjött.
A befejzés nekem pont így jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tetszik hogy egy kicsit nyitva maradt, én tovább is gondoltam, minden kezdődik előlről. Martin ír, Dave elolvassa, újra feltörnek az érzéseik és kezdődik előlről a szerelem. Pontosabban folytatódik.
Külön köszönet hogy a teljes utcsó fejezet Martiné. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 10. - 20:32:55
Létrehozva: #25605

devotee

csövi már vagy egy fél órája itt vagyok, de eddig visszaolvatam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angi: végül martin-fan leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi köszi a martinos ultrás képeket és az alan rossz lányos feliratosat is
tegnap este úgy nézet ki, hogy én is veletek tudok végre mulatni, majd szombat este a pesti bulin le is volt zsírozva tutira két 'barátnőmmel" de annyit hezitáltak rajta, hogy végül is nem jönnek vagyis csak kamu és duma volt részükről minden kezd elegem lenni már az ilyen emberkékből :S

tök gáz pedig már olyan jó lenne veletek találkozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 10. - 20:33:45
Létrehozva: #25606

devotee

Szia Jantar!
Sajnálom hogy nem jött össze! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ki nem állhatom, ha valaki csak úgy vaktában igérget, holott nem is gondolja komolyan. Ismerek egy pár ilyet...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 10. - 20:39:44
Létrehozva: #25607

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 10. - 20:33:45) *
Szia Jantar!
Sajnálom hogy nem jött össze! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Ki nem állhatom, ha valaki csak úgy vaktában igérget, holott nem is gondolja komolyan. Ismerek egy pár ilyet...

igen elég szemét dolog úgy volt, hogy vonattal megyünk fel icvel vagy gyorsvonattal elég jó a közlekedés oda közvetelen nem is kell átszállni sehol csak az út hosszú két és fél óra csak fel Pestre.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért kellett volna a társaság ill kíséret a késő délutáni kora estivel mentünk volna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

remélm egyszer majd összejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 10. - 20:42:32
Létrehozva: #25608

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 10. - 20:39:44) *
igen elég szemét dolog úgy volt, hogy vonattal megyünk fel icvel vagy gyorsvonattal elég jó a közlekedés oda közvetelen nem is kell átszállni sehol csak az út hosszú két és fél óra csak fel Pestre.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezért kellett volna a társaság ill kíséret a késő délutáni kora estivel mentünk volna (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

remélm egyszer majd összejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szerintem így is simán fel tudnál jönni. én két hetente teszem meg ugyan ennyi idő alatt a Szeged-Pest távot (meg plusz kb egy óra míg hazaérek a Nyugatiból), eddig nem volt problémám belőle.

Trixx: ha megnézed, az első fejezet is Martinnal kezdődik, illetve ugye az utolsó meg vele zárul - ez megad egy keretet, és mégis csak egyfajta lezárást is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kör bezárul, a kígyó a farkába harap és kezdődik előről az egész (legalábbis az új albumra tett utalás ezt sejteti, nem?) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jajjj remélem itt már Capri is hozzá fog szólni valamit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 10. - 20:42:49
Létrehozva: #25609

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=XbBKQ7jAGEE martin-t mindig mki fogdossa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a végén a gitárt elvevő ürge is letapízza :S:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 10. - 20:43:18
Létrehozva: #25610

devotee

egyébként sajnos én is ismerek olyan hozzám közel álló embert, aki megígér csomó mindent és nagyon keveset tart be, vagy fejezi be azt, amibe belekezdett...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 10. - 20:47:07
Létrehozva: #25611

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 10. - 20:42:32) *
szerintem így is simán fel tudnál jönni. én két hetente teszem meg ugyan ennyi idő alatt a Szeged-Pest távot (meg plusz kb egy óra míg hazaérek a Nyugatiból), eddig nem volt problémám belőle.

Trixx: ha megnézed, az első fejezet is Martinnal kezdődik, illetve ugye az utolsó meg vele zárul - ez megad egy keretet, és mégis csak egyfajta lezárást is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a kör bezárul, a kígyó a farkába harap és kezdődik előről az egész (legalábbis az új albumra tett utalás ezt sejteti, nem?) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

jajjj remélem itt már Capri is hozzá fog szólni valamit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Arra már nem emlékeztem hogy Martinnal is kezdődik....
Igen, nekem pontosan ezt sejteti!
Pont így jó ahogy van. Nincs bennem hiányérzet.
Különben is nehogy magyarázkodj!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 10. - 20:49:12
Létrehozva: #25612

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 10. - 20:42:49) *
http://www.youtube.com/watch?v=XbBKQ7jAGEE martin-t mindig mki fogdossa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a végén a gitárt elvevő ürge is letapízza :S:D

biztos mert olyan ellenállhatatlan kisugárzása van és tapad rá mindenki mint légy a légypapírra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja, amúgy szívesen neked is a képeket. tessék, kapsz még:

ezt de imádom!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (asszem Devotionalt kell nagyon hamarosan néznem! már hónapok óta készülök rá!)

(IMG:http://img38.imageshack.us/img38/347/tumblrktxuilceaz1qa7twg.jpg)

(IMG:http://img532.imageshack.us/img532/4033/tumblrkue4m7wvnf1qaodqw.jpg)

(IMG:http://img716.imageshack.us/img716/5426/tumblrkqk51xpesv1qa04m9.png)

(IMG:http://img59.imageshack.us/img59/8493/tumblrkvqlq9f8at1qa7twg.jpg)

(IMG:http://img690.imageshack.us/img690/68/tumblrkty4ashi9b1qa04m9.jpg)

ezt is de szeretem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ez az az interjú mikor a befutó prostit kitessékeli és marhára zavarban van! XD)

(IMG:http://i25.photobucket.com/albums/c60/aeldridge/011_b-1.jpg)

(IMG:http://i25.photobucket.com/albums/c60/aeldridge/mode/Picture2038der.png)

(IMG:http://i25.photobucket.com/albums/c60/aeldridge/devinterveiwnartin.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 10. - 20:50:41
Létrehozva: #25613

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 10. - 20:42:49) *

Hét tényleg jó letapizta és megsimizte. Azanyját!
Egyszerűen nem lehet Martinnak ellenállni!
Én is letapiznám szívesen a meglátnám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 10. - 20:51:33
Létrehozva: #25614

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 10. - 20:42:32) *

anno egyetem bulikra is így mentem mindig késő este fel. de a környék ott fent ismerős volt pesten nem nagyon ismerem ki magam este egyedül nappal mégcsak vhogy, de este nem igazán..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 10. - 20:51:55
Létrehozva: #25615

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 10. - 20:47:07) *
Arra már nem emlékeztem hogy Martinnal is kezdődik....
Igen, nekem pontosan ezt sejteti!
Pont így jó ahogy van. Nincs bennem hiányérzet.
Különben is nehogy magyarázkodj!!!!!

nem magyarázkodásból, csak nekem ez a véleményem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 10. - 20:53:41
Létrehozva: #25616

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 10. - 20:49:12) *
biztos mert olyan ellenállhatatlan kisugárzása van és tapad rá mindenki mint légy a légypapírra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ezt is de szeretem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ez az az interjú mikor a befutó prostit kitessékeli és marhára zavarban van! XD)

(IMG:http://i25.photobucket.com/albums/c60/aeldridge/011_b-1.jpg)

(IMG:http://i25.photobucket.com/albums/c60/aeldridge/mode/Picture2038der.png)

(IMG:http://i25.photobucket.com/albums/c60/aeldridge/devinterveiwnartin.jpg)

Jaj ezt én is annyira imádom! Olyan szépséges ezen a felvételen Martin. Cuki édes tündi-bündi.
Fú emlékszem, mikor először láttam, milyen féltékeny voltam erre a nőre! Hogy rohadna meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye Capri?! Hol vagy?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 10. - 20:54:49
Létrehozva: #25617

devotee

Lola, Capri!

Nagyon tetszett a 2. fejezet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fincsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 10. - 20:32:55) *
csövi már vagy egy fél órája itt vagyok, de eddig visszaolvatam..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
angi: végül martin-fan leszel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi köszi a martinos ultrás képeket és az alan rossz lányos feliratosat is
tegnap este úgy nézet ki, hogy én is veletek tudok végre mulatni, majd szombat este a pesti bulin le is volt zsírozva tutira két 'barátnőmmel" de annyit hezitáltak rajta, hogy végül is nem jönnek vagyis csak kamu és duma volt részükről minden kezd elegem lenni már az ilyen emberkékből :S

tök gáz pedig már olyan jó lenne veletek találkozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

In a manner of speaking... gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egyre jobban szeretem a szőkét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 10. - 20:55:50
Létrehozva: #25618

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 10. - 20:51:55) *
nem magyarázkodásból, csak nekem ez a véleményem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Még szép, Te vagy az író! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 10. - 20:56:01
Létrehozva: #25619

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 10. - 20:53:41) *
Jaj ezt én is annyira imádom! Olyan szépséges ezen a felvételen Martin. Cuki édes tündi-bündi.
Fú emlékszem, mikor először láttam, milyen féltékeny voltam erre a nőre! Hogy rohadna meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ugye Capri?! Hol vagy?

jaj ezek a képek tök jók (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ebben az interjúban van az, hogy egy csaj jönne be hozzá de azt martin kilöki az kicsoda? a volt felesége?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 10. - 20:58:36
Létrehozva: #25620

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 10. - 20:54:49) *
Lola, Capri!

Nagyon tetszett a 2. fejezet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fincsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

In a manner of speaking... gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egyre jobban szeretem a szőkét (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Óóóóóóóóóóóóóó igen! Olyan szépen énekli. A hangja ahhhhhhhhhhhhhhhh nem lehet betelni vele.
Olyan mély érzéseket csak elő belőlem ez a dal. Imádom! Martin egy zseni! Dave is megmondta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1279 1280 1281 1282 1283 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
99 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (99 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: