2400 Oldal V  « < 1282 1283 1284 1285 1286 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szabcsi
post 2010.03. 11. - 00:27:51
Létrehozva: #25661

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 10. - 09:10:20) *
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 11. - 00:30:16
Létrehozva: #25662

Painkiller

Szia Szabcsi,

Mit is akartál mondani? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 11. - 00:37:09
Létrehozva: #25663

Painkiller

Mindig kikeszitesz Usi!Isteni dave kepek ezek,az irasok is!Mekkora helyen emberekkel csevereszek en itt!Azt se tudom,hogy neztek ki,bar az iras kiraly meztelen!Remelem talizunk valaha!Nagyon ki vagyok ejszakara toletek...hazajovok es sok meglepi,jo emberek irasai es kepek!Anyam mondta regebb,hogy mert nincs DM felsofoku intezmeny???...erre meg bekakalok VAAAAN!...mert te Dm-bol szemizel???!!!!mekkora profizmus atyagatya!...En meg mindig az anyuci fantaziajan melazok,erre millio dolog az eterben valaszol,hihetetlen!!!!miert elek en kisvarosban?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 11. - 00:45:17
Létrehozva: #25664

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 11. - 00:37:09) *
Mindig kikeszitesz Usi!Isteni dave kepek ezek,az irasok is!Mekkora helyen emberekkel csevereszek en itt!Azt se tudom,hogy neztek ki,bar az iras kiraly meztelen!Remelem talizunk valaha!Nagyon ki vagyok ejszakara toletek...hazajovok es sok meglepi,jo emberek irasai es kepek!Anyam mondta regebb,hogy mert nincs DM felsofoku intezmeny???...erre meg bekakalok VAAAAN!...mert te Dm-bol szemizel???!!!!mekkora profizmus atyagatya!...En meg mindig az anyuci fantaziajan melazok,erre millio dolog az eterben valaszol,hihetetlen!!!!miert elek en kisvarosban?

nekem van egy konkrétan tudományos dolgozatom egy Depeche klipről, cica, érdekel? az kőkemény médiatudomány, ha gondolod.
itt és itt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 11. - 00:47:06
Létrehozva: #25665

Painkiller

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 11. - 01:30:16) *
Szia Szabcsi,

Mit is akartál mondani? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

OHHH fakkk! valamit valakinek rosszul valaszoltam v-mikor?Vagy szabit nezted szabcsinak? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Itt vagy meg latom,kerlek igazits helyre!Tudom,sokszor tevedek fotok utani valaszban...is es nemcsak!Bocsi mindenkepp draga! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 11. - 00:47:26
Létrehozva: #25666

Painkiller

Szabcsi, hátha még visszajössz:

Képzeld veled álmodtam. Nyugi, nem szexeltünk XD, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hanem Szeredában mászkáltunk, mutogattál mindenféle helyeket és nagyon-nagyon nevettünk folyamatosan, könnyezve, dülöngélve.
Szívesen mennék már arra, három éve nem voltam és nagyon hiányzik! Nagyon szeretem Székelyföldet, ott mindig minden letisztult bennem, nagy horderjű dolgok történtek és hálás vagyok az ottaniak nyílt szeretetéért. Jó hogy ezt elhozod közénk!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 11. - 00:49:46
Létrehozva: #25667

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 11. - 01:45:17) *
nekem van egy konkrétan tudományos dolgozatom egy Depeche klipről, cica, érdekel? az kőkemény médiatudomány, ha gondolod.
itt és itt

AJJJaj,de meg mennyire!!!hol az az itt es itt?,ide nekem a Liont!...le vagyok maradva bakker!...hiaba a 33,meg a pia!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 11. - 00:51:06
Létrehozva: #25668

Painkiller

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 11. - 00:47:06) *
OHHH fakkk! valamit valakinek rosszul valaszoltam v-mikor?Vagy szabit nezted szabcsinak? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Itt vagy meg latom,kerlek igazits helyre!Tudom,sokszor tevedek fotok utani valaszban...is es nemcsak!Bocsi mindenkepp draga! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

A képeket küldted vissza csak, de semmi szöveg nem volt hozzá! Ezért kérdeztem, hogy mit is akartál mondani? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 11. - 00:57:28
Létrehozva: #25669

Painkiller

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 11. - 01:47:26) *
Szabcsi, hátha még visszajössz:

Képzeld veled álmodtam. Nyugi, nem szexeltünk XD, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hanem Szeredában mászkáltunk, mutogattál mindenféle helyeket és nagyon-nagyon nevettünk folyamatosan, könnyezve, dülöngélve.
Szívesen mennék már arra, három éve nem voltam és nagyon hiányzik! Nagyon szeretem Székelyföldet, ott mindig minden letisztult bennem, nagy horderjű dolgok történtek és hálás vagyok az ottaniak nyílt szeretetéért. Jó hogy ezt elhozod közénk!
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na nem messze kellett mennem cicus!Oh,hogy bizsergerk!,almodtal velem/kuldokm egy kis avatarfelet magamrol!te is! legyszi!Usit blattam a nagy fekete szemugejeben,de sokat belole se!!!...vagy igy izgi ez az oldal/jo,mondjuk nem nyomulok csajokra!de en itt nem igy nezek ki eletben,csunyacskabb vagyok,csak ennyi van magamrol,ami nem szinhousi!kuldj egyet te is !megvarlak,ha megh itt vagy,ha nem,ma tenyleg mennem kell forog velem a virag,eloadasom volt s le merult a duracell nyuszim!Pusssz! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Hjaaa! es Gyere szeredaba! ha itt neked tetszett!bar valami belole nekem is,de gyere,gyertek sokan!!!!matrac van eleg a teto utcatol kezdve a az allomasig vagy tovebb is!Batron csk batron ,en egy elszigetelt hercsula vagyok,de elek es szeretnek garden DM partyt egy helyen!...mar irtam mas temaban is a forumon,hogy jo lenne itt valamit egymaskozt leintezni a nartavaszban!na leallok,mert sokat fosolok mindig!
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  922223_27089_profile.jpg ( 50.26K ) Letöltések száma: 3

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 11. - 01:03:06
Létrehozva: #25670

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 11. - 00:49:46) *
AJJJaj,de meg mennyire!!!hol az az itt es itt?,ide nekem a Liont!...le vagyok maradva bakker!...hiaba a 33,meg a pia!

édes egy nyuszi vagy, a két itt volt a két link (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 11. - 01:09:35
Létrehozva: #25671

Painkiller

Oké, holnap keresek képet a profilomba!

Lola, neked meg még nem is írtam a flitterfényűről kritikát, na pótolom.

Most elhullok én is! ANGELos álmokat!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 11. - 01:10:50
Létrehozva: #25672

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 11. - 02:03:06) *
édes egy nyuszi vagy, a két itt volt a két link (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Visszalapozokkkk!...akartam irni Lolacska! Bar mar esszekeveredtem,lehet Doronicumnak akartam valaszolni...?de itt mindenki jo,ugyhogy felvallalom magam!bocsesz minden emerlanytol a seregben!...mindig bcsak azt kattogja az agyam,hogy meseautoban szinezust,ki nem allhatom magam,mert tart a sok bowli.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 11. - 01:31:37
Létrehozva: #25673

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 11. - 01:10:50) *
Visszalapozokkkk!...akartam irni Lolacska! Bar mar esszekeveredtem,lehet Doronicumnak akartam valaszolni...?de itt mindenki jo,ugyhogy felvallalom magam!bocsesz minden emerlanytol a seregben!...mindig bcsak azt kattogja az agyam,hogy meseautoban szinezust,ki nem allhatom magam,mert tart a sok bowli.

25664. hsz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de nézd csak
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5415631
http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5415631
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 11. - 06:33:56
Létrehozva: #25674

devotee

Jó reggelt!

Nem aludtam semmit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Végig köhögtem az egész éjszakát, fáj a fejem és esik ez a tetves hó.... Előre nem szimpi ez a nap. De remélem jobbra fordul vagy nem tudom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 11. - 07:55:58
Létrehozva: #25675

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 11. - 06:33:56) *
Jó reggelt!

Nem aludtam semmit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Végig köhögtem az egész éjszakát, fáj a fejem és esik ez a tetves hó.... Előre nem szimpi ez a nap. De remélem jobbra fordul vagy nem tudom.

Jobb Reggelt!

Szegény cica! Úgy sajnállak hogy ilyen rossz éjszakád volt. Jól elhúzódik már ez a megfázás. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szerencsére én már kikecmeregtem belőle, csak egy kicsit köhögök.
Ja, ez a rohadt hó, ide is elért. Basszus március 11 van?!!!! Ezt miért nem tudja az időjárás????????? Fákkkkkkkk
De azért sem hagyom hogy elrontsa a kedvem, nem ma jó napom lesz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 11. - 08:34:06
Létrehozva: #25676

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 11. - 07:55:58) *
Jobb Reggelt!

Szegény cica! Úgy sajnállak hogy ilyen rossz éjszakád volt. Jól elhúzódik már ez a megfázás. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szerencsére én már kikecmeregtem belőle, csak egy kicsit köhögök.
Ja, ez a rohadt hó, ide is elért. Basszus március 11 van?!!!! Ezt miért nem tudja az időjárás????????? Fákkkkkkkk
De azért sem hagyom hogy elrontsa a kedvem, nem ma jó napom lesz!

Szia Trixx!

Á, tegnap olyan jó volt, alig köhögtem erre este nekiálltam és hajnali 5-ig folyamatosan köhögtem, akkor aludtam el, de 6-kor már szólt az ébresztőm (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nem értem, előtte éjszaka olyan jól aludtam.... De te legalább jól vagy, vagyis kifelé haladsz én meg stagnálok.

Hát ez a hó kikészít, szakad....

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 11. - 00:12:25) *

Ez nagyon szép!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 11. - 08:44:11
Létrehozva: #25677

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 10. - 22:02:55) *
jantar: na igazán jó hallani, hogy téged is bedarálnak szép lassan a fanfictionök! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Edó: jah a Little lie B verziójára gondolsz szerintem, ami vica nagy kedvence (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nos az nincs befejezve és valszeg nem is lesz, mert megszakadt a kapcsolat a csajjal, akivel írtuk. de az A verzió majd egyszer felkerül, ha Anitám is végre elérhető lesz. Abból a sztoriból nem engedek, mert nagyon kidolgoztuk a vázlatát és szerintem baromi jó lesz. 4 nagy rész, azon belül fejezetek. az első már majdnem kész, csak pár töltelékfejezet kellene bele. (ja és az azért komolyabb lesz mint a B verzió)

Jó reggelt.

Igggen a Little lie B verzió vica kedvence (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nagy sajnálattal olvason,hogy nem lesz befejezve. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De kár.....
Á igen az A verzióról már beszéltünk az oldaladon Usi és várom,hogy majd egyszer olvashassam.
Ja Usi és nem baj,hogy beraktad a te oldalad forumán lévő beszélgetésünket ide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ami a havazást illeti nálunk is esik,hogy rohadjon meg. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mikor lesz már tavasz????????

Angie jobbulást még mindig.

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 11. - 00:12:25) *

ügyin megcsináltad ezt a hátteret...csak Jen ne lenne rajta.
Na jó tudom miért van rajta mert ugye benne van a fejezetben amihez készítetted a hátteret.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 11. - 09:38:36
Létrehozva: #25678

devotee

Szia vica!

Köszi!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 11. - 10:19:30
Létrehozva: #25679

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 11. - 00:26:40) *
Vááárj még Usi, a képekért cserébe:

http://www.youtube.com/watch?v=yWnPdyuMmek&NR=1

Cupp!

hmmmmm.... szép reggelt! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) igazán jó erre ébredni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
igen, ismerem a videót, nagyon nyami!!! köszi!

Szabcsi: örülök, hogy sikerül kikészíteni téged a képekkel, a fickekkel és a személyiségünkkel! XD
jah és azt kihagytad, hogy lehet ebből a DM-es témakörből fogok szakdogázni is! XDDDD Lola It's no good tanulmánya meg nagyon good!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
remélem egy nap veled is találkozunk! nyárra szervez Edóka pár napos Sereg partyt a nyaralójában, majd ha gondolod, gyere fel te is! jó lenne személyesen is cseverészni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: szegénykém!!!!!!!!!! akkor ma megint mosott szar leszel! MENJ MÁR EL ORVOSHOZ!!!!!!!!!!!!! seggbe leszel rúgva!!! akkor meg pláne ha nem tudsz jönni szombaton!!!
amúgy itt is esik még mindig az a redvás hó!!!! van már vagy 5 centi is! fákkk, elegem van már a télből!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

amúgy örülök csajok, hogy tetszik az új hátterem is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és nem, nem szedem ki a kedves Jent belőle - én amúgy is bírom és nem vagyok rá féltékeny. sokat tett Davidért ő is. pont.)

vica: hát igen, én is utálok félbehagyni sztorikat, de ez van. majd egyszer talán befejezem egyedül, ha időmilliomos leszek. az A verzió első nagy része meg nem tom mikor kerül fel. nyár előtt nem hiszem. mind Aninak, mind nekem sok a dolgunk most az egyetemen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pedig annyira szeretném már azt is publikálni!!!! na én azzal is úgy szerelembe vagyok esve, mint Lola a NR-szal. (ha nem olvastam már át vagy 50x amik eddig megvannak, akkor egyszer sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) érdekes perspektívából fogja nézni a dolgokat és eléggé különbözni fog a B verziótól)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 11. - 10:27:39
Létrehozva: #25680

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 11. - 06:33:56) *
Jó reggelt!

Jó reggelt Babucik!

Jobbulást Angie! Én tegnap figyelmeztettelek időben, hogy meggyütt a hóóóó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1282 1283 1284 1285 1286 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
130 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (130 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: