2400 Oldal V  « < 1313 1314 1315 1316 1317 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
name
post 2010.03. 16. - 08:57:54
Létrehozva: #26281

devotee

Szia Ange!
Hogy vagy? Gyógyulgatsz már?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 16. - 09:15:11
Létrehozva: #26282

devotee

Sziasztok!

Nincs jó kedvem, semmit sem aludtam, bámultam a hóesést éjjel... A Republic nem lett volna rossz, ha jó a hangosítás, de nem volt az... így az utolsó pár számot a folyosón hallgattam. Most meg köhögök a köptetőtől. Frankó napom lesz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 10:31:53
Létrehozva: #26283

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 09:15:11) *
Sziasztok!

Nincs jó kedvem, semmit sem aludtam, bámultam a hóesést éjjel... A Republic nem lett volna rossz, ha jó a hangosítás, de nem volt az... így az utolsó pár számot a folyosón hallgattam. Most meg köhögök a köptetőtől. Frankó napom lesz!

Szia Angie.

Ó te jó ég rossz kedved van,nem aludtál és köhögsz is...szegényke.Remélem most már minnél hamarabb meggyógyulsz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 16. - 10:43:16
Létrehozva: #26284

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 09:15:11) *
Sziasztok!

Baszkiiiiiii

Nem volt jó a hangositás? hihetetlen.... milyen volt? és fogtad magad, kimentél? ez fasza... Te mész ma rammsteinre?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 12:18:44
Létrehozva: #26285

devotee

Csajok egyszerűen döbbenet mik történnek ebben az országban. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Most mondták a hírekben,hogy megöltek egy házaspárt valamint az 5 és 8 éves kislányaikat.Miféle utolsó, rohadt,mocskos állat képes ilyesmire?Ártatlan embereket,gyerekeket gyilkolni.Hát miféle országban élünk mi?(IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Csak kapnám a kezeim közé aki ilyet csinál,addig rugdosnám a fejét amíg levegőt vesz.És az a felháborító,hogy nincs normális büntetés mert az nem büntetés,hogy ha elkapják a gyilkost és lesittelik egy életre.Ott meg elhepajkodik.Etetik meg fűtenek rá.Kötelet kéne a nyaka köré tekerni és felrántani az első fára.
Bocsánat a kifakadásért csak ha ilyet hallok ki tudok akadni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 12:27:03
Létrehozva: #26286

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 12:18:44) *
Csajok egyszerűen döbbenet mik történnek ebben az országban. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Most mondták a hírekben,hogy megöltek egy házaspárt valamint az 5 és 8 éves kislányaikat.Miféle utolsó, rohadt,mocskos állat képes ilyesmire?Ártatlan embereket,gyerekeket gyilkolni.Hát miféle országban élünk mi? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Csak kapnám a kezeim közé aki ilyet csinál,addig rugdosnám a fejét amíg levegőt vesz.És az a felháborító,hogy nincs normális büntetés mert az nem büntetés,hogy ha elkapják a gyilkost és lesittelik egy életre.Ott meg elhepajkodik.Etetik meg fűtenek rá.Kötelet kéne a nyaka köré tekerni és felrántani az első fára.
Bocsánat a kifakadásért csak ha ilyet hallok ki tudok akadni.

Én még nem tudom a részleteket, de tényleg kellene valami visszatartóbb erő.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 12:35:06
Létrehozva: #26287

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 16. - 12:27:03) *
Én még nem tudom a részleteket, de tényleg kellene valami visszatartóbb erő.

Annyit mondtak,hogy brutálisan végeztek velük és a rendőrök keresik a tettest.De a teletexten azt írták,hogy lehet több elkövető volt.
Visszatartóbb erő?A halál büntetés lenne.Csak erre egyszer az volt a válasz,hogy az államnak nincs joga megölni egy embert.De az ilyen embernek aligha nevezhető féregnek joga van ember,gyereket ölni kérdem én?Ebben az országban már mindenki azt csinál amit akar?Csal,lop,hazudik,öl és egyszerűen nincs normális törvényi,büntetőjogi szabályozás.Ez lenne a fene nagy demokrácia?Mert ha igen akkor köszönöm de nem kérek belőle.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 16. - 12:35:25
Létrehozva: #26288

devotee

Tudod az a baj Vica, hogy ez nem az országra jellemző. Ez az emberre jellemző, sajnos az ember csak ilyen... a legnagyobb állat.... mondhatni sokszor féreg. Nincs az a viasszatartó erő, ami ezeket a szélsőséges eseteket megakadályozná.... szörnyű (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nézzetek csak szét a világban !!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 16. - 12:37:19
Létrehozva: #26289

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 10:31:53) *
Szia Angie.

Ó te jó ég rossz kedved van,nem aludtál és köhögsz is...szegényke.Remélem most már minnél hamarabb meggyógyulsz.

Szia vica!

Most már jó lenne rendbe jönnöm, ma ettem meg az 5 szemes gyógyszerem utolsó darabját... :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 12:43:06
Létrehozva: #26290

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 16. - 12:35:25) *
Tudod az a baj Vica, hogy ez nem az országra jellemző. Ez az emberre jellemző, sajnos az ember csak ilyen... a legnagyobb állat.... mondhatni sokszor féreg. Nincs az a viasszatartó erő, ami ezeket a szélsőséges eseteket megakadályozná.... szörnyű (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nézzetek csak szét a világban !!!!!

Igazad van csak én már ott tartok,hogy utálom ezt a szemét országot.
Igen az ember a legnagyobb állat.Ismerősöm mondta azt máskor,hogy nagy az isten állat kertje csak alacsony volt a kerítés és sokan kiugráltak.Hát mondott valamit vele.

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 12:37:19) *
Szia vica!

Most már jó lenne rendbe jönnöm, ma ettem meg az 5 szemes gyógyszerem utolsó darabját... :S

Angie hát ha nem akaródzik rendbe jönnöd akkor inkább men vissza az orvoshoz,hogy még adjon valami gyógyszert.
A mamámnak meg arcüreg gyulladása van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 16. - 12:44:55
Létrehozva: #26291

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 16. - 10:43:16) *
Baszkiiiiiii

Nem volt jó a hangositás? hihetetlen.... milyen volt? és fogtad magad, kimentél? ez fasza... Te mész ma rammsteinre?

Hát jah, meglepett ám! Mivel rögzítették az egész koncertet, gondolom majd megjelenik dvd-n. Kivi leszek mit kezdenek a hanggal, mert tragédia ahogy szólt. Anyámék végig benn voltak, én kimentem, mert nem bírtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Rammstein nem a világom, Usi megy Mauval.

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 12:35:06) *
Annyit mondtak,hogy brutálisan végeztek velük és a rendőrök keresik a tettest.De a teletexten azt írták,hogy lehet több elkövető volt.
Visszatartóbb erő?A halál büntetés lenne.Csak erre egyszer az volt a válasz,hogy az államnak nincs joga megölni egy embert.De az ilyen embernek aligha nevezhető féregnek joga van ember,gyereket ölni kérdem én?Ebben az országban már mindenki azt csinál amit akar?Csal,lop,hazudik,öl és egyszerűen nincs normális törvényi,büntetőjogi szabályozás.Ez lenne a fene nagy demokrácia?Mert ha igen akkor köszönöm de nem kérek belőle.

Szerintem is vissza kellene állítani a halálbüntetést, abszolút mellette vagyok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 12:56:04
Létrehozva: #26292

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 12:44:55) *
Hát jah, meglepett ám! Mivel rögzítették az egész koncertet, gondolom majd megjelenik dvd-n. Kivi leszek mit kezdenek a hanggal, mert tragédia ahogy szólt. Anyámék végig benn voltak, én kimentem, mert nem bírtam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Rammstein nem a világom, Usi megy Mauval.

Szerintem is vissza kellene állítani a halálbüntetést, abszolút mellette vagyok!

Elég bosszantó lehetett,hogy nem volt jó a hangosítás a koncerten. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na akkor egyet értünk.

Sziiiia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 13:04:53
Létrehozva: #26293

devotee

Sziasztok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 13:23:40
Létrehozva: #26294

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 13:04:53) *

Mi a pálya Mode? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 13:26:33
Létrehozva: #26295

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 13:23:40) *
Mi a pálya Mode? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát... ma írtam a történetedet tovább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már a vége fele járok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aztán...jah igen álmomban dugtunk Alannel, de eszméletlen jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is tudtam elaludni, éjjel 1-kor még nézegettem, meg várom a szombatot aztán pörög az agyam, amiatt is alig tudok aludni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja meg az is volt álmomba, hogy valami iskolai rendezvényre egyik b.nőm Alanről hozott képet nekem újságból, de olyan jól nézett ki rajta...uhh...napszemüvegbe volt, meg ilyen belőtt haja... szerintem álmomba folyt a nyálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 13:33:03
Létrehozva: #26296

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 13:26:33) *
Hát... ma írtam a történetedet tovább (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már a vége fele járok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aztán...jah igen álmomban dugtunk Alannel, de eszméletlen jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is tudtam elaludni, éjjel 1-kor még nézegettem, meg várom a szombatot aztán pörög az agyam, amiatt is alig tudok aludni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja meg az is volt álmomba, hogy valami iskolai rendezvényre egyik b.nőm Alanről hozott képet nekem újságból, de olyan jól nézett ki rajta...uhh...napszemüvegbe volt, meg ilyen belőtt haja... szerintem álmomba folyt a nyálam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe Mode földrajz óra volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csigázz csak...
Mooode fogalmazzunk szépen nem dugtatok Alan-el hanem szeretkeztetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 13:38:19
Létrehozva: #26297

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 13:33:03) *
hehe Mode földrajz óra volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csigázz csak...
Mooode fogalmazzunk szépen nem dugtatok Alan-el hanem szeretkeztetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, földrajz óra volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most írtam nyelvtanon is, mert dolgozat osztás volt, én meg a 2. voltam, aki megkapta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Belevittem egy kis izgalmat, de a szexet befejezni írásban még nem tudom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Olyan, hogy nagyba csináljátok a dolgokat és akkor egyszer csak hopp. na majd belejövök ám abba is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké, akkor szeretkeztünk (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Azon gondolkozom éppen most, hogy olyan az egész ember, mintha fiatalodna. Le van fogyva vagy nem is tudom. Biztos éhezteti az a nőszemély....
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De mondjuk ez így jó, jól áll neki, nem venni észre rajta, hogy mindjárt 51 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 13:43:34
Létrehozva: #26298

devotee

hehehe Mode olyan aranyos vagy."Olyan nagyba csináljátok a dolgokat és egyszer csak hopp." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra célzol,hogy egyszer csak elrepülünk a mennyországba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kül Mode nem kell ezt túlkomplikálni csináljuk aztán elmentünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát lehet Alan barátnője nem tud főzni azért fogy...vagy sokat szexelnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 13:47:38
Létrehozva: #26299

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 13:43:34) *
hehehe Mode olyan aranyos vagy."Olyan nagyba csináljátok a dolgokat és egyszer csak hopp." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Arra célzol,hogy egyszer csak elrepülünk a mennyországba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát lehet Alan barátnője nem tud főzni azért fogy...vagy sokat szexelnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát mert úgy is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem árulom el, mit csináltatok épp, pontosabban hogy te mit csináltál, de írom, írom aztán csak úgy megszakad mert nem tudom befejezni, és a semmiből ugrok egy másik dologra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ez viszont már a mennyország után volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ahogy elnézem, vizet tud, mást nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokat szexelnek...nnnnaaa XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 13:51:29
Létrehozva: #26300

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 13:47:38) *
Hát mert úgy is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem árulom el, mit csináltatok épp, pontosabban hogy te mit csináltál, de írom, írom aztán csak úgy megszakad mert nem tudom befejezni, és a semmiből ugrok egy másik dologra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ez viszont már a mennyország után volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát ahogy elnézem, vizet tud, mást nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokat szexelnek...nnnnaaa XD

Kis beképzelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (viccelek ám)Vagy mire írtad,hogy úgy is van?Arra,hogy aranyos vagy?

Mode nagyon röhögök.Majdnem ráköptem a joghurtot a monitorra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Persze mindig én csinálok valamit Dave-el...és ő nem csinál semmit velem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit tudok még vele csinálni a mennyország után?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1313 1314 1315 1316 1317 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
23 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (23 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: