![]() ![]() |
2010.03. 12. - 17:55:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
figyi mit vettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beszartok! [attachment=1509:K__p0134.jpg] és most lépek, pápá Igen, ezen tényleg beszartam mikor küldted mms-ben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon faszántos!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, igen, a gyógyulás útjára léptem!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem haram összeszedem magam és a következő DM bulin már ott fogok veletek tombolni. olyan szarul jött most ki ez a betegség, pont Kesik szülinapi/névnapi bulibába nem tudok elmenni basszus (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma reggel hazafelé jövet viszont kaptam egy hívást, amitől egyből jobb kedvem lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, hétfőn meg Republic koncertre megyek! Lola, jövő héten mikor tudjuk bepótolni a tegnapi mítinget? Mondjuk ugyan úgy csütörtökön? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) És gratula az álláshoz!!! Usi, köszi a szent dudoros képet (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 17:56:47
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Edó, ne haragudj, hogy nem írtam vissza az üzenetedre, de későn is vettem észre, mert ünnepség miatt készülődtünk, meg nincs is szerintem már nagyon pénz a telefonomon (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Angie: Megérkezett a plakát!!! Te az a Come Back papír eredeti????????????????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Dél körül mentem postára, mert arra már jött a postás, és fél óra várakozás után közölték velem, hogy a postás még nem ért vissza. Na mondom kapják be... aztán most értem haza, most már ott volt, 4 óra után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 18:02:37
Létrehozva:
|
|
|
figyi mit vettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) beszartok! [attachment=1509:K__p0134.jpg] és most lépek, pápá Aztaaaa Baiiingggg... hun vetted? kibaszott jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Semmi gond Mode, Angie elárulta a titkot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 18:03:03
Létrehozva:
|
|
|
Aztaaaa Baiiingggg... hun vetted? kibaszott jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Semmi gond Mode, Angie elárulta a titkot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 18:12:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Edó, ne haragudj, hogy nem írtam vissza az üzenetedre, de későn is vettem észre, mert ünnepség miatt készülődtünk, meg nincs is szerintem már nagyon pénz a telefonomon (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Angie: Megérkezett a plakát!!! Te az a Come Back papír eredeti????????????????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Dél körül mentem postára, mert arra már jött a postás, és fél óra várakozás után közölték velem, hogy a postás még nem ért vissza. Na mondom kapják be... aztán most értem haza, most már ott volt, 4 óra után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na örülök neki, akkor majd tedd ki gyorsan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, a Come back papír eredeti, from Düsseldorf... koncert szaga van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Semmi gond Mode, Angie elárulta a titkot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miről van szó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 18:14:12
Létrehozva:
|
|
|
Na örülök neki, akkor majd tedd ki gyorsan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, a Come back papír eredeti, from Düsseldorf... koncert szaga van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, még fogalmam sincs, hova fogom kirakni, de igyekszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahova akarnám, oda anyám nem engedi... Júúújjjj kösziii majd megszaglászom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örültem neki nagyon, amikor megláttam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miről van szó? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sanyika kedvenc korszakáról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 18:17:57
Létrehozva:
|
|
|
Hát, még fogalmam sincs, hova fogom kirakni, de igyekszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahova akarnám, oda anyám nem engedi... Júúújjjj kösziii majd megszaglászom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örültem neki nagyon, amikor megláttam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sanyika kedvenc korszakáról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem tedd a plafonra, az ágyad fölé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök buli lenne, reggel kinyitod a csipád és apád néz le rád (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát nincs mit, nekem is van Come Back papírom! Sőt, Judy még lufikat is hozott! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben rájöttem, csak teljesen szét voltam csúszva reggel, mert nem aludtam semmit. Ahhoz képest jól bírom az ébrenlétet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 18:20:26
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem tedd a plafonra, az ágyad fölé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tök buli lenne, reggel kinyitod a csipád és apád néz le rád (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát nincs mit, nekem is van Come Back papírom! Sőt, Judy még lufikat is hozott! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Közben rájöttem, csak teljesen szét voltam csúszva reggel, mert nem aludtam semmit. Ahhoz képest jól bírom az ébrenlétet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uhh, hát oda necces lenne felrakni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 18:32:32
Létrehozva:
|
|
|
Uhh, hát oda necces lenne felrakni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem meg tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 18:36:00
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem meg tök jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet, hogy jó lenne, de nehéz lenne oda rakni, meg akkor nem látják ha bejönnek a szobába XD |
|
|
|
2010.03. 12. - 18:57:23
Létrehozva:
|
|
|
Lehet, hogy jó lenne, de nehéz lenne oda rakni, meg akkor nem látják ha bejönnek a szobába XD Na mondjuk ez igaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 19:02:21
Létrehozva:
|
|
|
Na mondjuk ez igaz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na látod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg általában az oldalamon fekszem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehehehhee (IMG:http://lh5.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5Efamq5r5I/AAAAAAAANGY/GBJuEywlTLA/tumblr_kygyiiBpEj1qat0i8o1_400.jpg) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5Ehg2I7_KI/AAAAAAAANII/rdKJh8SfTxY/tumblr_ks5zrf86wf1qanfmco1_1280.jpg) |
|
|
|
2010.03. 12. - 19:06:56
Létrehozva:
|
|
|
helló csajok
látom Mode és Angie jól elbeszélgettetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola az Ohm jel fülbevalód nagyon király. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 19:07:28
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 12. - 19:08:58
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziaaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondoltam ám rád 1/4 12-kor. hehe úgy tűnik Dave Ohm jele nagyon népszerű.....nekem medálba van Lolának fülbevalóba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 12. - 19:11:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 12. - 19:12:07
Létrehozva:
|
|
|
jááj de kis helyesek a képen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.03. 12. - 19:14:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziaaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondoltam ám rád 1/4 12-kor. hehe úgy tűnik Dave Ohm jele nagyon népszerű.....nekem medálba van Lolának fülbevalóba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem sikerült rosszul, de az osztály minden tagja izgult. Az egyik kiscsaj oda tartotta nekem a kezét, remegett mint a kocsonya. Közben bedöglött a dvd-lejátszó, aztán megint elindult..uhh.. XD (IMG:http://lh3.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5Fya4Did5I/AAAAAAAANjc/kq0Kx9l-xkM/s512/tumblr_kxcsi5Be811qaodqwo1_1280.jpg) Mosolyog.. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://lh6.ggpht.com/_r29FnBYyHPY/S5Fx3aUvuoI/AAAAAAAANh8/mjDgYTkqcQ0/tumblr_kx0qgu1ojD1qaodqwo1_500.jpg) |
|
|
|
2010.03. 12. - 19:14:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 12. - 19:14:37
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode akkor volt egy kis izgi de azért örülök,hogy azért jól sikerült. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |