![]() ![]() |
2010.03. 12. - 11:53:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Szent dudor!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wááááá, leköptem a monitort!!!! Edó, nagyon kész vagy! Na csajok torokgyulladásom van, gennyes ráadásul... az orvosom is kiosztotta a búrám, amiért nem mentem el hozzá hamarabb. Most kaptam 5000-ért 5 szemes antibiotikumot és lóhugy ízű kanalas gyógyszert. Viszont cserében életben maradok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap jó bulit, majd írok Judynak hogy fotózzon sokat a bulin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:04:17
Létrehozva:
|
|
|
jóreggelt kívánok hétalvó desznyó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (viccelek ám) jahhajjj, bár mindig erre ébrednék: 2 sms a telefonomon, egyika cibtől, hogy pénz állott a házhoz. úgyhogy lánykák, izé, lehet nyihogni az örömtől, mert meggondolom, lehet hogy elmegyek veletek a livingbe is. bár nagyon utálom a helyem, meg nem is úgy készültem, de meglássuk, oké? juhhhé!! GYERE, GYERE!!!!!!!!!!!! amúgy én is majdnem ezzel keltem ma! XD csak már fenn voltam 7-kor és csak utána jött a csodálatos sms XD lehet megint lekötni a számlán az összeget. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: na legalább már rendesen tudod kezelni!!! többször ne csinálj ilyet!!! |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:07:19
Létrehozva:
|
|
|
De jó, mindenkinek lett pénze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen Usikám, már meg is ettem a tablettámat!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg a kanalas egy részét... |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:14:57
Létrehozva:
|
|
|
helyes, helyes Angie! gyógyulgass csak! sok cupp!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
ohohohohohóóóó itt a másik Szent Dudor is!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i274.photobucket.com/albums/jj266/dragonfly_070/Dave%20TTA/013.jpg) |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:35:25
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Szent dudor!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wááááá, leköptem a monitort!!!! Edó, nagyon kész vagy! Na csajok torokgyulladásom van, gennyes ráadásul... az orvosom is kiosztotta a búrám, amiért nem mentem el hozzá hamarabb. Most kaptam 5000-ért 5 szemes antibiotikumot és lóhugy ízű kanalas gyógyszert. Viszont cserében életben maradok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Holnap jó bulit, majd írok Judynak hogy fotózzon sokat a bulin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Angie. Végre akkor megvan a betegség és a kezelés.Irány a gyógyulás útja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi,Lola akkor most teli vagytok dudvával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:38:02
Létrehozva:
|
|
|
hejj babuk
az van hogy holnap valamikor kikapcsolják a netet mert szerelnek valamit. úgyhogy döntsük már el mikor tali holnap meg hol, mert én este megyek el, és nem fogom tudni. ha valami van, mobilon elértek Usi,Lola akkor most teli vagytok dudvával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van a fene. elutaltam kéthavi kolit, anyumnak húszezret meg töltöttem pénzt a telójára, aztán mindjárt megcsappant az összeg :S és még ma veszek bkv-t, meg telefonszámlát is kell fizetnem de ha meggebedek is lekötöm legalább a felét vesszen meg, mert nyárra kell a tartalék. ja, asszem egy héten belül lesz munkám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:42:31
Létrehozva:
|
|
|
hejj babuk az van hogy holnap valamikor kikapcsolják a netet mert szerelnek valamit. úgyhogy döntsük már el mikor tali holnap meg hol, mert én este megyek el, és nem fogom tudni. ha valami van, mobilon elértek van a fene. elutaltam kéthavi kolit, anyumnak húszezret meg töltöttem pénzt a telójára, aztán mindjárt megcsappant az összeg :S és még ma veszek bkv-t, meg telefonszámlát is kell fizetnem de ha meggebedek is lekötöm legalább a felét vesszen meg, mert nyárra kell a tartalék. ja, asszem egy héten belül lesz munkám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen a számlák... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) milyen melód lesz? Kíváncsi leszek Mode mit mesél majd délután, hogy sikerült a szereplés. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:46:09
Létrehozva:
|
|
|
bah... telemarketing, csak egy kicsit jobb mint a tavalyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy nagyon jó barátnőm dolgozik a helyen, és intézett nekem egy soron kívüli interjút, és sztem fel is vesznek. rugalmas, fix bér+jutalékos, a többit meg csak túlélem. ha a tavalyi melóba nem rokkantam bele, ebbe sem fogok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sőt, lesz pénzem, baráttal fogok melózni, nagy, neves cégnél, satöbbi |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:47:38
Létrehozva:
|
|
|
bah... telemarketing, csak egy kicsit jobb mint a tavalyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy nagyon jó barátnőm dolgozik a helyen, és intézett nekem egy soron kívüli interjút, és sztem fel is vesznek. rugalmas, fix bér+jutalékos, a többit meg csak túlélem. ha a tavalyi melóba nem rokkantam bele, ebbe sem fogok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sőt, lesz pénzem, baráttal fogok melózni, nagy, neves cégnél, satöbbi jól hangzik Lola. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:48:31
Létrehozva:
|
|
|
Lola: drukk a munka miatt!!!
izé, nekem tök mindegy mikor tali, mert egész nap bent leszek Pesten. Lesz vki elérhető holnap viszonylag korán (3-4-5 óra)? csak kérdem, mert nem tudom 10-től meddig tart a programom. szóval én rugalmas vagyok. mondjátok hogy kihez, hova és mikor menjek. Edónak mondjuk tegnap azt mondtam hogy olyan 6-7-8 körül lenne érdemes az Íjászban leparkolni. de ez csak javaslat, a többség döntsön. |
|
|
|
2010.03. 12. - 12:54:18
Létrehozva:
|
|
|
ja Lola drukk,hogy összejöjjön a meló.(elfelejtettem az előbb mondani)
|
|
|
|
2010.03. 12. - 12:59:12
Létrehozva:
|
|
|
na sziasztok, léptem vonathoz. este leszek.
|
|
|
|
2010.03. 12. - 13:22:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 12. - 13:31:17
Létrehozva:
|
|
|
köszi a drukkokat, cukrok vagytok!
én a 6-7-8 időszakot preferálnám. mert akkor előtte még egy jelenésemnek eleget tehetnék (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 14:11:50
Létrehozva:
|
|
|
Lolaaaa... gyere-gyere.. rázunk egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JAjj.. de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egyébként sziasztok macskák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 14:21:01
Létrehozva:
|
|
|
Lolaaaa... gyere-gyere.. rázunk egyet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JAjj.. de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként sziasztok macskák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szia cica meglássuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mikor jöttök azt találd ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most megyek elbaszok egy kisebb összeget a frissen kapott pénzemből |
|
|
|
2010.03. 12. - 15:19:32
Létrehozva:
|
|
|
jóreggelt kívánok hétalvó desznyó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (viccelek ám) jahhajjj, bár mindig erre ébrednék: 2 sms a telefonomon, egyika cibtől, hogy pénz állott a házhoz. úgyhogy lánykák, izé, lehet nyihogni az örömtől, mert meggondolom, lehet hogy elmegyek veletek a livingbe is. bár nagyon utálom a helyem, meg nem is úgy készültem, de meglássuk, oké? Ébredj minden reggel erre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is drukkolok Neked az állás miatt! "Egy kalappal!" |
|
|
|
2010.03. 12. - 15:33:39
Létrehozva:
|
|
|
szia cica meglássuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mikor jöttök azt találd ki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most megyek elbaszok egy kisebb összeget a frissen kapott pénzemből Akkor megyünk,. amikor mondjátok.. azért óránként járnak vonatok. szerintem mi 5 után jók vagyunk! Mi van Caprival? Facebook-on látom, de itt már napok óta semmi.. valami baj van? |
|
|
|
2010.03. 12. - 17:00:57
Létrehozva:
|
|
|
Micsoda csendes péntek délután van itt. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Sehol senki?
|
|
|
|
2010.03. 12. - 17:12:30
Létrehozva:
|
|
|
figyi mit vettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
beszartok!
K__p0134.jpg ( 12.9K )
Letöltések száma: 8és most lépek, pápá |
|
|
|
![]() ![]() |