2400 Oldal V  « < 1301 1302 1303 1304 1305 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
lolacska
post 2010.03. 13. - 14:11:33
Létrehozva: #26041

devotee

helló!

tegnap esti live in milan és 101 dvd-nézés kipipálva, klassz volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyígtunk a milanon, meg olvadoztunk a 101es Dave cukor fejétől. bár olyan kómaközpontos voltam, hogy már alig értettem, mit makognak ángliusul (3 óra magasságában mindez)
ma meg a kedvenc macskáimmal randizom, hát ez kész! imádlak titeket.

na,a fülcsit nem Dave miatt vettem, hanem mert szeretem az ilyen ezoterikus dolgokat, ez az ohm jel meg amúgy is nagyon jó, mert mindenféle pozitív kisugárzása meg védőereje van. akartam egy ilyet. szép, mi?
egy ilyen ezoterikus boltban vettem itt a vámház körúton. kinéztem már pár napja, hogy amint lesz pénzem megveszem, de amúgy nagyon olcsó volt, 790. meg vettem egy egyszerű, csepp alakút is 490ért. szépek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg vettem egy olyan testmosó kesztyűt, tudjátok, aldo vandini, ilyen rostszálakból egy ilyen kerek lap, ráhúzod a kezedre és ilyen radírozós, és így minden tusolásnál szépen le tudom dörgölni az elhalt hámsejteket, plusz a vérkeringést is seghíti, tök szuper, régen akartam már egy ilyet. az összes többi soppingolásról lebeszéltem magam, szigorúan csak azt vettem, amit elterveztem, ezt a mosdókesztyűt meg egy testápolót (féláronXD) és semmi mást. spórolás van.

Angiem, nekem asszem jó a csütörtök délután. szóval akár pótolhatjuk is a mostanit. szerinted akkorra megjön a könyv? jó lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon várom.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 13. - 14:23:02
Létrehozva: #26042

devotee

Még egy Martin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sőt! Lesz még a Gorettek nagy örömére! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/072/c/c/Martin_03_by_eszterangelus.jpg)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 13. - 14:11:33) *
helló!

tegnap esti live in milan és 101 dvd-nézés kipipálva, klassz volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nyígtunk a milanon, meg olvadoztunk a 101es Dave cukor fejétől. bár olyan kómaközpontos voltam, hogy már alig értettem, mit makognak ángliusul (3 óra magasságában mindez)
ma meg a kedvenc macskáimmal randizom, hát ez kész! imádlak titeket.

na,a fülcsit nem Dave miatt vettem, hanem mert szeretem az ilyen ezoterikus dolgokat, ez az ohm jel meg amúgy is nagyon jó, mert mindenféle pozitív kisugárzása meg védőereje van. akartam egy ilyet. szép, mi?
egy ilyen ezoterikus boltban vettem itt a vámház körúton. kinéztem már pár napja, hogy amint lesz pénzem megveszem, de amúgy nagyon olcsó volt, 790. meg vettem egy egyszerű, csepp alakút is 490ért. szépek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meg vettem egy olyan testmosó kesztyűt, tudjátok, aldo vandini, ilyen rostszálakból egy ilyen kerek lap, ráhúzod a kezedre és ilyen radírozós, és így minden tusolásnál szépen le tudom dörgölni az elhalt hámsejteket, plusz a vérkeringést is seghíti, tök szuper, régen akartam már egy ilyet. az összes többi soppingolásról lebeszéltem magam, szigorúan csak azt vettem, amit elterveztem, ezt a mosdókesztyűt meg egy testápolót (féláronXD) és semmi mást. spórolás van.

Angiem, nekem asszem jó a csütörtök délután. szóval akár pótolhatjuk is a mostanit. szerinted akkorra megjön a könyv? jó lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon várom.

Oh, Milan nagyon jó... lehet rajta csöpögni rendesen, főleg a World in my eyes alatt, na én azt 3-4 alkalommal szoktam vissza nézni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Örülök, hogy jót buliztatok rá!

Lola, spóroljál!!!! Vagy összevarrom a bukszádat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a fülcsi megérte, nagyon klassz!!! Egészséggel viseld.

A könyveket pénteken postázták, hát remélem csütörtökre megjönnek, Angliából nagyon hamar itt szoktak lenni a cuccok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Még nem is mondtam, hogy ma mekkorát aludtam! Negyed 11-kor ébredtem fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 13. - 15:22:08
Létrehozva: #26043

devotee

Még egy:

(IMG:http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2010/072/e/7/Martin_04_by_eszterangelus.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 13. - 16:18:05
Létrehozva: #26044

devotee

Jól elvagyok magammal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angyali Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2010/072/8/8/Dave_Gahan_05_by_eszterangelus.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 17:11:25
Létrehozva: #26045

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 13. - 12:43:43) *
Szerintem tölts le e-bookban a PSCS3 tankönyvet és olvasgasd el. Nagyon sokrétű a program és elmagyarázni meg baromi hosszú lenne. Ásd bele magad a képmanipulációba meg szerkesztésebe és a rétegtechnikába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) www.daviantart.com oldalról meg szedhetsz le klassz textúrákat is hozzá.

Köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 17:55:36
Létrehozva: #26046

devotee

Na hát ez nekem így nem fog menni, hogy ilyen izéket alkossak, mint ti, de viszont más megy, szóval csinálom azt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 18:16:07
Létrehozva: #26047

devotee

Hol van már Vica, épp gépelem be a ficket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 13. - 19:09:52
Létrehozva: #26048

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 13. - 18:16:07) *
Hol van már Vica, épp gépelem be a ficket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica itt van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hiányoltál kis drága?Cuppantalak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.03. 13. - 11:05:15) *
Szia Vica!

Örülök, hogy neked is tetszik Ultra Dave. Esetleg PM-es Dave hátteret csak neked csináljak? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Most úgyis nagyon benne vagyok a háttérkép gyártásban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sziasztok amúgy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie iggggen ha van kedved csinálj nekem PM-es Dave háttered.Légyszi.....

Kül ma jó napom volt.Szülinapba voltunk és ettem csokitortát és fincsi Sachert is amit a lányom keresztanyja csinált.Nyammm.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 19:10:24
Létrehozva: #26049

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 13. - 19:09:52) *
Vica itt van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hiányoltál kis drága?Cuppantalak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Sziasztok amúgy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie iggggen ha van kedved csinálj nekem PM-es Dave háttered.Légyszi.....

Kül ma jó napom volt.Szülinapba voltunk és ettem csokitortát és fincsi Sachert is amit a lányom keresztanyja csinált.Nyammm.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nyamiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na melyik részből kérsz ízelítőt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 13. - 19:15:16
Létrehozva: #26050

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 13. - 19:10:24) *
Nyamiiiiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na melyik részből kérsz ízelítőt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mindegy.Hehe mondjuk...az egészből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 19:17:30
Létrehozva: #26051

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 13. - 19:15:16) *
Mindegy.Hehe mondjuk...az egészből (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mindegy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor egy mondat:
"Arcmosás közben végig a férjére gondolt, még mindig kívánta Őt."

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 13. - 19:22:33
Létrehozva: #26052

devotee

ahhhhh Mode most muszály pont ilyen mondattal csigázni? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 13. - 19:17:30) *
Mindegy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor egy mondat:
"Arcmosás közben végig a férjére gondolt, még mindig kívánta Őt."

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hogy a pokolba ne kívánnám.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 19:23:19
Létrehozva: #26053

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 13. - 19:19:10) *
ahhhhh Mode most muszály pont ilyen mondattal csigázni? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

direkt írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de nem garantálom annyira, hogy tetszeni fog a végeredmény (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) próbálom részletezni azt a részt, de ha percekig ugyanazt csináljátok, azt nehéz kifejteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 13. - 19:22:33) *
hogy a pokolba ne kívánnám.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 13. - 19:25:54
Létrehozva: #26054

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 13. - 16:18:05) *

micsoda ellentmondás.....Dave ezzel a külsővel akkoriban minden volt csak nem angyal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie nagyon jók a háttereid. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 13. - 19:23:19) *
direkt írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de nem garantálom annyira, hogy tetszeni fog a végeredmény (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) próbálom részletezni azt a részt, de ha percekig ugyanazt csináljátok, azt nehéz kifejteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tetszeni fog hidd el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pecekig ugyanazt csináljuk...a dugásra gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 19:29:32
Létrehozva: #26055

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 13. - 19:25:54) *
Tetszeni fog hidd el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pecekig ugyanazt csináljuk...a dugásra gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehehehehe ezen felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, a dugásra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként ma délelőtt megjött az ihlet egy kis novellácskához is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De abba Alan meg én leszünk, és még csak a vége jutott eszembe XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 13. - 19:33:51
Létrehozva: #26056

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 13. - 19:29:32) *
Ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehehehehe ezen felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, a dugásra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként ma délelőtt megjött az ihlet egy kis novellácskához is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De abba Alan meg én leszünk, és még csak a vége jutott eszembe XD

vevő vagyok az Alan-es-Bettikés novellácskára is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de most már nagyon kíváncsi vagyok amit nekem alkotsz.....már lyukas az oldalam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 19:38:12
Létrehozva: #26057

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 13. - 19:33:51) *
vevő vagyok az Alan-es-Bettikés novellácskára is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de most már nagyon kíváncsi vagyok amit nekem alkotsz.....már lyukas az oldalam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, ha kész lesz, küldöm, de a dugásos részt tényleg nem könnyű megalkotni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na közben megindult a nyáltermelésem is... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://i275.photobucket.com/albums/jj310/nocturnaDM/Alan%20Wilder/026bik2.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 13. - 19:38:34
Létrehozva: #26058

devotee

Azt hiszem a csajok meg már javában jól érzik magukat a találkájukon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 13. - 19:40:43
Létrehozva: #26059

devotee

Szia Vica!

Ok, majd csinálok neked PM-es hátteret (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jajj igen, direkt ezt a Dave képet választottam, szeretem ezen ellentmondásokat... angyal és mégsem... hm... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 13. - 19:40:49
Létrehozva: #26060

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 13. - 19:38:34) *
Azt hiszem a csajok meg már javában jól érzik magukat a találkájukon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó nekik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt jövő héten lesz buli, és van egy olyan érzésem, hogy nagyon-nagyon jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha minden jól alakul, jön egy b.nőm is. Legalább lesz mellettem valaki, aki megfog amikor ájulnom kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1301 1302 1303 1304 1305 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
19 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (19 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: