2400 Oldal V  « < 1315 1316 1317 1318 1319 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 16. - 14:30:28
Létrehozva: #26321

devotee

Jobbulást neked is, Niki!!
Angie: Majd jön valaki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 14:34:02
Létrehozva: #26322

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 14:26:25) *
Nekem meg még nincs is gyerekem... pedig mostanában sokszor eszembe jut, hogy már jó lenne babázni, csak megfelelő egyedet nem találtam még (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Türelem...mindennek eljön majd az ideje.

Idézet (lolacska @ 2010.03. 16. - 14:29:31) *
édesek vagytok, csajszik (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
egész biztosan túl fogom élni, van mindenféle gyógyszerem, azért cukor vagy Angie.
délig hevertem, izzadtam, meg minden, aztán akkora hős voltam hogy elkúsztam zuhanyozni, elmentem kajáért meg gyógyszerért, és most épp reggelizek.
Niki pedig talált süllyedt

huhú most kell Usinak drukkolászni!

óóó sziveim, a baba meg majd csak érkezik, nem kell agódni. jön azt jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tanulság: kufircolni kell!!! na húzás csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen kufircolni kell de ha túlságosan akarják a babát pont azért nem jön össze.Hagyni kell a dolgokat menni a maguk útján és mikor a legjobban nem számítanak rá akkor fog jönni.Tudom mert nálunk is így volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 16. - 14:39:25
Létrehozva: #26323

devotee

huha.... ez a mexikói csaj... mindig tanulok valamit a különböző népcsoportokról.
most pl belekötött egy piros kendőt a fejébe, amitől kicsit rambós, kicsit olyan mint egy oláh cigányasszony, és így ki fog menni az utcára... Magyarországon, Európában. hááát ő tudja

bakker ez hülye. mezítláb, balerinacipőben, seggén kivágott farmerben indult el. nem csoda hogy állandóan gethes...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 16. - 14:44:35
Létrehozva: #26324

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 16. - 14:39:25) *
huha.... ez a mexikói csaj... mindig tanulok valamit a különböző népcsoportokról.
most pl belekötött egy piros kendőt a fejébe, amitől kicsit rambós, kicsit olyan mint egy oláh cigányasszony, és így ki fog menni az utcára... Magyarországon, Európában. hááát ő tudja

bakker ez hülye. mezítláb, balerinacipőben, seggén kivágott farmerben indult el. nem csoda hogy állandóan gethes...

HEheheheee.. mekkorát röhögtem most ezen... láttam magam előtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezek az amcsik, meg a mekák, kurvára belszarnak, hogy mennek az utcára.. annyit tudok rajta röhögnil.
Egyébként..én viszont mindig kimondom, amit gondolok, nem birok sajna semmit magamban tartani. Én halál büntetés ellen vagyok.. ugyanis... hányszor derült már ki az, hogy nem is azt itélték el, akit kellett volna.. nem ki s bűnökért... na most ezekkel hogy számolnátok el? hmm? Viszont a büntetéseket komolyabbra venném. Egy csomó másik országban valóban dolgoznak a rabok.. kint állnak a sinek mellet, épitik az autópályát, egyebek.. ott áll mellettük a fegyveres őr, ekkora.. mutatom... ekkora fegyverrel, bokájukon a perec.. aztán lehet emelgetni a lapátot, meg a csákányt.. ennyi... nálunk sajna ezzel van a baj. De halálbüntetés... nem.. soha... saját magunk süllyesztenénk még mélyebbre!!!!!! civilizálódni kéne, nem vissza felé süllyedni a harmadik világba!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 14:49:38
Létrehozva: #26325

devotee

Edóka lehet,hogy igazad van ami a halál büntetést illeti de annak az alávaló mocskos féregnek aki azt a családot tegnap kiirtotta nem járna más.Ilyenre semmi szüksége a társadalomnak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 16. - 14:55:42
Létrehozva: #26326

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 14:34:02) *
Türelem...mindennek eljön majd az ideje.

Igen kufircolni kell de ha túlságosan akarják a babát pont azért nem jön össze.Hagyni kell a dolgokat menni a maguk útján és mikor a legjobban nem számítanak rá akkor fog jönni.Tudom mert nálunk is így volt.

tudom, csak már olyan jó lenne...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 14:56:17
Létrehozva: #26327

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 16. - 14:39:25) *

jesszus én még nyakig beöltözve is fázok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 16. - 14:56:30
Létrehozva: #26328

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 16. - 14:29:31) *
édesek vagytok, csajszik (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
egész biztosan túl fogom élni, van mindenféle gyógyszerem, azért cukor vagy Angie.
délig hevertem, izzadtam, meg minden, aztán akkora hős voltam hogy elkúsztam zuhanyozni, elmentem kajáért meg gyógyszerért, és most épp reggelizek.
Niki pedig talált süllyedt

huhú most kell Usinak drukkolászni!

óóó sziveim, a baba meg majd csak érkezik, nem kell agódni. jön azt jó lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tanulság: kufircolni kell!!! na húzás csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cukor vagyok? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De jó... ha viszont szarul vagy, akkor a csütörtököt nyugodtan áttehetjük máskorra!

Usi, DRUKK!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 14:57:48
Létrehozva: #26329

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 14:55:42) *
tudom, csak már olyan jó lenne...

Elhiszem de hidd el te sem maradsz ki a jóból.Férjhez mész lesznek gyönyörű gyerekeid akiket ránevelsz a DM szeretetére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 16. - 14:57:56
Létrehozva: #26330

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 16. - 14:44:35) *
HEheheheee.. mekkorát röhögtem most ezen... láttam magam előtt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezek az amcsik, meg a mekák, kurvára belszarnak, hogy mennek az utcára.. annyit tudok rajta röhögnil.
Egyébként..én viszont mindig kimondom, amit gondolok, nem birok sajna semmit magamban tartani. Én halál büntetés ellen vagyok.. ugyanis... hányszor derült már ki az, hogy nem is azt itélték el, akit kellett volna.. nem ki s bűnökért... na most ezekkel hogy számolnátok el? hmm? Viszont a büntetéseket komolyabbra venném. Egy csomó másik országban valóban dolgoznak a rabok.. kint állnak a sinek mellet, épitik az autópályát, egyebek.. ott áll mellettük a fegyveres őr, ekkora.. mutatom... ekkora fegyverrel, bokájukon a perec.. aztán lehet emelgetni a lapátot, meg a csákányt.. ennyi... nálunk sajna ezzel van a baj. De halálbüntetés... nem.. soha... saját magunk süllyesztenénk még mélyebbre!!!!!! civilizálódni kéne, nem vissza felé süllyedni a harmadik világba!

Edóóóó!
pirospontos puszi neked megintcsak!

csak még egyetlen megjegyzés: Magyarországon is dolgoznak a fogvatartottak. bizony. rendesen 8 órában. csak a munkaképtelenek nem dolgoznak.
a büntetés-végrehajtásnak számtalan módja van világszerte, alternatív módok, amik nem börtönösdi, hanem olyasmik, ami valóban visszatartja az embereket, és még annyi plusz pozitív hatása is van hogy nem szigetelődnek el, nem érik őket az ún. börtönösödés hatásai, és normálisan képesek funkcionálni büntetésük letelte után, nem esnek vissza satöbbi. csak éppen ezeket itthon nem ismerik. pedig ez a jövő, a nyugat ha úgy tetszik. a halálbüntetés meg a múlt kérem szépen. vagyis: azt mondom, van az a helyzet, amikor jogos, de nagyon nagyon nagyon ritka. (oké, balástyai, százhalombattai rém stb) s mint ilyen, túl sok munkával járó újrabevezetése túl kevés hozadékkal bírna. de nem akarok ebbe belemenni, mert elég sokat foglalkoztam ezzel és van egy képem a helyzetről.

a kérdéses bűnügy legújabb fejleménye pedig az hogy a kedves apu mészárolta le a saját családját, majd magával is végzett. amúgy pszichiátriai kezellés alatt állt. a sztori itt olvasható:
http://index.hu/bulvar/2010/03/16/az_apa_k...ladjat/?rnd=363
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 16. - 14:59:29
Létrehozva: #26331

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 16. - 14:28:08) *
Jahahaj! Ne is hozd fel a témát, mert még mérgesebb leszek.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Rendben, akkor nem mondom többet, csak most kikívánkozott ez belőlem... de remélem nekem sem kell már sokat várnom az igazira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 14:57:48) *
Elhiszem de hidd el te sem maradsz ki a jóból.Férjhez mész lesznek gyönyörű gyerekeid akiket ránevelsz a DM szeretetére. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, egy DM-es pasival könnyű lenne, aki kedves, megértő, odafigyel... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 16. - 15:01:45
Létrehozva: #26332

devotee

Angie, a csütörtököt még meglátjuk, jó? lehet addigra a nehezén túlleszek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 15:05:51
Létrehozva: #26333

devotee

Hát akkor a tegnapi bűneset tettese megvan.Remélem majd a pokolban égni fog azért amit csinált.

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 14:59:29) *
Rendben, akkor nem mondom többet, csak most kikívánkozott ez belőlem... de remélem nekem sem kell már sokat várnom az igazira (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, egy DM-es pasival könnyű lenne, aki kedves, megértő, odafigyel... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Angie ismered a mondást a sors útjai kifürkészhetetlenek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Na lányok én lépek majd este leszek.Pá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 16. - 15:07:24
Létrehozva: #26334

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 16. - 15:01:45) *
Angie, a csütörtököt még meglátjuk, jó? lehet addigra a nehezén túlleszek

Rendben van csaj, majd úgyis értekezünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 15:05:51) *
Hát akkor a tegnapi bűneset tettese megvan.Remélem majd a pokolban égni fog azért amit csinált.

Angie ismered a mondást a sors útjai kifürkészhetetlenek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Na lányok én lépek majd este leszek.Pá

Ezek nem érdekelnek mást, csakis a kínok kínjait!

Igen Vica, tudom én ezt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

páááááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 16. - 15:10:22
Létrehozva: #26335

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 15:07:24) *
Rendben van csaj, majd úgyis értekezünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezek nem érdekelnek mást, csakis a kínok kínjait!

értekezünk bizony.

a szerencsétlen csávó láncfűrésszel vágta el a saját torkát miután kivégezte a családját, olyan szinten volt pszichotikus. szenvedett életében, halálában, az meg, hogy mi van a halál után, csak ő tudja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 15:14:02
Létrehozva: #26336

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 14:59:29) *

Mondhatod ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Na most kicsit lemaradtam mert hajat mostam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egy hét még kb. és kiderül, hogy az e havi akcióink hozzák-e már azt a babukát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gyere már!!! Hehehe. Nem mérgelődök ám, tudom nem jó! De itt van, meg van minden, minden és nem jön!

Ja Edó tudom már mit akartam mondani este, csak már késő volt, nem fogott az agyam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na, nyáron mindig úgy hülyéskedünk öcsémmel, meg Zotyámmal, hogy kinn az aquába direkt elmerülünk, és akkor jön a vízimentő és kiment. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint mindig cserélünk...

Hehehe, ha tudnátok milyen hülyén szoktak nézni ránk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 16. - 15:17:56
Létrehozva: #26337

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 16. - 15:14:02) *
Mondhatod ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Na most kicsit lemaradtam mert hajat mostam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egy hét még kb. és kiderül, hogy az e havi akcióink hozzák-e már azt a babukát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gyere már!!! Hehehe. Nem mérgelődök ám, tudom nem jó! De itt van, meg van minden, minden és nem jön!

Ja Edó tudom már mit akartam mondani este, csak már késő volt, nem fogott az agyam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na, nyáron mindig úgy hülyéskedünk öcsémmel, meg Zotyámmal, hogy kinn az aquába direkt elmerülünk, és akkor jön a vízimentő és kiment. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mármint mindig cserélünk...

Hehehe, ha tudnátok milyen hülyén szoktak nézni ránk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szurkolok Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hajrá azzal a babával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 15:23:04
Létrehozva: #26338

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 16. - 15:17:56) *
Szurkolok Niki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hajrá azzal a babával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Oké köszi, hátha közös erővel, illetve valami misztikus energiaáramlással, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sikerül.
Emlékszel szeptemberben? Végig esett az eső, és mérges voltam, na tuti az esküvőn is így lesz. Erre szurkoltatok és szép idő lett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyfolytában néztem a köpönyeg.hu-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 16. - 15:26:09
Létrehozva: #26339

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 16. - 15:10:22) *
értekezünk bizony.

a szerencsétlen csávó láncfűrésszel vágta el a saját torkát miután kivégezte a családját, olyan szinten volt pszichotikus. szenvedett életében, halálában, az meg, hogy mi van a halál után, csak ő tudja.

Most olvastam el a rendőrségi sajtótájékoztató összefoglalóját az origón... rosszul lettem...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 16. - 15:26:59
Létrehozva: #26340

devotee

Hehhehehe.. Niki... tetszik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na most képzeld el, hogy mi 33, és 40 közt ugyan ilyen baromságokat szoktunk csinálni... meg matrac feladatokat... különböző feladatsor van és teljesiteni kell.. mondjuk egyikről a másikra átlépni, onnan meg az ülő matracba beleseggelni, úgy, hogy fent maradj.. hááááátt... vagyunk egy látvány, de mindenkit leszarunk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hogy is volt a mondat, amit szoktatok mondani? annyira tetszett, csak nem jegyeztem meg... pliiiiizzzz!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1315 1316 1317 1318 1319 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
31 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (31 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: