![]() ![]() |
2010.03. 15. - 20:27:15
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdv sereg, látom jó volt a buli, az szuper. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, hát igen Alan jól néz ki nagyon, amikor sétálgat ott Barcelonában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd sétálsz vele szembe, és kiabálod, hogy itt jön a Nagy Ő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, neked van msn-ed? Lesz egy jó film, majd azt nézem, bár már láttam, csak nagyon szeretem. Viasaton a Hullámtörők. szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nincs msn-em. |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:28:03
Létrehozva:
|
|
|
Üdv sereg, látom jó volt a buli, az szuper. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, hát igen Alan jól néz ki nagyon, amikor sétálgat ott Barcelonában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd sétálsz vele szembe, és kiabálod, hogy itt jön a Nagy Ő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, neked van msn-ed? Lesz egy jó film, majd azt nézem, bár már láttam, csak nagyon szeretem. Viasaton a Hullámtörők. hehehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A koncerten meg majd azt kiabálom: "Igen, akarom!!!!!" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:28:07
Létrehozva:
|
|
|
Csinálj egyet! Nem nehéz! Vagy nem is akarsz? |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:28:25
Létrehozva:
|
|
|
Na megjött Jantar is, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) neki nem ajánlom a filmet, mert azt hiszem nem szereti Kostner-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:28:56
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode talán onnan,hogy odáig vagy Alanért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez így igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi!! Szurkolok majd!!! Küldök egy kis Uri Geller energiát!! XD Szia jantar! |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:29:36
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mennyi videó, te szent Martin! Láttad Alan videókat odakinn? Selected hírnél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:32:01
Létrehozva:
|
|
|
Csinálj egyet! Nem nehéz! Vagy nem is akarsz? Nem gondolkodtam még ezen. csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia. Micsoda videóáradatot raktál fel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez így igaz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi!! Szurkolok majd!!! Küldök egy kis Uri Geller energiát!! XD Szia jantar! Szép dolog a beismerés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehhe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A koncerten meg majd azt kiabálom: "Igen, akarom!!!!!" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan meg visszakérdez:"Mit?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:33:21
Létrehozva:
|
|
|
Na én most eszek, egyedül vagyok (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) és megyek filmezni, majd beugrok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 15. - 20:33:26
Létrehozva:
|
|
|
Szép dolog a beismerés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan meg visszakérdez:"Mit?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ezt nem titkolom, mit titkoljak rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg visszakiabálok: "Mindeeent" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:36:41
Létrehozva:
|
|
|
Ami a videókat illeti már elég jó felvételek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lola gratula az állásodhoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nemrég olvastam vissza... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:38:06
Létrehozva:
|
|
|
Jééééééé mit mondott anyáám XDD Ezt nektek is el kell mondanom XDDD:
mondom neki "Én legalább nem engedem magam szétnyalni" Ezt azért mondtam, mert a kutyusunk tüzel, és a kan kutya szétnyalta a fülét XD erre anyám: "Most még nem...de majd jön az Alan aztán neked annyi lesz" veheheeee xDDD És dM megy a Musicmixeeeeeeeeeen |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:38:33
Létrehozva:
|
|
|
Usi neked küldöm,hogy jobban menjen a felkészülés a vizsgára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
bscap0091.jpg ( 34.95K )
Letöltések száma: 3
bscap0081.jpg ( 29.68K )
Letöltések száma: 3
bscap0065.jpg ( 31.96K )
Letöltések száma: 4 |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:39:50
Létrehozva:
|
|
|
martyr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki jó étvágyat
most megyek csövike |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:40:32
Létrehozva:
|
|
|
Jééééééé mit mondott anyáám XDD Ezt nektek is el kell mondanom XDDD: mondom neki "Én legalább nem engedem magam szétnyalni" Ezt azért mondtam, mert a kutyusunk tüzel, és a kan kutya szétnyalta a fülét XD erre anyám: "Most még nem...de majd jön az Alan aztán neked annyi lesz" veheheeee xDDD És dM megy a Musicmixeeeeeeeeeen Azt bezzeg hagynád,hogy Alan szétnyalja a füled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki jó filmnézést. martyr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki jó étvágyat most megyek csövike szia. |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:41:12
Létrehozva:
|
|
|
Azt bezzeg hagynád,hogy Alan szétnyalja a füled (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki jó filmnézést. szia. Most perverz leszek, de más részemet is szétnyalhatná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDDD Persze, hogy hagynám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még kérnie sem kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:41:20
Létrehozva:
|
|
|
Hát ezt nem titkolom, mit titkoljak rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg visszakiabálok: "Mindeeent" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy inkább azt kiabálnád vissza,hogy:"Téged." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:42:03
Létrehozva:
|
|
|
pápá jantar
Vagy inkább azt kiabálnád vissza,hogy:"Téged." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igazad van, ez jobb lenne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:42:37
Létrehozva:
|
|
|
Most perverz leszek, de más részemet is szétnyalhatná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDDD Persze, hogy hagynám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még kérnie sem kell (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A nunidat mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 20:45:36
Létrehozva:
|
|
|
A nunidat mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akár... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amit csak akar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az övé vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |