![]() ![]() |
2010.03. 13. - 19:40:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, ha kész lesz, küldöm, de a dugásos részt tényleg nem könnyű megalkotni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na közben megindult a nyáltermelésem is... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://i275.photobucket.com/albums/jj310/nocturnaDM/Alan%20Wilder/026bik2.jpg) hehe Mode könnyebb csinálni mint írni róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor én meg rakok föl Dave képet...tessék itt van apád
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.03. 13. - 19:41:16
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem a csajok meg már javában jól érzik magukat a találkájukon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztosan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én meg itthon ülök... |
|
|
|
2010.03. 13. - 19:46:24
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Ok, majd csinálok neked PM-es hátteret (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jajj igen, direkt ezt a Dave képet választottam, szeretem ezen ellentmondásokat... angyal és mégsem... hm... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Angie. Hát akkoriban inkább volt ördög. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Biztosan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én meg itthon ülök... Majd legközelebb mész. Akkor én mit szóljak nekem sokkal kevesebb lehetőségem van a találkozásra. |
|
|
|
2010.03. 13. - 19:47:24
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode könnyebb csinálni mint írni róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor én meg rakok föl Dave képet...tessék itt van apád Na az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apuuuu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://i260.photobucket.com/albums/ii2/Ascandre-album/dave%20gahan/dave1j.jpg) |
|
|
|
2010.03. 13. - 19:49:43
Létrehozva:
|
|
|
Jó nekik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt jövő héten lesz buli, és van egy olyan érzésem, hogy nagyon-nagyon jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha minden jól alakul, jön egy b.nőm is. Legalább lesz mellettem valaki, aki megfog amikor ájulnom kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Alan látványa micsoda hatásokat indít el nálad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....ájulás Na az biztos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apuuuu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://i260.photobucket.com/albums/ii2/Ascandre-album/dave%20gahan/dave1j.jpg) kár,hogy nem látszik több a nyammis felsőtestéből (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 13. - 19:51:53
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie. Hát akkoriban inkább volt ördög. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Majd legközelebb mész. Akkor én mit szóljak nekem sokkal kevesebb lehetőségem van a találkozásra. Igen, elesett ördögöcske.... tudod, mondtam már hogy nem szeretem a Devo Dave-t, mert sajnálom egyszerűen amikor ránézek bármilyen akkor készült fotóra facsarodik egyet a szívem. Tudom, tudom, csak úgy vártuk már ezt a mai bulit... én meg jól elcsesztem. És igaz Vica, veled majd csak nyáron tudok talizni, de akkor aztán keresztbe meg hosszába végigjárjuk Pestet! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 13. - 19:53:06
Létrehozva:
|
|
|
hehe Alan látványa micsoda hatásokat indít el nálad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....ájulás kár,hogy nem látszik több a nyammis felsőtestéből (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát.. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszene ha több látszana mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 13. - 19:53:18
Létrehozva:
|
|
|
Én most lépek csajok, keresek valami kaját aztán filmezek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pááááá |
|
|
|
2010.03. 13. - 19:56:27
Létrehozva:
|
|
|
pápá Angie
|
|
|
|
2010.03. 13. - 20:01:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie hát igen a Devo-Dave...én inkább a sajnálaton kívül még némi félelmet is éreztem volna ha akkoriban a közelében élek.
A mai bulit pedig nem cseszted el mert arról nem tehetsz,hogy beteg lettél. Igen majd a nyáron találkozunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én most lépek csajok, keresek valami kaját aztán filmezek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááááá pá Angie és jó film nézést majd pedig jó éjszakát. Hát.. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tetszene ha több látszana mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az nem kifejezés,hogy tetszene.Bár a fantáziám így is beindult,hogy mit csinálnék apád gyönyörűséges mellkasával. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) valami zabbantanivalót én is keresek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 13. - 20:08:27
Létrehozva:
|
|
|
Vica a fickben csinálsz apu testével valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 13. - 20:11:22
Létrehozva:
|
|
|
Vica a fickben csinálsz apu testével valamit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ez az,hogy csak a fickben nem a valóságban csinálom hehe és mit csinálok vele?...végig csókolom? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 13. - 20:15:53
Létrehozva:
|
|
|
hát ez az,hogy csak a fickben nem a valóságban csinálom hehe és mit csinálok vele?...végig csókolom? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, ez a baj... Hát ... azért egy kicsit annál ..hogy is mondjam..nem csak végigcsókolod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 13. - 20:20:44
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát igen, ez a baj... Hát ... azért egy kicsit annál ..hogy is mondjam..nem csak végigcsókolod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesszus mit írtél te abba a fickbe? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mit művelek apáddal? |
|
|
|
2010.03. 13. - 20:25:23
Létrehozva:
|
|
|
jesszus mit írtél te abba a fickbe? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mit művelek apáddal? Ááá semmi különöset... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 13. - 20:35:52
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként azt álmodtam, hogy anyu elengedett az esküvőmre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
|
|
|
|
2010.03. 13. - 20:39:27
Létrehozva:
|
|
|
Ááá semmi különöset... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nagyon vigyorogsz úgyhogy gondolom írtál valami "érdekeset" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 13. - 20:41:16
Létrehozva:
|
|
|
nagyon vigyorogsz úgyhogy gondolom írtál valami "érdekeset" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát, majd kiderül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most jött egy ötlet, hogy hogyan pörgethetném fel azt a dugást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD |
|
|
|
2010.03. 13. - 20:41:50
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként azt álmodtam, hogy anyu elengedett az esküvőmre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD hehe még jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én mára elköszön.Jó éjt Mode és minden később erre járónak is. Mode jó írást és ha kész majd átküldöd. Hát, majd kiderül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most jött egy ötlet, hogy hogyan pörgethetném fel azt a dugást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDD jesszus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Ahhhh Dave még".... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 13. - 20:44:23
Létrehozva:
|
|
|
hehe még jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én mára elköszön.Jó éjt Mode és minden később erre járónak is. Mode jó írást és ha kész majd átküldöd. jesszus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Ahhhh Dave még".... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |