![]() ![]() |
2010.03. 15. - 19:14:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vicaaa!!!!!!!!!!!!!!
Csináltam neked hátteret!!! |
|
|
|
2010.03. 15. - 19:20:28
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj... ez de nagyon jó lett Usi! Azok a ráncok a homlokán.. teljesen ide valóak.. Mégis... mégis van más is, amin folyamatosan megakad a szemem... Van valami amitől egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a keze.. az ujjai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) annyira hosszúak az ujjai, és olyan finom a keze.. aaaaahhhhh (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) éééééés az erek a kézfején............. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) megőrülök az erektől egy pasi kezén/alkarján! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jah akkor jól emlékeztem, hogy te vagy az I feel loved fan! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem csodálom!!!! |
|
|
|
2010.03. 15. - 19:34:57
Létrehozva:
|
|
|
Vicaaa!!!!!!!!!!!!!! Csináltam neked hátteret!!! Szia. Igen?Ó...köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 19:43:45
Létrehozva:
|
|
|
Na itt vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mutatom. Nem olyan nagy szám, de az a mondat meg a képek elárul mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S5563i3jOeI/AAAAAAAABUk/FRbj6s67UCM/s800/Dave_Gahan_from%20Mode93%20to%20Vica.jpg) |
|
|
|
2010.03. 15. - 19:54:59
Létrehozva:
|
|
|
Na itt vagy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mutatom. Nem olyan nagy szám, de az a mondat meg a képek elárul mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S5563i3jOeI/AAAAAAAABUk/FRbj6s67UCM/s800/Dave_Gahan_from%20Mode93%20to%20Vica.jpg) De igen is nagyon jó.Ügyes vagy és köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is mentem. Válaszolok Dave kérdésére:igen tudnálak kicsit szeretni. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt nem csak kicsit nagyon is. Kül jogos a kérdése elvégre a férjem...hehe legalább is fickben az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 19:58:40
Létrehozva:
|
|
|
De igen is nagyon jó.Ügyes vagy és köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) El is mentem. Válaszolok Dave kérdésére:igen tudnálak kicsit szeretni. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt nem csak kicsit nagyon is. Akkor örülök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretem a színeket, azért csináltam ilyenre. Hát azt elhiszem, hogy tudnád szeretni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alanbe is csináltam ilyen színeset: (IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S56DFpr3zxI/AAAAAAAABVA/CKPCybilLCA/s800/my%20love_hatter.jpg) Igen, a fickben a férjed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:00:30
Létrehozva:
|
|
|
Akkor örülök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szeretem a színeket, azért csináltam ilyenre. Hát azt elhiszem, hogy tudnád szeretni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alanbe is csináltam ilyen színeset: (IMG:http://lh4.ggpht.com/_3M-OHLJ9G5w/S56DFpr3zxI/AAAAAAAABVA/CKPCybilLCA/s800/my%20love_hatter.jpg) Ez is jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neki pedig te teszed fel a kérdést:tudsz kicsit szeretni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hát ha csak fickben lehet az azért az sem rossz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:02:27
Létrehozva:
|
|
|
Ez is jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neki pedig te teszed fel a kérdést:tudsz kicsit szeretni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki épp az előbb látott el tanácsokkal, hogy mit csináljak áprilisban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát úgyis esélytelen az egész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:03:27
Létrehozva:
|
|
|
Igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki épp az előbb látott el tanácsokkal, hogy mit csináljak áprilisban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De hát úgyis esélytelen az egész (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) miféle tanácsokkal? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:06:26
Létrehozva:
|
|
|
miféle tanácsokkal? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát pl, hogy öleljem meg hirtelen, meg ilyenek, nagyjából elhülyéskedtük, de az ölelés szerintem magától fog jönni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg amikor majd sétál akkor támadjam le meg ilyenek XD Szóval tényleg elhülyéskedtük azért, de bárcsak ilyen egyszerű lenne.. |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:09:03
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Mode ha letámadnád sétálás közbe téged meg a biztonságiak támadnának le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kül hol adta Niki ezeket a jó kis tanácsokat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:13:26
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Mode ha letámadnád sétálás közbe téged meg a biztonságiak támadnának le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül hol adta Niki ezeket a jó kis tanácsokat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Msn-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az egész úgy kezdődött, hogy mutatott egy videót, mondja mellé : "Nézd hogy fetreng a földön. Aláfeküdnél mi?" heheheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:14:31
Létrehozva:
|
|
|
Valaki írja már meg helyettem az angol házim, illetve vizsgázzon holnap helyettem, hogy nekem csak a Rammstein koncertre kelljen este lemenni!!!! plííííz!!!!
|
|
|
|
2010.03. 15. - 20:18:55
Létrehozva:
|
|
|
Valaki írja már meg helyettem az angol házim, illetve vizsgázzon holnap helyettem, hogy nekem csak a Rammstein koncertre kelljen este lemenni!!!! plííííz!!!! Holnap vizsgázol?Akkor szurk Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a baj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Msn-en (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az egész úgy kezdődött, hogy mutatott egy videót, mondja mellé : "Nézd hogy fetreng a földön. Aláfeküdnél mi?" heheheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a Niki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt hiszem tudom mit válaszoltál ami az aláfekvést illeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:21:09
Létrehozva:
|
|
|
Usi szurkolok!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Holnap vizsgázol?Akkor szurk Usi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez a Niki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt hiszem tudom mit válaszoltál ami az aláfekvést illeti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is tudom, Niki honnan gondolta a választ..xD |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:21:38
Létrehozva:
|
|
|
kössz csajok, majd du. 2-től! reggel 7-kor indulok Szegedre.
|
|
|
|
2010.03. 15. - 20:23:05
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode talán onnan,hogy odáig vagy Alanért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 15. - 20:23:49
Létrehozva:
|
|
|
Üdv sereg, látom jó volt a buli, az szuper.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, hát igen Alan jól néz ki nagyon, amikor sétálgat ott Barcelonában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd sétálsz vele szembe, és kiabálod, hogy itt jön a Nagy Ő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, neked van msn-ed? Lesz egy jó film, majd azt nézem, bár már láttam, csak nagyon szeretem. Viasaton a Hullámtörők. |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:25:18
Létrehozva:
|
|
|
kössz csajok, majd du. 2-től! reggel 7-kor indulok Szegedre. oké akkor 2-től megy az enerdzsi.Viszont vígasztaljon a tudat,hogy holnap este koncertre mész és jól fogod érezni magad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:25:44
Létrehozva:
|
|
|
Na megjött Jantar is, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neki nem ajánlom a filmet, mert azt hiszem nem szereti Kostner-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |