![]() ![]() |
2010.03. 16. - 13:54:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kis beképzelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (viccelek ám) Mode nagyon röhögök.Majdnem ráköptem a joghurtot a monitorra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze mindig én csinálok valamit Dave-el...és ő nem csinál semmit velem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit tudok még vele csinálni a mennyország után? hehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is szeretnék sokat szexelni Alannel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én nem csak azt szeretnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát eddig a kényeztetésekből te adtál Dave-nek, de akkor beleírok olyat is amikor Ő kényeztet téged (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit tudsz még csinálni vele azután?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 13:57:22
Létrehozva:
|
|
|
hehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is szeretnék sokat szexelni Alannel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én nem csak azt szeretnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát eddig a kényeztetésekből te adtál Dave-nek, de akkor beleírok olyat is amikor Ő kényeztet téged (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit tudsz még csinálni vele azután?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd meglátod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na azért.Nehogy már csak ő járjon jól.Én is szeretnék kapni ezt-azt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van hagy fúrja csak oldalam a kíváncsiság mi? |
|
|
|
2010.03. 16. - 13:59:28
Létrehozva:
|
|
|
Na azért.Nehogy már csak ő járjon jól.Én is szeretnék kapni ezt-azt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van hagy fúrja csak oldalam a kíváncsiság mi? Oké, akkor írok bele olyat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:04:15
Létrehozva:
|
|
|
Oké, akkor írok bele olyat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még szép.Ez oda-vissza működik,ne csak egyik kapjon hanem a másik is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ugye még a mennybemenetelem előtt teszi a kényeztetést mert utána kielégülten aludni akarok a karjaiban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Betyár csaj vagy ám húzod itt az idegeim,hogy miket írsz engem meg esz a fene mert kíváncsi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és nem röhög a kisebben..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:07:00
Létrehozva:
|
|
|
Még szép.Ez oda-vissza működik,ne csak egyik kapjon hanem a másik is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ugye még a mennybemenetelem előtt teszi a kényeztetést mert utána kielégülten aludni akarok a karjaiban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Betyár csaj vagy ám húzod itt az idegeim,hogy miket írsz engem meg esz a fene mert kíváncsi vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki kíváncsi, hamar megöregszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:08:38
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Mode.....ezt még megbánod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként meg már öreg vagyok.
Usi most vizsgázik legalább is azt mondta tegnap,hogy 2-től úgyhogy szurk neki. |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:10:37
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Mode.....ezt még megbánod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként meg már öreg vagyok. Usi most vizsgázik legalább is azt mondta tegnap,hogy 2-től úgyhogy szurk neki. dehogy vagy öreg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, szurkolás Usinak!!! ÁÁÁÁ úgy ennék valami édeseeeeeet |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:10:44
Létrehozva:
|
|
|
hali
nagyon szép okos leegyszerűsítéssel éltek már megint. nana. hadd ne menjek bele, de nem kéne. Lola beteg, lázas, nyűgös, és még mindig darth vaderbe nyomja légzésileg. örülök ha órámra bejutok. ami kétséges. de legalább barátnőm anyukája csúcsszuper kedves volt, a kedvemért főzött toros káposztát, és küldött nekem mert hallotta hogy egy hónapja ehetném. |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:13:27
Létrehozva:
|
|
|
De időnként annak érzem magam.Eh már elmúltam 31.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
hali nagyon szép okos leegyszerűsítéssel éltek már megint. nana. hadd ne menjek bele, de nem kéne. Lola beteg, lázas, nyűgös, és még mindig darth vaderbe nyomja légzésileg. örülök ha órámra bejutok. ami kétséges. de legalább barátnőm anyukája csúcsszuper kedves volt, a kedvemért főzött toros káposztát, és küldött nekem mert hallotta hogy egy hónapja ehetném. Mire is gondolsz konkrétan? Jobbulást neked. |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:14:05
Létrehozva:
|
|
|
Jajj Lola, gyógyulj meg, ne legyél beteg (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Vica: Te jó isten, hát attól még nem vagy öreg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyám is mindig azt hajtogatja, hogy milyen öreg, aztán még csak 36 éves (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:17:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode az anyukád 36 éves még csak?Akkor jó fiatalon lett anyuka.
Hehe 36 éves koromba nekem még csak 8 éves lesz a lányom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:18:37
Létrehozva:
|
|
|
Mode az anyukád 36 éves még csak?Akkor jó fiatalon lett anyuka. Hehe 36 éves koromba nekem még csak 8 éves lesz a lányom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aha, májusban lesz 37 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Attól még nem vagy öreg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:20:03
Létrehozva:
|
|
|
hali nagyon szép okos leegyszerűsítéssel éltek már megint. nana. hadd ne menjek bele, de nem kéne. Lola beteg, lázas, nyűgös, és még mindig darth vaderbe nyomja légzésileg. örülök ha órámra bejutok. ami kétséges. de legalább barátnőm anyukája csúcsszuper kedves volt, a kedvemért főzött toros káposztát, és küldött nekem mert hallotta hogy egy hónapja ehetném. Jézusom LOLA!!!!!!!!!!!!! Tessék enni lázcsillapítót, van? Ha nincs, akkor holnap adok neked, beugrom hozzád a koliba hazafelé menet, mert útba esel! Forró tea, izzadás a takaró alatt! Nézz Milan dvd-t, akkor tuti összejön. Aggódom érted csaj. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:20:57
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy én is kicsit beteg vagyok és mérges is. Egy hónapja voltam beteg, antib. is szedtem. Erre tessék, megint kicsi torokfájás, kis nátha, nem olyan erősen, de van. Elegem van!
Ez a hülye idő már! Éreztem, hogy fázok nem voltam jól felöltözve, biztos azért...legyen már meleg!!! Lola mire írta? Talán a halálbüntetésre? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fogadjunk azt akarja mondani, hogy az is ölés és stb. etika, és miegymás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:24:20
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgy látszik eltrafálta a betegség a sereg egy-két tagját. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Gyógyuljatok meg csajok. Amúgy én is kicsit beteg vagyok és mérges is. Egy hónapja voltam beteg, antib. is szedtem. Erre tessék, megint kicsi torokfájás, kis nátha, nem olyan erősen, de van. Elegem van! Ez a hülye idő már! Éreztem, hogy fázok nem voltam jól felöltözve, biztos azért...legyen már meleg!!! Lola mire írta? Talán a halálbüntetésre? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fogadjunk azt akarja mondani, hogy az is ölés és stb. etika, és miegymás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor Niki neked is jobbulást. |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:26:25
Létrehozva:
|
|
|
Mode az anyukád 36 éves még csak?Akkor jó fiatalon lett anyuka. Hehe 36 éves koromba nekem még csak 8 éves lesz a lányom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem meg még nincs is gyerekem... pedig mostanában sokszor eszembe jut, hogy már jó lenne babázni, csak megfelelő egyedet nem találtam még (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:27:00
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja. Mindenki jobbuljon. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nagyon mérges vagyok már... |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:27:17
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy én is kicsit beteg vagyok és mérges is. Egy hónapja voltam beteg, antib. is szedtem. Erre tessék, megint kicsi torokfájás, kis nátha, nem olyan erősen, de van. Elegem van! Ez a hülye idő már! Éreztem, hogy fázok nem voltam jól felöltözve, biztos azért...legyen már meleg!!! Lola mire írta? Talán a halálbüntetésre? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fogadjunk azt akarja mondani, hogy az is ölés és stb. etika, és miegymás. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobbulást Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:28:08
Létrehozva:
|
|
|
Nekem meg még nincs is gyerekem... pedig mostanában sokszor eszembe jut, hogy már jó lenne babázni, csak megfelelő egyedet nem találtam még (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jahahaj! Ne is hozd fel a témát, mert még mérgesebb leszek.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 16. - 14:29:31
Létrehozva:
|
|
|
édesek vagytok, csajszik (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
egész biztosan túl fogom élni, van mindenféle gyógyszerem, azért cukor vagy Angie. délig hevertem, izzadtam, meg minden, aztán akkora hős voltam hogy elkúsztam zuhanyozni, elmentem kajáért meg gyógyszerért, és most épp reggelizek. Niki pedig talált süllyedt huhú most kell Usinak drukkolászni! óóó sziveim, a baba meg majd csak érkezik, nem kell agódni. jön azt jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tanulság: kufircolni kell!!! na húzás csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |