![]() ![]() |
2010.03. 15. - 23:11:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Igen, tudom, hogy nem szabad ilyenkor ilyet inni, és még ha antibiotikumot szedünk, akkor sem.. ezek anyám annak idején a fejembe véste!!!
Jajjj.. de jó, hogy udvaroltak neked... engem mindig ostoba, és még bunko pasik találnak meg.. .jajj.. nem szeretem őket. Gyere mucur, adok sütikét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd mindjárt lelakatolom, mert nálam is veszélyes. Kajám nekem sincs, anyáméknál ebédeltem, nem főztem a hétvégén, csak sütiket gyártottam. Mondjuk még van egy adag husilevesem, mert azt hoztam tegnap anyuéktól, csak nem ettem meg.de szerintem meghagyom holnapra, mert akkor nem kell kajára költenem. Jaaa.. elhozta nekem Marcsusz a 100 év magányt... majd holnap elkezdem olvasni, már nagyon várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 23:16:39
Létrehozva:
|
|
|
Igen, tudom, hogy nem szabad ilyenkor ilyet inni, és még ha antibiotikumot szedünk, akkor sem.. ezek anyám annak idején a fejembe véste!!! Jajjj.. de jó, hogy udvaroltak neked... engem mindig ostoba, és még bunko pasik találnak meg.. .jajj.. nem szeretem őket. Gyere mucur, adok sütikét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd mindjárt lelakatolom, mert nálam is veszélyes. Kajám nekem sincs, anyáméknál ebédeltem, nem főztem a hétvégén, csak sütiket gyártottam. Mondjuk még van egy adag husilevesem, mert azt hoztam tegnap anyuéktól, csak nem ettem meg.de szerintem meghagyom holnapra, mert akkor nem kell kajára költenem. Jaaa.. elhozta nekem Marcsusz a 100 év magányt... majd holnap elkezdem olvasni, már nagyon várom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ó ez a gyrosos török mindig fűz, de van amikor olyan szinten... fúúúú, egyszer istenuccse hazahozom XD de látod, rám buknak a mindenféle nemzetek. az iq az más. ha találtam volna már én szintemen iq-t, akkor nem lennék egyedül. a száz év magány meg... nem kezdem el megint. tökély. remélem tetszeni fog. bár nem tudom elképzelni hogy ne tetsszen. ja akartam kérdezni, úgy mentetek haza hogy a Melics kocsijával? és amúgy ő jól érezte magát? nem nagyon táncolt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) gondolom fáradt volt. |
|
|
|
2010.03. 15. - 23:31:26
Létrehozva:
|
|
|
ó ez a gyrosos török mindig fűz, de van amikor olyan szinten... fúúúú, egyszer istenuccse hazahozom XD de látod, rám buknak a mindenféle nemzetek. az iq az más. ha találtam volna már én szintemen iq-t, akkor nem lennék egyedül. a száz év magány meg... nem kezdem el megint. tökély. remélem tetszeni fog. bár nem tudom elképzelni hogy ne tetsszen. ja akartam kérdezni, úgy mentetek haza hogy a Melics kocsijával? és amúgy ő jól érezte magát? nem nagyon táncolt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) gondolom fáradt volt. Hát Melics jött értünk a járgánnyal. Fáradt volt, meg nem piált.. egyébként meg egy akkora partyarc, ő köztünk a legnagyobb... nagyon sajnálom, hogy nem jössz szombathelyre, mert én ott ünneplem majd a szülinapom, és bizony ott melics nagyon ki fog rúgni a hámból, és imádom, mikor önfeledt... most nem tudta magát odarakni, mert mire ideért, már mi nagyon jül voltunk, ő meg még csak nem is piálhatott. Hazafelé megálltunk még a mekinél, melics, meg marcsi ettek, én még azt sem birtam. Valicska meg úgy aludt, teljesen ki volt dőlve. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaaaajjjj.. Costnernek olyan alfa kabátja van, mint az én kutyás kabárom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is fázom benne kicsit sem télen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval.. Lolika... azt mondtad, hogy azért nem mennél el máshova, és ilyen messzire, mert ez is csak egy buli... és olyan mint a többi, és nem hiszed, hogy ez annyival többet tudna adni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) háááátt.. de szülinaaaaaaap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 23:53:40
Létrehozva:
|
|
|
BAszki Niki!
Na ez nagyon jó kis film volt. jól megbőgetett itt engemet.. tudod milyen szánalmas itt egyedül ülni, és bőgni, mint egy pisis? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de jó volt, köszi, hogy szóltál! Puszi! Szasz Doro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jókor jössz.. már senki nincs... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Én is még elszivok egy cigit, és megyek zuhanyozni, aludni! Pusza mindenkinek, jóccakát babák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 15. - 23:59:57
Létrehozva:
|
|
|
hát ez a szülinapos dolog megdobja a motivációmat édes. így lehet hogy elgondolkodom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) érted? simán.
|
|
|
|
2010.03. 16. - 00:01:23
Létrehozva:
|
|
|
Doro.. te szoktál sütni.. ezt a receptet próbáld ki.. én a diót kihagytam, helyette raktam bele pisztáciát.. jaaa... és én dupla adaggal csináltam, az egy normál tepsi...
És nagyon szépen köszönjük a süteményeket, nagyon finom volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.nosalty.hu/brownie_2_recept_1288 Na mosmán tényleg megyek.. gyors zuhi! Pusza midnenkinek! |
|
|
|
2010.03. 16. - 00:01:24
Létrehozva:
|
|
|
szia Doro, te későnjövők gyöngye! hát a legközelebbi buliba kötelező jönnöd! szétkaptuk a helyet már megint.
|
|
|
|
2010.03. 16. - 00:04:04
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Edó, jó volt mi?
Öcsémmel például nagyon szeretjük sokszor megnéztük, és elég sok szöveget kivettünk belőle. Mindig szoktunk régen hülyéskedni, hogy : a partiőrség vízimentője vagyok, segíteni jöttem, hurrá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak poénból... Meg aztán vannak benne szövegek amit bírunk... meg várj még nem jut eszembe, de bírom nagyon. Ja hát szomorkás igen, azért elég durva lehet ez a foglalkozás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bírom benne Costner-t, amit játszik jó személyisége van, bírom az ilyen hapsikat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na köszi a receptet, lementem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 00:11:19
Létrehozva:
|
|
|
Ja és Edó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még tudod melyik szöveget vettem belőle ki? Van ilyen halott, meg van olyan halott. Ha úgy van, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) én is ezt mondom kórházban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dave is ilyen halott volt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na, jóéjt! Amúgy én is szoktam rajt bőgni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 00:46:10
Létrehozva:
|
|
|
no hát már egy órája aludnom kéne, mert 6-kor kelek és kurva hosszú napom lesz, de még muszáj voltam kicsit FF-t olvasni MYM-en (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Siv egy istennő! XD
jah, igen Edó, tanultam majdnem folyamatosan este 5-től éjfélig kb. Zsong a fejem a sok hülye ínglis kifejezéstől, ehhh.... na majd te is drukkolj kettőtől! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) holnap vagyis már ma, nem igazán leszek. vár rám cirka 9 óra vonatozás és egy Rammstein konci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Remélem Angie jól érezte magát a Republicon. Na jó, megyek tényleg, már alig látok. csók a seregnek! |
|
|
|
2010.03. 16. - 00:50:32
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
szia Doro, te későnjövők gyöngye! hát a legközelebbi buliba kötelező jönnöd! szétkaptuk a helyet már megint. Szia Lola és üdv minden kedves Macseknak! Nagyon örültem nektek, érdekes én is teljesen berekedtem, dehát csak ordítozva lehetett társalogni... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Igazán kellemes, élettel teli, vérbő csajok vagytok, így élőben is, továbbra is imádlak benneteket! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Viszont olyan füstszagúan értem haza, hogy a ruháim a teraszon landoltak... Na, majd megyek táncolni is veletek, csak legyen elég pálinka, he-he. Ezeket az édeskés finomkodásokat nem bírja a gyomrom, XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi: tudom, hogy fölöslegesnek tartod: de nyami-nyami képeket lőttél már megint, honnan van mindig ennyi gyönyörűséges újdonságod? Edó szívem, csokító, mi? Vagyis brownie, anakonda helyett... Na jó étvágyat! Nyáron majd főzzünk finomakat, és lakmározzunk kedvtelve, hosszasan... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Marcsi érdekes, amit az I saw ... érzéseidről mondasz, nekem is volt pont ilyen megélésem, egy újszerű, érdekes helyzetben. Siacunak hívják a dolgot... Na csók, még keresek kelta motívumokat a hálón! |
|
|
|
2010.03. 16. - 05:56:24
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
csak bekukk készülődés előtt. Doro: hát elég nagy a képgyűjteményem, de amúgy mostanában Meet Your Master fórumról linkelgetek át. örülök, hogy jól érezted magad!!!! Jah egyébként álmomban már a Rammstein koncerten voltam, de valahogy DM koncert lett belőle XD ki érti ezt....? XDDD |
|
|
|
2010.03. 16. - 07:49:16
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Én meg álmomban összekevertem a Useless-t, és a somebody-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszem elmegyek dj- nek, mert kibaszott jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a többire nem emlékszem. Mi az a siacu Doro? bár mire megirod a választ, úgyis megguglizom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi drukkolok neked, ezerrel! Azért majd ird meg hogy sikerült, este meg dobd el az agyad a rammstein koncerten! Én csak egy számukat szeretem, azt a farkasos klippest.. az jó volt. Meg még a kúróst láttam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az meg durva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki,.... iszonyatos lehet ez a meló.... nagyon kemény, jesszzusisten. Ja, és nagyon bőgtem a végén basszzzkkiiii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 08:03:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 16. - 08:10:13
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt!
Usi egy nagy kamionnal a vizsgádra! Jó bulizást a koncertre! A betegeknek gyógyulást kívánok! Magamnak meg meztelen Martinkát, de most rögtön! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 08:22:51
Létrehozva:
|
|
|
Trix láttad azt a képet, amit Orchidett tett fel? hát az valami gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 16. - 08:25:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó Reggelt! Usi egy nagy kamionnal a vizsgádra! Jó bulizást a koncertre! A betegeknek gyógyulást kívánok! Magamnak meg meztelen Martinkát, de most rögtön! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx utolsó mondatodra reagálás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 08:26:37
Létrehozva:
|
|
|
Trix láttad azt a képet, amit Orchidett tett fel? hát az valami gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen láttam! Oda is lettem egyből! Milyen izmos Mart kajra! És ahogy csücsörít......... Ugye-ugye még a Dave-slave-ek is észrevették! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 08:33:31
Létrehozva:
|
|
|
Trixx utolsó mondatodra reagálás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te meg iszkiri ki az előszobába és smárold le Dave-et! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fú de jó az plakát és milye jó helyre tettétek! Edó a sütid! Csorog a nyálam! |
|
|
|
2010.03. 16. - 08:43:55
Létrehozva:
|
|
|
Te meg iszkiri ki az előszobába és smárold le Dave-et! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fú de jó az plakát és milye jó helyre tettétek! Edó a sütid! Csorog a nyálam! hehe Trixx úgy is most ment el a férjem a városba tehát egyedül vagyok,lehet lenyomok a plakáton Dave-nek egy cuppanósat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |