2400 Oldal V  « < 1318 1319 1320 1321 1322 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.03. 16. - 18:38:50
Létrehozva: #26381

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 16. - 18:34:15) *
Szia!

Ja-ja! Nem haladunk mert közben a nyálunkat csorgatjuk egy-egy vadabb kép láttán!

hehe nem csak azért hanem azért mert akkora kupi van a képek között és nem tudom némelyiket hova rakni melyik mappába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de majd a pöcsfogdosós Dave képeket egy mappába rámolom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 16. - 18:39:53
Létrehozva: #26382

devotee

Mára búcsúzom, fürcsi+olvasás, aztán alvás. Ja, meg közben egy rövid jóga.
Pussz!

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 18:38:50) *
hehe nem csak azért hanem azért mert akkora kupi van a képek között és nem tudom némelyiket hova rakni melyik mappába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de majd a pöcsfogdosós Dave képeket egy mappába rámolom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Fő hogy a lényeget megtaláld. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 18:39:59
Létrehozva: #26383

devotee

pöcsfogdosós Dave képek (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 18:40:21
Létrehozva: #26384

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 16. - 18:07:57) *
Vááááááááááááááááá ez a halálom. Borzasztó. A világból ki lehetne kergetni vele.

Dave-vel kapcsolatban is hasonlóan gondolom. Devo Dave nekem nem jött be, fiatalon meg tényleg tejfölös szájú volt.
Viszont ahogy idősödik, annál jobban nézki. Bár nem hoz lázba (mint Martin), de tény hogy a 2001 óta, (vagy talán még 97 is) elképesztően jól néz ki.

Szegény, gyógyulgass.
Ugye milyen jó érzés hogy leesnek a ruháid? Kézzel fogható az eredmény.
Én is imádom az edzést magát. Teljesen ki tudok kapcsolni közben. Pl egy húzós munkahelyi nap után nekem a legjobb levezetés a torna.

Nekem bejött a fiatal Dave a devós nem a mostani meg ahhhhh (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 16. - 18:40:38
Létrehozva: #26385

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 18:39:59) *

Igen, Lola után szabadon. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 18:42:33
Létrehozva: #26386

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 16. - 18:39:53) *
Mára búcsúzom, fürcsi+olvasás, aztán alvás. Ja, meg közben egy rövid jóga.
Pussz!

Fő hogy a lényeget megtaláld. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pá drága pihikézz jól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.03. 16. - 18:40:38) *
Igen, Lola után szabadon. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Így van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 18:39:59) *

Vigyorogsz csaj látom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 18:42:35
Létrehozva: #26387

devotee

Most tényleg elfogok járni. Kosárlabda, de azt nem tudom sajnos csinálni. Kórházban van állítólag egy csapat, múltkor is érdeklődtem, de ritkábban járnak és csak orvosok, múltkor pedig mondtam, hogy én is mennék szívesen stb., de nem igazán mondták, hogy oké... Pedig az egyik orvos a munkatársam is. Na mindegy.
Még egy helyet megkérdezek, de ha nem, akkor aerobic, mert arra is jártam pár éve, amikor vége lett a kosárlabdának.

Ne nézzetek hülyének, de sétálnék és futnék is, de félek, hogy megtámadnak, vagy valami, kutya utánam fut, vagy bármi.
Egyszer jöttem haza fényes nappal a kórházból akkor még kettőig kellett csak lenni, aztán egy hapi felhajtott az autóval a járdára, illetve volt egy kis parkoló ott na. Aztán elállta az utamat, és odanéztem, mondom valami baj van, vagy ilyesmi, aztán a faszi mutatta a farkát. Pff.
De ennyi erővel akár be is ránthatott volna. Ráadásul erre senki nem jár, csendesebb rész, hát érdekes.
Meg régen mindig dudálgattak, lelassítottak, hajnalban, mikor mentem dolgozni, mindig úgy féltem és szidtam őket, mondom itt megyek dolgozni, erre meg nem hagynak békén, mondom magamban ez nem kifutó. Pff.

Aztán Zoli visz legtöbbször kocsival. Pont rossz így, mert kora hajnalban indulás, és késő este végzek. Később már nagyobb lenne a forgalom is...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 16. - 18:45:37
Létrehozva: #26388

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 16. - 18:42:35) *
Most tényleg elfogok járni. Kosárlabda, de azt nem tudom sajnos csinálni. Kórházban van állítólag egy csapat, múltkor is érdeklődtem, de ritkábban járnak és csak orvosok, múltkor pedig mondtam, hogy én is mennék szívesen stb., de nem igazán mondták, hogy oké... Pedig az egyik orvos a munkatársam is. Na mindegy.
Még egy helyet megkérdezek, de ha nem, akkor aerobic, mert arra is jártam pár éve, amikor vége lett a kosárlabdának.

Ne nézzetek hülyének, de sétálnék és futnék is, de félek, hogy megtámadnak, vagy valami, kutya utánam fut, vagy bármi.
Egyszer jöttem haza fényes nappal a kórházból akkor még kettőig kellett csak lenni, aztán egy hapi felhajtott az autóval a járdára, illetve volt egy kis parkoló ott na. Aztán elállta az utamat, és odanéztem, mondom valami baj van, vagy ilyesmi, aztán a faszi mutatta a farkát. Pff.
De ennyi erővel akár be is ránthatott volna. Ráadásul erre senki nem jár, csendesebb rész, hát érdekes.
Meg régen mindig dudálgattak, lelassítottak, hajnalban, mikor mentem dolgozni, mindig úgy féltem és szidtam őket, mondom itt megyek dolgozni, erre meg nem hagynak békén, mondom magamban ez nem kifutó. Pff.

Aztán Zoli visz legtöbbször kocsival. Pont rossz így, mert kora hajnalban indulás, és késő este végzek. Később már nagyobb lenne a forgalom is...

Niki lelkelm... igy jár, akinek ilyen formás hosszú combjai vannak... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viccet félre téve, én is utálom az ilyeneket, bár én félni nem szoktam, inkább nagy a pofám, és egyszer emiatt fognak csúnyán elverni. ja.. meg hosszú combom sincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 18:45:38
Létrehozva: #26389

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 18:42:33) *
Ja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pá drága pihikézz jól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Így van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vigyorogsz csaj látom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mostanában elég sokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 18:49:02
Létrehozva: #26390

devotee

Na jó persze nem minden egyes alkalommal "zaklattak", de elég sokszor...
Még kicsit visszatérek erre a halálbüntetésre Lola, hát volt amikor összevitatkoztam ezen valakivel, mert én is azt mondtam, hogy oké, akkor elmész hóhérnak, megölöd te? Mert arra már nem szívesen vállalkoznak, na meg aki lenne a kivégző, hát azért ezek tényleg nagyon nehéz dolgok, mint az eutanázia is.
És én is azt mondtam, hogy miért legyek én is gyilkos, akkor én is ugyanolyan rossz vagyok...
De nem tudom, nehéz ez...mert felindulásból az ember mond olyat, amikor hallok ilyen hírt, én is kapásból rávágom, hogy öljék meg!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 18:50:28
Létrehozva: #26391

devotee

Mode az a jó ha sokat vigyorogsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 18:52:13
Létrehozva: #26392

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 16. - 18:45:37) *
Niki lelkelm... igy jár, akinek ilyen formás hosszú combjai vannak... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viccet félre téve, én is utálom az ilyeneket, bár én félni nem szoktam, inkább nagy a pofám, és egyszer emiatt fognak csúnyán elverni. ja.. meg hosszú combom sincs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó hát nem figyelgettem oda, lehet csak ilyen hülye gyerekek voltak, de ki tudja, látod milyen hírek vannak, meg esetek, sosem lehet tudni, milyen elmebeteg van ott. Annak aztán hiába nagy a szám, még inkább beidegesedik, vagy mit tudom én. Bár ezek nem mostanában voltak... Már jó pár éve.
Meg mondom, az a hapi is durva volt, tényleg... ezek kiszámíthatatlanok, ez a pöcsmutogatós.
De azért is félek, mert a kórházban elég sok ember megfordul, és sajnos sok az elmeháborodott, az is aki elsőre kinézetre minden oké vele, sok a depis stb...és szóval látom, milyen gyagyák léteznek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 18:52:19
Létrehozva: #26393

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 18:50:28) *
Mode az a jó ha sokat vigyorogsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát alapból ilyen vigyorgós vagyok, csak van, ha rátesznek egy lapáttal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 18:53:47
Létrehozva: #26394

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 16. - 18:42:35) *

Hát igen Niki a közbiztonság elég pocsék főleg fiatal,csinos nőknek.

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 18:52:19) *
Hát alapból ilyen vigyorgós vagyok, csak van, ha rátesznek egy lapáttal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt meg előfordul,hogy ráteszünk egy lapáttal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 18:58:36
Létrehozva: #26395

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 18:53:47) *
Hát igen Niki a közbiztonság elég pocsék főleg fiatal,csinos nőknek.

Itt meg előfordul,hogy ráteszünk egy lapáttal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Előfordul.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó párszor előfordul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 16. - 19:06:47
Létrehozva: #26396

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 16. - 18:58:36) *
Előfordul.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó párszor előfordul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Bizony. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 16. - 19:10:18
Létrehozva: #26397

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 16. - 18:49:02) *
Na jó persze nem minden egyes alkalommal "zaklattak", de elég sokszor...
Még kicsit visszatérek erre a halálbüntetésre Lola, hát volt amikor összevitatkoztam ezen valakivel, mert én is azt mondtam, hogy oké, akkor elmész hóhérnak, megölöd te? Mert arra már nem szívesen vállalkoznak, na meg aki lenne a kivégző, hát azért ezek tényleg nagyon nehéz dolgok, mint az eutanázia is.
És én is azt mondtam, hogy miért legyek én is gyilkos, akkor én is ugyanolyan rossz vagyok...
De nem tudom, nehéz ez...mert felindulásból az ember mond olyat, amikor hallok ilyen hírt, én is kapásból rávágom, hogy öljék meg!

egy pár oldallal előrébb kifejtettem a véleményem egy részét. nem egyértelműen a halálbüntetés ellen vagyok, mert van az az eset, amikor jogos és/vagy szükséges, pl az olyanok esetében, mint pl egy százhalombattai rém, aki megmondta hogy ha kiengedik, kiírt mindenkit akit csak tud. de! az ilyen esetek ritkák, és ahogy Edó írta, a legtöbb esetben nagyon nehéz megítélni, miért "jár" halál. van, aki azt mondja, minden emberölésért halál jár. na ez pl ordas hülyeség, mert megölni egy embert egy pillanat, akárki megteheti akár szándéka ellenére is. vagy ha szándékos, akkor sem egyszerű a megítélése. szóval a dolog iszonyú bonyolult. és igen, van ez az etikai dolog is, amiről te beszélsz. ez is jogos. nehéz a dolog, én foglalkoztam ezzel egy ideig, és a halálbüntetés egyedül nem oldana meg semmit. a teljes rendszer átalakítására lenne szükség.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 16. - 19:12:07
Létrehozva: #26398

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 16. - 19:06:47) *

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 16. - 19:14:56
Létrehozva: #26399

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 16. - 19:10:18) *
egy pár oldallal előrébb kifejtettem a véleményem egy részét. nem egyértelműen a halálbüntetés ellen vagyok, mert van az az eset, amikor jogos és/vagy szükséges, pl az olyanok esetében, mint pl egy százhalombattai rém, aki megmondta hogy ha kiengedik, kiírt mindenkit akit csak tud. de! az ilyen esetek ritkák, és ahogy Edó írta, a legtöbb esetben nagyon nehéz megítélni, miért "jár" halál. van, aki azt mondja, minden emberölésért halál jár. na ez pl ordas hülyeség, mert megölni egy embert egy pillanat, akárki megteheti akár szándéka ellenére is. vagy ha szándékos, akkor sem egyszerű a megítélése. szóval a dolog iszonyú bonyolult. és igen, van ez az etikai dolog is, amiről te beszélsz. ez is jogos. nehéz a dolog, én foglalkoztam ezzel egy ideig, és a halálbüntetés egyedül nem oldana meg semmit. a teljes rendszer átalakítására lenne szükség.

Na igen, ölés között is van különbség, mégha hülyén is hangzik.
Gondatlanságból elkövetett más, mint a szándékos.
Igen valahogy át kéne alakítani az egészet.

Emlékszem, kisebb voltam és láttam egy filmet, Az utolsó tánc, Sharon Stone van benne, nyert is valami díjat érte, őt kivégzik, hú hát az akkor nekem nagyon nehezen emészthető volt, de lehet azért, mert gyerek voltam.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 16. - 19:22:32
Létrehozva: #26400

devotee

Jó estét Babák! Hazaértem a melóból, nagyjából visszaolvastam, de most megyek is mert holnap még megy a melódia! Puszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1318 1319 1320 1321 1322 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
23 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (23 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: