2400 Oldal V  « < 1300 1301 1302 1303 1304 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 12. - 20:58:50
Létrehozva: #26021

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 12. - 20:57:56) *
Azt hittem Paint-el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

páááááááááááááááááá

Hol a pitliben vannak a többiek? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

Dehogy, azzal nem tudtam volna így kivágni a fejemet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom, mostanában kihalt a fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 12. - 21:03:11
Létrehozva: #26022

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 12. - 20:58:50) *
Dehogy, azzal nem tudtam volna így kivágni a fejemet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudom, mostanában kihalt a fórum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dehogynem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát azt látom... Enjoy the silence
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 12. - 21:04:46
Létrehozva: #26023

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 12. - 21:03:11) *
Dehogynem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát azt látom... Enjoy the silence
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát én nem tudtam volna, Paint nekem arra jó, hogy firkákat csináljak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 12. - 21:09:07
Létrehozva: #26024

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 12. - 21:04:46) *
Hát én nem tudtam volna, Paint nekem arra jó, hogy firkákat csináljak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én komplett wp-ket csináltam vele míg nem volt használható PS-em (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, asszem gyártok még egy hátteret, nagyon bele jöttem!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 12. - 21:11:22
Létrehozva: #26025

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 12. - 21:09:07) *
Én komplett wp-ket csináltam vele míg nem volt használható PS-em (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, asszem gyártok még egy hátteret, nagyon bele jöttem!!

Gyártsad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát én hülye vagyom a paint-hez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 12. - 21:20:21
Létrehozva: #26026

devotee

Na letöltöttem valami photoshop-ot de ezt most ezzel mit kezdjek, nem csinál semmit XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 12. - 21:35:07
Létrehozva: #26027

devotee

Na jó film van a tv-ben, megyek, majd holnap foglalkozok ezzel a izével (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 12. - 22:10:29
Létrehozva: #26028

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 12. - 21:20:21) *
Na letöltöttem valami photoshop-ot de ezt most ezzel mit kezdjek, nem csinál semmit XD

Nekem másfél órát települt a CS3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, ezt neked alkottam, mert megígértem, hogy csinálok Ultra hátteret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/071/7/3/Dave_Gahan_04_by_eszterangelus.jpg)

Jó éjt, ha még valaki erre jár. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 12. - 23:35:18
Létrehozva: #26029

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 12. - 20:07:46) *
Köszi!!!

Beleszerettem Martinba! Lehet egyszerre 2 pasiba szerelmes az ember? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ezektől a képektől meghalok, olyan jók!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

LEHETSÉGES!!!!!!!!!!!!
most már érted, hogy én mit érzek már jó ideje!!!!!!!!!!!

amúgy jó lett a háttered és KÖSZÖNÖM az ULTRA-DAVE-eset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

illetve a kártyás képeket!!! hjáj kerestem már őket!!! csinálok majd hátteret belőlük én úgy érzem!!!

lassan én is lépek, holnap 6-kor kelek és reggel 7-kor már robogok Pestre! ha vmi van és sikerül pontosítani, hogy mikor lesz az Íjászban a tali PLÍZ VALAKI DOBJON RÁM EGY SMS-T VAGY HÍVJON FEL, hogy tudjam mikor menjek!!!!! köszi!!!

csók babák!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 13. - 02:18:39
Létrehozva: #26030

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 12. - 10:51:30) *
jóreggelt kívánok hétalvó desznyó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (viccelek ám)

jahhajjj, bár mindig erre ébrednék: 2 sms a telefonomon, egyika cibtől, hogy pénz állott a házhoz. úgyhogy lánykák, izé, lehet nyihogni az örömtől, mert meggondolom, lehet hogy elmegyek veletek a livingbe is. bár nagyon utálom a helyem, meg nem is úgy készültem, de meglássuk, oké?

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na majdnem csak ennyi lett ebből a hsz-ből így kettő után.
Bulizunk egy óriásit , erre várunk már két hete (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Továbbra is imádom Dave Gahant!Miért is? Talán majd egyszer bővebben, de most muszály letennem magam , mert nem forognak a kerekek !:D Véleménye mindenkinek lehet , szólásszabadság van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 13. - 02:29:12
Létrehozva: #26031

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 11. - 21:17:07) *
hajjajj, pszichológiai vizekre eveztünk. na hadd szólok pár szót.

Jen: olyan ember, amilyen, én személy szerint nem szeretem, mert egyszerűen ellenszenves, ez az én egyéni megítélésem, ebben benne van egy sima megérzés, biztos volt ilyenetek nektek is, másrészt benne van igenis az is, hogy azért a fene essen a jó dolgába... máskülönben meg biztos tehetséges is, meg okos meg odaadó meg TÜRELMES minden, elvégre együtt vannak, na. minden ellenszenvem ellenére, neki sem lehet könnyű. így élni. eleve ennyi ítélkező szempár kereszttüzében, másrészt úgy, hogy csaknem évekre elszakad a férjétől. persze lehet hogy egy genya, sőt, én is szeretek ebben a gondolatban leledzeni, mert kényelmes. de vegyük észre, meddig tart a kényelem, és hol kezdődik a buta rosszindulat. vagy a naivitás.

Dave: egy olyan ember, aki csaknem ötven évesen mindent odaad a szeretetért - mert azért csinálja ám, nem a pénzért vagy egyébért - és odaadott már korábban is. belebetegedett, belehalt, ráment a dologra, és még mindig kell neki ez az egész. mert szeret minket. nem kell erőltetni ezt a gondolatot, csak rá kell nézni az arcára egy-egy ellesett képen, ahogy szinte túlcsordul a szeretettől. hát ez az ember van elszállva? mert nem akar a teljes önvalójánál még többet adni? mert kifordította a belsejét, mindennap kipakolja az egész szívét egy tálcára, hogy szétcincálja a tömeg, minden energiáját belénk pumpálja. hát bocs, hogy ez után van annyi védekező mechanizmusa, hogy kesztyű, meg távolságtartás. mindent ő sem bírhat ki. mert iszonyú erős, de nem isten. egy ember, igazi ember. hibákkal meg gyengeségekkel. ezt azért tartsuk szem előtt. meg aztán olyan is van, hogy személyiség. és a személyiségek sokfélék. pl van, aki nem szereti ha belemásznak a személyes terébe. pl. én nagyon laza vagyok e tekintetben, de sok barátom meg nem, és nem nagyon puszizik vagy ölelget. ezt el kell fogadni mint személysiégjegyet. Dave többtízezer ember előtt tárulkozik ki testben és lélekben, csaknem meztelen, lélekben meg sokszor teljesen meztelen. ne akarjuk még a huszadik bőrt is lehúzni róla. én akarnám, az egészet, belőle mindent, de a tisztelet itt kerül képbe. nem érzitek? ha én, akit ti, amúgy tök irracionálisan istenként, hisztérikusan imádtok, és a puszta jelenlétemtől sikoltozó idiótákká változtok, akkor én, az isten, a bálvány, logikusan érezhetem úgy, hogy miután az egész önvalómat elétek tettem, azután tök rendben van, ha már nem bájolgok még autogramokkal meg közös fotókkal is. az eléggé visszalépés lenne. és akkor az arc megőrzéséről még szót se ejtettem. neki is van egy önképe, amire vigyáz, mert könnyű elveszíteni. ilyen apróságok pl. kiválóan morzsolják fel. hagyjuk meg neki ez embernek maradás jogát. köszönöm.

én pofáztam, most lehet utálni.

Szia Lola,

Igen, Dave védőbeszédedben nagyon igazakat írtál, én is szoktam gondolkodni arról, hogy hogyan bír ember, egyszerű, hétköznapi ember maradni. Miközben a fél világ istenként rajong érte, bálványozzák, ő közben csak arra vágyna, hogy meló után fütyörészve sétálgasson, padon ülve sörözzön és a közeli fánál vizeljen... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ezt ő nem teheti meg és ez érthetően zavarja. Iszonyú érzés lehet úgy élni, hogy tudod, érzed, hogy minden lépésed, mozdulatod figyelik, szokásaidat lesik és fotóznak. Ehhez képest egészen békésen viseli... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A színpadon egy másik valóját látjuk, a sámánokéhoz hasonlítanám, akik egy náluknál sokkal hatalmasabb erő üzenetét hozták el a közösség számára. Erre nagyon kevesek alkalmasak, egy egyszerű ember simán belehalna... A világ Dave ezen állapotát várná a hétköznapokban is, ami ugye nonszensz. Az előadások alatti totális kitárulkozás és kiáradás után Dave igenis megérdemli a visszahúzódást, elvonulást. Menjen mindenki a répába! Nincs gála, fogadás, aláírás, kézfogás. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
Továbbá kiemelten tiszteletet érdemel, hogy a rocksztár életforma mellett kitartóan ragaszkodik feleségéhez és nem enged a provokációnak, csábításnak, helyzet adta lehetőségnek... NAGYON KEVÉS ILYEN FÉRFI LÉTEZIK ÁM! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Jenről pedig egyszerűen nem tudok semmit, csak azt, hogy szerencsés szuka, mert a világ legjobb pasija vette feleségül, aki ráadásul hűségesen imádja... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 13. - 03:09:21
Létrehozva: #26032

devotee

Doro, igazat szóltál! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pusszancs érte. bár azt a hűséges dolgot ugyebár tudja a fene XD
számod mentettem, bár én sem tudok többet nálad, és mivel holnap nem lesz a koliban net (!!!), így nem is fogok többet megtudni... hacsak nem lesz valaki olyan jófej hogy rámdob valami konkrétumot. én bármikor mobilizálható vagyok, csak szeretném előre tudni, hogy hogyan készüljek.

nagy cupp, és várom az sms-eket. pá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 13. - 06:27:40
Létrehozva: #26033

devotee

fúúújjj de nagyon reggel keltem!!!! (5:50)
jajjj ne már nem akarooook!!! na jó nem hiszti, de Kramcsák néni b*ssza meg magát!!!!!! MONNYONLE!!!!!!!!!
na mentem készülődni mert különben lekésem a vonatot. szép napot és ÉRTESÍTSETEK, hogy mikor tali!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 13. - 07:03:34
Létrehozva: #26034

devotee

na egy órával később kell csak mennem. Kramcsák néni még mindig MONNYONLE!!!!

egyébként jól beszéltél Doro - bár a hűség dolog szerintem is kérdéses, de nem hiszem, hogy ha hűtlenkedik, akkor fűvel-fával.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 13. - 08:12:44
Létrehozva: #26035

devotee

Jó reggelt.

Szép napot mindenkinek.Majd délután leszek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Addig is páááááá.

Idézet (Angelus @ 2010.03. 12. - 22:10:29) *
Nekem másfél órát települt a CS3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi, ezt neked alkottam, mert megígértem, hogy csinálok Ultra hátteret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2010/071/7/3/Dave_Gahan_04_by_eszterangelus.jpg)

Jó éjt, ha még valaki erre jár. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie ez nagyon klafa.Ügyes vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 13. - 11:05:15
Létrehozva: #26036

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 12. - 23:35:18) *
LEHETSÉGES!!!!!!!!!!!!
most már érted, hogy én mit érzek már jó ideje!!!!!!!!!!!

amúgy jó lett a háttered és KÖSZÖNÖM az ULTRA-DAVE-eset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

illetve a kártyás képeket!!! hjáj kerestem már őket!!! csinálok majd hátteret belőlük én úgy érzem!!!

Szia!

Vártalak, hogy dumálunk este, de nem tudtalak megvárni, mert hulla voltam már háromnegyed 11-kor, így kidőltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, totál értem, meghasadtam belül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök furcsa ám!!!! amúgy jó tudni, hogy többetek írta, hogy lehet egyszerre két emberbe is szerelmes az ember... mi lesz velem? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Szívesen, a kártyás Dave képeket meg a hátteret is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az a bajom, hogy még MYM-en sem találtam űberfrankó képeket az Ultra korszakból (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig átnyálaztam az egész topicot, de nem sok háttérképnek való alapanyagra bukkantam az a baj! No de nem adom fel, keresgetek majd még. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 13. - 08:12:44) *
Jó reggelt.

Szép napot mindenkinek.Majd délután leszek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Addig is páááááá.

Angie ez nagyon klafa.Ügyes vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Vica!

Örülök, hogy neked is tetszik Ultra Dave. Esetleg PM-es Dave hátteret csak neked csináljak? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most úgyis nagyon benne vagyok a háttérkép gyártásban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 11:18:43
Létrehozva: #26037

devotee

Angie letöltöttem ezt a CS3-at, remélem működni is fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 13. - 11:57:37
Létrehozva: #26038

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 13. - 11:18:43) *
Angie letöltöttem ezt a CS3-at, remélem működni is fog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én is, 30 napig biztos, mert az a trial verzió időkorlátja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 12:36:04
Létrehozva: #26039

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 13. - 11:57:37) *
Én is, 30 napig biztos, mert az a trial verzió időkorlátja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja, működik is, csak azt nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Mert ok, hogy megnyitok egy Dave képet, vagy egy tök üres semmit, de mit kezdjek vele? XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 13. - 12:43:43
Létrehozva: #26040

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 13. - 12:36:04) *
Ja, működik is, csak azt nem tudom, hogy kezdjek hozzá. Mert ok, hogy megnyitok egy Dave képet, vagy egy tök üres semmit, de mit kezdjek vele? XD

Szerintem tölts le e-bookban a PSCS3 tankönyvet és olvasgasd el. Nagyon sokrétű a program és elmagyarázni meg baromi hosszú lenne. Ásd bele magad a képmanipulációba meg szerkesztésebe és a rétegtechnikába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) www.daviantart.com oldalról meg szedhetsz le klassz textúrákat is hozzá.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1300 1301 1302 1303 1304 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
27 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (27 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: