![]() ![]() |
2010.03. 11. - 21:09:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jantar Alan nem Andy miatt szállt ki.......
|
|
|
|
2010.03. 11. - 21:09:25
Létrehozva:
|
|
|
drága mode megértem, h. szereted őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de én csak azt a 2öt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) andy-t azért nem mert alan kiszállt miatta és a másikat sem csak martint és alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan nem Andy miatt szállt ki.Mindannyiuk miatt. |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:09:30
Létrehozva:
|
|
|
Jaj itt vagyok, bocsesz, csak betoppantak a sógornőmék, de már el is mentek. majd olvass vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:10:17
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=xe1SpIudppg martin elfáradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiskorúak így vannak ezzel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de én nem vagyok kiskorú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:10:20
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=xe1SpIudppg martin elfáradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiskorúak így vannak ezzel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor Vica is kiskorú?? Egyébként meg Alan különleges, azért csapott belém, nem azért, mert kiskorú vagyok. Kiskorú vagyok, de nem hülye... Alan nagyon különleges férfi a számomra, és nem csak egy plátói szerelem, ami majd hopp, elmúlik egy szép napon. |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:11:02
Létrehozva:
|
|
|
igen eléggé kiakadt a sok rászakadó meló miatt.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 11. - 21:11:12
Létrehozva:
|
|
|
trixx hova lettél? jössz alan pesti estjére? Nem, nem megyek. Próbálkoztam befogadni Alan zenéjét, már csak a DM iránti tiszteletből is, de nem fogott meg. Így ezt kihagyom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nektek nagyon jó szórakozást kívánok. |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:11:47
Létrehozva:
|
|
|
Vica, holnap kapsz ízelítőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 11. - 21:11:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 11. - 21:12:14
Létrehozva:
|
|
|
Ezen a képkommenten felröhögtem Usi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen a beszólások én is akkorát röhögtem! Jantar ez pedig ismét egy díjnyertes kép! Nem láttam még, köszi. |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:13:22
Létrehozva:
|
|
|
igen eléggé kiakadt a sok rászakadó meló miatt.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is a meló, inkább az, hogy romlott az együttes viszonya, és a melók miatt, az egész addigi munkájáért nem annyi tiszteletet kapott, amennyit szeretett volna. |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:13:29
Létrehozva:
|
|
|
Nem, nem megyek. Próbálkoztam befogadni Alan zenéjét, már csak a DM iránti tiszteletből is, de nem fogott meg. Így ezt kihagyom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De nektek nagyon jó szórakozást kívánok. Én egy számot hallottam Alan-től de nagyon nem az én világom.Ez persze nem azt jelenti,hogy nem jó amit csinál csak egyszerűen nekem nem jött be. |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:13:48
Létrehozva:
|
|
|
drága mode megértem, h. szereted őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de én csak azt a 2öt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) andy-t azért nem mert alan kiszállt miatta és a másikat sem csak martint és alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erről írnátok egy kicsit nekem. Valahogy nem tudok semmit, hogy tulajdonképpen miért is szállt ki Alan. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:14:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 11. - 21:15:07
Létrehozva:
|
|
|
Vica, holnap kapsz ízelítőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okééééé várom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:15:44
Létrehozva:
|
|
|
Én egy számot hallottam Alan-től de nagyon nem az én világom.Ez persze nem azt jelenti,hogy nem jó amit csinál csak egyszerűen nekem nem jött be. nekem sem jön be annyira, amit csinál. Van pár szám, ami tetszik, de az én világom zenében Dm meg MJ Okééééé várom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Erről írnátok egy kicsit nekem. Valahogy nem tudok semmit, hogy tulajdonképpen miért is szállt ki Alan. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mode megfogalmazta kettővel föntebb mint ahogy kérdezted. |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:17:07
Létrehozva:
|
|
|
hajjajj, pszichológiai vizekre eveztünk. na hadd szólok pár szót.
Jen: olyan ember, amilyen, én személy szerint nem szeretem, mert egyszerűen ellenszenves, ez az én egyéni megítélésem, ebben benne van egy sima megérzés, biztos volt ilyenetek nektek is, másrészt benne van igenis az is, hogy azért a fene essen a jó dolgába... máskülönben meg biztos tehetséges is, meg okos meg odaadó meg TÜRELMES minden, elvégre együtt vannak, na. minden ellenszenvem ellenére, neki sem lehet könnyű. így élni. eleve ennyi ítélkező szempár kereszttüzében, másrészt úgy, hogy csaknem évekre elszakad a férjétől. persze lehet hogy egy genya, sőt, én is szeretek ebben a gondolatban leledzeni, mert kényelmes. de vegyük észre, meddig tart a kényelem, és hol kezdődik a buta rosszindulat. vagy a naivitás. Dave: egy olyan ember, aki csaknem ötven évesen mindent odaad a szeretetért - mert azért csinálja ám, nem a pénzért vagy egyébért - és odaadott már korábban is. belebetegedett, belehalt, ráment a dologra, és még mindig kell neki ez az egész. mert szeret minket. nem kell erőltetni ezt a gondolatot, csak rá kell nézni az arcára egy-egy ellesett képen, ahogy szinte túlcsordul a szeretettől. hát ez az ember van elszállva? mert nem akar a teljes önvalójánál még többet adni? mert kifordította a belsejét, mindennap kipakolja az egész szívét egy tálcára, hogy szétcincálja a tömeg, minden energiáját belénk pumpálja. hát bocs, hogy ez után van annyi védekező mechanizmusa, hogy kesztyű, meg távolságtartás. mindent ő sem bírhat ki. mert iszonyú erős, de nem isten. egy ember, igazi ember. hibákkal meg gyengeségekkel. ezt azért tartsuk szem előtt. meg aztán olyan is van, hogy személyiség. és a személyiségek sokfélék. pl van, aki nem szereti ha belemásznak a személyes terébe. pl. én nagyon laza vagyok e tekintetben, de sok barátom meg nem, és nem nagyon puszizik vagy ölelget. ezt el kell fogadni mint személysiégjegyet. Dave többtízezer ember előtt tárulkozik ki testben és lélekben, csaknem meztelen, lélekben meg sokszor teljesen meztelen. ne akarjuk még a huszadik bőrt is lehúzni róla. én akarnám, az egészet, belőle mindent, de a tisztelet itt kerül képbe. nem érzitek? ha én, akit ti, amúgy tök irracionálisan istenként, hisztérikusan imádtok, és a puszta jelenlétemtől sikoltozó idiótákká változtok, akkor én, az isten, a bálvány, logikusan érezhetem úgy, hogy miután az egész önvalómat elétek tettem, azután tök rendben van, ha már nem bájolgok még autogramokkal meg közös fotókkal is. az eléggé visszalépés lenne. és akkor az arc megőrzéséről még szót se ejtettem. neki is van egy önképe, amire vigyáz, mert könnyű elveszíteni. ilyen apróságok pl. kiválóan morzsolják fel. hagyjuk meg neki ez embernek maradás jogát. köszönöm. én pofáztam, most lehet utálni. |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:18:32
Létrehozva:
|
|
|
Olvasom én, de nem igazán értem Illetve értem, csak azt nem értem, hogy ez hozzám hogy jön Az életet nem abszolút felnőttként kell élni, hanem gyermekként. A világ egyszerű dolgaiból csodaszép dolgokat lehet látni egy gyermeki fantázián keresztül. Sajnos a mai világban egyre több az abszolút felnőtt. Olvasd el Kosztolányi Hajnali részegség című versét és megérted.. |
|
|
|
2010.03. 11. - 21:18:55
Létrehozva:
|
|
|
majd olvass vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Óóóóóóóóóóóó a drága, hogy leült! Bár ez szeritnem benne van a 'korográfiában" mert már máskor is láttam hogy megpihent. Utána hogy ráncolja a homlokát, de édi! |
|
|
|
![]() ![]() |