2400 Oldal V  « < 1303 1304 1305 1306 1307 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 13. - 22:27:38
Létrehozva: #26081

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=RDqnExHC5Xs

Szent isten.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 14. - 07:51:01
Létrehozva: #26082

devotee

reggelt!!!

na hazaértem, zuhanyoztam+hajat mostam és kajáltam is! most már jó, bár rohadt kóma vagyok. mindjárt megyek aludni.
a buli NAGYON jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! istenit tomboltunk a csajokkal!!!! majdnem mindenki egészen sokáig maradt, kb. fél óra volt még amit ketten Lolával tomboltunk végig. aztán útba igazított, hogy hogyan jutok el a Blahára, onnan meg sima volt az út a Nyugatiba.
na jó, megyek. szép napot!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 14. - 07:52:43
Létrehozva: #26083

devotee

Jó reggelt.

Usi örülök,hogy jó volt a buli.Pihenj jól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 14. - 11:14:48
Létrehozva: #26084

devotee

Helló Csajok!

Nemrégen ébredtem egy sms-re, jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj és süt a nap, és tök jó! Olyan jó kedvem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, örülök, hogy a buli jól sikerült, remélem Judy csinált sok-sok képet, amit majd megnézhetek amint feltölti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 14. - 14:16:54
Létrehozva: #26085

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 14. - 11:14:48) *
Helló Csajok!

Nemrégen ébredtem egy sms-re, jól esett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj és süt a nap, és tök jó! Olyan jó kedvem van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, örülök, hogy a buli jól sikerült, remélem Judy csinált sok-sok képet, amit majd megnézhetek amint feltölti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie az tök jó,hogy jó a kedved,örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálunk úgy fúj a szél mint a fene,szóval nincs jó idő. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 14. - 14:42:41
Létrehozva: #26086

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 14. - 14:16:54) *
Angie az tök jó,hogy jó a kedved,örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nálunk úgy fúj a szél mint a fene,szóval nincs jó idő. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Itt is fúj, én meg akkorát sétáltam... legalább 5 km-t és most még jobban érzem magam. Végig sütött a nap, a fülemben Martin duruzsolt, egyszóval kicsattanok, olyan jól érzem magam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 14. - 15:34:40
Létrehozva: #26087

devotee

Lola, június 5-én Ákos koncert lesz Pesten!!! Megyünk? Új maxi cd is jelenik meg Szindbád dala címmel!!!! Ákos bácsi beindult, éljen!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 14. - 15:41:39
Létrehozva: #26088

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 14. - 14:42:41) *
Itt is fúj, én meg akkorát sétáltam... legalább 5 km-t és most még jobban érzem magam. Végig sütött a nap, a fülemben Martin duruzsolt, egyszóval kicsattanok, olyan jól érzem magam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie nekem meg az a jó érzés,hogy azt olvasom ennyire jól érzed magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 14. - 15:47:57
Létrehozva: #26089

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 14. - 15:41:39) *
Angie nekem meg az a jó érzés,hogy azt olvasom ennyire jól érzed magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor kölcsönösen boldogítjuk egymást!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 14. - 15:52:25
Létrehozva: #26090

devotee

Angie: örülök, hogy jó kedved van! na a torokgyulladásod lejjebb ment? jobban vagy?
igen, ott volt Judy, csinált a csajokról képet, de én pont vécén voltam, de asszem Edó utána ment és visszahívta, így kerültem rá én is az egyikre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aranyosak voltak a DJ-k is, csomó számot leadtak, amit kértünk!!! (Dangerous, Boys say go, Sea of sin, Corrupt, USELESS) XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 14. - 16:11:32
Létrehozva: #26091

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 14. - 15:52:25) *
Angie: örülök, hogy jó kedved van! na a torokgyulladásod lejjebb ment? jobban vagy?
igen, ott volt Judy, csinált a csajokról képet, de én pont vécén voltam, de asszem Edó utána ment és visszahívta, így kerültem rá én is az egyikre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aranyosak voltak a DJ-k is, csomó számot leadtak, amit kértünk!!! (Dangerous, Boys say go, Sea of sin, Corrupt, USELESS) XDDD

És basszus én nem voltam ott!!! Én hülye marha, hogy most lettem beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kicsit irigy vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De majd a képek... wc-n voltál? Te szegény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor Edó meg résen volt, hogy elkapta Judyt, kész forgószél az a nőszemély de én nagyon bírom, belevaló anyuka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj ezek a kedvenc számaim!!!!!! Gondolom volt Photographic is, ugye?

Igen, jobban vagyok, reggel meg különösen jól ébredtem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A köhögés azért még néha rámjön, de szedek köhögés csillapítót is, úgyhogy éjjel akkorákat szundizok. Mondjuk tegnap abszolút nem voltam álmos, hajnai 2-felé aludtam el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 14. - 16:29:12
Létrehozva: #26092

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 14. - 15:47:57) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor kölcsönösen boldogítjuk egymást!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Úgy tűnik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.03. 14. - 16:11:32) *
És basszus én nem voltam ott!!! Én hülye marha, hogy most lettem beteg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Kicsit irigy vagyok ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De majd a képek... wc-n voltál? Te szegény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor Edó meg résen volt, hogy elkapta Judyt, kész forgószél az a nőszemély de én nagyon bírom, belevaló anyuka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj ezek a kedvenc számaim!!!!!! Gondolom volt Photographic is, ugye?

Igen, jobban vagyok, reggel meg különösen jól ébredtem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A köhögés azért még néha rámjön, de szedek köhögés csillapítót is, úgyhogy éjjel akkorákat szundizok. Mondjuk tegnap abszolút nem voltam álmos, hajnai 2-felé aludtam el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én meg pont,hogy arra ébredtem éjszaka,hogy fáj a bal mandulám elég rendesen és minden nyelés egy szenvedés. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sziaaaa Mode.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 14. - 16:30:25
Létrehozva: #26093

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 14. - 16:29:12) *
Úgy tűnik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én meg pont,hogy arra ébredtem éjszaka,hogy fáj a bal mandulám elég rendesen és minden nyelés egy szenvedés. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Basszus vica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , kapj be pár pirulát a Petra gyógyszereiből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Múltkor is hatottak! Én meg megittam a köptetőt és ugatok rendesen...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 14. - 16:33:57
Létrehozva: #26094

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 14. - 16:30:25) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Basszus vica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , kapj be pár pirulát a Petra gyógyszereiből (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Múltkor is hatottak! Én meg megittam a köptetőt és ugatok rendesen...

Ja a Petrától kaptam valamit el mert amikor beteg és beleliheg az arcomba másnap már érzem kezd fájni a mandulám.A fájás csúcsa az éjszaka volt(úgy éreztem még a fülem felé is felhat a fájás).Kénytelen voltam fújni a Petra Tantum Verde spray-éből a torkomba és utána kicsit jobb lett és tudtam aludni.
A mini Mode-os talán most már nem köhög annyira.Angie te pedig majd csak meggyógyulsz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 14. - 16:38:53
Létrehozva: #26095

devotee

Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 14. - 16:40:45
Létrehozva: #26096

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 14. - 16:33:57) *
Ja a Petrától kaptam valamit el mert amikor beteg és beleliheg az arcomba másnap már érzem kezd fájni a mandulám.A fájás csúcsa az éjszaka volt(úgy éreztem még a fülem felé is felhat a fájás).Kénytelen voltam fújni a Petra Tantum Verde spray-éből a torkomba és utána kicsit jobb lett és tudtam aludni.
A mini Mode-os talán most már nem köhög annyira.Angie te pedig majd csak meggyógyulsz.

Gondoltam... mindketten le vagytok gyengülve és egymástól kapjátok el a betegségeket... legyen már nyár, akkor képtelenség megfázni! Szerintem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár Timi barátnőmnek pl. annyira nulla az immunrendszere, hogy tavaly nyáron lázasan fetrengett a koleszban. Nem tudom hogy csinálja, de egyikből ki a másikba meg befelé megy. Mondtam már neki, hogy vizsgáltassa ki magát, mert ez nem normális!

Én Sinecodot eszek este és akkor nem köhögök, isteni bogyó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jobban kell lennem, letettem a nagy esküt, hogy keddre rendbe jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 14. - 16:38:53) *

Szia Miszisz Wilder! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 14. - 16:43:03
Létrehozva: #26097

devotee

Angie: igen, volt Photographic is meg csomó más (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sőt a Faith Healer is klippel együtt a Recoiltól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, Lola meg megkérdezte, hogy ki ez a jó pasi?! mondom Douglas McCarthy a Nitzer Ebb énekese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie again: nekem is sikerült már nyáron lázas betegnek lennem.

vica: nektek jobbulást!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 14. - 16:43:39
Létrehozva: #26098

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 14. - 16:41:50) *
Angie: igen, volt Photographic is meg csomó más (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sőt a Faith Healer is klippel együtt a Recoiltól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe, Lola meg megkérdezte, hogy ki ez a jó pasi?! mondom Douglas McCarthy a Nitzer Ebb énekese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Háhá, az egy jó Recoil szám, este én is hallgattam kicsi Alant, kellett a pszichedelikus zene. Most eBayen pályázok a Liquid albumra, remélem megnyerem az aukciót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, nagyon kész csajszi!!! Úgy hiányoztatok tegnap nekem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gondoltam is rátok sokat!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 14. - 16:45:50
Létrehozva: #26099

devotee

Angie Sinecod ismerős a Petra csepp formájába szedte.Ő Stodalt kap a köhögésére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szegény barátnőd tényleg ki kéne vizsgáltatnia magát.

Mi a pálya Mode? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 14. - 16:43:03) *

Angie again: nekem is sikerült már nyáron lázas betegnek lennem.

vica: nektek jobbulást!!

Köszi Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 14. - 16:46:47
Létrehozva: #26100

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 14. - 16:40:45) *
Szia Miszisz Wilder! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy még várni kell rá egy hónapot de tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 14. - 16:45:50) *
Mi a pálya Mode? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Semmi különös, most épp a vőlegényem legújabb videójában gyönyörködöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1303 1304 1305 1306 1307 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
44 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (44 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: