2400 Oldal V  « < 1292 1293 1294 1295 1296 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 11. - 21:20:04
Létrehozva: #25861

devotee

Lola én egyetértek veled, amit Dave-ről írtál...

Én sosem sikítozok, ha meglátom Dave-et, csak mosolygok egyet és azt érzem, hogy szeretem. És azt, hogy van egy ilyen csodás ember akire felnézhetek.

Én sem szeretem, ha belemásznak a személyes terembe, de a barátaimat nagyon szeretem, és ha meg kellene ölelnem téged, vagy Vicát, vagy Alan-t, Trixx-et, bárkit, nem fanyalognék
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 11. - 21:21:31
Létrehozva: #25862

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 11. - 21:17:07) *
hajjajj, pszichológiai vizekre eveztünk. na hadd szólok pár szót.

Jen: olyan ember, amilyen, én személy szerint nem szeretem, mert egyszerűen ellenszenves, ez az én egyéni megítélésem, ebben benne van egy sima megérzés, biztos volt ilyenetek nektek is, másrészt benne van igenis az is, hogy azért a fene essen a jó dolgába... máskülönben meg biztos tehetséges is, meg okos meg odaadó meg TÜRELMES minden, elvégre együtt vannak, na. minden ellenszenvem ellenére, neki sem lehet könnyű. így élni. eleve ennyi ítélkező szempár kereszttüzében, másrészt úgy, hogy csaknem évekre elszakad a férjétől. persze lehet hogy egy genya, sőt, én is szeretek ebben a gondolatban leledzeni, mert kényelmes. de vegyük észre, meddig tart a kényelem, és hol kezdődik a buta rosszindulat. vagy a naivitás.

Dave: egy olyan ember, aki csaknem ötven évesen mindent odaad a szeretetért - mert azért csinálja ám, nem a pénzért vagy egyébért - és odaadott már korábban is. belebetegedett, belehalt, ráment a dologra, és még mindig kell neki ez az egész. mert szeret minket. nem kell erőltetni ezt a gondolatot, csak rá kell nézni az arcára egy-egy ellesett képen, ahogy szinte túlcsordul a szeretettől. hát ez az ember van elszállva? mert nem akar a teljes önvalójánál még többet adni? mert kifordította a belsejét, mindennap kipakolja az egész szívét egy tálcára, hogy szétcincálja a tömeg, minden energiáját belénk pumpálja. hát bocs, hogy ez után van annyi védekező mechanizmusa, hogy kesztyű, meg távolságtartás. mindent ő sem bírhat ki. mert iszonyú erős, de nem isten. egy ember, igazi ember. hibákkal meg gyengeségekkel. ezt azért tartsuk szem előtt. meg aztán olyan is van, hogy személyiség. és a személyiségek sokfélék. pl van, aki nem szereti ha belemásznak a személyes terébe. pl. én nagyon laza vagyok e tekintetben, de sok barátom meg nem, és nem nagyon puszizik vagy ölelget. ezt el kell fogadni mint személysiégjegyet. Dave többtízezer ember előtt tárulkozik ki testben és lélekben, csaknem meztelen, lélekben meg sokszor teljesen meztelen. ne akarjuk még a huszadik bőrt is lehúzni róla. én akarnám, az egészet, belőle mindent, de a tisztelet itt kerül képbe. nem érzitek? ha én, akit ti, amúgy tök irracionálisan istenként, hisztérikusan imádtok, és a puszta jelenlétemtől sikoltozó idiótákká változtok, akkor én, az isten, a bálvány, logikusan érezhetem úgy, hogy miután az egész önvalómat elétek tettem, azután tök rendben van, ha már nem bájolgok még autogramokkal meg közös fotókkal is. az eléggé visszalépés lenne. és akkor az arc megőrzéséről még szót se ejtettem. neki is van egy önképe, amire vigyáz, mert könnyű elveszíteni. ilyen apróságok pl. kiválóan morzsolják fel. hagyjuk meg neki ez embernek maradás jogát. köszönöm.

én pofáztam, most lehet utálni.

lola ez a te véleményed. kinek a pap kinek a papné..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 11. - 21:21:33
Létrehozva: #25863

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 11. - 21:18:32) *
Az életet nem abszolút felnőttként kell élni, hanem gyermekként. A világ egyszerű dolgaiból csodaszép dolgokat lehet látni egy gyermeki fantázián keresztül. Sajnos a mai világban egyre több az abszolút felnőtt. Olvasd el Kosztolányi Hajnali részegség című versét és megérted..

Hát én úgy is élem, gyerekként, csak azt nem szeretem, ha lekiskorúznak, még ha az is vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 11. - 21:22:31
Létrehozva: #25864

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 11. - 21:17:07) *
hajjajj, pszichológiai vizekre eveztünk. na hadd szólok pár szót.

Jen: olyan ember, amilyen, én személy szerint nem szeretem, mert egyszerűen ellenszenves, ez az én egyéni megítélésem, ebben benne van egy sima megérzés, biztos volt ilyenetek nektek is, másrészt benne van igenis az is, hogy azért a fene essen a jó dolgába... máskülönben meg biztos tehetséges is, meg okos meg odaadó meg TÜRELMES minden, elvégre együtt vannak, na. minden ellenszenvem ellenére, neki sem lehet könnyű. így élni. eleve ennyi ítélkező szempár kereszttüzében, másrészt úgy, hogy csaknem évekre elszakad a férjétől. persze lehet hogy egy genya, sőt, én is szeretek ebben a gondolatban leledzeni, mert kényelmes. de vegyük észre, meddig tart a kényelem, és hol kezdődik a buta rosszindulat. vagy a naivitás.

Dave: egy olyan ember, aki csaknem ötven évesen mindent odaad a szeretetért - mert azért csinálja ám, nem a pénzért vagy egyébért - és odaadott már korábban is. belebetegedett, belehalt, ráment a dologra, és még mindig kell neki ez az egész. mert szeret minket. nem kell erőltetni ezt a gondolatot, csak rá kell nézni az arcára egy-egy ellesett képen, ahogy szinte túlcsordul a szeretettől. hát ez az ember van elszállva? mert nem akar a teljes önvalójánál még többet adni? mert kifordította a belsejét, mindennap kipakolja az egész szívét egy tálcára, hogy szétcincálja a tömeg, minden energiáját belénk pumpálja. hát bocs, hogy ez után van annyi védekező mechanizmusa, hogy kesztyű, meg távolságtartás. mindent ő sem bírhat ki. mert iszonyú erős, de nem isten. egy ember, igazi ember. hibákkal meg gyengeségekkel. ezt azért tartsuk szem előtt. meg aztán olyan is van, hogy személyiség. és a személyiségek sokfélék. pl van, aki nem szereti ha belemásznak a személyes terébe. pl. én nagyon laza vagyok e tekintetben, de sok barátom meg nem, és nem nagyon puszizik vagy ölelget. ezt el kell fogadni mint személysiégjegyet. Dave többtízezer ember előtt tárulkozik ki testben és lélekben, csaknem meztelen, lélekben meg sokszor teljesen meztelen. ne akarjuk még a huszadik bőrt is lehúzni róla. én akarnám, az egészet, belőle mindent, de a tisztelet itt kerül képbe. nem érzitek? ha én, akit ti, amúgy tök irracionálisan istenként, hisztérikusan imádtok, és a puszta jelenlétemtől sikoltozó idiótákká változtok, akkor én, az isten, a bálvány, logikusan érezhetem úgy, hogy miután az egész önvalómat elétek tettem, azután tök rendben van, ha már nem bájolgok még autogramokkal meg közös fotókkal is. az eléggé visszalépés lenne. és akkor az arc megőrzéséről még szót se ejtettem. neki is van egy önképe, amire vigyáz, mert könnyű elveszíteni. ilyen apróságok pl. kiválóan morzsolják fel. hagyjuk meg neki ez embernek maradás jogát. köszönöm.

én pofáztam, most lehet utálni.

ezzzz igen Lola.A megfogalmazás előtt kalapom megemelem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 11. - 21:23:24
Létrehozva: #25865

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 11. - 21:21:33) *
Hát én úgy is élem, gyerekként, csak azt nem szeretem, ha lekiskorúznak, még ha az is vagyok.

nem kell véresen komolyan venni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 11. - 21:24:23
Létrehozva: #25866

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 11. - 21:20:04) *

Én sosem sikítozok, ha meglátom Dave-et, csak mosolygok egyet és azt érzem, hogy szeretem. És azt, hogy van egy ilyen csodás ember akire felnézhetek.

Ezen már én is gondolkoztam,hogy ha mondjuk lehetőségem lenne mondjuk egy lemez dedikáláson találkozni Dave-el azt hiszem meg sem mernék nyikkani mert egyszerűen nem tudnám,hogy mit mondjak.Sőt lehet oda se mernék menni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 11. - 21:24:56
Létrehozva: #25867

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 11. - 21:23:24) *
nem kell véresen komolyan venni

Nem is veszem véresen komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak valahogy nem tetszik. Nem tetszik, ha emlékeztetnek arra, hogy nem járhatok kedvemre dM koncertre, meg stb.

Na akármennyire is szeretnék maradni, mennem kell, anyám elküldött a gép elöl.
Sziasztok!
Jó éjszakát
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 11. - 21:25:54
Létrehozva: #25868

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 11. - 21:20:04) *

Én sem szeretem, ha belemásznak a személyes terembe, de a barátaimat nagyon szeretem, és ha meg kellene ölelnem téged, vagy Vicát, vagy Alan-t, Trixx-et, bárkit, nem fanyalognék

Hát azt az ölelést egyszer összehozzuk kiscsaj mert én szeretnék veled találkozni meg persze mindannyiótokkal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 11. - 21:26:05
Létrehozva: #25869

devotee

bár én faith gondolataival tudok azonosulni, amit daveről írt.
ennyi és a továbbiakban nem kivánok hozzászólni ehhez. én így látom más másként ahány ember annyiféle vélemény ezért nem fogok összeveszni senkivel feőleg nem így virtuálisan az élet dolagihoz képest ez egy századrangú vmicske
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 11. - 21:27:01
Létrehozva: #25870

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 11. - 21:24:56) *
Nem is veszem véresen komolyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak valahogy nem tetszik. Nem tetszik, ha emlékeztetnek arra, hogy nem járhatok kedvemre dM koncertre, meg stb.

Na akármennyire is szeretnék maradni, mennem kell, anyám elküldött a gép elöl.
Sziasztok!
Jó éjszakát

Jó éjszakát Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is megyek.Pá mindenkinek és nyugodalmas éccakát.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 11. - 21:28:33
Létrehozva: #25871

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 11. - 21:24:23) *
Ezen már én is gondolkoztam,hogy ha mondjuk lehetőségem lenne mondjuk egy lemez dedikáláson találkozni Dave-el azt hiszem meg sem mernék nyikkani mert egyszerűen nem tudnám,hogy mit mondjak.Sőt lehet oda se mernék menni.

ő is ember neki is földig ér a lába

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 11. - 21:34:54
Létrehozva: #25872

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 11. - 21:24:23) *

Nekem egyszer volt ilyenben részem.
Imádom Lőrincz L. László könyveit, az eszét...
Két éve volt nálunk dedikálni, elmentem.
Ugye Ő egy öreg bácsi, mégis mikor leültem Vele szemben, hogy aláírja a könyvem, kipirultam, izzadtam, makogtam, alig tudtam vele beszélni.
Kész lettem. A sógornőm jól ki is nevetett. Aztán mikor ő került sorra, ugyan ez. Szóval ilyen hatással vannak ránk a kedvenceink.

És úr isten, mi lenne ha Marttal ülnék egy asztalnál, akinek nem csak az eszét csodálom, de isteni hímpéldány is? Áhhhhhhhhh

Jó éjt az alvókáknak!

Héj Mode! Nem jelentkeztél ki! Most akkor anyukád fog velünk diskurálni a Te neved alatt? XDXDXD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 11. - 21:53:30
Létrehozva: #25873

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 11. - 20:53:03) *
Szerintem Dave nem felejtette el honnan indult.

egyetértek.

ja és örülök, hogy tetszett a GPS-es kommentem XD

Lola: szívemből beszéltél a Dave-es részben!!! nem is tudok mást hozzátenni.
(amúgy én se szeretem, ha belemásznak a személyes terembe. - mondjuk a hozzám érzelmileg közelebb állóknál nem zavar)

jantar: én sem akarok senkivel összeveszni, tehát csak a véleményem jegyezném meg, hogy sajnálom, hogy ilyen mereven látod a dolgokat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 11. - 21:54:23
Létrehozva: #25874

devotee

nemtudom... én amikor anno az akkori bálványommal, Ákossal találkoztam, simán normális maradtam.

és a tévés melóm alatt is tudtam kezelni a 'sztárokat'. én tudom, hogy emberek, épp erről beszélek. na mindegy.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 11. - 22:02:26
Létrehozva: #25875

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 11. - 21:54:23) *
nemtudom... én amikor anno az akkori bálványommal, Ákossal találkoztam, simán normális maradtam.
és a tévés melóm alatt is tudtam kezelni a 'sztárokat'. én tudom, hogy emberek, épp erről beszélek. na mindegy.

Azért Lola a 'sztárok' között van egy kis különbség.
Én is tudom kezelni őket ne érts félre. Ritkán járok Pesten, de akkor mindig összefutok valami 'hírességgel'...
Teljesen más az ha melód miatt találkozol sztárokkal, meg megint más, ha azzal a példaképeddel találkozol, akit a legcsodálatosabb embernek tartasz a földön. Szerintem természetes hogy nagy hatással van rád a találkozás. Vagy nem? De igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is tudom hogy emberek, csak emberek, és ők is emberek. Ehhez nem kell tévésnek lenni.

De azért belül csak éreztél valamit?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 11. - 22:06:46
Létrehozva: #25876

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 11. - 21:53:30) *
egyetértek.

ja és örülök, hogy tetszett a GPS-es kommentem XD

Lola: szívemből beszéltél a Dave-es részben!!! nem is tudok mást hozzátenni.
(amúgy én se szeretem, ha belemásznak a személyes terembe. - mondjuk a hozzám érzelmileg közelebb állóknál nem zavar)

jantar: én sem akarok senkivel összeveszni, tehát csak a véleményem jegyezném meg, hogy sajnálom, hogy ilyen mereven látod a dolgokat.

sajnálom én is usi, de ez van

lola örülök, hogy sikerült találkoznod ákossal. egyszer nekem is egy pesti repülős srác haveri körén kerszetül. a 90es években én is sokat hallgattam őket. kb. 97ben találkozhattam vele, de eléggé magas lóról beszélt velünk engem azóta kovács ákos nem igazán érdekel..

jó éjt nektek sziasztok
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 11. - 22:07:44
Létrehozva: #25877

devotee

Jó éjt Jantar! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 11. - 22:08:53
Létrehozva: #25878

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 11. - 22:02:26) *
Azért Lola a 'sztárok' között van egy kis különbség.
Én is tudom kezelni őket ne érts félre. Ritkán járok Pesten, de akkor mindig összefutok valami 'hírességgel'...
Teljesen más az ha melód miatt találkozol sztárokkal, meg megint más, ha azzal a példaképeddel találkozol, akit a legcsodálatosabb embernek tartasz a földön. Szerintem természetes hogy nagy hatással van rád a találkozás. Vagy nem? De igen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De azért belül csak éreztél valamit?

perszepersze. odavoltam meg visszakétszer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én ne? én, aki úgy tudok rajongani mint egy hároméves?
csak épp kell annyi nemtudom, profizmus, melóban mármint, hogy ezt nem mutatod. személyesen meg egyszerűen bekapcsolt bennem a tudat, hogy nini, épp ez a lényeg: imádom, istenítem, stb, és mégis, ember, tökéletlen, esendő, ember, igen, igen, igen, ember, mint én! ujjongó érzés volt rájönni erre. persze nem neked szól ez az egész, mert nekem is volt olyan hogy nem jutottam szóhoz a tisztelettől (sokszor amúgy egy csillogó szempár többet is mond) inkább a korábbi Dave-es témára reflektáltam.
NR? olvastad az egészet?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 11. - 22:14:59
Létrehozva: #25879

devotee

Á, még sajnos bele sem kezdtem. Már tervbe vettem, csak a fórum az első, aztán a ff.
Már írtam korábban, hogy nekem kevés a 24 óra.
Mindenképp el fogom olvasni, mert nagyon kíváncsi vagyok.
A többiek reakcióit mindig gyorsan átugrottam, nehogy meg tudjak valamit belőle, és oda legyen a meglepi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 11. - 22:21:11
Létrehozva: #25880

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 11. - 20:11:22) *
jahhh hogy kicsit viccesebb vizekre evezzünk! ezt a videómat láttátok már? XD
Anitával Uri Geller showt néztünk poénból és természetesen nem kellett sokat várni hogy baromság süljön ki belőle a részünkről! XD
http://www.youtube.com/watch?v=5LOrUSxkXRk
(hehe, jó régi vidi, itt még nem volt festve a hajam. meg a szobámban is jó pár régi poszter is kinn van még, amik azóta már átcserélődtek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

Usi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mekkora dinkák vagyok! Jó értelemben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pár Drága, újraenegem a fürővizem, aztán szunya.
Pussz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1292 1293 1294 1295 1296 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
10 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (10 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: