![]() ![]() |
2010.03. 14. - 16:50:06
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe Mode én meg az előbb apád képeiben gyönyörködtem.....mert rendezgettem a képtáram. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode gyakorold a neved....Bettina Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 14. - 16:51:17
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Mode én meg az előbb apád képeiben gyönyörködtem.....mert rendezgettem a képtáram. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode gyakorold a neved....Bettina Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apuci..mit csinálhat most? Remélem jól érzi magát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerintem úgy lesz a nevem, hogy Gahan - Wilder mert a Gahan-t nem vagyok hajlandó kihagyni belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 14. - 16:55:13
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz, hogy még várni kell rá egy hónapot de tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudtam hogy tetszeni fog! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie Sinecod ismerős a Petra csepp formájába szedte.Ő Stodalt kap a köhögésére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény barátnőd tényleg ki kéne vizsgáltatnia magát. Ja, én ezért őt már kegyetlenül lecsesztem, de nem hatott! Szinte 3-4 éve folyamatosan beteg némi megszaításokkal amik 1-2 hetekben mérhetők. |
|
|
|
2010.03. 14. - 16:56:57
Létrehozva:
|
|
|
Tudtam hogy tetszeni fog! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, én ezért őt már kegyetlenül lecsesztem, de nem hatott! Szinte 3-4 éve folyamatosan beteg némi megszaításokkal amik 1-2 hetekben mérhetők. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként kezd ám összejönni ez a háttér dolog, épp most kezd valami alakulni egy Alanből XD Nem olyan jó, mint amit ti csináltok, de ez még csak a kezdet xD |
|
|
|
2010.03. 14. - 16:57:35
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként kezd ám összejönni ez a háttér dolog, épp most kezd valami alakulni egy Alanből XD Nem olyan jó, mint amit ti csináltok, de ez még csak a kezdet xD Valahol el kell kezdeni, az a legjobb, mikor magadtól fedezed fel a programot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 14. - 16:59:51
Létrehozva:
|
|
|
Valahol el kell kezdeni, az a legjobb, mikor magadtól fedezed fel a programot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor ezek szerint jól csinálom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mert kerestem olyan könyvet amit mondtál de mivel az magyar volt, a program meg angol, sokat nem értettem. Úgyhogy kísérletezgettem, amiket eddig alkottam azokat feltöltöttem a webalbumba, aztán keresem, melyik gombbal mit lehet csinálni. |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:02:51
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apuci..mit csinálhat most? Remélem jól érzi magát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szerintem úgy lesz a nevem, hogy Gahan - Wilder mert a Gahan-t nem vagyok hajlandó kihagyni belőle (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó akkor legyen neked Gahan-Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudtam hogy tetszeni fog! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, én ezért őt már kegyetlenül lecsesztem, de nem hatott! Szinte 3-4 éve folyamatosan beteg némi megszaításokkal amik 1-2 hetekben mérhetők. Az nagyon nem jó,hogy ennyit beteg. |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:04:57
Létrehozva:
|
|
|
jó akkor legyen neked Gahan-Wilder (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:05:57
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként kezd ám összejönni ez a háttér dolog, épp most kezd valami alakulni egy Alanből XD Nem olyan jó, mint amit ti csináltok, de ez még csak a kezdet xD ha kész megmutatod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vigyori panna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:08:36
Létrehozva:
|
|
|
ha kész megmutatod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vigyori panna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:12:33
Létrehozva:
|
|
|
Meg persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó veled beszélgetni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan hosszúakat válaszolsz. |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:15:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó veled beszélgetni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan hosszúakat válaszolsz. Pedig általában nagy a szám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:16:27
Létrehozva:
|
|
|
Háhá, az egy jó Recoil szám, este én is hallgattam kicsi Alant, kellett a pszichedelikus zene. Most eBayen pályázok a Liquid albumra, remélem megnyerem az aukciót! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lola, nagyon kész csajszi!!! Úgy hiányoztatok tegnap nekem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gondoltam is rátok sokat! én nem szeretem annyira azt a Recoil számot, de a Cure-os feldolgozása rohadt jó! jobb mint az eredeti szerintem. drukk a licit miatt! barátnődnek meg jobbulást szintén és menjen el kivizsgálásra szerintem is, mert ez valóban nem normális. nekünk is hiányoztál és emlegettünk is!!! |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:22:14
Létrehozva:
|
|
|
Pedig általában nagy a szám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most biztos alkotsz valamit és arra koncentrálsz azért nem vagy beszédes.Majd később visszanézek. |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:25:38
Létrehozva:
|
|
|
Az nagyon nem jó,hogy ennyit beteg. Na ja, de nem tudok rá hatni, pedig már csomószor mondtam, de szerintem papolásnak veszi. Pedig csak aggódom! én nem szeretem annyira azt a Recoil számot, de a Cure-os feldolgozása rohadt jó! jobb mint az eredeti szerintem. drukk a licit miatt! barátnődnek meg jobbulást szintén és menjen el kivizsgálásra szerintem is, mert ez valóban nem normális. nekünk is hiányoztál és emlegettünk is!!! Drágák vagytok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Majd legközelebb, MYM-es csajokkal is kirúgjuk majd valamelyik szórakozó hely falait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:25:56
Létrehozva:
|
|
|
Igen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most biztos alkotsz valamit és arra koncentrálsz azért nem vagy beszédes.Majd később visszanézek. Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, most alkotom a hátteret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:27:12
Létrehozva:
|
|
|
Angie végül is a barátnőd felnőtt ember ha ennyire nem fontos neki az egészsége ő tudja.Hiába győzködöd ha ő nem akar menni úgy sem megy.
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, most alkotom a hátteret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alkoss csak nem zavarlak. |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:43:31
Létrehozva:
|
|
|
Alkoss csak nem zavarlak. Nem zavarsz, írj csak nyugodtan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyis mindjárt kész vagyok. |
|
|
|
2010.03. 14. - 17:45:14
Létrehozva:
|
|
|
Na ja, de nem tudok rá hatni, pedig már csomószor mondtam, de szerintem papolásnak veszi. Pedig csak aggódom! Drágák vagytok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Majd legközelebb, MYM-es csajokkal is kirúgjuk majd valamelyik szórakozó hely falait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja! remélem összejön velük is a DM-es parti!!! egyébként lehet Mau is jön majd nyáron, majd meglátja. |
|
|
|
2010.03. 14. - 18:11:12
Létrehozva:
|
|
|
Na... ennyit bírtam alkotni így első komoly háttérnek. Nem nagy szám, de örülök, hogy ennyit összehoztam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD(IMG:http://lh3.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S50YTHQ94RI/AAAAAAAABSg/5aWiYk78grQ/s800/___Droplet_wallpaper___II_by_Katosu.jpg)
|
|
|
|
![]() ![]() |