2400 Oldal V  « < 1311 1312 1313 1314 1315 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.03. 15. - 20:49:21
Létrehozva: #26241

devotee

Mode te meg őt nyalnád szét...bár a múltkor még eléggé ódzkodtál tőle,hogy megtedd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 15. - 20:52:31
Létrehozva: #26242

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 15. - 20:49:21) *
Mode te meg őt nyalnád szét...bár a múltkor még eléggé ódzkodtál tőle,hogy megtedd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát én nem a magnumot szeretném szétnyalni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 15. - 20:53:42
Létrehozva: #26243

devotee

vica: köszi a Useless-es képeket!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 15. - 20:54:12
Létrehozva: #26244

devotee

Mode már megvan beszélve, hogy lesz.

Alan meglocsol téged, mert húsvét után jön, így csak akkor tud. De nem te adod a tojást, hanem ő.
Illetve te is...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 15. - 20:55:24
Létrehozva: #26245

devotee

Mode hát mit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tippelek...a mellkasát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 15. - 20:53:42) *
vica: köszi a Useless-es képeket!

nincs mit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 15. - 20:55:33
Létrehozva: #26246

devotee

Hé!!!

Én még sosem játszottam eddig ilyen kvízpartival, de most igen.

Majdnem megfulladtam a röhögéstől, azt mondja, ki van a képen: Alan, Martin, Dave, vagy Jockey Ewing. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 15. - 20:57:08
Létrehozva: #26247

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 15. - 20:54:12) *
Mode már megvan beszélve, hogy lesz.

Alan meglocsol téged, mert húsvét után jön, így csak akkor tud. De nem te adod a tojást, hanem ő.
Illetve te is...

hehehe Niki Alan két tojást is ad Mode-nak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.03. 15. - 20:55:33) *
Hé!!!

Én még sosem játszottam eddig ilyen kvízpartival, de most igen.

Majdnem megfulladtam a röhögéstől, azt mondja, ki van a képen: Alan, Martin, Dave, vagy Jockey Ewing. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ezen nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 15. - 20:58:46
Létrehozva: #26248

devotee

Niki: hehehheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bárcsak.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vica: Azt Is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 15. - 20:57:08) *
hehehe Niki Alan két tojást is ad Mode-nak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó kis hímes tojásokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak neki növesztettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 15. - 20:59:07
Létrehozva: #26249

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 15. - 20:57:08) *

Vica én is nagyon röhögtem, majdnem elment a válaszra az idő, mivel csak röhögtem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 15. - 21:01:13
Létrehozva: #26250

devotee

Csajok lépek.Legyetek rosszak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjszakát mindenkinek és DM-es álmokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 15. - 20:58:46) *
Niki: hehehheee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bárcsak.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Vica: Azt Is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó kis hímes tojásokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csak neki növesztettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD

erekkel hímzett tojásokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 15. - 21:02:17
Létrehozva: #26251

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 15. - 21:01:13) *
Csajok lépek.Legyetek rosszak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjszakát mindenkinek és DM-es álmokat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

erekkel hímzett tojásokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

heheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeee xDDDDDDDD És még puhák is XDD na jól van, elég ebből mert megint kezdek nem ép lenni XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 15. - 21:03:35
Létrehozva: #26252

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 15. - 20:59:07) *
Vica én is nagyon röhögtem, majdnem elment a válaszra az idő, mivel csak röhögtem... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azt hittem azért ment el az idő mert gondolkodnod kellett a válaszon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 15. - 21:02:17) *
Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

heheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeee xDDDDDDDD És még puhák is XDD na jól van, elég ebből mert megint kezdek nem ép lenni XD

kül most a te cickóidról beszélünk vagy Alan tökeiről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kezdesz nedvesedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 15. - 21:07:06
Létrehozva: #26253

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 15. - 21:03:35) *
Azt hittem azért ment el az idő mert gondolkodnod kellett a válaszon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kül most a te cickóidról beszélünk vagy Alan tökeiről? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kezdesz nedvesedni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az enyémről XD

hehe..kezdek ám xD

Na ..megyek én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyetek rosszak, szép álmokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jó éjszakááááát
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 15. - 21:10:03
Létrehozva: #26254

devotee

Na Mode elment fürödni. Persze, gondolom mi lesz ott, pont most megy érdekes...
Én is most már 10 perc és kezdődik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 15. - 22:02:35
Létrehozva: #26255

devotee

Jóestét, jó szurkolást!

Mindneki durmol? csináltam brownie-t... de még nem mertük megkezdeni, majd holnap... olyan kicsit laza a közepe.. ez reggelre megdermed? de olyan isteni az illata, nagyon nehéz megállni, hogy ne kezdjem meg.. mondjuk ilyenkor már nem kéne.
Úgy arcon vágtam magam a teregető egyik rúdjával. Tudjátok, van az a kinyitható. És az egyik ilyen vékony fém rúd letört, és beleakadt a ruhába. Én meg béna voltam, csak húztam a ruhát... és baing..... teljesen kitört, és még jó, hogy nem verte ki a szemem... kajakra arcon vágott. Most egy vékony csikban fel van dagadva a pofám, mint akit pálcával elvertek.. holnapra tuti lesz egy kék csik az arcomon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 15. - 22:30:17
Létrehozva: #26256

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.03. 15. - 11:19:04) *
Szia drága Lolikám!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loli: Felhívott már a csokifiú?
Megnéztem az alkotásaidat az iwiwen.Tessék kérkedni mert ebben is jó vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várom a börtönös
anyagot.

Nem is tudom miért , de a "Kis Herceg" jutott most eszembe .Elérzékenyültem!
Jó tartozni egy csapathoz! Ez a falkaösztön ? Így hívják? Már megint filozofálok......bocsi! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

nem hívott a csinike még... pedig nem bánnám. ugye milyen kis szexi volt? aztán amúgy 5 perccel zárás előtt megtalált még egy csávó de elhajtottam a vérbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

dicsekedni nem fogok, ha valaki kérdezi, elmondom, nekem ez a szakmám, nem nagy dolog. a börtöndogát meg küldöm ha ki nem megy a fejemből. ha mégis, sikíts és küldöm

a buli pedig tényleg eszméletlen volt, várom a következőt veletek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 15. - 22:40:32
Létrehozva: #26257

devotee

Veszélyes ez a brownie.... megkóstoltam.. hiba volt.. baszki... csak nem eszek meg egy egész tepsivel éjjel... aztakurvaaaa.... orgazmusosan finom, ellenállhatatlan.. basszameg
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 15. - 22:43:24
Létrehozva: #26258

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 15. - 11:42:28) *
Na szevasztok Macskák!

Még jó, hogy igy virtuálisan nem kell kiengedni a hangom... mert konkrétan nincs.. Nem is merek átmenni anyámékhoz, mert tuti elharapják a nyakam.. Ma rosszabb, mint tegnap volt!

Tegnap sütöttem sütit. Almásat. Isteni volt. Valics, és Shad megettek egy fél tepsivel, pedig ez a legnagyobb tepsim volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval most a maradékot felviszem Tibinek, meg Áginak, és tudjátok mit csinálok most Brownie-t.... hát nem tudom mi van velem, életemben nem sütöttem, de most aztán felpörögtem ezerrel, és konyhatündér leszek! Annyira vágyom a csoki izére, hogy az hihetetlen, pedig én nem is vagyok édesszájú, a tegnapiból is alig ettem.
Lolikám, gyógyulgass, mi a faki szállt beléd! igyál egy aspirin c-t, vegyél a patikában, vagy kérdezd meg a koliban, hátha van valakinek. Éa utána bújj be az ágyba, sutyiban aludj egyet. Úgyis egyedül vagy most. Nem? Látod, ha itt laknál, vagy én laknék ott, már vinném is a gyogyit, meg a sütikét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

óóóó Edó, de jó lenne ha valaki kényeztetne most. nyűgös vagyok lázasan (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mondjuk ma egész nap hevertem, gyűrűk ura 2-3 extra hiper bővítettet néztünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vannak bogyóim, csak köptető kellene, de holnap már lesz, és van orrcseppem ami egy kincs. semmi extra amúgy, megfáztam, rámászott a torkomra-légcsövemre, tegnap meg ráittam vagy fél lityi tejet ami ugye tilos gyulladásnál, csak ezt elfelejtettem XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 15. - 22:58:45
Létrehozva: #26259

devotee

Én sosem iszom tejet.. még a szagától is hányok, kis korom óta. Nagy tejivó voltam, és egyszer túlittam magam. Kijött az összes, azóta nem birom a szagáat sem. De a tejes dolgokat szeretem... tejberizs, tejbe griz, a tejes főzelékek... a kávét rengeteg tejjel iszom, csak magában nem megy.. Ha a kezemre csöppen, azt sem birom. Te Loli... nekem még mindig nincs hangom. Usi hol van? csak holnap megy vissza szegedre ...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 15. - 23:04:43
Létrehozva: #26260

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 15. - 22:58:45) *
Én sosem iszom tejet.. még a szagától is hányok, kis korom óta. Nagy tejivó voltam, és egyszer túlittam magam. Kijött az összes, azóta nem birom a szagáat sem. De a tejes dolgokat szeretem... tejberizs, tejbe griz, a tejes főzelékek... a kávét rengeteg tejjel iszom, csak magában nem megy.. Ha a kezemre csöppen, azt sem birom. Te Loli... nekem még mindig nincs hangom. Usi hol van? csak holnap megy vissza szegedre ...

én szeretem a tejet, de ha beteg vagy, nem szabad, mert bedurrantja a gyulladásokat. na ebből lett nekem életem eddigi legdurvább betegsége 3 éve. olyan beteg sosem voltam, de ne is legyek még egyszer.
Usi sztem tanul, legalábbis jól tenné, mert asszem valami vizsgája lesz holnap.

Edó, akarok a browniedból!!!

semmi kajám nincs itthon, így hazafelé jövet beugrottam a kedvenc gyrososomhoz. és olyan édes, amikor ez a srác van beosztva, mindig udvarol. de most olyan randa vagyok mint a bűn, és még így is udvarolt. sőt, a cuki portásfiú is. szeretem a férfinépet, olyan édesek ma velem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ja hangom nekem sincs, de nekem a betegségtől. ilyen dartvéderesben nyomom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1311 1312 1313 1314 1315 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
8 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (8 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: