![]() ![]() |
2010.03. 11. - 20:27:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Már csak azért is rosszul vagyok attól a nőtől(Teresától) mert arra volt esze,hogy Dave pénzére rápályázzon de arra nem,hogy segítsen a férjének mikor az bajban volt..Sőt még arra sem volt esze annak a ribinek,hogy egy áztatott kötéllel felkösse magát. Hát igen, pont ezért volt jó helye Dave-nek Jo mellett és ezért van most jó helye Jennifer mellett. |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:27:37
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt az alvóknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy nem érdkel dave és a nője semlegesek a számomra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 11. - 20:31:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, pont ezért volt jó helye Dave-nek Jo mellett és ezért van most jó helye Jennifer mellett. Hát igen jó helye volt Jo mellett mégis elhagyta egy olyanért mint Teresa.Mondjuk ezt nem igazán értem miért tette de mostmár mindegy. Azért meg külön rühellem Teresát,hogy nem szégyellte magát és rástartolt egy nős pasira. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:31:20
Létrehozva:
|
|
|
jó éjt az alvóknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy nem érdkel dave és a nője semlegesek a számomra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Téged egyáltalán nem is érdekel Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:33:18
Létrehozva:
|
|
|
Téged egyáltalán nem is érdekel Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem esteim olyanok mint dave a való életben sem :S |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:34:29
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen jó helye volt Jo mellett mégis elhagyta egy olyanért mint Teresa.Mondjuk ezt nem igazán értem miért tette de mostmár mindegy. Azért meg külön rühellem Teresát,hogy nem szégyellte magát és rástartolt egy nős pasira. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Hát gondolom drogozni kezdett, függő lett ugye, és úgy érezte, hogy Jo mellett nem lehet "biztonságban" , mert ott van Theresa, aki szintén drogozik.. Azt is nagyon csodálom Dave-ben, hogy még drogosan is a kisfia volt az első. |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:34:42
Létrehozva:
|
|
|
de ezt ti is tudjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 11. - 20:35:15
Létrehozva:
|
|
|
mode jen-nel kapcsolatban a látszat néha csal... és bocs, de honnan veszed, hogy ez esetben is csal? ismered Jent? (IMG:http://img246.imageshack.us/img246/6118/97291680.jpg) |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:36:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 11. - 20:37:27
Létrehozva:
|
|
|
az "Elromlott a beépített GPS" című kép! XD |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:39:28
Létrehozva:
|
|
|
VICUS JÓ NŐ! Pont. Oh köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) csak lehetne egy pár kilóval könnyebb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát gondolom drogozni kezdett, függő lett ugye, és úgy érezte, hogy Jo mellett nem lehet "biztonságban" , mert ott van Theresa, aki szintén drogozik.. Azt is nagyon csodálom Dave-ben, hogy még drogosan is a kisfia volt az első. Igen csak így kitette a fiát annak látványnak,hogy az apja be van lőve. |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:41:16
Létrehozva:
|
|
|
Oh köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) csak lehetne egy pár kilóval könnyebb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem jól nézel ki úgy ahogy vagy, Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de komolyan, szép arcod van, legyél büszke magadra! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én is örülnék, ha egy-két kilóval könnyebb lennék, de már megszoktam, és nem érdekel. Most lehet, hogy hülyén hangzik, de nekem az is tetszik, hogy széles a csípőm. de komolyan.. nem akarok méteres segget, de tetszik, hogy ilyen. Oh köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) csak lehetne egy pár kilóval könnyebb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen csak így kitette a fiát annak látványnak,hogy az apja be van lőve. Hát ez igaz, szegény gyerek nem igazán értette, csak "Apa beteg" ezt hajtogatta. Meg hogy "nem akarom, hogy beteg legyél" |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:43:23
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm Mode. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Éppen ma vágattam kicsit a hajamból,hogy valami emberies külsőm legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké igyekszem büszke lenni magamra. Te pedig egy tök szép kiscsaj vagy. De hátha nem lesz kedve Jack-nek rászokni a drogra ha már látta milyen lett tőle az apja. hehe Mode a csípőm nekem is tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:46:09
Létrehozva:
|
|
|
usi csak olyan ellenszenves egy párban mikor pl. nevezetesen dave és jen fotóinál hogy a csaj játsza az agyát hogy az övé dave
az együttesből martin alan és talán még andy maradt meg olyannak mint ahonnét elindultak de dave nagyon elszállt főleg ez a kesztyűs dolog és hogy nem érintkezik senkivel.. nekem többek között ezért is nem jön be.. martint és alant nagyon szeretem a közvetlenségük és egyszerűségük miatt.. |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:49:09
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm Mode. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Éppen ma vágattam kicsit a hajamból,hogy valami emberies külsőm legyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké igyekszem büszke lenni magamra. Te pedig egy tök szép kiscsaj vagy. Hát tegnap néztem Facebook-on a képet amit feltöltöttél, szerintem büszke is lehetsz magadra! Természetesen szép vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ohh én is köszönöm (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Csak kár, hogy ezt nem mindenki gondolja így (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) usi csak olyan ellenszenves egy párban mikor pl. nevezetesen dave és jen fotóinál hogy a csaj játsza az agyát hogy az övé dave az együttesből martin alan és talán még andy maradt meg olyannak mint ahonnét elindultak de dave nagyon elszállt főleg ez a kesztyűs dolog és hogy nem érintkezik senkivel.. nekem többek között ezért is nem jön be.. martint és alant nagyon szeretem a közvetlenségük és egyszerűségük miatt.. Szerintem Jennifer legyen is büszke arra, hogy Dave az övé. Hány millió nő szeretne még így pózolni mellette. Kesztyűs dolog.. Ő úgy gondolja, hogy ez jó neki, és igenis vigyázzon az egészségére. lehet, hogy ez túlzás, de Ő tudja, mi a jó neki, nekünk rajongóknak pedig kötelességünk tiszteletben tartani a kedvencünk döntését. (mondom ezt én, aki 80 éves vén öregasszony XD) |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:50:00
Létrehozva:
|
|
|
usi csak olyan ellenszenves egy párban mikor pl. nevezetesen dave és jen fotóinál hogy a csaj játsza az agyát hogy az övé dave az együttesből martin alan és talán még andy maradt meg olyannak mint ahonnét elindultak de dave nagyon elszállt főleg ez a kesztyűs dolog és hogy nem érintkezik senkivel.. nekem többek között ezért is nem jön be.. martint és alant nagyon szeretem a közvetlenségük és egyszerűségük miatt.. általában az ilyen nő nagyon bizonytalan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na leállok.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:50:36
Létrehozva:
|
|
|
Mode az a kép 3 éves.Éppen túl voltam egy 8 kilós fogyáson. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor még a Petra nem volt a zsákba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oh,hogy én természetesen szép?Ezt sem mondta még nekem senki.Köszönöm nagyon jól esik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe vajon apád is ezt mondaná? Én Jen-ről nem mondok semmit mert máskor megfogadtam,hogy nem bántom. |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:51:54
Létrehozva:
|
|
|
Hát tegnap néztem Facebook-on a képet amit feltöltöttél, szerintem büszke is lehetsz magadra! Természetesen szép vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ohh én is köszönöm (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Csak kár, hogy ezt nem mindenki gondolja így (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Jennifer legyen is büszke arra, hogy Dave az övé. Hány millió nő szeretne még így pózolni mellette. Kesztyűs dolog.. Ő úgy gondolja, hogy ez jó neki, és igenis vigyázzon az egészségére. lehet, hogy ez túlzás, de Ő tudja, mi a jó neki, nekünk rajongóknak pedig kötelességünk tiszteletben tartani a kedvencünk döntését. (mondom ezt én, aki 80 éves vén öregasszony XD) rajongó sztár mind2nek földig ér a lába akár diplomás az ember vagy szakmunkás csak legyen talpig ember és ne feldje honnét indult |
|
|
|
2010.03. 11. - 20:53:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 11. - 20:54:07
Létrehozva:
|
|
|
jantar szerintem Dave egyáltalán nem feledte el, honnan indult. Miért feledte volna el??
Vica: akkor is szép voltál meg vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát pedig az vagy na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az ilyen nők a szépek, nem azok a túlplasztikázott szilikoncsöcsös meg szilikonszájas barbie babák |
|
|
|
![]() ![]() |